Næste beautybox, blå neglelak og opløftende makeup

Tocca

Vi begynder med et spørgsmål fra Marie. Her sakset og forkortet fra kommentarfeltet:

Arrrhhgg Anette, jeg har brug for hjælp. Efter to gange barsel og 36 1/2 leveår må jeg erkende, at mit ansigt har ændret sig. Jeg er blevet ældre. Jeg er heldig med min hud, har meget få rynker og en fin nok hudkvalitet – men alligevel. Noget er anderledes. Ansigtet sidder ligesom ikke, som det gjorde før. Jeg er ældre, og det er helt i orden, meget endda. Men jeg kan ikke lægge makeup mere. Alt det, der virkede før, virker ikke længere. Øjenmakuppen bliver overlæsset af ingenting, min trofaste Color Clone-foundation fra Helena Rubinstein ser makeuppet og tung ud, og eyelineren fungerer ikke. Makeup får mig pludselig til at se trying-to-hard ud i stedet for frisk og flottere. Hvad gør jeg? Kærlig hilsen Marie

Vi kan fra tid til anden (og nogle gang med tiden) opleve, at det kræver et ekstra fugtmæt underlag at holde på makeup, og jeg tror, det måske gælder for Marie. At der skal en ekstra buffer ind som først mist, så serum, så ansigtscreme og med lidt forseglende fedt, fx. et par oliedråber på kinderne afhængig af hudtype. Derudover tror jeg, at mange vil opleve alt med perlemor som noget, der pludselig bliver en udfordring. Makeuppen (især øjenskygge) kan blive håbløs cirkusagtig og netop for makeuppet, som Marie skriver. Når det gælder hud, så er jeg glad for kombinationen af en anelse dækkende dækkende concealer og Inekas nærmest cremede mineralfoundation, som giver en flot og meget naturlige finish. Endelig er det gode med en facemist, der indeholder fugtbindende ingredienser som hyaluron eller glycerin, at fugten er let at pifte op i løben af dagen.

Når det er sagt, så behøver makeup jo ikke at ende kedeligt. “Giv den altid gas”, som makeupartist Kenneth Adelhardt siger. Det kan være med den flotteste orange-klare læbestift eller som her, hvor jeg er sprunget ud med blå negle. OK pastelblå, men alligevel sjove uden at være for sjove (Vinylux Oceanside er navnet). Og duften tænker du? Jeg er bare vild med synet af Toccas dufte og er netop nu  på vej til at prøve denne her…

BOOK-YOUR-BEAUTYBOX TIRSDAG MORGEN: Tirsdag morgen kl. 8 går næste book- your-beauty-box i luften. Fra listen her, hvor du kan skrive dig på, hvis du ikke allerede er der. 

27/05/2016
Lidt skabs-kigger er de fleste vel
01/06/2016
Maries yndlings duftbrikker

Kommentarer

 • @ Marie-Louise, tak for dine ord. Tromborg laver så fine mineral foundations. Enig.

  @ Inge – Lige i dette tilfælde ER flakonen finere end selve duften, der er lidt for blomsterskarp til mig.

  @ Sisi – Én nuance, men den tilpasser sig din hud.

  @ Jette Berg – Den forlader heller ikke mit skab.

  @ Charlotte K – Tak, jeg er glad for lyseblå pt., selvom den nok er mere speciel end decideret pæn på neglene.

  @ Helene – Herligt, hvis de fungerer. Jeg har endnu ikke selv prøvet dem, så tak for dine ord.

  @ Tanja O – Kig og prøv hos MAC og Bobbi Brown, hvor du finder gode bud.

  @ Anette S – Efter solcremen, da der er makeup-effekt i.

  @ Sanne – Meget spændt på din IPL-treat. Lad mig vide hvordan det går, tak.

  @ Birgitte B – Vi elsker VitaZing.

  @ Christina Kragh – Og gode bryn gør en stor forskel. Klarer du dem selv?

  @ Misst – Jamen selvfølgelig.

  Stor hilsen Anette

  01/06/2016
 • Marie-Louise Jønsson

  Jeg har netop også fundet ud af at jeg ikke kan bruge den samme (og så meget) makeup som jeg gjorde da jeg var ung. Jeg har som ung både brugt øjenskygge og brun eyeliner men synes nu at mine øjne hænger og bliver mindre af det. Til gengæld synes jeg at det åbner mine øjne meget mere, nu hvor jeg er blevet ældre, hvis jeg kun har mascara på. Jeg synes også jeg ser yngre ud kun med mascara på øjnene (40 år) og selvfølgelig lækker hud med Tromborg mineral foundation og blush Ml

  31/05/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for jeres kommentarer. Jeg svarer inden onsdag morgen kl. 9. Stor hilsen Anette

  31/05/2016
 • Inge

  Er også vild med Tocca’s flakoner – glæder mig til at høre om duften

  30/05/2016
 • Sisi

  Den der Vita Zing lyder jo lovende – men kommer den i flere nuancer?

  30/05/2016
 • Jette Berg

  Er 57 år og har gennem flere år brugt øjenskygger fra MAC. De har rigtig mange matte nuancer, de holder hele dagen, er nemme at lægge og fylder ikke meget. Prisen….. 150kr, men er meget drøje. Har i øvrigt flere gange købt i Paris (Tanja) hvor der er flere MAC forretninger
  Har brugt Vita Zing det sidste år på din anbefaling Anette. Fik den med i en af dine beauty bokse og har været afhængig siden

  30/05/2016
 • CharlotteK

  Så fin den neglelak!
  Glæder mig til at se hvad der gemmer sig i book-your-beautybox i morgen. Det er altid spændende, når den mail tikker ind;-)

  30/05/2016
 • @Tanja – jeg bruger dem fra Too Faced (palet) og Estee Lauder. Kh. Birgitte

  30/05/2016
 • HeLene

  Jeg kan virkelig godt lide de matte varianter af single øjenskyggerne fra HM Beauty.
  De er billige så man kan eksperimentere og så ligger de godt i makeup pungen fordi de er små. Bare et budget tip herfra!

  30/05/2016
 • Tanja Olesen

  Kære Anette. Jeg er 38 og kan egentlig også godt se at mat øjenskygge fungerer bedst nu. Men kan du eller i andre søde læsere måske anbefale nogle fine matte af slagsen. Er så heldig snart at skal til Paris på sommerferie så gerne nogle mærker jeg kan kikke efter i sephora:) kh. Tanja

  30/05/2016
 • Anette S.

  Jeg er også med på Origins VitaZing, men skal det på før eller efter solcreme??

  30/05/2016
 • Toccas flakoner er bare vidunderlige, nærmest grundt nok til at købe dem (selvom de er dyre). Spørg Marie om hun vil bytte. Jeg er 52, så jeg er sådan lidt “herregud, lille skat”-agtig. Men det er jo ikke pænt at tænke sådan, det ved jeg godt. Så – UNDSKYLD! I øvrigt, så har jeg dælme booket en tid til en IPL-konsultation på onsdag, for mine pigment-pletter bliver både flere og mørkere, selvom jeg stort set altid er skyggefræser. Jeg er meget spændt. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  30/05/2016
 • Jeg er begyndt stort set kun at bruge matte øjenskygger. Og så forsigtig bruge en highlighter i øjenkrogen. Plus jeg vil anbefale Origins VitaZing, som slet ikke føles make-up’et, men stadig dækker. Kh. Birgitte

  30/05/2016
 • Christina kragh

  Jeg bruger aldrig øjnskygge det fungere bare ikke længere og har ikke gjort i mange årså jeg køre store mørke bryn …. men så giver jeg den gas med cc crem mineral foundation highlight og ruge jeg kan slet ikke få nok af ruge haha jeg smiler og kommer en dut på æblekinden det giver bare sådan et ungdomligt og frisk udssende og næsten altid i fersken farver el rosa og rød .

  30/05/2016
 • MissT

  Tak for svar, Anette. Altså for 2-3 indlæg siden, glemte bare at skrive tak under dit svar. Sætter virkelig pris på du tager dig tiden til det!

  29/05/2016

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.