Til dig, der måske kom for sent

HELLOANNE_BEAUTYSPACE03

For et par år siden sad jeg til en kaffedrikkende udviklingssnak med hende her (dygtig dame, der lever af at så idéer i folks hoveder). Få nu gang i at koble bogen på hudkits, der er særlig udvalgt af dig, så dine læsere føler, at der bliver kræset for dem. Og føler, at de får adgang til noget ekstraordinært, anbefalede hun. Og det blev starten på noget, mange nu virker til at glæde sig til hver måned. Sådan rigtigt. Også mig, fordi jeg (sammen med forlaget) altid vælger gode sager, der står på min egen ønskeliste. Det er ingen hemmelighed, at der er kø på at være med i bogpakkerne. Ikke på grund af mig, men fordi indholdet ofte ender med at få faste hyldepladser hos modtagerne.

Som regel er beauty-bogpakkerne tilgængelige i 24 timer, men i torsdags var alt væk i løbet af 12 timer. Derfor kommer der her et lille plaster:

 • På tirsdag, altså i morgen den 5. april, er der 20 pct. rabat på hele Environs sortiment. Det ekstraordinære ved Environ er, at de er eksperter på step-vis A-vitaminpleje. Procenterne gælder kun tirsdag ved at sende din bestilling direkte til info@mbh-dermasupply.com

HVEM VANDT SENSAI: Hovedpræmien gik til Susanne Ginsborg, andenpræmien til Ilse Kirk og så blev der udtrukket fire yderligere vindere af eyeliner og læbestift: Marie GA, Marianne P, Sysser Carstens, Anne F. Plus to trøstepræmievindere: Michelle Holme og Kira B. Skriv jeres adresser til open-mind@mail.dk, så vi kan få præmierne afsted.

PS: Vil du være sikker på at modtage næste udsendelse af beauty-bogpakken, så foregår det via listen her.

@beautyspace på INSTAGRAM

01/04/2016
Maries afrikanske eventyr
05/04/2016
Tror nok, du vil vide sandheden om detox

Kommentarer

 • @Heidi – du må gerne smøre Booster 3 på efterfølgende (de vil sige, at du ikke bør, men det er ud fra et ekstremt forsigtighedshensyn). Altid bare vær obs på ikke at rulle og så smøre sig med noget, der indeholder silikone. Og jo, du kan godt toppe med en simpel fugtcreme. Stor hilsen Anette

  09/04/2016
 • heidi

  nyt spørgsmål:-)
  kan jeg bruge min beauty pacifique super 3 booster efter nåle halløj? eller skal det være den gel der følger med og skal jeg så smøre fugtighedscreme på igen bagefgter

  06/04/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anita – Helt rigtigt forstået.

  @ Sille – Jeg ville gå virkelig virkelig langsomt frem, og ja fx med Invigorating Night Gel fra OH og top endelig med de gode fugtprodukter du har fra Ling. Måske er det også en idé at investere i Rønsbøl fugttonic. Ved at have et zoom-spejl kan du følge udviklingen.

  Stor hilsen Anette

  PS: Hvis nogen mangler svar, så ryk mig endelig …

  05/04/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Camilla – Jeg kender desværre ikke cremen.

  @ Helle – Jeg har netop spurgt Environ, da vi altid har talt om 0,2. Du kan evt. også spørge via emailen i blogposten.

  Stor hilsen Anette

  05/04/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte P – Har beskrevet A-vitsyrecreme i begge mine bøger. Der er desværre ikke et kort svar.

  @ Pia H Ø – Du virker til at være vel-forsynet ;o) Og nej ingen erfaring med kropsrullen.

  @ Helle A – Du kan rulle og på bruge EGF, som jo skal på alene eller ovenpå frugtsyre.

  @ Tina S – Nøj, du gør mig glad!

  Stor hilsen Anette

  05/04/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Trine H – Jeg ruller forsigtigt i opadgående bevægelser.

  @ Louise – Jeg bruger også frugtsyrer (fx. fra Ole H, Invigorating Night Gel) og EGF. Du kan se mere om rækkefølge osv. i bogen SUPERHUD.

  Stor hilsen Anette

  05/04/2016
 • Trine Heide

  Hvad gør du i øjenomgivelserne? Kunne være fedt med en demo video

  05/04/2016
 • Louise

  Hej Anette

  Bruger du altid kun Environs produkter efter needling, eller er der andre, du kan/vil anbefale?

  Mvh.

  Louise

  05/04/2016
 • Charlotte P

  Hej Anette
  Vil du fortælle lidt mere om den A-vitaminsyrecreme fra hudlægen, du nævner? Er den mere effektiv end de a-vitamincremer og sera, man kan købe i håndkøb? Og kan man sådan udenvidere få ansigtet i den, eller kræver det en ‘særlig hud-tilstand’?:o)
  Kh, Charlotte

  05/04/2016
 • Kære alle,

  Her er udførlig instruks (vær obs på at der er et endnu et dybt link i linket) til Roll-CIT rullen fra Environ:

  http://www.mbh-dermasupply.com/cosmetic-needling-roll-cit

  Stor hilsen Anette

  05/04/2016
 • Tina Silkjær

  Kære Anette

  Mig og min hud vil sige dig uendelig mange gange tak for din fantastiske side og bøger. Fik i går den skønne pakke fra dig og rullede så for første gang, i går aftes.
  I dag er jeg vågnet med den pæneste hud i årevis 🙂 Det er også din fortjeneste, at jeg er startet med Imeeden og fiskeolie og i det hele taget er blevet meget mere målrettet på hudpleje. Det næste som skal købes, bliver masken fra Environ.
  Mange glade hilsner Tina

  05/04/2016
 • Helle Andersen

  Hej Anette dejligt med tilbud, jeg købte Envrions Needelroller sidste år og derfor ikke Beautypakken i torsdags. Jeg har ikke fået brugt den så meget, men har længe gerne villet mere igang. Jeg bruger super 3 booster om natten, alene, har forstået at den skal bruges alene? Har også din OPSKRIFT til at rotere lidt i tankerne, men har ikke råd til Akedemiklinikkens serum. Ville jeg kunne bruge min Bio- effekt egf serum oven på evt. Super3 boosteren eller oven på et af Environs produkter efter Needeling? Min hud er efterhånden blevet ret fin, hold nu op hvor har det bare rykket efter jeg fik din første bog, men jeg er stadig vild med at prøve nye ting. Fik i øvrigt Ole Henriksens nye bog i går, glæder mig også så meget til at få tid til at læse den. Dejlig tirsdag til alle på bloggen.

  05/04/2016
 • Pia H Ø

  Hej Annette.
  Jeg har rolleren fra både Dermaroller og Environ, og synes at jeg fornemmer at Dermarolleren som har lidt længere nåle fungerer bedst. Så jeg bruger Environ rolleren på decollete og Dermarolleren i ansigtet og på halsen. Jeg er oppe på AVST 4, og bruger også den fantastiske Revival maske, men nu hvor jeg kan få 20% på hele sortimentet skal jeg måske udvide med et par produkter mere. Har du et godt råd til hvad? Jeg er 53 og har meget tør hud, som også godt kan bruge lidt opstramning.
  Har du forøvrigt erfaring med rolleren til kroppen?

  05/04/2016
 • Camilla

  Hej Anette

  Mange tak for svar. Er beaumondes EGF creme virksom eller skal det være serummet for at det har effekt?

  Mvh

  Camilla

  04/04/2016
 • Helle

  Kære Anette, jeg er forvirret over de 0,2 mm nåle på Environs roller, er de så lange? Jeg købte en dermaroller fra Environ sidste måned, og der står både på mbh-dermasupply-hjemmesiden og på pakken, at nålene er 0,1 mm – og at det faktisk er bedst med den længde, af forskellige grunde. Min gamle dermaroller fra dermaroller.dk var helt tydeligt med længere nåle, det kunne simpelt hen mærkes! Mit spørgsmål er i småtingsafdelingen 🙂 Mange hilsner fra Helle

  04/04/2016
 • Tonnya

  Hej Anette,
  Hvad hedder den lækre cleansing foam som du havde med imorges i Go’Morgen DK ? Og hvor kan man købe den ?
  Uha, tør næsten ikke at købe Environ for jeg kan ikke se priserne LOL
  Men så er 20% jo dejligt ! Tak 🙂

  04/04/2016
 • Line Høj

  Hej Anette.
  Min fine Beautyspace pakke lå i entreen, da jeg kom hjem, så jeg har Environs guide 🙂
  Det var mere Anette-fif, jeg ledte efter 😉

  04/04/2016
 • Anita christensen

  Hej Anette kan da også bare formulere mig lidt mere klart.Jeg har set i din anbefalede produkter her på blokken . Mener før at der har stået avst 3 og kan nu se at der står environ restinol 3 . Blev vist nysgerrig avst 3 / restinol 3 begge a- vitamin så hvad er forskellen ? hvis jeg forstår dit svar rigtig bruges restinol først efter at huden er vant til A-vitamin ??? Kh anita

  04/04/2016
 • Stina Lou

  Perfekt! Jeg var nemlig en af dem, der ikke var hurtig nok på tasterne 🙂

  04/04/2016
 • @ Anita C – Hvor ser du det med fra AVST 3 til RETINOL 3?

  Jeg har stor stor respekt for Environs step-vise system, som både er forståeligt, pædagogisk og meget forsvarligt, så ingen får dårlige erfaringer med irriteret hud (retinoid-reaktion). Når det er sagt, så har jeg haft huden i A-vitamin i mere end 7 år, og har for længst opbygget min tolerance – også når det gælder A-vitaminsyrecreme fra hudlægen. Det betyder dog ikke at jeg ikke fx. også er glad for AVST gel’en som jeg ofte bruger om dagen også under min hudpleje. Den er nemlig stabil (pga. ester-varianten) og fungerer fint i dagtimerne. Stor hilsen Anette

  04/04/2016
 • @ Heidi – Den følger ikke med, og jo, den kan bestilles med de 20 pct. Du skriver bare til email-adressen i blogposten. Håber du bliver glad for pakken.

  Stor hilsen Anette

  04/04/2016
 • @ Chris – Den kan absolut bruges i hele ansigtet. Jeg lægger et link her i kommentarfeltet senest i morgen tidlig. Stor hilsen Anette

  04/04/2016
 • @ Anne – Hvis ikke salicylsyre i kombi med frugtsyre hjælper, så vil jeg se en hudlæge, hvis jeg var dig. Mange har god erfaring med minhudlaege.dk.

  Stor hilsen Anette

  04/04/2016
 • @ Line Høj, Åhhh det lyder som om intro/vejledning ikke er med i kassen? Hæng på så, for så lægger jeg den ud som et link her i kommentarfeltet senest i morgen tidlig. Og du skal ikke være skræmt. Det er en 0,2 mm. Men del ikke rulle med nogen. A-vitamin og rulleri vil minimalt kunne hjælpe på strækmærker, fordi kollagenmængden øges og så bliver siderne i et strækmærke knapt så dybe.

  Stor hilsen Anette

  04/04/2016
 • heidi

  Halløj Anette jeg er en af de heldige der har fået bestilt I tide. Men jeg er lidt I tvivl om den der rense vædske til rolleren følger med og hvis ikke, hvor købes den og er den med I tilbuddet om 20%

  kh

  heidi

  04/04/2016
 • Anita christensen

  Hej Anette kan se på dine anbefalinger at du er gået fra avst 3 til retinol 3 .må man spørger hvorfor ? Kom desværre for sent til at få pakken men super flot med en rabatkode kh anita

  04/04/2016
 • CharlotteK

  Og jeg ville bare så gerne have været lidt hurtigere på tasterne – jeg nåede det nemlig ikke!
  Godt med et alternativ, tak for det;-)

  04/04/2016
 • Sille

  Hej Anette,
  Jeg er også i fuld gang med din skønne bog! Har dog stadig lige et spørgsmål vedr. frugtsyre og a-vitamin.

  Min hud er ret tør, og indimellem skaller den en smule, dog har den stadig tendens til små udbrud særligt i t-zonen. Jeg bruger dagligt Ling Dual Moisture Emulsion efterfulgt af en serum og dagcreme også fra Ling.

  Spørgsmålet er, om hvor vidt jeg skal starte med at bruge frugtsyre eller a-vitamin? Så vidt jeg kan forstå i bogen er frugtsyre god til at binde fugten, og derfor tænker jeg det vil være optimalt at starte med frugtsyren først, så jeg kan komme min tørhed til livs, eller hvad mener du? 🙂

  Knus Sille

  04/04/2016
 • Chris

  Hej Anette.
  Jeg var også så heldig at få del i det gode tilbud (jaaaaiiii) men – ligesom Line Høj – presser der sig et spørgsmål på.
  Kan rullen og serum bruges i hele ansigtet ?
  Kh.

  04/04/2016
 • Anne

  Tak for svar! 🙂
  Jeg bor i København, og har prøvet ALT. Greenpeel behandlinger, Ling Signature Facial ved Anita Faldslund og dermaroller hos andre kosmetologer.. Men hvis de trykkes (hos en kosmetolog), så bliver de til stædige bumser et par dage efter. Så jeg prøver ikke at røre ved dem..Har du nogle råd? Har haft dem i 3 år nu, så er villig til at prøve det meste.

  04/04/2016
 • Line Høj

  Hej Anette.
  Jeg var heldig at få del i det gode tilbud, men jeg ønsker mig tips til, hvordan dermarolleren skal bruges. Jeg er stadig lidt skræmt ved tanken.
  Min kæreste har gamle strækmærker. Kan denne også bruges til dem? Og stadig kun to gange om ugen? På forhånd tak!
  Kh, Line

  04/04/2016
 • @Nanna – Kom til at lægge dit svar under @Anna. Håber det går.

  @ Anne – Det kan du, altså salicylsyre under frugtsyre…under A-vit. Men hold nøje øje med din hud (zoomspejlet). Går talgknopperne ikke væk, så kom til en dygtig kosmetolog. I hvilken by bor du? Stor hilsen Anette

  04/04/2016
 • @ Anna – en kombi af deres frugtsyremaske og så A-vitamin, men skriv til Mette Bang Hansen på emailen i posten her. Hun vil kunne guide dig perfekt i forhold til akne. Og enig i det med rullen.

  Stor hilsen Anette

  04/04/2016
 • @ Camilla – der er flere, men bl.a. det nye serum fra Grown Alchemist (hedder Detox Serum Antioxidant), og du findet det Magasin. Under 2 pct. er det ‘bare’ antioxidanteffekten, over får vi fat i hudforbedringen.
  Nej, der er og G8 hos beaumonde.dk og La Vie.

  Stor hilsen Anette

  04/04/2016
 • Nanna.

  Uh, en god chance for at slå til. Det mærke har jeg hørt så godt om.

  Hvis jeg har akne (gamle ar), hvilken creme ville du så anbefale? En a-vitamin creme eller en decideret mod ar?
  Jeg tør ikke gå igang med dermaroller, da jeg har lys, sensitiv og lidt rød hud.

  04/04/2016
 • Anne

  Hej Anette

  Jeg har for nyligt opdateret min hudpleje rutine, og ladet mig inspirere af din bog og dine anbefalinger. Jeg lider af små talgknopper i ansigtet, og har bla købt Danish Skincare. Mit spørgsmål er om jeg også med fordel kan bruge den om natten under Oles frugtsyre og Super Booster? Eller om det er for voldsomt? Har brugt den i en måned i dagtimerne, hvor jeg ikke bruger frugtsyren, men jeg synes ikke jeg kan se den store effekt. Håber du kan hjælpe.

  04/04/2016
 • Camilla

  Hej Anette
  Jeg er i fuld gang med din skønne bog, men jeg har en lille udfordring! Jeg har fundet “Anette anbefaler” på beautyspace, men jeg kan ikke finde nogen anbefalinger ift niacinamid? Jeg kan se at der er det i Rønsbøls mist, men ikke om procenten er 2 eller mindre, for som jeg forstår det, er det lidt ligegyldigt hvis den er mindre?

  Mange tak for din tid og en god bog og blog 🙂

  Mvh

  Camilla

  PS. Er bioeffect de eneste der laver noget med EGF?

  04/04/2016