fbpx

Stewardesse-concealeren

Da jeg i efteråret var i Los Angeles, hamstrede min rejsepartner Tartes Shape Tape Concealer. ”Det er stewardesse-concealeren”, forklarede hun med henvisning til, at den ikke bliver tør på huden i de højere luftlag.

Jeg købte den fluks, for hun ved som regel, hvad hun taler om.

Den ER god.

Og det ER svært at finde en concealer, som både gør, hvad den skal (lysner og dækker mørke rande) og samtidig forbliver cremet. Shape Tape bliver nærmest satinmat på huden. Hvis man vel at mærke husker at fugtmætte først med lidt øjencreme/ansigtscreme.

Selv kalder Tarte det for et hyprid-produkt, der læner sig op af hudpleje på grund af indholdet af lysnende lakridsekstrakt og fugtmættende sheasmør. Et klart plus, men ikke et jo et vildere plus, end at det stadig er makeup, vi taler om. For silikonen er der også.

Lige som med foundation er kæben det bedste område at finde sin nuance. Tarte bliver lanceret hos Sephora (og sikkert overflødigt at sige, men prøv altid før køb).

SUS OVER PÅ INSTAGRAM STORIES på @beautyspace. For der ét område, hvor concealer gør underværker i forhold til at se ekstra vågen ud. Derudover kan du se, hvad jeg synes, du roligt kan glæde dig til. Bl.a. bliver The Ordinary udfordret, som du kan se live på Beautyspace Insta-story, hvis du har tid og lyst.

@beautyspace 

14/01/2019
Jeg har skiftet alt ud i min makeup-pung
Undtagen én ting
17/01/2019
Hej, mit navn er Anette, og jeg er sukker-afhængig
Men jeg styrer mig med to enkle metoder

Kommentarer

 • Blot info. Var i sephora Århus igår og blev informeret om at mærket generelt og ovenstående i særdeleshed først lander i slut 2019.
  Øv.

  23/01/2019
 • Elise

  Hvornår kommer de til Danmark? Så man kan købe deres ting i butikkerne? 🙂

  23/01/2019
 • Christine Cecilie Gustavsen

  Hej

  Kunne du ikke anbefale et virkelig godt fugtgivende serum til under dagcreme og evt natcreme, ville også være fint hvis den kunne bruges ved de fine liner ved øjnene, ellers må du også godt anbefale en øjencreme.
  Har brugt dermalogica i mange år, men er åben for nye input 🙂
  Mvh Christine
  PS. Helst uden for meget møg i

  17/01/2019
 • Jeg bruger ikke meget concealer, men for tiden vinder Double Wear fra Esteé Lauder. Mest fordi man kun skal bruge ganske lidt for en god dækevne. Men jeg vil da prøve denne næste gang, jeg kommer forbi Sephora. Kh. Birgitte

  16/01/2019
 • Christa

  Har efterspurgt Tarte i DK i 10 år, da det generelt er helt fantastisk make-up, som jeg hamstrer de gange jeg har været i NY❤️

  16/01/2019
 • Eva B

  Den er bare så dyr. Er det ikke næsten 350kr….den fremgår iøvrigt ikke af Sephoras web side endnu

  16/01/2019
 • Gitte Salling

  Den må prøves

  16/01/2019
 • Majken Hau

  Er der noget info om hvornår det er fra??

  16/01/2019
 • Tanja

  Hej Anette. Er den og finde i sephora nu? Knus fra Tanja og Ps. De fine Leo læbestifter( ihvertfald etuiet:)) Marc Jacobs. Kikkede du på dem? Har set nogle billeder på Instagram fra andre profiler der også kikkede sephora igår. 🙂 og de så ret så fine ud

  16/01/2019
 • Åhhh den lyder god! Må man dele indlæg med sine damer?

  16/01/2019
 • Sandra Frank

  Jeg har brugt den det sidste halve år, efter anbefaling af Ami Desai. Den er virkelig god på min brune hud

  16/01/2019
 • Helle

  Den skal jeg vist have kigget efter.
  Kan også anbefale Tromborgs blyant concealer, der dækker og lysner

  16/01/2019