fbpx

Årets Olie

Med en umanerlig klog blanding af koldpressede planteolier gør især ultralet jojobaolie fugtforseglende godt. På tværs af hudtyper og -udfordringer. Her blandet med en anelse avokado- og sojaolie og i virkelig godt selskab med noget, vi taler alt for lidt om. Nemlig blødgørende risklid, som er en skattet ingrediens i hudpleje takket være sit høje indhold af smidiggørende omegafedtsyrer og polysakkarider, der binder fugt. Med mere end 100 antioxidant-komponenter i spil (og solid videnskabelig opbakning) er risklid derfor ikke et tilfældigt biprodukt.

Alt i alt er olie-konsistensen forfinet, og med et indhold af æteriske olier dufter den svagt. Ikke over-urtet og heller ikke parfumeret.

Værd at vide: Det kommer an på din hudtype, hvor meget fedtstof der fungerer. Men med koldere temperaturer giver det mening at tilsætte en anelse olie til den hudpleje, du normalt bruger. Eksempelvis som en afsluttende frakke eller bare en dråbe i din normale cremeportion – og det går fint an nat som dag.

Nuxe Bio Ultimate Night Recovery Oil, 360 kr.

@beautyspace på INSTAGRAM.

14/12/2020
Årets Ingrediens
Overset rar, eksotisk og lavpraktisk
15/12/2020
Burde jeg takke Helle Helles mand?
For han begynder at blive for glathudet

Kommentarer

 • Dorthe Hansen
  REPLY

  Olien lyder rigtig lækker – Kan denne olie bruges sammen med Beaute Pacifique Super 3 Booster som er min foretrukne natcreme ?

  16/12/2020
 • Christina kragh
  REPLY

  Er body olien i samme serie lige så lækker

  15/12/2020
 • Ida Pedersen
  REPLY

  Hvordan skal man bruge “Probiotisk day care oil” fra Bak Skincare, hvis man også har andre aktive ingredienser såsom salicylsyre og retinol I sin hudplejerutine?

  15/12/2020

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive publiceret. Udfyld venligst felterne med *