fbpx

Maries yndlings duftbrikker

imageDuften af New York står øverst på min liste af dufte jeg elsker. Den blanding af skrald og mad og subway og…æh, rotter(?!) gør mig bare lykkelig. Men det er måske ikke en duft, jeg ligefrem ville have inde i mit hjem. Men okay, hvad så med duften af helt rent, nyvasket tøj? Eller duften af nybagt blueberry cheesecake? Eller frisk havluft? Eller OMG…hvad med sprudlende sommerchampagne med søde kirsebær? Jeg kunne rulle mig lykkelig rundt i alle de dufte til mine dages ende. Og en dag håber jeg, at DuftVerket vil begynde at lave cremer der dufter sådan. Men indtil da, nyder jeg det duftvoks jeg køber derfra – og som dufter lige præcis af de ting. For dufte kan bare noget, ikk’? Om det så er fordi de bringer minder og stemninger frem eller bare er ren og skær velvære. Ja, for skønhed og velvære er mange ting, og personligt synes jeg, at duftvoks hører ind under den kategori. Det er måske ikke skønhed og velvære til kroppen, men det er skønhed og velvære til hjemmet. Og hvis nu du spurgte dit hjem, er jeg ret sikker på at det ville svare, at det også gerne ville dulles op og dufte lækkert. (Spørg bare nu. Jeg venter her imens).

Og jeg er kæmpe fan af DuftVerkets voks. Jeg har i tidens løb forsøgt mig med andet duftvoks/duftlys – fra andre mærker, andre butikker, andre lande – men jeg synes meget hurtigt at duften bliver for syntetisk. Eller bare kedelig. Sådan har jeg det ikke med DuftVerkets voks. Lene, som er ejer af firmaet, laver selv voksen. Og det er helt unikt duftende voks hun får fremstillet. Jeg ville sådan ønske, at jeg i dagens anledning havde opfundet en eller anden smart dufte-app, så du kunne dufte hvad jeg mener. For det er crazed up, så godt det voks dufter. Hun har et stort udvalg. Kæmpe! Huge!! Der bliver lavet friske dufte. Søde dufte. Efterårsdufte. Maskuline dufte. Blomsterdufte. Frugtdufte. Og mange, mange flere. Og det er altsammen lavet med kærlighed. Og så er det miljøvenligt. DuftVerket bruger udelukkende økologisk soja. Voksen fremstilles af olien fra sojabønner, som er et 100% CO2 neutralt produkt. Der er ingen miljøbelastning ved sojaproduktion i modsætning til stearin og paraffin. Det er jo også værd at tage med.

Om ikke andet, personligt er jeg helt klart mest til søde dufte, men jeg har endnu ikke duftet noget derfra, jeg ikke elskede. Og jeg har prøvet en del. For det er en anden god ting ved DuftVerket. Man kan købe små, nuttede prøver/brikker til ikke særlig mange penge, inden man evt. forsøger sig med en hel plade. Man kan selv justere intensiteten ved f.eks. at bruge ½ brik – eller komme to i. Og man kan eksperimentere lidt og mixe brikker og lave sin helt egen duft. Jeg kan ihvertfald kun anbefale det firma. Servicen er i top. Duftene er fantastiske. Og mit hjem dufter himmelsk. Du kan læse (og købe) meget mere på duftverket.dk

Marie

31/05/2016
De sukkersures modgift
02/06/2016
Pauseknap og plaster til din hud

Kommentarer

 • Marie

  Helene: Det er nemlig smart med de testbrikker.

  Jette: Og jeg bobler indvendig af din kommentar. Tusind tak. Og jeg er glad for at du også har glæde af den sorte sæbe.

  Rie: Sådan har min kæreste det (desværre) også, men så længe jeg ikke fyrer op imens han er i rummet, så kan han sagtens tåle duften (der jo bliver hængende lidt i luften i noget tid)

  Helle: New Yorks duft ER bare den bedste byduft i verden 🙂

  Marianne: Nå? Ja, se det vidste jeg ikke. Ved heller ikke om øko er mere skånsom. Det håber jeg. Tusind tak for dine søde ord.

  Lone: Håber du bliver tilfreds. Jeg synes, som sagt, de dufte er vidunderlige.

  Rikke: Enig. Jeg er nærmest afhængig af clean, clean cotton.

  01/06/2016
 • Rikke FN

  Hejsa…..
  Jeg har prøvet de skønne dufte fra duftverket og de er ikke mindre end fantastisk Clean Cotton, blichfull birch og hippie er rigtig skønne dufte, noget dersværre ikke jule voksen, men skal prøves næste år
  Gør jer selv den tjeneste og bestil et par stykker,
  Skøn aften med en kop the eller kaffe, også tænde op for duftvoksen, måske en ansigts maske det er balsam for sjælen
  Næste prøve bliver helt sikker Chai, cinnemon og coffee

  01/06/2016
 • Lone Ro

  Må absolut prøves….tak for linket.

  01/06/2016
 • Det må jeg absolut prøve, vores duftesans sidder lige omkring vores limbiske system som indeholder vores følelser- derfor er dufte også meget følsomme 🙂 kan man sige det?
  Men mht soya så er det jo det nye fyord pga rydning af regnskov, men måske øko produktionen er mere skånsom.
  Tak for dine skønne skriv, jeg har det med dine ord som med de søde dyrefilm på facebook- jeg bliver så glad i låget.

  01/06/2016
 • Jeg er ikke glad for den slags “permanente” dufte i mit hjem. Jeg får ondt i næsen…og bliver lidt kvalm 🙁

  Men mht. duften af New York er jeg 100% enig med dig!!!

  01/06/2016
 • Rie Dyrnes

  Har desværre en mand der er helt hysterisk med dufte, så det kan nok ikke lade sig gøre. Lyder ellers lækkert :O)

  01/06/2016
 • Jette Berg

  Det må da prøves. Marie, du kan noget med ord :0) Sidder og bobler indeni når jeg læser dine indlæg :0)

  Stor tak iøvrigt for den sorte afrikanske sæbe som jeg med stor fornøjelse bruger morgen og aften. Den er FANTASTISK og så er det bare så let at fjerne al make-up med det lækre skum.

  01/06/2016
 • HeLene

  Det lyder lækkert værre, og smart med test brikkerne! Må tjekkes ud!

  01/06/2016

Hop med på Beautyspace-holdet
- kvit & frit

 
Find ud af, hvad der dokumenteret virker på din hud,
undgå fejlkøb og få adgang til de opdateringer, beauty-boxe,
hvad-virker-guides og den skønhedssnak, der positivt gør en forskel.
 
JA TAK - STIL MIG STRAKS VIDERE

Velkommen til Beautyspace - tilmeldingen lykkedes!