fbpx

Ingen tør tale for højt om det her

ordinary

Stikker der noget under? Bare lidt? For kan det virkelig passe ? Nej, nej og ja. Vi taler om noget, der har fået verden til at ryste. I hvert fald skønhedsverdenen. For med mange både tekniske og dyre produkter i rygsækken har Deciem (dem bag The Abnormal Beautysite) gjort det, nogen måske skulle have gjort for længst: De har sendt en serie straight-to-the-point hudplejende sera på markedet. Strippet for duft, guldemballager og eksotiske ingredienser fra fjerne bjergskråninger. Og døbt hele baduljen The Ordinary. Det er ikke her, du finder hverken økologi, vinterfede cremer eller for den sags skyld Jo Malones fabelagtige sans for feel good

Der er tale om en hær af moderne, billige og transparente produkter med indhold, der kan slås to streger under. Lige fra retinol til frugtsyrer og C-vitamin i doser, der batter. Faktisk de ingredienser – mere eller mindre – som du finder i Hudplejepyramiden, der er inspireret af Maslow og Joe Lewis.

Hvorfor så billigt? Fordi det ikke er komplicerede formler, siger The Ordinary. Og så er det et online univers uden nogen, der kigger dig i øjnene og yder fysisk vejledning. Det er direkte fra producent til forbruger. Endelig og vigtigt, så gælder der det samme med hudpleje som med kost: Ingen soloingrediens kan klare det alene.

Så hvad nu? Tjaaa. Jeg har et nært forhold til mange produkter, som jeg ikke ku’ drømme om at skippe. Vi taler tryllecremen fra Origins. Advanced Night Repair fra Lauder. Min facemist fra Grown Alchemist og Rønsbøl. Mit bløde renseskum fra Purely Professional. Min EGF fra Bioeffect. Mine Imedeen-tabletter. Mit fugtserum fra Rudolph Care …og Nilens Jord. Læbekuren fra Tromborg. Og det er bare et udpluk.

Så se The Ordinary som en ualmindelig god tilskudsordning, når det gælder de ingredienser og de indsatser, du vil skrue op for på hudplejefronten. Jeg skal eksempelvis have fat i deres niacinamid, deres hybenkerneolie, og deres C-vitamin.

RO PÅ: Måske ryster enkelte producenter en anelse. Men der er som bekendt plads til alle med noget på hjerte. Og det har mange! På flere, hvis ikke alle, fronter blander vi efterhånden, og jo heldigvis, tingene sammen. Som i snører gummiskoene fra Chanel for at trampe til Netto og købe ind. Lidt på samme måde vel som det ikke er lykkedes for apoteket at slå Panodil ihjel, selvom de konsekvent spørger, om man ikke vil have en billigere løsning.

PS: Men. Derfor kan The Ordinary godt give nogen lidt at tænke over.

11/11/2016
Lidt udglatning, anyone?
16/11/2016
Sandheden om niacinamid

Kommentarer

 • Christina Hansen

  Det er nu ca en måned siden, jeg bestilte Niacinamide og Vitamin C hos Victoria Health….

  Produkterne er endnu ikke dukket op. Og Victoria er ikke særlig behjælpelig. Desværre.

  Har lige mailet til dem endnu en gang.
  Havde sådan glædet mig til at prøve de to.

  Hvis de aldrig kommer, var det heldigvis ikke den helt store udskrivning.

  God dag ❤

  12/12/2016
 • Anne

  Jeg vil rigtig gerne prøve disse to, men jeg er gravid og kan ikke finde rundt i hvad man så må bruge. A-vitamin og BHA frarådes med indeholder disse to det? og er der andet?

  Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% 30ml
  Ingredients
  Aqua (Water), Niacinamide, Pentylene Glycol, Zinc PCA, Tamarindus Indica Seed Gum, Carrageenan, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Cocoyl Proline, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

  Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA 30ml
  Ingredients
  Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Propanediol, Stearyl Alcohol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Arginine, Aspartic Acid, Glycine¸ Alanine, Serine¸ Valine, Isoleucine, Proline¸ Threonine, Histidine, Phenylalanine, Glucose, Maltose¸ Fructose, Trehalose, Sodium PCA, PCA, Sodium Lactate, Urea, Allantoin¸ Linoleic Acid, Oleic Acid, Phytosteryl Canola Glycerides, Palmitic Acid, Stearic Acid¸ Lecithin, Triolein, Tocopherol, Carbomer, Isoceteth-20, Polysorbate 60, Sodium Chloride, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Pentylene Glycol, Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

  Mvh Anne

  07/12/2016
 • Annika

  Hmm har lige modtaget Advanced Retinoid 2% – men kan ikke finde ud af om jeg må bruge den når jeg også bruger Super Booster 3 fra Beaute Pacific…? Bliver det mon for meget A vitamin og hvis ja – hvilken skal man så holde fast i?

  29/11/2016
 • @ Susanne – Du kan sagtens bruge den alene. Men gå langsomt frem, så du får en fornemmelse af, hvor meget din hud kan tåle. Hvis du føler, at huden er for tør, så kan du overveje at begynde at kombinere. Stor hilsen og tak for de gode ord.

  24/11/2016
 • @ Anna – 1000 1000 tak for dine ord, som varmer helt ned i hjerterødderne. Jeg er helt enig i, at du kan blande en A-vitsyrecremere med noget mere alm. fugt – du går ikke glip af noget, men effekten kan tage lidt længere tid. Til gengæld irriterer du huden mindre (selvom jeg ikke ved, hvor tolerant du er overfor A-vit).

  Stor hilsen Anette

  24/11/2016
 • Susanne

  Hej Anette,
  Først og fremmest tak for en fantastisk og inspirerende blog :-).
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at bestille noget Advanced Retinoid 2% fra The Ordinary og bruge om aften, men skal jeg bruge den alene eller sammen med noget andet for at få en god virkning på min 45 årige gammel hud ;-). Jeg bruger i øjeblikket EGF serummet til natten, men er blevet anbefalet hver 3. måned at bruge A-vitamin creme for at mindske rynker og mørke rander bl.a. ved øjnene. Er lidt ny mht. A-vitamin creme mv. :-).

  21/11/2016
 • Anna

  Du er et fantastisk inspirerende og dyrt bekendtskab Anette – og du er absolut det hele værd! Når jeg får komplimenter for min hud sparer jeg folk for lange forklaringer om diverse A-vitamincremer, rulning, EGF-serum, hyaluronsyre, C-vitaminserum, niacinamid, peptider, ansigtsmassage, hudvenlig kost (ikke mindst oliers betydning for huden), solcremer osv. og siger i stedet bare TAK. Men nu sender jeg takken videre til dig:) Her et spørgsmål om receptpligtig A-vitaminsyre/Tretinoin: Jeg er sarthudet, men gennem de sidste par år har jeg i perioder 1-2 gange om ugen brugt A-vitaminsyrecreme, som jeg får speciallavet på et apotek i Skanderborg (0,025% da man mig bekendt ellers kun kan få 0,050 % i Danmark). Efter Ole Henriksens anvisning er jeg begyndt at blande A-vitaminsyrecremen op med fugtighedscreme (1:1), for at den bliver mere fugtgivende, men mit spørgsmål er nu om jeg snyder mig selv for det gode udbyttet ved at blande den op?

  20/11/2016
 • Christine

  Leslie Baumann fraråder brug af A-vitamin under graviditet – også retinol. Det ville jo være uetisk at lave kontrollerede studier hvor man tester hvorvidt det giver fosterskader. Men der er beskrevet case-reports hvor topisk appliceret A-vitamin og fosterskader var relaterede – jeg er godt med på at vi taler den receptpligtige af slagsen her, men jeg ville heller ikke bruge stærke retinolcremer hvis det var mig. Men alle gravide kvinder er selvfølgelig forskellige og har ret til at vælge selv – jeg dømmer ingen for at ville se godt ud mens de er gravide!

  18/11/2016
 • Christine

  @ Line – du bør ikke bruge A-vitamin (retinol) når du er gravid, men ellers er de alle gode til gravide – uden parfume, parabener og lign.

  16/11/2016
 • Line

  Hej Anette. Er produkterne egnede til at bruge under graviditet? 🙂

  På forhånd tusind tak!!

  16/11/2016
 • Christina Hansen

  Har bestilt hos http://www.victoriahealth.com i England med £3.5 i fragt.
  Yess!

  16/11/2016
 • Lena H

  Jeg har lige fået min pakke fra The Ordinary i dag, fyldt med rosehip oil, naicinamide, advanced retinoid og lactic acid 5 %. Konceptet er super fedt, deres kundeservice fantastisk og hjemmesiden (deciem.com) er meget nem at navigere. Stor anbefaling herfra 🙂

  15/11/2016
 • Anette J

  Love it! <3

  15/11/2016
 • Spændende nyt! Det skal da prøves:-)

  15/11/2016
 • Gitte Salling

  Så er der bestilt stort ind fra England

  15/11/2016
 • Pernille Sparsø

  Kære Anette. Jeg elsker dig for at være så hudløs ærlig og kompromisløs. Du er ikke i lommen på nogen udvalgte producenter. Du bruger din viden og sunde fornuft. Altsammen noget vi som følger din blog kan forholde os til og drage nytte af. Af hjertet tak!

  15/11/2016
 • Kristina S

  Man kan købe det her:

  https://www.victoriahealth.com/brand/The-Ordinary/1053

  og de har lavet en guide til, hvordan man kan blande nogle af produkterne her:

  https://www.victoriahealth.com/editorial/the-ordinary-regimen-guide

  15/11/2016
 • Karina

  Hej Annette
  Hvor kan man købe cremen og hvilken en anbefaler du? Venligst Karina

  15/11/2016
 • Katharina

  Hej Anette,

  Jeg døjer meget med rødme og sensitiv hud. Når jeg går hjemme uden makeup bliver min hud meget rød – overalt i ansigtet men især min næse. Ligeledes er jeg altid rød på min kæbe… har du nogle forslag til produkter eller rutiner som vil kunne hjælpe på rødmen og dulme?

  Mvh
  Katharina

  15/11/2016
 • Marie Lassen

  #Christine. Mange tak

  15/11/2016
 • Christine

  #marie Lassen – de sender fra UK så der kommer ingen gebyrer på. Jeg var selv nervøs så jeg skrev og spurgte;-)

  15/11/2016
 • sveta

  Hej søde Anette. Tusind tak for dejlig tip! Det kan ALTID bruges. Jeg vil så tilføje at hvis man er lidt usikker at købe i udlandet – er der en finsk mærke Lumene ( kan købes i DK) lave en fantastisk dag og nat creme med C vitamin, som kan ses meget tydeligt på min hud i hvert fald. jeg har ikke nærstuderet hele indhold på pakken, men det jeg har noteret er meget godt ( med hjælp til oversættelse fra din bog) Også er det faktisk ret billigt hudplejeprodukter

  15/11/2016
 • Helle Rick

  Et billigere alternativ er altid velkommen, specielt i måneder hvor pungen er blevet for let 😀
  Helt sikkert produkter jeg vil prøve ved næst kommende opfyldningstidspunkt 🙂 Du er en perle Anette. Tak for tippet

  15/11/2016
 • Marie Lassen

  Jeg har været inde på deres side, og selvom priserne opgives i euro og dkk, kan jeg ikke finde ud af, om de sender fra Canada. Så… er der nogle, der ved, om der kommer moms og importgebyr osv på?

  15/11/2016
 • Christine

  Jeg har brugt deres Niacinamide og advanced retinoid i godt halvanden uge nu (hver 2. dag med retinoid) og jeg kan kun sige at jeg er vildt tilfreds og synes allerede nu min hud ser lidt pænere ud.
  Dog har jeg fået lidt flere bumser end jeg plejer, men har læst at det er normalt med A-vitamin og går over igen?

  Kan du forklare hvorfor de ikke anbefaler at man bruger Niacinamide og C-vitamin sammen?

  KH Christine

  15/11/2016
 • Christina Hansen

  Så kunne jeg ikke dy mig længere..
  Har lige bestilt Niacinamide 10% og Vitamin C 23% fra The Ordinary

  Sååå spændt! Tak for tippet, kære A ❤

  15/11/2016
 • Mette Sloth Eriksen

  Det ser da rigtig spændende ud. Af og til behøver det jo heller ikke været raketfysik til huden 🙂 Det er da til at betale sig fra – virkelig spændende. Kh. Mette

  15/11/2016
 • Lotte Munk Andersen

  Anette:0)
  Har du et tip til en fantastisk vintercreme til en i forvejen meget tør hud. Bruger ansigtsmist, serum, olie og creme. Derudover står den på fiskeolie hver dag. Men det er bare ikke nok nu…så hjælp søges:0)
  Evt en dermaroller, så ens gode produkter trænger bedre ind??
  Mvh. Lotte

  15/11/2016
 • K

  Tror du niacinamiden kan bruges selv om man har meget tør hud (pga roaccutan behandlinger :-()
  Tænker at zink’en måske ikke er så smart

  15/11/2016
 • Lyder helt sikkert spændende med “down-to-earth” – payable, lækker hudpleje 🙂

  Har du en henvisning til en webshop, som du vil anbefale at købe hos?

  15/11/2016
 • Christina Hansen

  Jeg skal så meget prøve den Niacinamide 10% .

  At min tlf nu selv kan stave til ordet, må være et tegn.. 😉 ❤

  15/11/2016
 • bente randrup

  Det lyder spændende, men hvor kan man købe det.

  15/11/2016
 • Nina

  De priser er jo for vilde!
  Jeg skal helt sikkert prøve lidt af deres produkter!

  Jeg har fået en hudscanning og har fået at vide, at jeg bør starte med a-vitaminen – hvilket jeg godt havde set komme.
  Men hun sagde også, at jeg ikke bør bruge det hver dag (det skyldes nok min sarte nordiske hud), og derfor vil jeg høre, hvilket produkt det giver mening, at jeg går efter: Retinol 1% eller Advanced Retinoid 2%?

  15/11/2016
 • A for pokker. Jeg kan li’ det. Jeg har købt noget billigt før – med succes. Men stripped of the scent så savner jeg at snøkke en god Clarins creme ind gennem næsen ❤️

  15/11/2016
 • Mai

  Hej Anette,

  Jeg kan se, at The Ordinary laver tre forskellige slags vitamin c, hvilken en mener du er mest effektiv?

  Og vil du anbefale deres retinoid 2% eller deres retinol 1%? 🙂

  15/11/2016
 • HeLene

  Tak for at tippe om produkterne, vil også gerne høre mere om hvordan du (tænker) bruge/-r dem.
  Synes godt om det rene emballage også. Pænt!

  November har bugnet med gode tilbud (tak også for dem fra dig <3), så nogle billigere komplement næste gang jeg køber hudpleje lyder virkelig godt, hvis der også skal være plads til julegaver i år LOL

  15/11/2016
 • Kristine

  Spændende læsning! Kan man få dig til at uddybe i et andet indlæg, hvordan du vil bruge de tre produkter, som du nævner i indlægget? 🙂

  15/11/2016
 • Fie skov

  det lyder da så fantastisk :)! men er det for godt til at være sandt? er deres A vitamin fx god nok? eller er environ fx bedre ?

  prisen gør jo en forskel ! 🙂

  det ville ikke gøre noget hvis jeg kunne spare lidt på den front :)!!

  tak!

  15/11/2016
 • camilla

  Hvor kan det købes? Det lyder som et fremragende produkt jo!

  Jeg er netop kommet ud af en meget lang irriteret hud-periode, og det stoppede den dag, jeg stoppede med at spise skyr og drikke latte…
  Jeg har meget tør hud, og mange hudorme. Jeg har i lang tid sværget til Beauty Pacifiques serum og dernæst embryolisses creme – fordi så får jeg massere af fugt, og det holder hele dagen.
  Men jeg kunne godt tænke mig at prøve noget nyt, som heller ikke er for dyrt. Jeg står over for en to mdr. lang rejse i Asien, så tænker, at jeg skal have noget, der passer godt på min hud.. Har du noget på stående fod, som du vil anbefale?

  15/11/2016
 • Lee

  Jeg ÆÆLSKER The Ordinary og mange andre produkter fra The Abnormal Beauty Company og de bedste af det hele, min hud er beviset på at det virker 🙂

  15/11/2016
 • Camilla Kirstine

  Hvor kan man købe produkterne?

  15/11/2016
 • HeleneR

  Det lyder rigtig spændende og efter at have afprøvet den mist fra grown alchemist er jeg slet ikke i tvivl om jeg skal have fat i noget niacinamid ! Hvem forhandler the ordinary ?

  15/11/2016
 • Jeg kan virkelig godt li’ navnet.
  Hvad er det for en tryllecreme fra Origins?
  Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  15/11/2016
 • Anette Ninon

  Tak fordi du viser os forskellige muligheder til hudgodter.

  15/11/2016
 • Tanya

  Det er virkelig en interessant udvikling. Jeg har ikke fået set nok på produkterne til at kunne regne ud om man risikerer at overdosere eller fejlbehandle når man står med soloingredienser som her, så jeg ville som udgangspunkt vælge at gå forsigtigt frem, men muligheden er meget kærkommen. Flere af den slags producenter, tak!

  15/11/2016
 • Jeg har kørt det i et stykke tid nu og er hooked!
  Geniale produkter til ingen penge

  Og så er der jo råd til flere ansigtsmassager ☺️

  15/11/2016
 • Gurli Nielsen

  Hvor kan det købes
  Lyder spændende

  15/11/2016
 • Anette Waaben

  Det lyder godt….en effektiv og prisbillig hudplejeserie…lige noget for mig

  15/11/2016
 • Sidse

  Hej,
  Det lyder da super spændende, og helt sikkert noget jeg gerne vil prøve. 🙂 Kan du mon hjælpe mig med hvad jeg skal vælge? Jeg synes der er lidt for mange valgmuligheder af bla. C vitamin.
  Jeg er 28 år, har fedtet hud i min t-zone, og desværre, slår jeg ret ofte ud på min hage og i min pande. 🙁 Jeg vil rigtig gerne afprøve noget A-vitamin og C-vitamin, men hvis du har bedre forslag af deres produkter, så sig endelig til. På forhånd mange tak, og tak for en fantastisk og meget brugbar blog. 🙂

  Mvh. Sidse

  15/11/2016
 • Det her er virkelig interessant. Jeg har lige slået priserne op, og de er virkelig billige. Og det er godt beskrevet, hvad produktet kan og hvad det ikke kan…
  Kh. Birgitte

  15/11/2016
 • Jeg synes det lyder rigtig spændende… og vil da helt sikkert prøve det af… – og som du siger – hvis man kan spare lidt ét sted, så er der flere penge til overs til den luksus, man nogle gange fornægter sig selv 🙂
  Skøn dag til dig!

  15/11/2016