Toilettasken, folk flåede og rev i

NYS0A2331

Først så min søster den. Og ville have en bid.

Så naboen.

Så to veninder.

Alle ville de have fingre i indholdet, der var nøje pakket til en 36 timers weekendtur. Hvor tingene (fra fødder til hårtop) skulle fungere, være lækre og ikke fylde:

 • En prøve på fugtforstærkende serum med hyaluronsyre fra Skinceaticals. Bruger den også på håndryggen.
 • Min nye kompakte favorit af en beskyttende letvægts-dagcreme fra La Roche Posay med niacinamid (tak) og SPF 30, 249 kr. (40 ml). Bruger den også på håndryggen.
 • Cremet, usynlig, men tilstrækkeligt dækkende concealer fra Smashbox (blandet med lidt dagcreme, bliver den også til en foundation), 180 kr.
 • Stille, hudagtig olieduft-rulle fra Rudolph Care (når bomuld krydser pudret iris bliver alt godt), 245 kr. for 8 ml.
 • 30 ml GWP-gavestørrelse af Nuxe’ lette multiolie med bl.a. mandel- og arganolie, som jeg bruger til krop og hårspidser. Den dufter rasende godt af underspillede, men friske blomster, der har lagt i blød i kokosolie, 50 ml koster 175 kr.
 • 60 ml prøve på shampoo fra fineste Le Labo, som på en – på en kort tur – går til det hele. Også ansigtet.
 • Caudalie giver det hele lidt farve – især mund og kinder. Og den på billedet varer for evigt. 165 kr.
 • Og jo, der er eyeliner. For jeg tager ingen steder uden en eyeliner. 160 kr.

NYS0A2325

SNUP TIPPET: Jeg er ikke alene om at være fan af minier. I USA har fremsynede retailere som CAP Beauty, Blue Mercery og Cos Spa hele øer med små uimodståeligheder. Også Københavns Lufthavn (hvor alt ellers koster mindre) får max ud af mini. Selv samler jeg på dem; minierne af enten produkter, der fungerer godt for mig. Eller af nyt, jeg gerne vil prøve.

PS: Generøse minier fra bl.a. pHformula er vist også, hvad der er pakket til på torsdag.

FOTO JENS PETER ENGEDAL

23/10/2017
For dig, der vil mere. Og for dig, der vil ses
Tror aldrig jeg har sagt, at jeg nøjes med hudplejeprodukter
25/10/2017
Øjencreme og hudlægernes dom
5 ting du skal vide, inden du slår øjencreme ihjel

Kommentarer

 • Undskyyyyyld, jeg har overset at svare på denne her. Så her kommer konkret:

  @ Charlotte K – bedst til krop og hår, synes jeg. Tørolie er ikke rar i ansigtet.

  @ Betina Nielsen – nej desværre.

  @ Leafysmoothie – du har ret, den er glemt i teksten. Jeg bruger den som opvågningsstick under øjnene, når jeg skal se ekstra frisk ud.

  @ Ulla Møller – Den hedder Innoncence.

  @ Eva B – Du er en pro.

  @ Birgitte C – Den er desværre en gave, så jeg ved det ikke.

  @ Hanne TS – Ja, det har netop været på IG. Det blev en aftenhylde.

  Stor hilsen Anette

  03/11/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for kommentarer og spørgsmål. Jeg vender tilbage med svar fredag morgen.

  KH Anette

  26/10/2017
 • Hanne TS

  Jeg må have drømt det eller misset noget enten her eller på IG… Jeg synes at kunne huske, at man kunne vinde indholdet af din fantastiske lille toilettaske?

  25/10/2017
 • Marie Rasmussen

  Den fine læbe balsam ligner en jeg MÅ eje ♡

  24/10/2017
 • Birgitte christensen

  Hvad med den fine toilet taske fra Chanel?? Hvor kan den købes?

  24/10/2017
 • Eva B

  Jeg gemmer m meget hård hånd de mere generøse prøver, fx fra Book’n beautys luksusprøver eller hvis Magasin smider 15 ml af La mer cremen med i pakken ( selvom jeg virkelig gerne vil prøve den dyre sag right away!). Man kan også tigge sig til pæne prøver på apoteket, især er deres prøver på makeupfjernere og micellar water pæne i str. Nogle af deres cremeprøver er fine, andre noget småskidt.
  Var det i B’nB, der var en lille prøve på solar negleolie m for nylig? Helt genialt!
  Hos Marie i Beaumonde kan man fx.få pæne små flasker m prøver på olierens og serums med.
  Razspa smider rask væk også fine prøver i på alt hvad du beder om, i pæne str også. Serums, masker, rens, parfume. Nok til 3-4 dage.
  Længe siden jeg har handlet hos Helle Thorup, men jeg har pæne Muradprøver derfra. De engelske webshops er også large.
  Goodieboks er fyldt m prøver i gode str., men jeg gider ikke have dem fast; det er mere til et yngre publikum synes jeg. Deres nylige Sensai-kasse var dog lige i skabet.
  Til gengæld irriterer de der småpakninger som især Koreanske webshops sender med i læssevis! Også Magasin, de bisser. Prøver på parfume i 1-2 ml ampullerne er fine, måske en maske hvor der er nok til hele ansigtet; er ok, men alle de der breve m cremeprøver der holder til een dag! Måske er det bare et luksusproblem….og til dem m allergier er det sikkert perfekt.
  Gode shampooprøver er sværere at hitte og dem på hotellerne er ikke særlig spændende. Men både lufthavn og Matas har et større og større udvalg, mon ikke også Sephora?

  24/10/2017
 • Lisbeth M.

  jamen det er da også den fineste og mest velpakkede “værktøjskasse” jeg længe har set 🙂
  Jeg ville sådan ønske, at Le Labo snart bliver tilgængeligt i DK. Har flere gange taget tilløb, men tolden holder mig fra det 🙁
  Ud over det, så er minier noget af det bedste. Jeg hamstrer! Og gemmer så de brugte emballager, som tillader genbrug, for mange ender jeg alligevel med at købe i fullsize og så de klar til en weekendtur eller lignende 🙂

  24/10/2017
 • Ulla Møller

  Ser skønt ud… Hvilken farve er læbebalsamen? Kan google der er flere slags

  24/10/2017
 • Miniprodukter er så geniale til toilettasken og når man gerne vil teste nye produkter. Af samme grund er jeg vild med at flere og flere brands er begyndt at lave rejsestørrelser.

  24/10/2017
 • Leafysmoothie

  Instant confidence stick fra BB, hvad er det og hvordan bruger du det? Læser jeg dårligt, eller fandt jeg det ikke i teksten?
  Det er bare lækkert og inspirerende, jeg er mere til at slæbe med alt undtagen køkkenvasken… så inspiration er ikke bare godt, men nok nødvendig. Jeg er også typen der bruger andres (yes, really) små plastikposer til flyet, hvis jeg har selskab (og de tillader)!!

  24/10/2017
 • Æv, jeg troede lige det var en pakkeløsning jeg kunne købe! 😉 Lyder jo lækkert og genialt. Jeg er også stor fan af minier. Når jeg er i Tyskland skal jeg altid i Rossmann, hvor de har en hel væg fyldt med minier. Der køber jeg småting jeg gerne vil prøve og også gamle kendinge, som jeg rejser med. Mest rejser jeg dog med en samling af egne minikrukker, som jeg fylder mine dagligdags yndlingsting i. Så risikerer jeg ikke at stå på en ferie med noget jeg ikke kan tåle og skal ud og købe nyt, når jeg ved at jeg har masser derhjemme (ja, det er vel et sparetips). Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  24/10/2017
 • Betina Nielsen

  Kommer det i boksen næste gang? eller er det kun i goodie baggen til mariager

  24/10/2017
 • CharlotteK

  Den der multiolie fra Nuxe, bruger man den både til kroppen og ansigtet og håret? Eller hvordan?

  24/10/2017
 • Charlotte Riis

  Også det ser lækkert ud . Du er et dyrt men fantastisk bekendtskab, hvor har jeg lært meget det sidste halve år – 1.000 tak for det.

  24/10/2017

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.