fbpx

Det er din skyld

KommentarerNY

103.563 kommentarer viser tælleren på Beautyspace. 103.563! Fra dig. Jamen, er det ikke vildt?! Tænk engang, hvor mange ord det egentlig er. Dialog-ord og daglig pingpong mellem os. Netop dét, der for mig gør Beautyspace til meget mere end bare en professionel dagbog. Mere end et arbejde. Meget mere. Og under alle omstændigheder det skriveri, jeg kaster mig over som det første om morgenen, når alle andre i huset sover, og det bare er mig, skærmen og kaffen.

Uden dig og de 103.563 engagerede kommentarer ville det være lige meget. Så tak som i en storkrammende tak.

Vi har været meget igennem sammen, hvis der rulles tilbage nederst på bloggen eller via søgefeltet øverst oppe.  Forleden blev jeg spurgt, om jeg aldrig oplever noget ubehageligt. Det gør jeg ikke. Kun én enkelt læser har hvæst af mig over tippet om bare at rense hud om aftenen. Svineri, tror jeg, hun kaldte det. Og så var der dengang en, der kaldte mig for en solariebrun møgdulle. Åbenbart en, der ikke har set, hvor melfarvet jeg er.

Udover at være taknemmelig i forhold til dig, der læser med, så er jeg også svært begejstret for det danske blogfællesskab, som er fyldt med gode venner som eksempelvis Emily, Sara, Lise, Julia, Katja, AnneLinda, Heidi, Johanne, Ditte og Marie – Ja, dén Marie, som mest af alt er en slags enmands-Mads & Monopolet. Og jeg kunne nævne flere.

DET PRAKTISKE & NOGET MED ET ANMELDERHOLD: Jeg har ikke glemt, at jeg skylder en rosacea-guide og en fedtet-hud-løsning. Hvis der er andet, der hænger, så ryk mig endelig. På fredag skal vi have sammensat et nyt anmelder-hold, og jeg tror, det bliver godt. Eneste krav for at komme i betragtning er du er en Beautyspace-insider, og det sker på listen her.

02/08/2016
Vi flytter nok sammen. Hvis hun ellers vil…
04/08/2016
Tendens: Brunt skal det være

Kommentarer

 • Blogsitter Marie

  Hej Nanna. Jeg farver ikke mit hår, men bruger Olaplex no. 3. Og jeg er vældig glad for det (altså crazyglad for det. Elsker det faktisk!). Så det kan sagtens bruges selvom man ikke har farvet hår.

  08/08/2016
 • Nanna

  Hej Anette, fik du nogensinde skrevet noget om Olaplex? Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig at høre mere om det og om det kan bruges uden hårfarvning 🙂

  04/08/2016
 • Godt nok har jeg kommenteret en del, Anette, men SÅ meget har jeg altså ikke kommenteret! 😉 ELSKER din blog, og grinede højt af “solariebrun møgdulle” – det håber jeg at du også selv gjorde. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  04/08/2016
 • Pernille Sparsø

  Kære Anette. Der kan gå længe imellem jeg kommenterer her på bloggen. Til gengæld synes jeg det ALTID er en fornøjelse at læse din blog, og følge med i de forskellige spørgsmål og svar. Imponerende så du altid har overskud til at svare alle dine læsere!
  Jeg spurgte engang om du kunne lave et indlæg om teenager hud? Min bonus datter er nu 13 år, og har begyndende uren hud. Jeg vil så gerne kunne vejlede og anbefale produkter. Dog tænker jeg det skal være let, og tIl at betale! Kh Pernille

  03/08/2016
 • Mia Haahr

  Hvad med en guide til sart hud med tendens til små bumser?

  03/08/2016
 • Lone H

  Elsker at læse dine indlæg. Jeg bliver klogere for hver gang. Også altid en fornøjelse at læse kommentarer, spørgsmål og ikke mindst svar på spørgsmål. Min hud bliver pænere for hver dag og har også fået overbevist mine teenagere om vigtigheden i hud pleje. TAK er kun et fattigt ord.

  03/08/2016
 • Fedt! Er total ny her på Bloglovin, og så falder jeg over dig! Det må da være dagens gave – Glæder mig til at følge dig 🙂

  03/08/2016
 • Janne

  elsker også at følge med, you rock! Men et lille pip, det ville være dejligt når du svare at det kom UNDER den der havde skrevet – syntes det er lidt “bøvlet” at scrolle op og ned for at se hvem der spørge om hvad, og hvilket svar de får….vil jo gerne have det hele med 🙂

  03/08/2016
 • Tak. Tak. Og tak. For dig, der læser med.

  Stor hilsen Anette

  03/08/2016
 • Christina kragh

  I love it

  03/08/2016
 • Tanya

  Det er da for en gangs skyld en ting man _gerne_ vil være skyld i 🙂
  Det er så dejligt at mærke din begejstring i alt hvad du skriver! Og din viden! Jeg ved at jeg ikke ville have nær så pæn hud nu hvis det ikke var fordi jeg havde fulgt dine gode råd gennem de seneste år. Tak, søde Anette!

  03/08/2016
 • Louise T.

  Glæder mig SÅ meget til din Rosacea-guide

  03/08/2016
 • Sisi

  Tak til dig! 🙂 <3

  03/08/2016
 • Utallige er de gode råd og cremer og hårpleje (som pt er et indsatsområde) jeg har hentet fra dig gennem de seneste år, og selvom jeg blogger om et helt andet stofområde, så har din måde at gøre tingene på været en inspiration og et forbillede.

  Så på en måde kan man sige at jeg har dobbeltfornøjelse af Beautyspace og dig 😉 <3

  03/08/2016
 • CharlotteK

  Og tak til dig for din blog:-)

  03/08/2016
 • Nina S

  Dejligt med alle dine fine råd til os – og så ganske gratis, det er luksus:) tusind tak.

  03/08/2016
 • Pernille Juul

  Stod faktisk i morges og gjorde mig arbejdsklar foran spejlet og tænkte over, hvad jeg har ud af at læse blogs. Jeg læser primært mad, beauty og mode, men alt sammen faktisk hos de mere voksne bloggere, som jeg synes skriver til mig (47 år gammel). Jeg stod og kiggede på mine beautyprodukter, som er lidt blandede mærker, men faktisk alle sammen har rod i noget jeg på et eller andet tidspunkt har læst på en blog. Jeg er nok aldrig gået helt ind i de tekniske deklarationer, som I ellers er så kloge på, mere bare på anbefalinger og andre læseres erfaringer og så slog det mig faktisk at pæn emballage åbenbart også tiltaler mig 🙂 men keep going, de I skriver bliver læst og vi kan jo selv sortere, hvad vi hver især kan bruge. Knus Pernille

  03/08/2016
 • Maria Atkinson

  Det er berigende på alle måder at være en del af denne blog, tak for dit dejlige væsen og de mange kompliceret cremer mm du sætter dig ind i og smukt og enkelt formidlere vider til os. Kh. Maria

  03/08/2016
 • Rie Dyrnes

  Jeg tænker tilbage på alle de krukker creme der har fulgt med, igennem de år jeg har fulgt dig. Sidder også og fryder mig over jeg aldrig før har haft så pæn hud. Tak :O)

  03/08/2016
 • Lo Ro

  Elsker din daglig blog….bliv endelig ved mange år endnu
  Kram retur 🙂

  03/08/2016
 • HeLene

  Elsker pingpong hos Beautyspace! <3

  03/08/2016