Syv-års krise og lidt nyt

1)    Nars kommer til Danmark. Hurra. Det sker i slutningen af denne måned i Sephora, og der er flere ting at holde øje med – bl.a. deres ultrafine blush, som flere af de skrappe makeupartister altid har i tasken. Tjek især farverne ’deep throat’ og den legendariske ’orgasm’ på billedet.

2)    Tromborg har blandet to nye lakker, som er finere end fine i farverne. Jeg vil male hver anden negl med de to, så snart jeg får fingrene i dem. Frigg og Morfeus er de døbt.

3)    Jeg har med et tungt hjerte givet jury-stafetten videre i Danish Beauty Award. Fordi. Efter syv vanvittig spændende år insisterer jeg på min tur til at give plads til nyt beautyblod i panelet. Derudover mangler jeg timer hvert eneste døgn (sikkert noget med planlægning at gøre, men sådan er det). Var de søde at sige ’bliv’? Ja, det var de (og 1000 tak for det), men måske kan jeg vende tilbage om nogle år, og ét er sikkert: Jeg glæder mig allerede til at følge udvælgelse og hele baduljen i 2014.

4)    Nogen er underlagt makeup-lockout. Tænk sig.

SNUP TIPPET: Nyd derfor retten til at gå med makeup og dermed risikoen for at bringe mænd i fordærv. Følg i øvrigt med her, hvis du vil tippes først, når det gælder en upcoming Kanebo-konkurrence, en makeup-session ud over det sædvanlige og ikke mindst opskriften på, hvordan en facemist øger poweren i din creme…plus en Ole Henriksen, der forklarer noget om naturen på steroider.

Find bloggen på Instagram: @Beautyspace og Facebook.

08/05/2013
90 procent spørger, om det er nødvendigt
13/05/2013
Spørger du?

Kommentarer

 • @Anette J – mange tak.
  @Heidi – tak skal du have…heldigvis er ingen uundværlig (ud over i ens familie forhåbentlig).
  @Louise & Charlotte – jeg har ikke hørt om nogen, der nogensinde har haft problemer med at tåle EGF. Mht. de mindre 5 ml test-flasker, så prøv at ringe til Complete Me…måske har de nogen liggende.

  Mange hilsner Anette

  14/05/2013
 • Louise Eriksen

  Jeg overvejer også EGF Serum. Men jeg har også MEGET sart hud. Vil den kunne bruges på den hudtype?

  13/05/2013
 • Charlotte

  Hej skønne 🙂

  Jeg har lige opdaget din ‘Beautyspace produkter’ og er rigtig glad for at få dine anbefalinger serveret… Har kik på EGF Serum men kan den bruges af sart hud? Kan desværre ikke finde den lille størrelse på 5 ml hos Complete Me for så kunne jeg lige lave en tester…

  Mange hilsner
  Charlotte

  12/05/2013
 • Heidi

  Smukke farver. Spændende med det nye mærke. Du vil da helt sikkert blive savnet i panelet, men forstår så godt det med tiden.

  10/05/2013
 • Anette J

  @ Anette. Jeg lader hårkuren sidder ½ time – ligesom A. Hepburn:)

  09/05/2013
 • @Kira B – Jeps, de klær’ nemlig hinanden umanerlig godt, netop de to farver. Tak for de søde ord mht. DBA.

  @Julia – det er præcis sådan det er.

  @Laura R – Synes både Balance Me og Jurliques dagcremer med henholdsvis SPF 18 og 15 er fine. Også REN’s faktor-creme er god. Tjek også IsClinical ud.

  @Anette J – herligt med din test af Kingsley-masken. Hvor lang tid lader du den sidde?

  @Sanne – tak for kærlige ord. Jeg er ikke ved at koge over, men af og til skal der bare luft, og der er sket så meget efter bogen med foredrag und so weiter. Så derfor.

  @Julia K – åh jeg elsker at være sådan lidt space-agtig og forbundet med højere magter og cykliske strømme. Og havde det ikke været for dig havde jeg jo aldrig vidst noget som helst om syvårscyklus-gaver.

  @Regitze – se, der er nogen, der vågner af de navne.

  @LisaLise – ja, det er spændende, men også lidt vemodigt.

  @Henriette – mange tak, men nyt blod er godt. Det er jeg overbevist om.

  @Kiss – godt spørgsmål. Jeg aner det simpelthen ikke, men vil tjekke op.

  Stor hilsen Anette

  09/05/2013
 • Kiss Jacob

  Ja du har ret… Skønne Lak farver, helt vild god ide med hver anden negl….. Mon det er en kvinde der har fundet på navnene til Nars Blush ?? 🙂

  09/05/2013
 • Henriette

  Kære Anette Kristine, DBA bliver ikke det samme uden dig!! Men det er godt, at du får mere tid til andet spændende arbejde f.eks din blog her, som jeg nyder at læse samt i Børsen!!!

  09/05/2013
 • Wauw Anette . det er da nye tider uden Beauty Awards! Håber du får tid til at nyde livet lidt mere og forkæle dig selv lidt mere og bare ha’ det godt lidt mere.
  🙂

  09/05/2013
 • Haha, sikke nogle skønne navne på de blush!

  09/05/2013
 • Julia Kim

  Tillykke med syvårskrise beslutningen;-) man skal jo vælge sine “kampe” selv om det er i Skønhedens tegn.
  Tallet syv er jo et cyklisk tal og det fører gerne spændende transfirmationer med sig…så tillykke med at du helt naturligt følger en af de universielle lovmæssigheders syvårscyklus;-)

  09/05/2013
 • Det er vist meget godt at du får lidt mere fiid inden du ender med at bryde sammen. Så slap dog lidt af, kvinde! Sagt kærligt. Jeg er nu sikker på at vi stadig bli’r opdaterede omkring det her på bloggen, kender jeg diig ret. Og de der blush, dem er man da nødt til at eje – alene pga navnene. 🙂 Rigig go’ kristi luftferie til dig.

  Ps: Du mangler en Home-knap, den savner jeg tit, når jeg vil gå tilbage.

  09/05/2013
 • Anette J

  Blush fra Nars ser spændende ud, og de får altid god omtale, så jeg skal da prøve dem på mine egne kinder.

  Tillykke med din beslutning – mon ikke der lander nye beauty-sager på dit bord?

  Og til sidst: hårkuren fra Paul Kingsley (Audrey Hepburn-kuren og vinder af pris forleden) får topkarakter herfra. Det er den bedste hårkur jeg har haft i årevis: den plejer håret, den tynger ikke håret og så er det rigtigt smart, at den skal i før man vasker hår – så den kommer altså let ud af håret igen. Jeg er fan.

  09/05/2013
 • Laura R

  sikke nogle fine lakker.

  jeg tænkte på, om du har et par foreslag til en god ansigtscreme med solfaktor (og uden parfume og farvestoffer) til normal hud, nu hvor solen endelig er begyndt at kigge frem?

  09/05/2013
 • Man skal nogle gange have modet til at lukke en dør (på klem) før en anden åbnes… Er det ikke sådan det er?
  Og jeg KAN IKKE VENTE til NARS kommer til Danmark!

  09/05/2013
 • Kira Bjørnestad

  Nars har jeg hørt godt om, har dog ikke personligt, erfaringer med deres produkter. Men hold da op nogle fine farver neglelak fra Tromborg, har faktisk besluttet (på trods af blå og faveringe tendenserkr at jeg vil dedikere denne sommer til mere sarte, men varme farver… Er i vildrede hvilken af de 2 farver jeg er mest vild med… Må nok have dem begge så 🙂

  Ærgerligt at du trækker dig fra beauty-panelet, vi har jo nydt godt af din insider-viden, hidtil. På den anden side er det vigtigt at der kommer nyt blod til Beauty Awards (og alt andet for den sags skyld). Og tillykke til dig Anette, er sikker på at din afsked i panelet, åbner for nye spændende muligheder, som vil gøre dig endnu mere beauty-kyndig ig som vi kan nyde godt af her på bloggen.

  Længe leve forandringer (man skal ikke være så bange for dem, de er sunde og udvikler os)

  09/05/2013