Et plaster ovenpå dagens boks

Jeg tænkte nok, at oktobers Book’n Beautybox ville forsvinde hurtigt, så derfor var der en generøs portion i udgangspunktet og nu heldigvis også generøse tocifrede procenter til dig, der ikke nåede det. Eller vil have noget suppleret. Se med på IGTV under @beautyspace, hvis du vil have produkterne forklaret live.

Så.

Hvis du eksempelvis mangler:

Filogas nye koncentrat af et beskyttende og hudforbedrende fugtserum (kan også bruges som kur), så er det herFaktisk sammen med et par af mine andre favoritter, som tæller Filorgas glødgivende og lette oxygen-peel lotion og den fugtmættende NCTF-Essence.

 • BRUG KODEN FILORGAOKTsitet her for at få 25% på din investering. Skulle noget mod forventning drille, så ring 48165544. Der er ekstra gave ved to produkter.

Naturligolies vækst og pleje til bryn og vipper på økologisk vis er her (huuusk tålmodighed), ligesom to af mine andre favoritter fra Naturligolie tæller deres gode og solide fugtserum og økologiske jojobaolie.

 • BRUG KODEN naturlighud20sitet her for at få 20% på din investering.

Koderne er gældende til og med torsdag den 7. oktober.

@beautyspace på INSTAGRAM 

FOTO Jens Peter Engedal

VAREDEKLARATION: Procenterne er udelukkende mellem dig og henholdsvis Filorga og Naturligolie. Vil du derimod have fat i bogen, så foregår det i min kiosk

04/10/2021
Kan ikke huske, hvornår jeg har set noget så pænt
Selv for Hermès vokser herlighederne dog ikke ind i himmeriget
07/10/2021
Kan nogen trykke på katastrofeknappen?
Tendensen du ikke skal prøve derhjemme

Kommentarer

 • Pernille S

  Pjattet med de der Beauty-boxe. De mange små prøvestørrelser er perfekte som små værtindegaver, nu vi nærmer os jul.
  Selv glæder jeg mig til Filorga’s serum, og og Naturligolie’s bryn- og vippeserum. Siesly mascara er jeg spændt på. Har hørt meget godt!
  Kh Pernille S

  05/10/2021

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.