Væk på 144 minutter

Jeg ved det. Irriterende for mange, at det gik hurtigt med årets første Book’n Beautybox. Men hey, det er jo ikke sådan virkelig slemt, for der kommer altid en ny. Dog er der måske lidt her at varme sig på:

Alt fra og om Environ finder du HER.

Alt fra og om Rubinstein finder du HER.

Bogen Superhud finder du HER.

Og så er der 25 procents rabat på al hudpleje (ikke hår) fra de dygtige Purely Professional-mennesker det næste døgns tid (brug koden BEAUTYSPACE). Og nej, det er ikke en sponsoreret besked, men en servicemeddelelse som jeg har sagt ja til at bringe.

SNUP TIPPET: Adgang til en bestemt Børsen-artikel gav i går problemer. Det er løst nu, og artiklen kan frit læses via link på FB.

@beautyspace på INSTAGRAM.

07/01/2019
Anette på bloggen
Farvel 2018. Med opture og lidt af det modsatte.
09/01/2019
Hypet hudpleje, der gør sig bedst på billeder
Den lovede Børsen-artikel

Kommentarer

 • Sine Andersen

  Jeg var heldig 🙂 Glæder mig sådan, men har endnu ikke modtaget min boks. Er de afsendt?

  15/01/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Helle Rick, der kommer en ny.

  @ Bettina Daugaard, jeg håber, at den er kommet frem til dig.

  Stor hilsen Anette

  15/01/2019
 • Bettina Daugaard

  Hej jeg var også heldig at få pakken tror jeg nok, for mangler en bekræftelse min ordre . Har kun fået en bekræftigele fra PayPal ?

  09/01/2019
 • Helle Rick

  Næ, det blev så ikke denne gang. Glemte mine briller og måtte tilbage (efter at have kørt et stykke) Oops. Så halvvejs på motorvejen begyndte olielampen at lyse. Nå, så må jeg på en tank og have fyldt op. Så var alt strømmen gået på jobbet og mine små grå glemte alt om VIP pakken. Jeg er bedre forberedt til næste pakke 🙂

  09/01/2019
 • @ Rie, next time.

  @ Katja, det er Amazing Space der har den.

  @ Pernille S, tak, tak, tak. For din tilbagemelding på det prisbillige serum, for din deling af erfaring, når det gælder noget af box-indholdet. Det er så værdifuldt.

  @ Fru Jacobsen, ja, masken kan du bruge i et ultra tyndt lag under EGF. Prøv først bare med 1-2 gange om ugen, og se hvordan du reagerer.

  @ Kamille, tak for info.

  Stor hilsen Anette

  09/01/2019
 • Kamille

  En ekstra service meddelelse:
  Webapoteket.dk kører lige nu 20% på purely proffesional hårpleje, hvis nogen skulle være interesserede:-)

  09/01/2019
 • Fru Jakobsen

  Jeg var en af de heldige, der nåede at få fingrene i boksen og nu har jeg lige nogle spørgsmål, så jeg får brugt de lækre sager rigtigt.
  Environ masken kan jeg anvende den direkte under min EFG serum om natten – efter behørig ventetid – eller bør den vaskes af inden? Og hvor ofte kan man anvende den? Nætter hvor jeg ikke bruger masken, kan jeg så anvende Environ AVST3 under EFG? Eller skal den i givet fald øverst?
  Tak for en lækker boks, jeg glæder mig til den lander her på adressen.

  08/01/2019
 • Pernille S

  Kan ikke sige hvor glad jeg er for du har Environs maske med i denne årets første Beauty Box. Verdens bedste aha-maske. BUM! Intet mindre. Efter jeg er begyndt på Environs step-up-system + aha masken om vinteren, får jeg så mange komplimenter for hvor pæn min ansigtshud er.
  Må så til gengæld indrømme, at kroppens hud bærer rundt på lidt for megen dødvægt. Ikke blot de for mange kilo julen så generøst har ødslet ud over mave, hofter og lår, men også dødvægt i form af døde hudceller, jeg ikke har været flittig nok til at holde i ave med tørbørsten… Nu er den del på det daglige program! BUM!
  Glæder mig også til at prøve serum og natcreme, og naturligvis mascaraen.
  Tak fordi du har lavet så gennemtænkt en box. Man skulle tro du havde kigget i mit skab og set hvad jeg manglede!
  PS. Jeg er stadig i fuld gang med at teste apotekets egen serum med hyaloronsyre. Må sige, at den nok ikke kommer helt på højde med Pestle & Mortars hyaloronserom, men den er et rigtig godt alternativ, hvis pengepungen er lidt stram i betrækket. Og det er den vist for mange af os her efter jul 😉
  Kh Pernille S

  08/01/2019
 • Katja Runge

  Kan huske at du for noget tid siden skrev om et nyt device a la Nu Face. Det vil jeg gerne have fingrene i men kan ikke huske hvem det var der lancerede det ?

  08/01/2019
 • Rie Viola

  Ja øv, fordi min paypal drillede :O)

  08/01/2019