3 anbefalinger, du vil takke mig for

 

 • ANBEFALING NR. ET

En hurtig hale på tråden fra i går: I forhold til at få friskere øjenomgivelser er jeg, som du muligvis husker, også ualmindelig glad for kølende eyepads, som jeg opbevarer i køleskabet. Blandt dem, der er spækket med fugt hører Bio-Therapeutics med flere kilder til fugtmætningen sammen med styrkende mineraler og også en anelse forseglende plantefedtstof. Plus indholdsstoffet arbutin, som er intet mindre end genialt netop omkring øjnene. Så: Er du til eyepads eller skal prøve som nybegynder, så er det dem her, du vil have fat i. Til 35 kroner.

 • ANBEFALING NR. TO

Mange efterlyser serum til kroppen forstået som en mere tyndtflydende smøre, der kan levere fugtmætning, men også en mere målrettet indsats. Konsistensmæssigt er AiiAs kropsserum ret overlegen – som en tyndtflydende lotion med en ekstrem hurtig absorberingsevne, og det er afgørende 1) hvis man er typen, der synes, det er ubehageligt koldt og vådt med bodylotion 2) hvis man gerne vil have tøj på hurtigt. Det er en virkelig fin blanding af flere fugtkilder, faktisk tre (hyaluron, sodium PCA og glycerin) sammen med blødgørende kakaosmør, smidiggørende E-vitamin og gode aminosyrer og en stor portion af dem her. Der er kun én ting at sige, og det er hurra.

 • ANBEFALING NR. TRE

Er Air brush-foundation for de fummelfingrede (med på IG under højdepunktet døbt airbrush – med en vis underholdningsværdi). Det fine ved at få pustet mikroskopisk foundation på huden er, at det ser så umanerligt naturligt ud (deraf navnet TV-makeup). Problemet med den professionelle mekanik er bare, at den ikke har været nem at bruge før nu, hvor der findes en forenklet variant af luftstrømsteknologien: En medfølgende silkemat foundation hældes på trådløs sprayflaske, hvorefter man kan puste løs (opladning via usb-stik). Bevares, du kan også overdrive her – som jeg viser på @beautyspace. Koster 700 kroner her, men det er jo et oplagt deleprodukt.

OG HVAD MED TABLETTERNE? I princippet en anbefaling nummer fire, for jeg kan godt li’, at Advanced Nutrition har en så tjekket tilgang til kosttilskud for hudens skyld. Du finder god baggrundsinformation her – og så er det bemærkelsesværdigt, at de – eksempelvis på linje med dr. Des Fernandes (manden bag Environ) er opmærksomme på indtag af A-vitamin. C-vitamin og fiskeolie er noget, jeg ikke selv undværer. Altid velvidende, at ordet kosttilskud skal forstås helt bogstaveligt: et tilskud for dig, der enten vil mere eller er i tvivl, om du får nok via kosten. Gerne i samråd med en troværdig ekspert på området.

MØRKE RANDE UNDER ØJENE: Sidste opfølgning fra i går. Hudplejemæssigt ved vi, at K-vitamin i hudpleje gør en lillelillebitte forskel (fx Lings K-vitamin serum). Ellers er concealer   verdens bedste opfindelse. Jeg spurgte hudlæge Flemming Andersen, om ikke også filler her kan være en værdig hjælp for flere, hvis man er alvorligt ramt. Han siger: ”Filler kan bruges, hvor der pga substansmangel opstår en optisk illusion, så det ser ud, som om der er mørkfarvning under øjne – i virkeligheden er det skyggeeffekt. Man skal have meget stor respekt for fillers under øjnene, som kan samle ekstra væske og give et mere puffy look, hvis man kritikløst giver det til alle.”

@beautyspace på Instagram, læs også bagom Beautyspace her.

Billeder skudt af fotograf Jens Peter Engedal, redigeret af journalist Anneline Højrup

21/09/2020
Den bedste poser-under-øjnene behandling?
Er muligvis te, tabletter og kolde omslag
23/09/2020
Frisk er det nye ung
Men løber det af sporet for Gwyneth Paltrow?

Kommentarer

 • Anette+Kristine+Poulsen

  @ Lene, ja faktisk, men det er som om den stivner en anelse. Måske er det bare min hud.

  @ Pernille S, for mig står den alene, jeg får ikke smurt to lag på. Men forsiden af lår (hedder det det) kan hos mig blive ekstra tørre, så her kommer jeg altid et par oliedråber på.

  KH Anette

  24/09/2020
 • Pernille S

  Anbefaling af creme over kropsserum fra Aiia? Medmindre, den kan stå alene? Kh. Pernille S

  23/09/2020
 • Lene

  Den lækre kropsserum: Er det ok også at bruge den i ansigtet?

  22/09/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Ellie, den er fra Sisley, og kommer med i en Book’n Beautybox her i løbet af efteråret.

  @ Kitta, hvor er jeg glad for, at du deler din erfaring. Jeg er enig med i det drøje, og så er konsistensen som nævnt bare usædvanlig rar og velfungerende.

  @ Nanna, det kan du have ret i. Der er 3-4 farver at vælge mellem, men ja, det kan være svært online. Enig.

  Stor hilsen Anette

  22/09/2020
 • Ellie

  Hvad med den fine lille makeup pung?
  Hvor kommer den fra? 🙂

  22/09/2020
 • Nanna

  Der findes kun 3 foundation farver til den Airbrush, og det er jo altid et sats at købe det online uden at kunne prøve farven først. Men tilpasser den sig ens hudtone siden der er så få farver at vælge i mellem?

  22/09/2020
 • Kitta

  Og lad mig skynde mig at bakke dig op i anbefaling nr 2 – Body Care Serum fra AIIA – er helt forrygende!
  Den gøre ikke meget væsen af sig når den trykkes ud, men det skal man ikke lade sig narre af. Den er umanerlig nem og rar at smøre ud, og trænger hurtigt ind. Og den holder bare ens hud velhydreret, har haft en tendens til let tørre underben og arme – det har jeg ikke længere efter jeg har brugt denne skønne serum/lotion. Største anbefaling herfra!
  Og så er prisen altså også jorden, den er drøj i brug.

  22/09/2020
 • Anette+Kristine+Poulsen

  @ Sanne, men jo en engangsting!

  KHA nette

  22/09/2020
 • Sanne

  Tænk at man kan få noget så godt til 35 kr! 😀

  22/09/2020

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.