Årets 6 mest læste

Jeg kan aldrig forudse, hvad der bliver læst mest og mindst i løbet af et år. Så listen herunder ser jeg altid frem til, og du får den med et par tilføjede kommentarer:

1.

Læs med her inden du evt. forkaster kollagentilskud. Og læs udførligt om, hvordan bl.a. hudlægen oplever en forbedring. Og nej, nemt skal det ikke være.

2.

Jeg er ærligt talt ked af ventetiden på biblioteket. Jeg ved, at flere deler bogen 50/50 med deres nabo. Og jeg ved, at der herfra er dag-til-dag levering for hvad, der svarer til to biografbilletter.

3.

Fællesartikel med professor og hudlæge Peter Bjerring.

4.

Bare vand og hyaluronsyre lyder det typisk i markedsføringen af midlertidige fillers.  Jojo. Ligesom chips som bekendt bare er kartofler.

5.

Prisen svarer til enten et års SU eller et udvidet helbredstjek til 7.500 kr. (på privatklinik) sammen med 14 overnatninger på Nimb.

6.

Ja selvfølgelig. Jeg går også i Netto, Normal og H&M Home. Jeg elsker muligvis Weekendavisen og Se & Hør lige højt (i hvert fald på den korte bane), ligesom jeg sætter samme høje pris på Los Angeles og Addit Skov.

Men jeg synes også, at Matas har noget at lære, bl.a. her.

Rigtig godt nytår og 1000 tak for 2023.

MERE AF BEAUTYSPACE? Så kan du kvit og frit abonnere her.

@beautyspace på INSTAGRAM

18/12/2023
Under 50 kroners gave til 995 kroners-favoritten
Gaverne jeg selv vil blive glad for  
02/01/2024
Fugt-fidusen alle taler om
Tocifret plaster sammen med fugtfidusen, du vil kende

Kommentarer

 • Pernille S

  ALTID en kæmpe fornøjelse at læse din blog
  Anette. Ved bare, at du ALTID er opdateret på de sidste strømninger, men bedst af alt – stiller kritiske spørgsmål og ikke lader dig forblænde af hurtige fix. Uanset størrelsen på ens pengepung, har du altid gangbare råd og anbefalinger til hver en hudfold! Det skal du have god tak for! Glæder mig til at læse hvad du har i støbeskeen i 2024! Rigtig Godt Nytår til dig og din familie. 💖

  01/01/2024
 • Anette

  Årets top 3 for mig var de her bolsjer (i usorteret rækkefølge):

  1. SPF hver dag (tak for sparket, Anette 😉 )

  2. Leave-in balsam efter shampoo og balsam i håndklædetørt hår. Den forskel jeg har set og mærket på håret er fuldstændig vanvittig (skulderlangt hår). Mit top-bedste beautykøb i år var Milk Shakes økonomi-size 350 ml leave in spray, uden silikone (som dufter af slik :P). Leave-in tippet kommer fra The Blow Dry professor på YouTube. Han laver gode videoer, der samler humor og oplysning i én. Han prikkerr fx hypet ud af de sagnomspundne Olaplex-mirakler og giver Mason Pearson-svinebørsterne fingeren.

  3. Tilskud af Chlorella og spirulina for hud, hår, krop og hormonbalance hver dag. Magnesium for energi, nervesystemet og energien.

  31/12/2023
   • Anette

    Velbekomme!
    Er kun glad hvis andre også kan bruge de hårdt opsamlede erfaringer 😀

    05/01/2024
 • Pernille

  Har du et forslag til et – eller flere renseprodukter, hvor det ikke er nødvendigt med skintonic bagefter? Jeg bruger selvfølgelig vaskeklud om morgenen 😊. Synes der er så mange forslag på bloggen at jeg bliver helt forvirret. Godt nytår og tak for altid spændende nyt fra dig 😘

  30/12/2023
 • Astrid

  Hvad tænker du om de nye strøm-apparater, som kan levere både nano og microcurrent? F.eks. denne: https://www.currentbody.com/products/ziip-halo-microcurrent-facial-device
  Giver det mening at udskifte mit nuværende fra Amazing space, som kun givermicrocurrent?
  🙂

  30/12/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.