A-vitamin bombe Seriøst bedre hud ansigtscremen

Seriøst bedre hud ANSIGTSCREMEN er her

”Gud fri mig vel, nej” har jeg altid sagt, når folk har spurgt eller ligefrem tilbudt med fuld interaktiv strategiplan, om ikke jeg skulle have mit eget mærke. Svaret har altid været det samme.

Nix, nada, never.

Så hvordan pokker det er gået til, at Seriøst bedre hud-bogen alligevel nu har fået en smørbar side? Det skal jeg sige dig, selvom det stadig føles meget mærkeligt.

Seriøst bedre hud på tube er ansigtscremen præcis, som jeg vil have den blandet. Med det maksimalt anbefalede sikkerhedsniveau* af to forskellige typer A-vitamin blandet med et beroligende, fugtmættende og barrierelappende indhold.

”Kan du for pokker ikke bare pege på produktet, der har alt fra Hudplejepyramiden®? ” lyder et af de hyppigst stillede spørgsmål i min indbakke. Svaret er nej, og årsagen såre enkel: Der vil opstå pladsproblemer, før der overhovedet er trykket på startknappen. For rens, eksfoliering, beskyttelse og fugtmætning i de procenter, der skal til for at virke, kan ikke klares i ét produkt. Alene SPF er en ret så pladskrævende ingrediens.

Men med Seriøst bedre hud Ansigtscremen kan du komme tæt på ved selv at have det, der inden for hudpleje kan sammenlignes med køkkenets basale salt og peber – nemlig rens til om aftenen og dagcreme med SPF til dagtimerne. Hvis du vel at mærke er typen, der vil gå helt basic.

Dit input, din creme

For mig er det kulminationen af at have lyttet til et umanerligt stærkt fællesskab herinde på Beautyspace. Gennemtrævlet op mod en halv million kommentarer fra hudplejeinteresserede læsere. Taget ønskerne, udfordringerne og bekymringerne og koblet dem sammen med min rygsæk af viden: Den, jeg har fået igennem research til tre bøger, 3273 artikler i Børsen og på Beautyspace, samtaler med hudlæger, kemikere og kosmetologer i ind- og udland, virkelig mange produkttests og en evig lup på områdets forskning.

På den baggrund har jeg med en ekstraordinær tjekket kemikerhjælp fået sammensat en lotionlet ansigtscreme, der kommer tættest på at kunne løse mest i ét produkt. Uden at være forsimplet.

Så hvad taler vi om?

Naturligvis min helte-ingrediens: Multitaskende A-vitamin, som på huden fungerer velopdragende: Gør tør hud mindre tør, fedtet hud mindre fedtet, rynker mere gladmættede, pigmentforvirret hud mindre plettet og er styrkende i forhold til rødme- og akneramt hud. Eller helt kort: Al hud vil påvirket af A-vitamin trække mod sund balance**.

A-vitamin for fuld knald, men pakket ind i ro

Her med EU’s Videnskabelige Komite for Forbrugersikkerheds maksimalt tilladte niveau af vitaminet***. Fordelt på to forskellige A-vitamin-kilder for på den måde at sikre flere indgange til huden. Netop i lyset af niveauet, og før nogen tænker arj-er-det-så-ikke-for-meget, så har jeg valgt næstegenerationen af A-vitamin med det mundrette ord Hydroxypinacolone Retinoate, også kendt som Granactive Retinoid, der er ikke-irriterende for huden, men uden at lette på speederen i forhold til virkning. Pakket ind i en parfumefri, cremet lotion med beroligende niacinamid, barrierelappende ceramider & squalane, fugtmættende hyaluronsyre og fugtforstærkende elektrolytter.

Seriøst bedre hud-cremen kan udelukkende fås på beautyspace.dk og hos ganske få udvalgte hudlæger. For jeg skal ikke til at være hudplejeproducent i gængs forstand. Med forhandlere og hele molevitten. Og der er bare det her ene produkt, ultrasmalt distribueret og som verdens mest naturlige opfølgning på Seriøst bedre hud-bogen. Også selvom banken stillede sig kritisk eller i hvert fald spørgende over for det fornuftige i at hæve så stor en luns af min pensionsopsparing for at hælde den på tuber.

Som 3D-oplevelsen, der giver den tætteste fornemmelse af at smøre bogen på huden, er det samtidig den lotioncreme, jeg ser som badeværelseshyldens rugbrød. En selvfølgelighed, der ikke kræver så meget snak. Det er bare at slå op i den publicerede litteratur, hvis du er i tvivl****.

Gå enten til værks som hardcore minimalist, dvs. brug fugtmættende dagcreme med SPF i dagtimerne og rens hud om aftenen, inden Ansigtscremen kommer på (under alle omstændigheder vil jeg anbefale Ansigtscremen til natten).

Eller kør individuelt og højbelagt og se på den som din barrierestyrkende A-vitamincreme om aftenen. En, der kan suppleres med Hudplejepyramidens step et og to – altså frugtsyrer, EGF, CBD, probiotika og peptider – efter behov, lyst, ambitionsniveau og økonomi.

Brug den også på halsen, håndryggen og endelig omkring øjnene.

Så hvordan føles den på huden?

Det vil selvfølgelig være individuelt, men noget generelt kan der siges, og lad mig starte med duften. For selvom den er parfumefri, så er den vitaminpille-agtig i duften. Den er lotioncremet på nippet til at være en gel-lotion, så den bliver hurtigt absorberet. Men, og det har været vigtigt for mig, med sådan en nærmest magnetisk smack-fornemmelse af at finde sig til rette på huden. For den måtte ikke fedte (det vil især mænd og teenagere ikke bryde sig om), men omvendt måtte den heller ikke forsvinde. Den skal mærkes.

JA TAK, HIT MED EN TUBE: stil mig videre til Ansigtscremen, Seriøst bedre hud på tube.

ALT DET MED SMÅT I STORT: Indhold forklaret

@beautyspace på INSTAGRAM

Kilder:

 • https://ec.europa.eu/health/scientific_committees/consumer_safety_en
 • Journal of Postepy. Dermatology Alergol., aug. 2019. 36 (4), side 392-397
 • Mest er som bekendt ikke garanti for bedst. Alligevel får jeg dagligt spørgsmål, der går netop på mængden af A-vitamin. Enten fordi du har opbygget høj tolerance eller omvendt er nybegynder. Svaret er enkelt i forhold til Seriøst bedre hud – Ansigtscremen – for den indeholder slet og ret det max mulige niveau ifølge EU’s Videnskabelige Komite for Forbrugersikkerhed. Men fordelt på to milde, stadig hårdtarbejdende varianter. Så ingen kommer galt afsted. Men alle får maksimal mulighed for virkning.
 • Journal of Drugs in Dermatology, marts 2015, side 271-280

 FOTO Lea Jessen, redigeret af journalist Anneline Højrup 

30/10/2020
Mulig chok-opfølger til Seriøst bedre hud
Som hverken kan eller skal læses
03/11/2020
Sådan glatter Ansigtscremen ud og fylder op
Indholdet, der sætter fut i festen

Kommentarer

 • Maj

  Har brugt din crem i en måneds tid nu………
  Og jeg må tilstå at det første jeg tænkte da jeg købte cremen var “ hva kan man forvente af en crem til, undskyld mig udtrykket sølle 399,- !!!!!!! De fleste cremer jeg kender koster som regel noget mere, men HOLD NU K… hvor kan den crem noget, kan virkelig se en stor forskel i min pande, som før havde Nogle meget dybe fure, de er blevet så meget mindre synlige nu. Så TAK TAK TAK, og så til 399,-, det er vidunderligt, og så virker den ❤️ Det er næsten for godt til at være sandt, men ik desto mindre er det sandt.

  20/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Maj, af hjertet tak, 1000 tak fordi du deler din erfaring. Stor hilsen Anette

   21/12/2020
 • Sarah

  Kære Anette

  Nu er jeg ved at være færdig med min Super Booster, så nu skal jeg prøve din creme.
  Jeg kan se, at der er niacinamide og hyaluronsyre i den. Betyder det, at jeg skal droppe at bruge netop de to serummer fra The Ordinary umiddelbart inden, som ellers er en del af min rutine lige nu?

  Glæder mig til at prøve den!

  15/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Sarah, det er individuelt, især i forhold til om du vil have mere fugt. Umiddelbart tænker jeg, at det er to gode ingredienser, man næsten ikke kan overdosere. Stor hilsen Anette

   15/12/2020
 • Sofie

  Må man bruge den hvis man er gravid?

  11/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Sofie, det må du. Stor hilsen Anette

   13/12/2020
 • Tine Eriksen

  Hej!
  Jeg har netop bestilt en A cremen, men vil faktisk også gerne købe bogen Seriøst sund hud. For ikke at skulle betale to gange porto, kan jeg så ændre min første bestilling?
  Jeg har endnu ikke bestilt bogen, og mit ordrenr til første køb, er 11618
  Mvh Tine E

  11/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Tine, det er fikset. Bogen er med. Stor hilsen Anette

   12/12/2020
 • Heidi

  Kære Anette.
  Jeg MÅ simpelthen komme med en stor anerkendelse af din fantastiske creme.
  Jeg har professionelt arbejdet med produkter med meget højt indhold af A vitamin.
  Din creme er enestående og kort sagt.så virker med det samme. Øjencremen er lagt væk og i skuffen ligger for mange penge tuber for puffiness og andre panik køb.
  En 55 årig hud der har været vant til det gode, men nu har mødt det bedste.
  Jeg har altid både sommer og vinter haft en meget dårlig barriere og derfor tilsætter jeg en dråbe af den fantastiske olie fra Emmerys Skincare.
  1000 tak for et produkt fyldt med professionel viden.

  02/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Heidi, 1000 tak fordi du deler din gode erfaring. Jeg får lyst til at danse jo! Stor hilsen Anette

   03/12/2020
 • Ina

  Fra nybegynder, der er startet med din creme og A-vitamin for første gang: Min hud ser allerede mere sund og fugtet ud, tak!
  Men er det almindeligt, at der kommer enkelte udbrud i forbindelse med processen? Har ikke haft udbrud i over to år og efter start, så har jeg haft en del, men de er gået hurtigt over igen. På forhånd tak for svar!

  21/11/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Ina, 1000 tak fordi du melder ind. For mig er det en myte det med, at det skal blive en smule skidt før det bliver rigtig godt. Hvis dine udbrud fortsætter, så skriv mig gerne en mail på open-mind@mail.dk
   Stor hilsen Anette

   23/11/2020
 • Hannah

  Kære Anette!

  Dur cremen også til “gammelkonehud”?
  Det var det skrækkelige udtryk, min mor brugte, da hun bad mig finde en god ansigtscreme til hende. Jeg glæder mig jo til at bruge din creme selv (INCI er bare for vild!!), men kunne min mor ikke også få glæde af den? Eller har hun ret i, at der alligevel skal skrappere midler til?

  Mange hilsner
  Hannah

  16/11/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Hannah, hahaha – jeg har ikke kun de bedste læsere, men også de sjoveste. Hvor er det et sjovt og herligt spørgsmål. Hvad skrappere vil hun have en den max mænge A-vit, som EU anviser? Hun skal bare være opmærksom på, at den jo er uden parfume.

   Stor hilsen Anette

   16/11/2020
 • B.R.

  Jeg er vild med cremen (var simpelthen nødt til at hamstre..så tak for bonus gave ).
  Har lyst til at bruge den på arme og hænder og hele tiden!

  11/11/2020
 • Anette+Kristine+Poulsen

  Undskyld 1000 gange for sent svar:

  @ Lærke, du kan tro, den pågældende serie virker (pigment-serien fra Environ), og jeg synes din rutine lyder som siddende i skabet. Pigmentpletter kan være noget af det sværeste, så overvej IPL, hvis budgettet tillader.

  @ Katja, NØJ, hvor bliver jeg glad. Det er utrolig pænt af dig at skrive.

  @ Nasra, det kan du tro du kan. Både AHA og BHA går fint an under Ansigtscremen (husk den er til natten.

  KH Anette

  10/11/2020
 • Nasra

  Hej Anette,

  Vil jeg kunne bruge min Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting sammen med cremen? Og hvad så med BHA, vil jeg kunne bruge det også? Pft

  06/11/2020
 • Katja

  Jeg har modtaget cremen og som vanligt er det lækkert det, der kommer. Alene farven på tuben er wouww. Held og lykke med det. Jeg glæder mig til at smøre mit ansigt. Derudover bliver jeg grebet af dit engagement og dedikerethed til det du laver.

  06/11/2020
 • Lærke

  Kære Anette,
  Jeg har netop fået din skønne bog. Så nu har jeg begge <3 Er meje meje stor fan.
  Jeg kæmper lidt en indædt kamp for at holde mine pigmentfejl nede ( var i sommers i cosmelan behandling og det tog det værste) Mine pigmenteringer kommer af graviditetshormoner fra mine drenge. Men ikke flere børn eller hormoner for den sags skyld. Jeg har derudover en sensitiv hud men den er også kombineret med tendens til urenheder ( rigtig spænende at finde hudpleje til..)

  Mit spørgsmål lyder til din bog og kapitlet hvorledes du så fint ridser op hvordan dag og nat kan se ud med ingredienser i hudplejen – og med forslag til produkterne. Jeg bruger for nuværende Environ Mela serien men i kombination med deres A-vitamin trin system. Indeholder den serie de ingredienser du anbefaler eller hvad mangler jeg? Jeg kan simpelthen ikke gennemskue det. Jeg er glad for produkterne. Min hud trives men det skal jo også virke…

  Ellers efter at have læst din bog er jeg ude i følgende kombi:
  Dag: Dermalogica Biolumin C + et par dråber af Paulas Choice 10% Niacinamid, derefter Ducray Melascreen intense og Ducray Melascreen dagcreme light med SPF. Aften: Din nye A-vitamin creme 🙂

  Rens, peeling, mist/toner osv har jeg vist ret godt styr på udfra dine anbefalinger 🙂

  Hvad tænker du er mest optimalt? Hvad får jeg mest ud af i den trættende kamp? Og stort tilykke med din nye creme! Den virker helt fantastisk. Kh Lærke

  03/11/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  ÅHHHH ALTSÅ.
  What to say? Andet end at jeg er så dybt taknemmelig i hele kroppen over at læse jeres hjertevarme ord. Og ofte også meget underholdende. Ikke mindst, når det gælder gode forslag. TAK.

  Her lidt flere svar på konkrete spm.:

  @ Michelle, hvis du er på nyhedsbrevet, så linker jeg nederst til at det der er at sige om A-vit og graviditet og amning.

  @ Rikke Liv, ja og ja.

  @ Anne, har du mon set interviewet her på Beautyspace med hudlæge Janne Touborg om netop den lidelse? Det synes jeg, at du skal læse først.

  @ Anni, GIGA respekt for BP, det ved du. Jeg forholder mig udelukkende til Ansigtscremen og den max mængde i forhold til SCCS på A-vit. Så må andre vurdere forskellen.

  @ Fru Jakobsen, Kæmpe respekt for Environ, det ved du, at jeg synes. I vil begge være okay (og glade, håber jeg). Det er en anden type A-vit-duo.

  @ Lotte, super tjekket rutine. Jeg vil ikke køre 2 eksfolieringer om aftenen. Overvej eller tjek, hvilken du har det bedst med. Og ja, få noget A-vitamin ind i rutinen også.

  @ Hanne Pia, never chance a winning horse. Man skal fortsætte med at bruge det, man er glad for, når der ses en virkning. Retinol er bare en del af A-vitaminfamilien, som er stor.

  @ Anna Sofie, se endelig med når nyhedsbrevet kommer – da er der et link til artiklen om A-vit og graviditet.

  @ Alberte, se gerne svar herover.

  @ Maria Fisher, det er netop det, Allergy Certified tjekker. Hver en ingrediens er netop tjekket for urenheder, som du nævner.

  @ Inge G, jeg anbefaler den til natten.

  @ Lise-Lotte, send endelig en mail på open-mind@mail.dk, så sender vi til Frankrig.

  @ Susanne, det skal man også normalt. Her er det to milde, men effektive varianter.

  @ Sanne Larsen, du kan sagtens supplere med mere fugtserum el. en oliedråbe, hvis nødvendigt.

  @ Tanja Elisabeth, jeg tror, du vil blive glad for pHformulas EXFO Cleanse, som skylles af med vand uden at være en gel.

  @ Michelle Jacobsen, om aftenen – først EGF (som du nævner), så vente 5 min, så Ansigtscremen.

  @ Bettina, ja, men så er det syre først, så EGF, så vente 5 min og så Ansigtscremen.

  @ Katrine, hvis du er på nyhedsbrevet, så kommer der link ud i morgen i forhold A-vit og graviditet.

  @ JAC, det ruller ud i denne uge, bl.a. har Christian Grønhøj den (Aarhus), Flemming Andersen (Vejle), Peter Bjerring (Risskov), Janne Touborg (Egå), og flere på vej.

  KH Anette

  @

  03/11/2020
 • JAC

  Stort tillykke med cremen ❤️

  Du skriver at cremen også kan købes his udvalgte hudlæger, men jeg har ikke kunnet finde hvor præcist. Er det muligt at då oplyst

  03/11/2020
 • Katrine

  Anbefales Ansigtscremen til gravide og/eller ammende?

  03/11/2020
 • Britt

  VIGTIGT Kunne du ikke også lave en bodylotion? Jeg hader at smøre mig ind I Smølf fra BP.
  Og jeg glæder mig til at prøve din creme. Skal liiige have brugt lageret op først

  03/11/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak igen for ALLE ALLE kommentarer. Jeg vender tilbage med svar hen over i dag (tirsdag) og i morgen.

  KH Anette

  03/11/2020
 • Bettina

  Spændende;) glæder mig til at prøve. Hvordan må cremen bruges om aftenen sammen med efg? Og evt syre/ efg og din super creme.. Kh

  02/11/2020
 • Britt

  Har optur over din uddybende ingrediensliste

  02/11/2020
 • Michelle+Jacobsen

  Kæmpe tillykke! Hvor er det sejt gået den vil jeg bestille, så snart jeg ved hvordan jeg skal placerer den i min rutine.
  1. Er den til hverdags brug?
  2. Før eller efter Bioeffects EGF?

  02/11/2020
 • Eva

  JAAAAAAAAA! Go Anette! Jeg er spelttypen som dog går UMPH! når det kommer til ansigtspleje og makeup. Jeg bruger en del af Paulas choices produkter. Jeg er så klar på at udskifte til et stykke med Anette! Den skal så meget prøves! Jeg vil gerne bestille følgende fremadrettet:
  1. En mild rens
  2. Niacinemid Power 20%
  3. C vitamin
  4. Solcrem med mineralsk faktor man også kan bruge rundt om øjnenen.
  5. Noget AHA

  Så er der lidt hvis du nu skulle kede sig Anette ;D

  OPTUR!

  02/11/2020
 • ZS

  Hvor er det FEDT!!!!! Så meget tillykke! Jeg håber den blive investeringen værd. Jeg har samme spørgsmål som Trine – hvad er forskellen mellem din og BP’s Clinical A-vit.creme?

  02/11/2020
 • Tanja+Elisabeth+Donbæk

  Kæmpe stort tillykke med din creme jeg tænkte sådan på, om det kunne være en “hellig gral” på tube. Og det var det. Jeg bruger normalt versos, men har lige været inde at bestille din glæder mig super meget til at prøve den.

  Jeg har hørt, at ens hud i vinterhalvåret, har godt af, at man skifter til en rensemælk. Jeg bruger en renseskum med pH på 4.6 normalt og har mild rosacea. Vil det være smart med en rensemælk ?

  Tak for alt det du deler
  Kh
  /Tanja Elisabeth

  02/11/2020
 • Trine

  Er også nysgerrig på, om din creme er lige så effektiv som BP’s clinical Super Booster…? Jeg har kun EEN anke mod BP’s creme – og det er at den klistrer/fedter – så hvis jeg kunne slippe for det, men stadig få glat hud, såååååeh…… 😉

  Mange hilsner Trine

  02/11/2020
 • Laila+Andersen

  Hvor er det fantastisk! Stort tillykke! Jeg må straks være med på beatet (selv om mit lager er vokset en del på det seneste)…
  De allerbedste ønsker
  Laila

  02/11/2020
 • Hanne

  Gratulerer! Så spennende! Skal prøve den når jeg får mulighet (er i Norge).

  02/11/2020
  • Margit Westergaard

   Hej Anette.
   Kan jeg bruge cremen som både dag- og natcreme?

   24/12/2020
 • Sanne+Larsen

  Ja tak, så det på fb allerede igår og spurtede ind og købte den vil lige høre, rens bha og så din creme om aftenen? Ingen serum af nogen slags? Stort tillykke, glæder mig til at komme igang med din creme

  02/11/2020
 • Birgit A.

  Stort tillykke til dig og alle os, der elsker at gøre noget godt for vores hud. Jeg glæder mig til at prøve den på min hud.

  02/11/2020
 • Susanne

  Hej Anette
  Så er cremen købt – glæder mig til at prøve den 🙂 Jeg har lige et par spørgsmål, håber det er okay.
  Jeg har før fået at vide, at man skal ‘go easy’ med A vitamin creme. Nogen restriktioner, behov for optrapning eller andet?
  Jeg bruger i dag Epionce produkter. Brightening lotion, intense serum og creme til tør hud til nat. Hvor i processen kommer ansigtscremen ind?
  På forhånd tak for hjælpen
  Kh Susanne

  02/11/2020
 • Kirsten V

  Stort TILLYKKE kære Anette.❤
  Jeg glæder mig meget til at prøve den.❤

  02/11/2020
 • Lise-Lotte

  Hej Anette.
  Stort tillykke og tak for dine skoene rad. Jeg elsker at laese dine artikler og det er meget lærerigt 😉
  Jeg har adskillige gange oensket at koebe via hjemmesiden, men jeg bor i Frankrig og der sendes vist ikke udenfor landets graenser. Kan der laves om paa dette. Ville elske at faa fingre i din nye creme.
  Kh
  Lise-Lotte

  02/11/2020
 • Lis

  Spændende – har bestilt en

  02/11/2020
 • Charlotte

  Juhuu Hjertelig tillykke Annette.
  Jeg glæder mig til og prøve den når BP er brugt op,det kan kun blive godt❣️

  02/11/2020
 • Inge G

  Spændende med creme fra din hånd. Jeg vil gerne spørge om den er til 24-timers brug el om den mest er til nattebrug? Og, hvis man har tendens til rødme og irritation (kløende og tør hud) vil denne så være god?

  02/11/2020
 • Andreas

  Stort tillykke, Anette!
  Genialt, at vi nu kan få Seriøst bedre hud-bogen i smørbar form og med en ingrediensliste, der SKRIGER hudguf! Glæder mig til at prøve

  02/11/2020
 • cornelia

  Stort Tillykke
  Den er bestilt ❤

  02/11/2020
 • Anna

  Stort tillykke Anette. Jeg har lige købt den og glæder mig tii at prøve din nye supercreme.

  02/11/2020
 • Maria Fischer

  Stort tillykke med cremen!
  Jeg kunne godt tænke mig at købe den, men jeg er i tvivl om, hvor “ren” den sojaolie, du bruger er, og om du overhovedet ved det? 🙂
  Jeg har sojaallergi og det afhænger meget af om der er risiko for proteinrester i olien. Håber mit spørgsmål er ok.
  God mandag!

  Maria

  02/11/2020
 • Lotte B

  Kæmpestort tillykke med dig og din modighed. Hvor er det fedt – og godt gået. Har bestilt, og vil nu sætte en ære i at få den udbredt i omgangskredsen. Jeg er slet ikke i tvivl om at du har 100% nailed den og denne her er fast inventar hos mig. Godt gået, på beskedent jysk! Jeg er med – og hepper for vildt på dig. Stort kram!

  02/11/2020
 • Alberte

  Spændende!

  Hvordan er det nu med a-vitamin når man ammer. Går det an, eller er det nogo?:-)

  02/11/2020
 • Anna Sofie

  Kæmpe stort tillykke! Den skal helt sikkert shoppes hjem. Men jeg er også nysgerrig på at høre, om cremen kan benyttes som gravid/ammende?

  02/11/2020
 • Sabine

  Kæmpe tillykke Anette! Endnu engang beviser du, hvorfor du er en stor inspiration for mange og ikke mindst, hvor knalddygtig dygtig du er. Jeg ser frem til, at du bliver millionær og udvikler videre på serien 😉
  Bedste hilsner

  02/11/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  Jeg tror ikke, I aner, hvor meget jeres ord, input og tanker betyder for mig. Alt er læst tre gange med ekstra meget kaffe til i dag. Jeg er SÅ SÅ SÅ taknemmelig. Der er også kommentarer, der gør mig nervøs i forhold til at leve op til forventningerne. Her kommer svar på spørgsmål:

  @ Sofie Skyrum, jeg ville ønske, at jeg var så rig, så jeg havde fået lavet prøver også. Men det har jeg ikke. Så snart der skulle komme prøver, hvis der gør, så lover jeg at pippe op herinde.

  @ Amaja, mailen går først ud mandag kl. 13, så ingen er sprunget over.

  @ HeleneR, jeg er ikke nervøs i forhold til rosacea, fordi det er to milde typer A-vit (men i tilstrækkelig mængde). Den ene af dem, har du allerede selv i huden. Skulle du opleve noget, der ikke er rart, hvis du vælger at prøve, så skriv til mig, og vi finder en løsning.

  @ Marlene, de to typer A-vit gør, at du (hvis huden er normal stærk) ikke skal trappe op. Men hvis du er ekstra sensitiv så anbefaler jeg at ‘fortynde’ i begyndelsen med et alm. fugtserum. Al info følger med.

  @ Nicoline, du skal ikke skynde dig.

  @ Tanja, ‘never chance a winning horse’, som man siger. Jeg synes ikke, man skal skifte noget ud, man er glad for. Overordnet set.

  @ Christina Kragh, du er opdraget SÅ SÅ SÅ godt. GODT set. Men det er A-vitamin, ikke silikone.

  @ Bente H, det forstår jeg godt, at du synes. Der er en lille ekstra ting med, når man bestiller 2. Men det er med som en overraskelse.

  @ Sonja, åh det forstår jeg godt. Jeg ville ønske, at der var råderum til bare at sende den rundhåndet ud til alle på bloggen.

  @ Cille, det vil jeg anbefale, ja.

  Jeg vender stærkt tilbage senere i dag.

  KH Anette

  02/11/2020
 • Lise/walkinrunout

  sikke fantastisk… rigtig stort tillykke til dig :-)… og os 🙂

  02/11/2020
 • Rose Del Carmen

  Stort tillykke med cremen. jeg glæder mig til at bruge den skiftevis med min super booster 3. Og hvor er det skønt at du har lavet en ingrediens ordbog der giver mening, det letter også fremtidige køb at kunne tyde kemi sproget 😀

  02/11/2020
 • Sanne

  Tillykke, Anette, det er da fuldstændigt fantastisk. Jeg er sikker på at den bliver en succes, og så håber jeg at du følger op med flere produkter – jeg tænker rens. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  02/11/2020
 • Hanne Pia Bergsler

  Er også spændt på svar om den er stærkere end BP’s Super 3 Booster Clinical som jeg har brugt i flere år sammen med Efg – en del produkter fra Tre Ordinary og Retinol 1%. Er retinol iøvrigt ikke det bedste virkemiddel mod rynker og trist hud?

  02/11/2020
 • Lotte

  Kære Anette.

  Jeg er 62 år med en hud, der er lidt tør og med små bitte hudorme på hagen. Blodkarrene på kinderne ligger tæt på overfladen. Huden føles ikke stram eller andet.

  Har lige læst din bog med stort fornøjelse, men håber lige du har tid til at se på om det er godt, det jeg vil købe eller har du et bedre bud ? – tænker denne creme jo dog også skal på listen nu

  1.Beaute pacifique mist.
  2.Dermalogica Biolumin C-serum.
  3.Dermalogica Skin smoothing creme ( men så mangler der solfaktor ?)
  Aften: Dermalogica Daily microfoliant m. Salisylsyre el Hydro masgue exfoliant el begge dele.
  Hvilken natcreme med a-vit ?
  Kosttilskud. Omega og collagen.
  Hvilke mærker bruger du?

  Min hud trænger efter vægttab og rygestop

  02/11/2020
 • Fru Jakobsen

  Spændende og stort tillykke.
  Min store teenagedatter er på Environ step 1 og jeg step 3. Vil den være for stærk til min datter og/eller for svag til mig?
  Bh. herfra

  02/11/2020
 • Charlotte Sørensen

  SEJT Anette!! Den må klart prøves efter min BP er brugt op..

  Kh Charlotte

  02/11/2020
 • Anni

  Så spændende! Er din creme “stærkere” end BP’s clinical?
  Kh Anni

  01/11/2020
 • Anne

  Hej Anette.
  Jeg har en meget sensitiv hud og lider af Perioral dermatitis (gennem 10 år). Jeg har meget svært ved, at finde en ansigtscreme min hud ikke reagerer på med kløe og udslæt. Vil du anbefale cremen, når man lider af PD? Eller har nogen tip til en fugtmættende ansigtscreme, man kan anvende med hudlidelsen PD?
  Med venlig Hilsen Anne

  01/11/2020
 • Jette B

  Stort tillykke med den

  01/11/2020
 • Rikke Liv

  Kære Anette
  Stort tillykke
  Cremen er bestilt og jeg venter i spænding
  Kan den bruges af min 11 årlige, der allerede har teenagepræger hud!! Som jeg læser det skulle det være ok.
  Og kan den bruges af mig efter dermaroller hjemmebehandling?
  De varmeste hilsner
  Rikke

  01/11/2020
 • Kim/superheltemor.dk

  Hvor er du sej! Fantastisk gået! Den skal jeg have fat på, så snart der er penge på kontoen igen

  01/11/2020
 • Michelle

  Stort tillykke, hvad tænker du i forhold til brug af denne creme for gravide/ammende?

  01/11/2020
 • Marianne Fristeen

  Allerførst tillykke med dit nye tiltag Så spændende. Har allerede bestilt cremen via hjemmesiden og er meget spændt på at se et forhåbentligt godt resultat på min hud

  01/11/2020
 • Cille

  Stort tillykke med produktet
  Jeg må lige høre om den kun er til brug om aftenen?

  01/11/2020
 • Pernille+S

  Wauw du er så sej og modig Anette! Kæmpe stort tillykke!!!
  Har instinktivt ikke købt BP superbooster selv om den fåes med 20% lige nu. En så fantastisk kombination af alle bedst tænkelige ingredienser som din nye creme indeholder, skal selvfølgelig prøves. Jeg glæder mig til leverance snart!
  Kh Pernille S

  01/11/2020
 • sonja

  den ser god og lækker ud, ville helt sikkert være god til min tørre ansigtshud, men prisen er for meget til en folkepensionist:(

  01/11/2020
 • Gry+Astrid+Larsen

  Kære Anette,

  Tillykke, og hvor fedt!

  Jeg er bare lige nødt til at spørge, hvor mange % retinol den er på?

  Jeg overvejede Paulas Choice, som er på 1% og har en kombi af peptider og c-vitamin, men det er så kun på 30 ml.

  Men nu ser jeg jo, at du har lavet en med et skønt indhold på yderligere 20 ml.
  Er bare nysgerrig på procentdelen af a-vitaminet 🙂

  01/11/2020
 • Mette Sloth Eriksen

  Det var da en velkommen overraskelse, min hud skriger på lidt glattejern i øjeblikket. Den må hjem på hylden, håber den kan stramme den begyndende pelikanfeeling under hagen lidt op også, det er desværre et område jeg har forsømt ❤️ Dbh. Mette

  01/11/2020
 • Bente+H

  Kæmpe tillykke
  Den vil jeg rigtig gerne købe. Jeg synes bare 50 kr. i levering er lidt dyrt. Det ville være rart at kunne købe 2 tuber med fri levering.

  01/11/2020
 • Mariannegylding@gmail.com

  Hold nu kæft Anette, du er da for sej :-). Hjertelig tillykke, den skal fluks prøves. Godt jeg havde tålmodighed.
  Endnu engang, tillykke.

  01/11/2020
 • Jeanette K

  Stort til lykke med cremen…. og med dit mod 🙂
  Åh hvor heldigt at Super boosteren næsten er tom ( kun halvt men det har jeg ikke opdaget 😉 )
  GLÆDER mig til at prøve!

  01/11/2020
 • Christina kragh

  Hydroxypinacolone måske jeg spørg dumt eller husker forkert ….har du ikke lært mig at alt der ender på One er silikone?
  Nu er den bestilt og jeg glæder mig til at prøve den stort Tillykke <3

  01/11/2020
 • Tanja

  Hej Anette. Løber snart tør for min BP super bolster. Vil jeg kunne bruge denne i stedet? Lyder lækker og tillykke med det Kh. Tanja

  01/11/2020
 • Stine

  Sikken en dejlig nyhed! Den kommer på ønskesedlen til jul :-).

  01/11/2020
 • Birgitte

  Stort tillykke, er bestilt glæder mig til at prøve den.
  Dejlig dag herfra❤️

  01/11/2020
 • Gitte+Salling

  Stort tillykke. Vil glæde mig til at prøve den❤️

  01/11/2020
 • Nicoline

  Ejjj, hvor lækkert! Glæder mig til at prøve den! Men jeg har allerede nogle cremer på lager, jeg helst skal have brugt først.Så jeg vil lige høre – skal man skynde sig? Eller bliver det en, man også kan købe om et halvt år?

  01/11/2020
 • SidselSA

  Så spændende – stort tillykke! Den glæder jeg mig meget til at få på min hud.

  01/11/2020
 • Tine Skov

  Juhuuuu og tillykke kære Anette.
  Ansigtscremen er SELVFØLGELIG købt, glæder mig til at modtage den.
  Kh Tine

  01/11/2020
 • Marlene

  Stort tillykke! Kan den bruges hverdag, eller anbefaler du man trapper langsom op?
  Og fungere den til sensitiv hud?

  01/11/2020
 • HeleneR

  Stort tillykke 🙂 kan jeg også bruge den med sart rosacea hud? Har ikke rigtig turde kaste mig over A-vit før, men vil så gerne have alle fordelene 😉

  01/11/2020
 • amaja

  annette jeg har ikke fået mailen her til morgen ,nogen gange oplever jeg at jeg bliver sprunget over , øv
  hilsen amaja

  01/11/2020
 • Sofie Skyum

  FRA himlen, selvfølgelig. 😉

  01/11/2020
 • Sofie Skyum

  Hej Anette!
  Den creme lyder jo som sendt for himlen – også for min egen irriterede, fugttørre hud. Dog har jeg nogle gange haft dårlige oplevelser med hyaluronsyre, og vil derfor høre, om der mon er mulighed for at bestille en prøve med? Det vil jo være en ærgerlig og dyr omgang ikke at kunne sende cremen tilbage, hvis det efter få forsøg viser sig at jeg ikke kan tåle den. Jeg håber, det kan lade sig gøre.
  De bedste hilsener,
  Sofie.

  01/11/2020
 • Solveig

  JUHUUUUUU. Kæmpe tillykke til dig med dit mod og kæmpe tillykke til alle os, der nu kan få al din hud-kloghed på tube!!! Vidste, at der var noget A-vitamin på vej, har derfor ventet med at stashe op på netop det, men nu glæder jeg mig vildt til at modtage min første tube, som jeg netop har købt. Kh. Solveig

  01/11/2020

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.