Showtime og det med moden hud. Og Tinder

02 0103040506

Ja, Tinder. Dating-tjenesten. Du læste korrekt. Forklaringen kommer her:

Det er svært at nå jorden efter to aftenshows og mødet med 1500 kvinder samlet i Falconer og på Horsens Ny Teater. Og jo ikke bare kvinder, men imponerende opmærksomme, videbegærlige og gang-i-den kvinder. ’Jeg tror, du har det som os på Tinder’, sagde M (som jeg ved vil være anonym) med henvisning til førstegangs-gensynsglæden, når jeg møder bloglæsere ude i virkeligheden. For vi kender jo allerede hinanden fra cyberspace.

Der skete noget sjovt en af aftenerne. Midt i hele min trend-svada om alder som tidens største styrke…og pointen med, at vi skal gå i kødet på de specifikke hud-udfordringer frem for at snakke diffust om moden hud (kommer man ikke også her til at tænke lidt på noget, der gærer? …hvilket selvfølgelig også er hipt pt.). Nå, men en flok dygtige, engagerede – 20-årige – hudplejesælgere ville vide, hvad så alternativet til den modne snak er, når de møder kunder på 38+. Derfor tillader jeg mig at vende spejlet mod dig (der er 38+) og dine hudplejeindkøb. Indleder du med ordene:

 • Jeg vil gerne have hjælp til ……….og hvad det så kan være (pigmentpletter, akne, rynker, tørhed, beskyttelse, osv.)

eller

 • efterlyser du hjælp til din modne hud?

Jeg vil bare gerne vide det.

PS: Et kæmpestort tak til dig, der kom og til Matas for perfekt eksekvering med finjusterende lydmænd, teknik-hajer og et bagland af et  prof show-team. OG ikke mindst de festlige og søde A-vitamineksperter fra Beauté Pacifique,  som hudscannede folk fra A-Z i pauserne.

EKSTRA PS: Lov mig, at du undrer dig over de pæne ben i præsentationen.

 

04/04/2016
Til dig, der måske kom for sent
07/04/2016
Gender free…øh hvad for noget?

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Lene Henriksen – Alt det (og lidt mere) får du svar og opskrift på i bogen SUPERHUD, som kan klikkes hjem her http://www.arnoldbusck.dk/boeger/medicin-sundhed-sygdom/poulsenanette-kristine-saadan-faar-du-superhud eller købes hos din lokale boghandler.

  Stor hilsen Anette – for JA, der er masser at gøre.

  13/04/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Vibeke Guldager – Er du klar over, at du der lige gav mig verdens bedste dag. 1000 tak for dine ord og din tid og ikke mindst fordi du kom. GODT at hilse på dig.

  Stor hilsen Anette

  13/04/2016
 • Lene Henriksen

  Vedr alder
  Jeg er 61, har aldrig været meget i solen, andre siger jeg ikke har mange rynker.
  Men synes der mangler lidt fylde på kinderne og rynker om munden og halsen.
  Kan man stadig “stramme op” med cremer, og serum.
  Nogle siger man kun har brug for fugt.
  Hvad kan du anbefale???

  08/04/2016
 • Vibeke Guldager

  Kære Anette

  Det var sådan en fornøjelse at møde dig “live”.
  Min veninde og jeg sad på 1. række og var de første på rækken og det spottede du inden showet i tirsdags i KBH og du kom straks hen og hilste på os med “ordrene ” pas nu på , dem der sidder på 1. række kan være meget udsatte i løbet af aftenen” 🙂

  Så der blev lige rettet på blusen og lipglossen fornyet- det skulle nødig hedde sig at vi ikke var klar 🙂

  Det kan godt være, at Søs og Kirsten på plakaten var det mest underholdende indslag, men det var du virkelig også, udover din ekspert viden, er du så morsom og så besidder du Star Quality og en gennemslagskraft på scenen som er helt unik.

  Jeg var stor fan af dig før jeg mødte dig, men nu er du rykket helt op i min “Beauty liga”,hvor du deler podie med Ole Henriksen.
  I to er simpelthen Beautybranchen uovertrufne standupper og fantastiske formildere af “hvad vi kvinder har brug for i “cremedåsejunglen” :-))

  Masser af god energi til dig fra Vibeke.
  Som jeg nævnte kort har jeg bloggen

  Byguldager, 49 plus er man så voksen ?

  Kig endelig forbi, hvis du har tid log lyst. Jeg tænker også der kommer et lille indlæg om da jeg mødte min Beauty Angel 🙂

  07/04/2016
 • Er det dine, de pæne ben? 🙂
  Jeg vil så gerne efterlyse noget effektivt mod linier (lyder pænere end rynker), furer, begyndende hængende kæbelinie og mørke pletter. Jeg ved godt alder slår alternativet, men jeg synes virkelig jeg skal vænne mig til at jeg begynder at se anderledes ud – her 50+, suk.

  07/04/2016
 • kære alle,

  Hør engang. Det her ER …eller det her MÅ være som Tinder. Bortset fra at jeg får lyst til at date jer alle på en gang. 1000 1000 tak fordi I giver jer tid til feedback…haha, jeg har moret mig med endnu flere fine gloser på det modne. Tak til jer, der kom i Kbh. og Horsens og for de lækreste tilbagemeldinger. Også mht. bagpartiet. I ved godt, at jeg er afhængig af jer, ikke? De kærligste hilsner Anette

  07/04/2016
 • Jeg bliver 38 på lørdag, så det er altså dén dag, jeg bliver moden? Glæder mig allerede til al den indsigt, jeg får – ha!

  Jeg er så typen, der spørger efter specifikke ingredienser (efter et par års beautyspace-læsning), hvorpå ekspeditricen gover sig til at læse på kartonen…
  Og jeg vil rigtig gerne høre mere om de flotte ben, du viser…

  06/04/2016
 • Helle Rick

  Det er de lækreste stænger ever. Dem glæder jeg mig til at få, når jeg når hendes alder 😀
  1500 kvinder sammenlignet med de 40+ i Kruså er noget af en forskel, men dit budskab er det samme uanset mængden. Du stråler alle steder og spreder om dig med rigtig god vejledning og visdom.
  Jeg er glad for at have mødt dig personligt. Suger til mig af al din viden.
  Jeg spørger altid til specifikke problemstillinger som f.eks pigmentering, rynker, tør hud, etc.

  06/04/2016
 • Eva B

  Åhhhh, det var da en fed aften! Jeg var totalt opslugt af din kadence; du så sikker og elegant og sexy ( ! ) ud på de smukke stiletter! Godt gået 🙂
  I var alle sammen underholdende og informative – chefen for Beaute Pacifique var da en charmetrold af rang og han var super til at bruge stemningen i salen til at formidle hans budskab. Dygtigt gjort.
  Jeg har aldrig nogensinde sagt ‘moden’. Det lyder så overkogt eller henkogt på en måde? Jeg adresserer altid det direkte problem, tror jeg. Jeg kan ikke li ‘moden’.
  Knus til dig, og du har altså superflotte, runde & høje baller. Spottet direkte fra 3. række.

  06/04/2016
 • Lone H

  Efterlyser aldrig noget til moden hud. Spøger enten specifikt til fx pigment forandringer, solbeskyttelse, fugt m.m men også til hvor jeg bør sætte ind og forebygge.
  Efter at have læst din bog føler jeg mig bestemt mere klædt på til at sige til eller fra når jeg føler noget prakkes mig på.

  06/04/2016
 • birgitS

  Kære Anette

  Glæder mig til at kunne komme på dit foredrag en anden gang, det var der desværre ikke tid til nu. Takker for din beautypakke, som jeg lige har åbnet – og det slår max juleaften med dine goodiebags 🙂 Også jeg ønsker lidt rulleguide, som en anden læser skrev.

  I butikken går jeg efter specifikke ting til huden, og mest efter dine anvisninger. Ikke noget med “moden”, for så ville jeg føle mig oldnordisk og tussegammel, og det er jeg ikke (47+), men har brug for hjælp til et specifikt problem og det spørger jeg efter. Men som regel har jeg indkøbt over nettet udfra dine anbefalinger. Derfor, når jeg står i butikken er det for at få hjælp og ikke en “anmeldelse” af min alder 😉 KH

  06/04/2016
 • Hanne

  JEG GÅR SELVFØLGELIG UD FRA DE SMUKKE BEN ER DINE!

  06/04/2016
 • Charlotte P

  1500 mennesker – wauw – kan godt forstå at du er flyvende – og det kunne have været endnu flere;o).
  Jeg efterlyser IKKE hjælp til min modne hud, men spørger også altid efter hjælp til noget specifikt.
  Mht til det fine tilbud på environ i går, så benyttede jeg mig også af det. Jeg har bare ikke hørt fra dem endnu. Ved du mom om der er en lang kø?
  Kh, Charlotte
  PS første gang jeg så billedet af stængerne troede jeg faktisk det var dine:))

  06/04/2016
 • Lene Jespersen

  Kære Anette <3 Sikke en aften vi havde i Horsens, et super show og du er altid dejlig at være i selskab med.. Jeg ved som regel hvad jeg skal købe, men "forventer" at de kan se hvad min hud har brug for.. Fik aldrig scannet min hud, det må jeg ha til gode. Tak til dig for altid super gode råd Kh Lene

  06/04/2016
 • Stina Lou

  Lige noget helt andet: Jeg var en af dem, der benyttede mig af ENVIRON’s gode Beautyspace tilbud i går. Og jeg fik helt vildt venlig og grundig vejledning over mailen – det havde jeg slet ikke forventet og det betyder rigtig meget som førstegangsbruger at få de rigtige produkter i kurven. Så tak for det. Jeg glæder mig til at få huden i AVST.
  KH Stina

  06/04/2016
 • Dorte

  Det lyder som et fantastisk arrangement – skønt med direkte snak med en masse guldkorn er jeg sikker på 😉
  Jeg kunne forestille mig, at jeg er lidt en håndfuld for en ekspedient (ihvertfald for tiden he he), for jeg kommer med en masse ønsker som jeg meget gerne vil have opfyldt (anti-age, glød, mod tørhed og mod bumser). Jeg nævner sjældent min alder (39) men påpeger bare at alderen er til at der er fokus på rynker.

  1000 TAK for alle dine gode råd. Jeg har lavet en lille notesbog (eller hvad det ville kaldes når det er i noterne på telefonen) med fif til produkter og to-do’s som jeg lige kan køre igennem til en genopfrisker i butikken eller på tur.
  Dine video’er er fantastiske 🙂 🙂

  06/04/2016
 • amaja

  tak frordi du tænker på den modne hud ,jeg har altid haft en hud der var uden acne eller noget men efter 40 er jeg begyndt at få blærer eller voter i ansigtet,jeg kan se at blandt andet yngre jonalister i tv har dem men jeg har aldrig haft dem før
  amaja

  06/04/2016
 • MetteGuldberg

  Jeg spørger altid til specifikke problemstillinger og ender oftest med at gå ud med produkter som du har anbefalet på forhånd. Der er forbavsende mange ekspedienter, der inden for de første par minutter får sagt noget jeg ved er forkert (ud fra den solide viden jeg har fra dig), og så mister jeg tilliden til dem.
  Jeg er i øvrigt 45 år og betegner ikke mig selv som “moden” – og heller ikke min hud som sådan:-)

  06/04/2016
 • CharlotteK

  Gad godt at have været med! Lyder som et super arrangement….
  Og jeg er nok til nr. 2 – det er vist den jeg mest bruger.
  Og ja, kom nu med det med de ben;-)

  06/04/2016
 • Birgit A

  Jeg spørger aldrig om noget til moden hud. Jeg spørger efter noget til specifikke issues, fx rødme, tørhed, irritation, t-zone etc. (47 år)

  06/04/2016
 • Pernille Sparsø

  Ha ha sorry Anette! Undrer mig ikke over ejeren af de flotte stænger, for lur mig om ikke de tilhører en starlette over de 60? Og det er desværre ikke mine 😉
  Ville nu godt have siddet der på stolerækkerne. God dag til dig!
  Kh Pernille

  06/04/2016
 • Bodil Pedersen

  Jeg nærmer mig de 70 og køber altid de cremer, som du har anbefalet eller cremer med de ingredienser, som du har skrevet er gode at gå efter. Tak for det altid meget vidende indhold i din blog. Min hud er blevet meget pænere efter jeg har “meldt mig til”.

  06/04/2016
 • Kirsten

  Tusind tak for en fantastisk aften med alle dine skønne guldkorn, selvom datter på 25 var vildt begejstret
  Jer er 58 og har fulgt din blog længe,så du har lært mig meget om hudens pleje, tak for det. Jeg er meget specifik når jeg handler og det grundet dig med al den viden du har videreformidlet
  Tusind tak for dig

  06/04/2016
 • Lillian J.

  Jeg går efter et specifikt produkt (ud fra dine dygtige anvisninger ). Jeg stoler desværre ikke mere på diverse ekspedienter. Til almindelig oplysning har jeg rundet de 60 år

  06/04/2016
 • Bettina Hedegaard

  Hej Anette. Tak for et fantastisk godt foredrag i går. Ville så gerne have haft at du havde endnu mere taletid. Det er altid en inspiration at lytte til dig
  Jeg er 43 og beder som regel om pleje der passer til min hud – ikke min alder. En dygtig ekspedient vil altid kunne se hvad min hud kræver for at fremstå bedst muligt. Og da jeg med dine kloge ord i baghovedet også selv har en ide om det, er det heldigvis muligt at aflure hvem den dygtige ekspedient er.

  06/04/2016
 • Lis Ganzhorn

  Tak for et fantastisk møde med dig Anette. Din personlighed og optimisme parret med et guddommeligt engagement gør dig til den bedste formidler af din enorme viden om skønhedspleje. Tak for dig

  06/04/2016
 • Pernille Juul

  Spørger altid hvad de vil anbefale til min hud, ikke noget med selv at påpege sagen eller alderen – det må de jo spørge om hvis de skønner at det er vigtigt i forhold til deres anbefaling 🙂 jeg er 47.

  06/04/2016
 • JV

  De pæne ben? Tænker, at du er gået all in for hårfjerning på benene:-)

  Kære Anette, når jeg køber cremer siger jeg altid, “jeg skal have den bedste creme til mit ansigt” – hvilken anbefaler du? Og så begynder ekspeditricerne af fortælle, hvad deres mor bruger, om jeg kan bruge det?
  Det er derfor, jeg bruger dig Anette – og dine gode råd.

  Kh JV 38+++

  06/04/2016
 • Iben

  Ja Anette..sikke nogle nydelige ben du har
  Selv efterlyser jeg hudpleje der virker til/mod pigmentpletter. Jeg har lige modtaget Beautyspace pakken med Environ ruller+gel..så nu skal jeg i gang Ville gerne have en masse ideer og vejledning til hvordan og hvad jeg kan bruge sammen med rullen. Og så håber jeg rigtig meget at vi der ikke nåede at få billet (København) får mulighed for at møde dig en anden gang i nær fremtid tak for al din udøsning af viden.
  Kh. Iben

  06/04/2016
 • Tine M.

  Ja, hvad er der med de flotte stænger?

  06/04/2016
 • Tanya

  Jeg tænkte også straks: Gode stænger! Hvad laver de der?
  Og som 41-årig der nu har gået i Anettes beautyskole i nogle år, kunne jeg ikke finde på at gå til ekspedienten med et uspecifikt ønske. Son regel beder jeg om et produkt der kan nogle bestemte ting og så taler videre om min huds behov ud fra det. Jeg omtaler ikke mig selv eller min hud som moden. Jeg føler mig ung og stærk (og kan trøste de helt unge læsere med at man bare bliver sejere og sejere med årene 🙂 ).

  06/04/2016
 • Tine M.

  Jeg hører nok til den specifikke type. Plejer at ønske creme som giver glød og fugtmætter fremfor fjerner rynker og pigmentpletter (som jeg selvfølgelig også har – min alder = 54)

  06/04/2016
 • HeLene

  Tell me more! Mine legs, kan nok behøver lidt opmærksomhed, både indefra og udefra, ha ha ha

  Og, som altid, du ser flot ud, og jeg er sikker på at det var hamrende sjov, underholdende og lærerigt! Ville meget gerne have været der!

  Jeg spørger sjældent ind til noget specielt, men spørger hvad deres produkter kunne/kan gøre for min hud.

  Så må de selv spørge ind til alder og behov, ud fra hvad de har at tilbyde. Jeg kommer ikke ind og spørger om de har noget til moden hud-ved ikke hvorfor men jeg kommer bare i tanke om bumser…

  06/04/2016
 • Lissi Nielsen

  Det første, jeg gjorde var, at undre mig over de flotte ben i præsentationen, så nu er jeg i startfasen af at gå til af nysgerrighed….(^;^)

  06/04/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.