Sig mig, har du glemt opstramningens punkt 7?

Der er rasende dygtige eksperter, der læser med på Beautyspace. Og de iler til tasterne, når de synes, jeg glemmer noget. Og det mente Pia Krejler, som jeg har stor respekt for, at jeg gjorde, når det gælder den opstramning, som blev til spændstighedens seks punkter i går.

Det gælder den opstramning, som blev til spændstighedens seks punkter i går.

Punkt syv MÅ da være ultralyd, skrev Pia Krejler – specifikt såkaldt Ultraformer lll.

Ultralyd findes under forskellige kommercielle navne og ikke mindst i forskellige generationer. Jeg har for eksempel prøvet Ultherapy – dog uden resultat, hvilket behandleren også ærligt og reelt bekræftede.

Så findes der Ultraformer, som er kommet til senere, og som jeg prøvede i forbindelse med en artikel i Børsen. Her er ordene fra avisen umiddelbart før, vi havde hørt om Covid-19:

Forestil dig måden hvorpå en bøf, der rammer en virkelig varm pande, trækker sig sammen og strammer sig op. Nogenlunde det samme sker, når underhuden får varmebehandling.

Min udfordring (og jo for pokker, vi er i småtingsafdelingen): En fremskudt hage, sådan lidt hekseagtig, som kommer snigende, jo ældre man er heldig at blive. Derudover en anelse slap hud, hvor især overlæben (gudhjælpemig!) har fart på, nærmest med kurs mod at falde ind i munden, så fortænderne ses mindre og mindre. Endelig det velkendte 11-tal mellem brynene, som jeg faktisk holder af – uden at lyde helligtræls.

Hvad er kuren: Det kommercielle navn Ultraformer er ultralydsstråler, som genererer varme i underhuden, der vil stramme sig op – modsætte sig tyngdekraften – når de såkaldt kollagene fibre trækker sig sammen. Her arbejdes der ikke med overfladen af huden i forhold til eksempelvis at forfine dens struktur eller farvemæssigt ensarte den. Det er mere svarende til træningscentrets sit ups, bare for huden. Ved en sådan varmepåvirkning vil huden gå i et forsvarsagtigt kampberedskab og producere mere kollagen.

Hvor ondt gør det med testpersonens ord: Det gør ondt. Ikke som på fødegangen-ondt, men sjovt nok er Josefine Bogs, den danske indehaver af Ultraformer her jordemoder, og det giver en god fornemmelse af tryghed. Josefine Bogs er imod smertestillende, til gengæld hepper hun på én undervejs. Roser og kommer med vejrtrækningstips. Bagefter er der ømhed i huden i op til to uger.

Tålmodighed målt i måneder:  Den umiddelbare, let – og vi taler let – opstrammende ’bøf’-effekt’ var der samme dag. Heldigvis ikke på en oppustet måde. Derefter viser resultatet sig gradvist over de næste seks måneder.

Pris: fra 3500 kr. for enkeltområder til 21.000 kr. for hele ansigtet inkl. hals.

Risiko: Der er rødme og prikken umiddelbart efter behandlingen. Ca. 10% får blå mærker. Alt der har med maskiner at gøre kan potentielt indstilles forkert.

Testpersonens vurdering af resultatet efter 2 måneder: Jeg ligner en, der får nok søvn, eller i hvert fald mere end de seks timer, som er normalen for mig. Tydeligst kan resultatet (umiddelbart og lige efter) ses mellem brynene, hvor 11-tallet er udglattet, så min mor bemærker det. Ansigtet har fået en mildhed over sig, muligvis pga. mere kollagen. Den fremskudte hage er 100% i behold.

Det skal nævnes: I modsætning til kirurgi, har behandlingen fokus på fylde og spændstighed. Ikke den umiddelbare stramhed, som ved et klassisk ansigtsløft.

Hvor: Ultraformer ligger på Christianshavn og i Vedbæk. CURE Lab & CURE Lab Esthetics ligger i Charlottenlund.

HVEM GØR DET OGSÅ: Det var som nævnt indehaveren af CURE Lab, Pia Krejler der skrev til mig i går. Hun har også Ultraformer på menuen, fordi hun selv er begejstret. Hun har et par kommentarer:

 • Forventningsafstemning og opfølgning: Forventer man et ansigtsløft, så få sådant et i stedet. Opfølgning er bydende nødvendig, for man ser ikke det, der er væk – kun det, der er tilbage. Derfor er billeder et must.
 • Rent fysisk reduceres vores evne til at producere kollagen en smule med alderen. Men så længe, der er puls, kan der gøres en forskel.
 • Kroppens sundhed: Som med alt andet, så vil sukker, alkohol, rygning og sol trække i den modsatte retning.

Både Josefine Borgs og Pia Krejler er mere end dygtige til det, de laver. Noget, der ikke ændrer på, at jeg har været tilbageholdende med at skrive om ultralydsbehandlinger på Beautyspace, fordi det ER en bekostelig behandling. Dog en, man kan tage i bidder.

MIT VIGTIGSTE TIP: Investerer man, hvad der for mange vil svare til en god sommerferie, i sit ansigt, så synes jeg, man ved en indledningsvis forventningsafstemning skal tale om, hvad proceduren er, hvis forventningerne ikke indfries. Får man så en ny omgang uden beregning, pengene tilbage eller … bliver man måske sendt på den ferie?

@beautyspace på INSTAGRAM

18/04/2022
Opstramning anyone?
6 metoder, der tilsammen batter
23/04/2022
Se på fødderne, om du vil gå videre med vedkommende …
Det sagde han ikke ?!

Kommentarer

 • Sarah

  Hej Anette, jeg er gået i gang med din bog for anden gang, og er kommet til SPF og din anbefaling om faktor 15. Jeg bruger året rundt Madara Anti-Pollution CC CREAM SPF 15 og min hud elsker den!! Jeg bruger en mandel størrelse hver dag, da cremen blender flot ind. Men mit spørgsmål er, om det er nok? Året rundt? Er SPF 15 i dén creme nok beskyttelse eller skal jeg ud i en “rigtig” solcreme også?
  Jeg bruger selvfølgelig også alle de andre ingredienser du anbefaler, så dette spørgsmål er specifikt til SPF 15 og den creme 🙂

  21/04/2022
 • Sarah

  Kære Anette, andet emne:
  Jeg er ved at læse din bog for anden gang, og læste om SPF i dag og din anbefaling med faktor 15. Jeg bruger dagligt året rundt Madara Anti-Pollution CC CREAM SPF 15. Jeg elsker den creme og min hud elsker den. Er det nok SPF eller skal jeg også tage solcreme på udover den? Jeg bruger i hvertfald en mandel størrelse af den hver dag, da den blender så flot ind. Men jeg er i tvivl om det er nok solbeskyttelse med den creme året rundt eller om jeg skal bruge en “rigtig” solcreme over? Min hud kan godt reagere på solcreme og på denne creme reagerer den kun positivt, men jeg er interesseret i at beskytte min hud bedst muligt selvfølgelig.

  https://www.helsebixen.dk/shop/madara-anti-pollution-cc-cream-spf-15-light-40-ml.html?utm_source=google&utm_medium=organic-shopping&utm_campaign=freelistings&gclid=Cj0KCQjwgYSTBhDKARIsAB8KukuEJrwFiq2H3fvOAKACNP3IyUTmSoGsonsIdvUmHNSH7DXMv0kELu8aAhToEALw_wcB

  21/04/2022
 • Mariannegylding

  Jeg har prøvet Ulterapy hos Nage, og det virkede overhovedet ikke på mig den eneste jeg kunne se det på var mit kontoudtog.
  Jeg har også prøvet en kur med skinbooster restylane, jeg er uforbederlig optimist, og det synes jeg faktisk gav en pænere glød/plum/fylde til min ansigtshud.

  21/04/2022
  • Kirsten Rasmussen

   @Mariannegylding ,tak hvor er jeg glad for at læse dit indlæg ,jeg var så tæt på og bestille en Ulterapy hos Nage ,men det kostede ALT for meget ,så jeg undlod det-og der var ingen garanti for hvis ikke den virkede om at få en ny behandling – Ipl /fraxel skinbooster og filler har gjort en fin og flot glød -Man skal bare finde de små steder der kan deres kram til en billigere pris og ligeså fint og med flot resultat .

   21/04/2022
   • Mette

    Kære Kirsten, vil du evt dele hvor du fik foretaget fraxel/ipl samt skinbooster?

    22/04/2022
    • Kirsten

     Hej Mette, jeg har fået ipl /fraxel tidligere hos NAGE, men det er for dyrt
     Har fundet bedste lille sted @pretty please på Værmedamsvej Frederiksberg

     De laver også skinbooster
     Bedste hilsener
     Kirsten

     24/04/2022
   • Mariannegylding

    Tak Kirsten :-), godt vi kan bruge hinanden.

    27/04/2022
    • Kirsten

     @ Mariannegylding Selv tak og held og lykke med det hele …Bh Kirsten

     28/04/2022
   • Mariannegylding

    <3, selvfølgelig 🙂

    27/04/2022
  • Mia

   Samme her brugte 13000 på en behandling uden effekt skulle nok ha taget på den fede ferie i stedet 🙂

   25/04/2022
 • Kirsten V

  Lige uden for dagens emne.
  Glycolic 10% er det noget du vil anbefale og hvis ikke hvorfor?
  Jeg overvejer Rodial Glycolic 10% drops ( fandt et godt tilbud) eller er der et andet produkt der er bedre?

  21/04/2022
 • Anette Saatterup

  Hej Anette
  Tak for dit indlæg.
  Hvad tænker du om restylane skinbooster behandling? Behandlingen er ikke så dyr som ulterapy. Jeg er meget i tvivl om det overhovedet virker. Ifølge hjemmesiden på nage skulle huden efter en skinbooster behandling regenerere sig selv?

  21/04/2022
  • Kirsten Rasmussen

   Hej @Anette ,jeg svarer lige da jeg selv har fået skinbooster -Det er fugt de sprøjter ind og det er en fin behandling ,dog vil jeg anbefale dig at finde en anden god sygeplejerske da Nage er meget dyre i alle deres behandlinger .Jeg har fået både filler og skinbooster hus Nage og fandt så en en anden som klart har bedre pris og mega dygtig -De bedste hilsener Kirsten

   21/04/2022
   • Anette Saatterup

    Hej Kirsten
    Mange TAK fordi du tog dig tid til at svare mig 🙂 Må jeg spørge dig, hvem du vil anbefale i stedet?
    Bedste hilsner

    21/04/2022
    • Kirsten Rasmussen

     Hej @Anette ,hvor du henne ? Hvis du bor i KBH har jeg simpelthen den bedste anbefaling en lille klinik der hedder Pretty please på Værnedamsvej og bor du i Vestsjælland den kosmetiske klinik ved Maria Bobjerg fantastiske steder og fine priser -Jeg kan varmt anbefale dem begge to.

     22/04/2022
     • Anni

      I Odense kan jeg anbefale Linda hos Løntoft, som også har rimelige priser og er meget dygtig.

      22/04/2022
    • Kirsten

     Tak @ Anette det er jeg fuldstændig med på -Håbede også du kom med supplerende viden -Tak for du altid er der ..

     25/04/2022
   • Mie

    Har du det på samme måde med PROFHILO? Det er jo også en skinboosterbehandling men som jeg kan læse mig frem til er det mere “ren” end restylane.

    24/04/2022
 • Kirsten

  Det er vandvittig dyr behandling, nogen køre over priser og andre gør ikke…
  Tag etv et kig på Albertslund hudpleje klinik

  21/04/2022
 • Mia

  Som jeg kan læse mig frem til er Ulterapy, HIFU og Ultraformer samme behandling. Er der en forskel ud over at Ultherapy er en godkendt mærke og derfor dyrere end de andre?

  21/04/2022
   • Mia

    Jeg læste bare engang at Ultherapy er FDA-godkendt i USA og det er måske grunden til det er så meget dyrere? Eller er behandlingerne ens?

    24/04/2022
 • Kirsten Rasmussen

  Tak for skriv det er en interessant artikel ,men også en dyr behandling –
  Hvad er forskellen på denne og en IPL/Fraxel ?

  Bedste hilsener
  Kirsten

  21/04/2022

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.