Kampen uden vinder. Eller taber

PeterRothPeterThomas

Ikke at der er slagsmål omkring den gode Peter Thomas Roth, som endelig er kommet til Danmark. Men det er der til gengæld, når det gælder masker. Du har sikkert hørt dem, der fnyser pjat. Samtidig skal man være blind for ikke at se, hvordan netop masker i øjeblikket stormer frem – i en grad, så det er på tide med en maskernes ABC, som kommer snart. Tendensmæssigt lurer vi dem nemlig af i Sydkorea, hvor de nærmest bor i masker, og jo bliver pæne af det.

Men tilbage til om de er overflødige. Både ja og nej. For det er selvfølgelig den stenhårde rutine, der først og fremmest skal være på plads. Er den det, så er masker for dig, der vil noget ekstra – og det kender jeg mange, der gerne vil. Selv vil jeg nødigt undvære Environs maske eller SkynIcelands fugtmættende patches.

TILBAGE TIL PETER THOMAS ROTH: Endelig findes brandet herhjemme i Sephora, og min begejstring går helt tilbage til dengang, jeg opdagede hans geniale, ikke-klistende solbeskyttelsesspray og potente hyaluronsyre-serum. Agurkemasken på billedet er god at sove med eller fin på en lang flyvetur, hvis du er rejseheldig. Og så har han blandet enzymer og frugtsyrer (hurra) i masken Pumpkin Enzym Mask, som godt nok også indeholder bittesmå korn. I stedet for at skrubbe den rundt i ansigtet presser jeg den mod huden.

DIN MENING: Hvad synes du? Er masker spild af penge eller gør de gavn?

 

23/02/2016
Hvem kan stå for den her?
25/02/2016
Makeup som kompliment-magnet

Kommentarer

 • 1000 tak for gode kommentarer og spørgsmål. Jeg vender tilbage søndag d. 28. feb. Stor hilsen Anette

  26/02/2016
 • Mads

  Jeg er ikke helt kommet med på maske-bølgen. Som udgangspunkt vil jeg hellere bruge mine penge på cremer/sera, der bliver siddende på 🙂

  25/02/2016
 • Lisa Maria Pihl

  Husker kun gode ting om PTR som vi jo havde på den hudpleje klinik jeg arbejdede på i skindergade i Kbh for 15 år siden. Især den orange rens.
  Og ja masker de giver altså lige den sidste glød og fugtmættede klare hud.
  Bare en følelse af at være ekstra velplejet og at have gjort noget ekstra for sin hud.

  24/02/2016
 • Jeg elsker masker og har altid gjort det :)! Pt er det skiftevis en fra Sephora med en bunke hyaluronsyre i og Oles blue-blackberry maske (elle black-blue…, whatever….), som jeg har elsket fra jeg havde ansigtet i den for første gang 🙂

  24/02/2016
 • Marie GA

  Dejligt med maske-inspiration – er netop på jagt efter en maske, der kan få knaldet masser af fugt og glød i mine vintertørre kinder.

  24/02/2016
 • Trine

  Kan du evt fortælle mere om rollere? Er der nogle mærker der er bedre end andre? Hvilke produkter skal man bruge sammen med og hvor tit skal det gøres? Skal man undgå at gøre det om sommeren, når der er sol?
  Håber du har nogle svar 🙂 har en arret hud efter akne, og har hørt en roller skulle være en god vej mod pænere og ensartet hud.

  24/02/2016
 • Pernille Sparsø

  Aldrig prøvet en maske…:-|

  24/02/2016
 • Birgit

  Jeg er så glad for masker 🙂 de skal bare bruges efter nogenlunde regelmæssig rutine, så er det også nemmere at huske.
  I øjeblikket vild med Exuviances masker 🙂

  24/02/2016
 • Christina kragh

  Jeg eeelsker masker og bruger dem ofte 3 gange om ugen alt fra ole H frygtsyre maske til sissley skønne masker og fiffet til jer andre er at det ofte er muligt at få nogle okay prøver på masker rundt omkring inden man hopper ud i at købe en hel tube …is clical pebemint maske sparker r….siger det bare kram fra fyn

  24/02/2016
 • Metteline Lykke Rasmussen

  Jeg har ikke rigtig brugt masker i årevis, men jeg er blevet hooked igen efter at have fået fingrene (og fjæset!) i den fugtgivende (modsat andre lermasker, synes jeg) maske fra African Botanics 🙂 Er også fan af den lilla ‘flower-maske’ fra Sisley, men den tæller ikke som en rigtig maske (som er så ‘besværlige’), for den kan bare sidde natten over eller hele dagen, for den sags skyld – behøver ikke fjernes. Strammer op og fugter!

  24/02/2016
 • CharlotteK

  Er også bare vild med Environs maske!

  24/02/2016
 • Line Høj

  Jeg elsker masker! Jeg har en helt fast hverdagsrutine, men jeg elsker at forkæle huden med en maske et par gange om ugen. Lige nu er jeg vild med Biotherms Wonder mud maske, men hvis min hud er tør eller irriteret bruger jeg enten Aura manuka honey mask fra Antipodes eller Instant oatmeal mask fra First Aid Beauty 🙂

  24/02/2016
 • Henrik Boysen

  Peter thomas har en fantastisk sol creme til dem som ikke bryder sig om noget der fedter 🙂
  Den hedder uber dry thoch spf 30
  Ingen alkohol, ingen parfume og ingen fedterrig. Hvad er der ikke at kunne lide 🙂
  Åhh glemte lige at sige at den også indeholder antioxidanter og prisen bestemt er rimelig.
  Da jeg købte den på nettet var det ca 200 kr for 118 ml.
  Rigtig god dag til alle, og til dig Annette som skriver så dejligt 🙂

  24/02/2016
 • JV

  Masken skal jo være den, som huden har gavn af. Jeg er tilhænger af den intensive fugt en maske kan give, også på bare ti minutter. Origin har en, der vistnok hedder Drink up – og den er virkelig god 🙂

  Og fugt, skal der jo til…….

  24/02/2016
 • Ja, det er det jeg spørger eksperten, dig, om! For jeg har altid haft lidt svært ved at se hvad ti minutters marinering kan gøre? Jeg kan forstå dem man sover med om natten, men hvor går grænsen mellem maske og natcreme så? Jeg bruger ind imellem masker, når jeg ligger og slapper i badekarret, og føler jeg gør noget ekstra, men spørgsmålet er om det er pengene og tiden værd? Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  24/02/2016
 • HeLene

  Masker er dejlige, og kan gøre gavn, men kun hvis man har en god, fungerende grundrutine 😉 (lyder jeg som en papegøje?)
  Jeg er glad at maskerne kommet tilbage, fordi det giver mulighed for at hygge og tage en pause og smække benene op. Da jeg tror på holistisk skønhed, er mindfulness, mindsket stress og ikke mindst kost også store dele af min “hudpleje.” Her passer en eller et par masker om ugen, meget godt ind og gør gavn på både huden og resten af kroppen.

  24/02/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.