fbpx

Til dig der ikke vil undvære tørshampoo

Tak for alle reaktioner og ord fra i mandags. Ét er Lars Skjøths gyserhistorie af en anbefaling. Eller måske snarere en opfordring til et fravalg. Noget andet er at læse de mange gode erfaringer i kommentarfeltet. Så 1000 tak.

Hvis det skal være, og det skal det jo nogle gange, så bliver Living Proofs tørshampoo fra flere kanter fremhævet som en af de bedre af slagsen i forhold til indhold. Eksempelvis er der ikke silikonestoffer i, men dog er der parfume i. Når jeg oplever hårstylister bruge opløftende tørshampoo, så sprayer de ofte ind i håret fremfor ned på selve hårbunden, som er det sted, hårekspert Lars Skjøth er mest pernitten omkring.

SÅDAN UNDGÅR DU FRIZZ (OG HOLDER LIDT BEDRE PÅ FYLDEN): Her er et mesterligt lille tip fra dygtige Cim Mahony, som han gav mig til Børsen Weekend sidste fredag – OG som indeholder ét af mine favoritprodukter: Proteinspray fra Less is More (virker som en slags hår-foundation): ”Fordel proteinsprayen i håndklædetørt hår og lad det tørre med føn eller naturligt. Børst derefter det tørre hår med en kombineret vildsvine- og nylonbørste, der kan fordele hårbundens egne fedtstoffer til resten af håret. Tricket er at børste sammen med en anelse god hårlak”.

NB: Der var mange reaktioner på ‘Hudlægens bord’ om den hudlidelse, der rammer flest unge kvinder. Tjek endelig Saras gode erfaringer her.

VIL DU SE, HVAD IPL-BEHANDLING KAN? @beautyspace liveINSTAGRAM STORIES HER

11/02/2019
Drop tørshampoo og få mere hår
Måske lyder tørshampoo og mere søvn som gabende kedeligt. Men hvad nu, hvis gevinsten...
14/02/2019
Tillad mig at være flabet
Når jeg nu prøver at give dig noget bedre end 10 yndlingsprodukter

Kommentarer

 • @ Netty – HURRA for Purely Professional. De laver virkelig fine og gennemtænkte ting – med ro og med virkning. JA til probiotika-serum. Stor hilsen Anette

  16/02/2019
 • Netty

  Har lige nærlæst links i NB! om perioral dermatitis.
  Damn – må nok indse, at det har jeg også…. og sikkert pga. overforbrug af div. lækre men skrappe produkter. Så nu har jeg – forhåbentlig kun for en periode – droppet AHA og A-vitamin. Ville sætte en vrælende emoij på, hvis jeg kunne!
  Heldigvis føles Purely Professional Night behagelig – også om dagen – og gør i hvert ikke udslæt værre.
  Mon probiotika-serum kan anbefales?

  13/02/2019
 • Ulla

  Og jeg kan anbefale Less is More saltvands spray som ligeledes giver både lidt hold og lidt fylde og så ser håret pænt ud

  12/02/2019