fbpx

Væk på to timer og 39 minutter

Når månedens Book’n Beautybox, som i morges, gik ud et døgn tidligere end normalt, så giver jeg besked enten via Facebook eller Instagram. Hvis algoritmerne har drillet, eller du havde noget bedre at lave end at sidde ved mailen i morges, så kommer der her et plaster, som gælder de næste 48 timer:

20% på det stramme lille hudpleje-udvalg fra Pestle & Mortar

Du finder linket her. Koden er pestle20, som også gælder til den eksklusive duftgarderobe fra Æther.

20% på hele øko-butikken fra Ecooking

Du finder linket her. Koden er ecooking20.

Og altså gældende de næste to døgn.

Hvis du har udfordringer, spørgsmål eller andet, så tag fat i de tre mærker direkte: Charlotte på cm@cultskincare.dk når det gælder P&M og Æther. Og info@ecooking.dk med hensyn til Ecooking.

Det her er ikke et sponsoreret indlæg, men et tip om et plaster til dig, der mangler noget.

@beautyspace på INSTAGRAM

Fotografi Jens Peter Engedal

15 comments to “Væk på to timer og 39 minutter”
 1. Hej
  Jeg har også bestilt pakken men den er endnu ikke ankommet og penge er trukket start sidste uge? Hvor længe endnu kan jeg forvente der går?

 2. Hej Anette, jeg købte denne pakke, og har en kvittering fra PayPal, men jeg har endnu ikke modtaget den? Jeg synes der er gået lang tid nu, kan det være rigtigt?

 3. Hej Anette. Både ifht denne kasse, men også generelt: hvor længe må der gå mellem “lag” af hudplejeprodukter? F.eks, kan jeg godt finde på at rense make up af når jeg kommer hjem kl 16 og så smøre dagcreme i hovedet igen og evt solcreme hvis jeg er på vej i haven. Men hvad så lige inden seng, skal jeg så vaske dagcreme nr 2 lag af igen for så at smøre nat cremer på, eller kan man bare smøre ovenpå? Håber spørgsmålet giver mening…

 4. I beskrivelsen af produkterne syntes jeg der var nævnt 1 A vitamin creme , men syntes ikke den var på billedet ?

  Flere boxe med egf serum

 5. Kære alle,

  1000 tak gode ord og kommentarer. HUSK at det aldrig er dødens pølse at gå glip af en Book’n Beautybox. Der kommer altid en ny.

  Den næste kommer den 27. JUNI klokken 8.00 – og bliver således den sidste før sommerferien.

  Hvis du hører til dem, der ikke modtager mail om boxen, så lyder anbefalingen fra min dygtige web-dame:

  ‘Hvis du ikke modtager mail fra beautyspace(når der er box), eller den ryger i spam, så skal hello@beautyspace.dk oprettes under dine kontakter i din mail. På den måde bekræfter du, at du gerne vil modtage mails fra Beautyspace.’

  KH Anette

 6. Jeg har ikke set noget hverken på facebook eller insta, så føler mig virkelig snydt 🙂 Nå men der kommer jo nok en lige så dejlig boks en anden gang.

 7. Ja,ja de IPADS og min pølsefingre, “om der lå” og det gjorde der ikke, så vidt jeg kunne se men det er måske fordi jeg ikke kan se alt når jeg ikke på facebook/instagram, men ærgerligt er det

 8. Øv øv øv tjekkede i går og der lå en teaser, jeg er ikke på facebook eller instagram, men man plejer at kunne se der. Tjekkede ovenikøbet på hjemmesiden at det var 1. torsdag og jeg glædede mig til i morgen. Havde travlt i morges da jeg skulle med min søn på hospitalet, og nu ser jeg så at det var i dag……..

 9. Jeg får heller ikke mails mere, når der er de fantastiske pakker, men jeg får i forhold til alle andre opslag‍♀️

  Håber det kan løses

 10. Har ikke fået mails fra jer de sidste par måneder…prøvede at oprette mig påny i weekend-enden men fik beskeden, at jeg allerede var registreret?..

 11. Dammit, den overså jeg! 😐 Og lige denne ville jeg godt ha’ haft fingrene i. Nå, jeg overlever nok. TAK for de skønne månedspakker, du sammensætter til os. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

 12. Jeg fik ingen mail i morges så nåede det desværre ikke. Øv, ville ellers gerne have haft fingrene i den her udgave! 🙂

 13. Nåede det heldigvis! ecookings selvbrunerdrops stod allerede på “indkøbssedlen” sammen med med Bioeffect, så det andet er bare bonus 🙂

Comments are closed.

Følg på Instagram