De kalder det mirakelvand

BeautyspaceFlasker

Jeg kalder det flydende fugtundertrøjer, og der er tale om et godt gammeldags trick, som hudlæge Leslie Baumann har tippet om for snart  længe siden. Som også fru Ling praktiserer sammen med bl.a. Østens kvinder. For en fugtundertrøje virker – endda af flere grunde:

 • Oftest indeholder de vandede fugtundertrøjer fugtmagneter, altså ingredienser der binder og tiltrækker fugt til huden. Som eksempelvis hyaluron og glycerin. Vær opmærksom på, at rosenvand på flaske og apotekernes face mists ikke indeholder fugtbindende ingredienser.
 • Al anden hudindsats virker bedre, når ens hud er fugtmæt.
 • Når fugtmagneterne er hældt på spray, er det lettere at friske op i løbet af dagen frem for det juks, det er at smøre creme ovenpå makeup.
 • En god fugtbidende ansigstmist vil altid få din hudpleje til at strække længere. Som Baumann siger: “Modsat flere skintonics stripper de ikke huden for fedt. Men kan i stedet under enhver ansigtscreme lave et mini-reservoir, som huden kan trække fugt fra i længere tid, end hvis cremen var solo.” Tricket er at spraye sekundet før du lader creme eller serum lande, så det altid sker på fugtig hud.

Jeg har flere favoritter – bl.a. Rønsbøls, men også den nye eminente hyaluronmist fra M2 Beauté, som ikke alene er meget koncentreret men også den mest behagelige våde støvsky af hyaluron, jeg har prøvet – se selv her. Desværre er den dyr. Endelig er der denne her, som dog ikke er på spray, men til gengæld har et fabelagtigt hudkærligt indhold med bl.a. niacinamid helt højt på ingredienslisten.

PÅ ALLES LÆBER: Er bkr flaskerne lige nu – og de rammer betterment tendensen fra i går. Se hvorfor på Beautyspace news.

@beautyspace på INSTAGRAM

 

19/05/2016
Hun virker bedre end din creme
20/05/2016
Åh nej. Ikke igen nu

Kommentarer

 • @ Kirsten V – 1000 tak. KH Anette

  25/05/2016
 • Kirsten V

  Hej Anette,

  Jeg har sendt dig en e-mail med linket.

  Hilsen Kirsten

  24/05/2016
 • @ Anette J – Ja, den er så fin.

  @ Rie D – Vi må finde ud af en prøve-ting.

  @ Misst – Absolut ikke hårdt. Lov mig det, og slet slet ikke noget med blod (uha). Bare lige så det prikker. Skriv evt. direkte til Mette fra Environ, hvis du vil have yderligere dybdegående information ud over vejledningen (og ja mht frugtsyrer og BP, men se, hvordan din hud reagerer).

  @ Helene – Den fra Clinique er også så fin. Enig.

  @ Anne – Det kan den.

  @ Jette V – Jeg tæller ikke mere.

  @ Carina C – Så du er glad for den ? Fortæl lidt mere om den konkrete effekt, du oplever.

  Stor hilsen Anette

  24/05/2016
 • @ Gitte N.O. – Du har gode idéer, har du.

  @ Louise T – Haha, jamen den er fabelagtig god. Enig. Også til kroppen som fugtundertrøje.

  @ Susie – Prøv at skrive til Marie, som står bag beaumonde.dk, der er kontaktinfo på hende på sitet.

  @ Kirsten V – Nej, det har jeg ikke set. Vil du sende mig et link. Bruger den et par gange om ugen.

  Stor hilsen Anette

  24/05/2016
 • 1000 tak for kommentarer og ord. Jeg vender tilbage tirsdag morgen…tidligt. KH Anette

  23/05/2016
 • Carina C

  Nu fås de skønne fugtmagneter også til masker. ORIGINS har lige lavet en “Maskimizer”. En lækker pre-maske behandling til 160 kr. for 95 ml., der gør huden mere modtagelig overfor maskens ingredienser.

  23/05/2016
 • Tror jeg er på min Rønsbøl nr 3 🙂

  21/05/2016
 • Anne

  Kan den fra M2 bruges til en kombineret hud også? Den lyder fantastisk!

  21/05/2016
 • HeLene

  Jeg er også glad for rønsbøls, også til kroppen under olie, og eller, creme. Samt den nye fra clinique, den i blå flaske. Må nok prøve den fra Mizon også snart!
  God weekend!

  20/05/2016
 • MissT

  Er i øvrigt tilfreds med Rønsbøl Skintonic, efter anbefaling fra dig.

  20/05/2016
 • MissT

  Tak for svar i det tidligere indlæg, hvor jeg spurgte til BP. Men skal lige have det skåret helt ud i pap: Jeg kan godt bruge frugtsyre under BP boosteren? Både den almindelige og clinical? (Har kun den alm, men overveje clinical). Så har jeg rolleren fra din forrige pakke. Er dog ikke begyndt på at bruge den endnu, men sad igår og søgte på videoer på YouTube, for at se hvordan det skulle gøres. Her er der flere der ruller sig til blods (sikkert ikke så voldsomt, som det ser ud), da det jo sikkert er de små blodkar der brister, men alligevel…er det meningen? Jeg ved ikke hvad jeg havde forestillet mig, vil bare gerne slippe for 11-tallet, men troede nok bare mere det var blide rul, der ikke ville synes at noget på hudoverfladen under rul, men så i løbet af nogle uger ville give en pænere hud grundet bedre gennemtrængning af det der påføres huden efter rulning. Føler mig lidt dum at spørge om det, siden jeg ikke ser du har få andre spørgsmål ang det, og jeg fik jo en vejledning med. Men nu er jeg bare i tvivl om hvor “hårdt” man skal gå tilværks…Og fik ikke købt den rensevæske, som rolleren skal rengøres i, da rabatkode var udløbet, da jeg jo fik pakken senere (men er da bare taknemmelig over jeg fik en pakke overhovedet) og så har jeg bare ikke fået taget mig sammen til at købe den endnu. Nå, men hvor “hårdt” skal man gå til værks med den roller?

  20/05/2016
 • Rie Dyrnes

  Jeg er vild med den fra Mizon. Syntes faktisk det er en god serie til en god pris. Ville elske at prøve M2, men det er lige over mit buget :O)

  20/05/2016
 • Anette J

  Den fra Rønsbøl er pt min favorit

  20/05/2016
 • Kirsten V

  Min rosewater med glycerin, skal nu udfordres. 🙂

  Jeg er desværre blevet bekymret for Nuface, efter at have læst at den kan påvirke skjoldbruskkirtlen. Har du læst det ? Er du bekymret og hvor meget bruger du Nuface.?
  På forhånd mange tak og rigtig god weekend Anette. 🙂

  20/05/2016
 • Susie

  Jeg har lige brugt den fra Mizon en uges tid og min hud slår ud med små bumser af den…ved du mon hvorfor? Den er ellers skøn og dufter fantastisk:-)

  20/05/2016
 • Louise T.

  Jeg er så glad for min Rønsbøl! Den er meget bedre end de andre, jeg har prøvet.
  Så til dig for at anbefale mig den.
  Den er lige i det prisniveau, at jeg vil tillade mig at frådse med den, så den bliver brugt flittigt – er især super, når jeg kan mærke en blussen på vej
  (Så lever jeg med, at mine kollegaer synes, at det er mærkeligt, at der står en Skin Tonic i køleskabet )

  20/05/2016
 • Gitte N.O.

  Uh den M2 Beauté mist lyder fantastisk – måske kunne du forhandle dig til en god pris til den næste skønhedspakke? Ville være herligt hvis vi kunne få lov at prøve den til tilbudspris 🙂

  20/05/2016