Vil du se, hvor lidt min makeup fylder?

S0A0808S0A0797S0A0802

Lad os først lige klappe sammen af Karina Von D’Ahe, som ikke bare bliver sammenlignet med makeuppens Jørgen Clevin, men nu også har lavet sit eget fine penselsæt. Se dét giver mening – endda både for hjertet og hjernen. Al kontakt i forhold til børsterne går via Karina selv på mailadressen karina@vondahe.com (pensel-sættet koster 625 kr.).

Og så til min minimalistiske makeup-pung, hvor du finder:

 • En rasende god foundation, som for mig kan holde i over et år. For den bliver aldrig brugt i hele ansigtet. Bare på kinderne eller blandet i min dagcreme. Performance Wear Liquid Foundation fra Bare Minerals er fin, fordi den føles smygende let på huden.
 • Sisleys nye bløde og kraftige eyelinerblyant hedder Phyto Khol Star og fås præcis i min grønne øjenfarve – tilsat en uendelig lille sjat gyldent.
 • Makeupartist Kenneth Adelhardt har lært mig, hvor vigtigt det i mit tilfælde er at bruge matte øjenskygger. Ditto dygtige Johanne Danshøj siger det samme. Mat gør nemlig, at jeg ikke ser sminket ud. Og derfor ryger paletten fra Bobbi Brown direkte ind på hitlisten, fordi den både indeholder matte og skinnende farver (de sidste er fine i inderste øjenkrog). Hvis du har lyst, så hold øje på Instagram med @beautyspace lørdag, hvor der bliver lagt tegn-og-fortæl stories op.
 • Derfor hører Maybellines concealer stadig til de bedste.
 • Mascara er dér, hvor jeg næsten altid går efter et supermarkedsprodukt. For der er SÅ mange mascaraer, der gør det enkelt og godt bare ved at være sorte, cremede og ikke-dryssende. Det gælder eksempelvis Maybellines nye Total Temptation. Også selvom navnet er…mærkeligt. Mindre end ‘total temptation’ kan gøre det.
 • Kjær Weis’ cremebløde bud til læberne vakte opsigt her.

DET VAR SEKS TING: Og mange vil mene, at der med fordel kunne være syv. At blushen mangler. Men jeg har altid haft det stramt med blush, fordi der hurtigt går cirkus i den. Det fungerer fint bare at duppe en anelse af den gode læbeglans midt på æblekinden.

12/03/2018
Stop så det influencer-vås
Bare stop det.
15/03/2018
Cremen, landets største creme-butik sprøjter ud
Gæt hvilken ansigtscreme, Københavns Lufthavn har svært ved at have nok af på hylderne

Kommentarer

 • Bente Rosenkjeer

  Jeg forstår pointen. Er ret glad for Tromborgs saturn skygge til mine grønne øjne. Måtte lige tilbage til Nakeds matte palette. Det bliver efter humør fremover ;))

  16/03/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Leafysmoothie, SÅ godt at se dig til Magasin-foredraget i dag. 1000 tak fordi du kom. Og tak for feedbacken og vores snak. Meget værdsat.

  @ Tanja Elisabeth, mange tak for dit input. Bobbi Browns er lidt mere cremet. Denne her er lidt mere dækkende. Godt at læse om dine erfaringer i forhold til rødmen.

  @ YB, det kan den sagtens. Bare holde øje med at huden er tilstrækkelig fugtmæt.

  Stor hilsen Anette

  15/03/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Lovisen – ;o)

  @ Lotte Munk – nej, det har jeg ikke hørt om. Skriv endelig hvis du finder ud af mere.

  @ Bente R – fordi jeg kommer til at ligne en discokugle, en der er for sminket. Det ser meget mere lækkert ud med matte farver (synes jeg).

  @ Mette S – tak for feedback. Det vil jeg prøve at gøre noget mere så.

  Stor hilsen Anette

  15/03/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Rikke K – kan det skyldes at du bliver for fedtet på huden omkring øjnene, så mascaraen smelter?

  @ Ulla C – jeg er vild med Miild konceptet og pigerne bag. Så sejt et koncept og meget gennemtænkt.

  @ Jette B – Man skal jo helst have en mandelstor portion solcreme i ansigtet for at ramme den faktor som produktet lover. Men ja, det kan du – eller hvad med lidt concealer i, så får du jo også en foundation-agtig creme.

  Stor hilsen Anette

  15/03/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Salli, godt at høre din mening. Og ja, den koster 89 kr.

  @ Tanja, det er rasende dyrt enig. Kunne du ikke gå i Magasin og afprøve den?

  @ Birgitte B, det er også derfor jeg bruger læbeglossen (en anelse), for ja, det er fint. På mig føles det bare hurtigt cirkusagtigt.

  @ Eva H, åh de er lige gode. Præcis lige gode.

  Stor hilsen Anette

  15/03/2018
 • YB

  Kan concealeren fra Maybeline også bruges som almindelig concealer, f.eks til karsprængninger på kinderne, eller er den udelukkende beregnet til at bruge under øjnene?

  15/03/2018
 • Tanja Elisabeth

  Spændende med en rundtur i din makeup:)

  Den ser superfin ud den palette fra Bobbi B. Den kunne være et ønske. Måske jeg skulle prøve den concealer du har? Jeg mangler nemlig sådan en. Du har også skrevet meget godt om en fra Bobbi Brown, hvilken er bedst?

  Jeg bruger Youngbloods liquid foundation. Jeg har haft rosacea i halvandent år. Heldigvis døjer jeg ikke så meget med rødme, men kan have nogle urenheder on/off. Det synes jeg den foundation er god til. Så min hud ser mere “jævn” ud og jeg føler mig sminket. Ofte har jeg den kun på kinderne. Jeg bruger nogen gange en cremeblush fra Bareminerals, den er god og fungerer også med min rosacea. Bonus den er også fin til læberne.

  Kh og tak for altid spændende input

  /Tanja Elisabeth

  15/03/2018
 • 1000 tak for alle kommentarer. Vender tilbage torsdag. Stor hilsen Anette

  14/03/2018
 • Leafysmoothie

  Skønt indlæg og ønske-penselset! <3

  14/03/2018
 • Mette S

  Elsker at det er få produkter – selv fra en beautydame (ja, fordomme florerer jo 😉 )
  Det bliver naturligt, så man kan se personen.
  Dejligt at du er fortaler for det også!
  Jeg er vild med, når du deler dine egne produkter – badeværelseshylden, toilettasken osv.

  14/03/2018
 • Bente Rosenkjeer

  Jeg er nysgerrig på hvorfor ingen glimmer i øjenskygge – spurgte damen på din alder…..

  14/03/2018
 • @ Ingvill – jeg marinerer ikke i duftstoffer. Jeg bruger og vælger dem med omhu. Ikke alt skal dufte. Men jeg vil meget gerne se den videnskabelige dokumentation, der viser, at duftstoffer mindsker kollagenproduktionen.

  Og hører man til de 4% af befolkningen, der lider af parfumeallergi, så skal man naturligvis tage sine forholdsregler. Men verden dufter og det må der være en mening med.

  Hvad tænker du?

  Stor hilsen Anette

  14/03/2018
 • Ingvill

  Hei, igjen og takk for svar:)
  Betyr det at du ikke er bekymret for duftstoffer/oljer i produktene? Hun skriver at det kan forårsake irritasjon og minske collagenproduksjon (selv uten at man merker det)… Man skulle jo tro at dersom det føles greit på huden er det Ok?

  13/03/2018
 • Karina von d'Ahé

  Kæreste Anette, hvor blev jeg bare glad for at læse dine dejlige ord. Tak for verdens dejligste og top kompetente blog 🙂 Kærlig hilsner Karina.

  13/03/2018
 • Lotte Munk Andersen

  Hej Anette

  Lige lidt noget andet. Du har før skrevet om brynserum, som jo er gode. Men har du hørt om stamcelleaktivering af nye bryn? Blev opmærksom på det på min gåtur i dag, da jeg stod udenfor en hudplejeklinik. Det lyder jo super spændende, hvis det virker?

  13/03/2018
 • Lovisen

  Åh ja de pensler er virkelig fine, tror de skal på ønskesedlen.
  Lækre produkter, bruger samme mascara og concealer – de er virkelig gode til prisen…

  13/03/2018
 • Jette B

  Altid godt at høre, hvad du bruger af produkter kære Anette.
  Kan jeg blande foundation i solcreme? Det går vel ud over faktor tallet?

  13/03/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Ingvill, meget herligt du bringer det op. Paula’s Choice er ikke glade for æteriske olier og duftstoffer i det hele taget. Jeg er meget glad for en stor del af det hun/de laver, men det begynder at blive lidt useriøst i forhold til, at de udelukkende anbefaler egne produkter og anmelder andres. Stor hilsen Anette

  13/03/2018
 • Ulla Christiansen

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad du mener om Miilds makeup? Jeg er selv ret bjergtaget af deres highlighter og blush…
  vedr mascara og Pandaøjene så jeg er super glad for High Impact Mascara Waterproof fra Clinique.

  13/03/2018
 • Rikke K

  Tak for kigget, Anette.
  Jeg har forsøgt adskillige forskellige mascara (Helena Rubinstein, Mirenesse (er godt klar over at den måske ikke er så holdbar), Lancome og nu Bobbi Brown) Jeg oplever, at de alle og en giver mig pandaøjne sidst på en festlig aften – også selv om jeg køber de vandfaste.
  Måske jeg skulle prøve den du anbefaler?

  13/03/2018
 • Eva H

  Anette – du er den bedste ! Hvis du skulle vælge mellem Shiseido Synchro Skin Foundation, som du før har fremhævet eller Bare Pro Performance Wear Liquid Foundation fra Bare Minerals, hvilken ville du så vælge?

  13/03/2018
 • Ja, blush mangler jo efter min mening. Jeg synes, det giver god glød til ansigtet med den. Jeg bruger ikke foundation til daglig og har fregnet hud, så det giver lige lidt ekstra med blush. Creme-blush kan jo omvendt også bruges på læberne 😉
  Med concealer foretrækker jeg de der ‘klik’-penne. Jeg synes det kan være svært at styre mængden ellers. Jeg skal lige sige, at jeg ikke har prøvet den fra Maybelline.
  Kh. Birgitte

  13/03/2018
 • Ingvill Sandven

  Hei,
  Jeg har et spørsmål til dagens beautybox (som var veldig fristende- synd jeg bor i Norge!)
  Ginzing SPF40 fra Origins har blitt anmeldt av Beautypedia Paulas choice) og hun mener det er veldig problematisk med parfymestoffene i Origins sine produktet- hva tenker du om det? Jeg har brukt flere tidligere og vært veldig fornøyd… ble nå litt i tvil;)
  Hilsen Ingvill

  13/03/2018
 • Tanja

  Uha den Eye liner må jeg se på til mine grønne grå øjne. Havde ikke tænkt på grøn eyeliner . Vælger ofte grå da sort er for hårdt synes jeg. Vil du skrive farven. ? Synes desværre bare at 355 for en Eye liner er dyrt men den skal helt klart ses:) kh. Tanja

  13/03/2018
 • Salli

  Jeg er også vild med den concealer, har ellers sværget til en fra Bobby Brown der kostede en bondegård – men den der er lige så god <3

  13/03/2018

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.