Mit yndlings-hår

dOGg

Så tikker der en mail ind.

Fra Dolce & Gabanna.

Ikke sådan helt direkte fra dem selv. Men fra en mellemkvinde. Med vedhæftede billeder fra deres netop overståede modeuge, hvor alt – ikke kun hos D&G – syntes hentet fra haven. Alle går i øjeblikket amok i blomster.

Hvad jeg i stedet spottede, var yndlingshåret (billedet lige under børsterne). The rich girl’s hair, som de spøjst nok kalder det i West Hollywood. Måske fordi det er så lækkert, så skødesløst, så sundt at se på.

Hvis man fra naturens side har glat hår, så kan en styler (dét vi gamle dage kaldte et glattejern) sikre bølgegangen. Tricket, som jeg har erfaret,  der får frisuren til at holde mere end to timer, er at spraye en anelse – vitterlig bare en anelse – lak på hver eneste passage af hår, inden den ryger i styleren.

GHD står bag de flotte hoveder. Og billederne.

SNUP UGENS HØJDEPUNKTER PÅ BEAUTYSPACE:

 • A-vitamin virker som sit ups for huden: Få ordene HER.
 • Hvad der reddede min hud: Få ordene HER.
 • 5 ukendte produkter du vil blive glad for at kende: Få ordene HER.

 

02/03/2018
Heidi Frederikkes hoved på bloggen
Om hvad hun vil have i sin creme, og hvad det er, der giver...
06/03/2018
Tryk på speederen til Oscar-klar hud
For der ER et fugttrick. Der ER også umiddelbar glans at hente. Blandt andet...

Kommentarer

 • Maria

  Hej Anette,
  Tak for svaret, jeg har indkøbt t zone fra pudderdåserne, men har ikke fået det brugt endnu. Er måske lidt skræmt trods uendelig meget læsning omkring de forskellige syrer. Har nemlig en super hud og føler ikke jeg behøver det vilde. Det er kun her i vintermånederne huden blive tør og lettere kedelig at kigge på. Kommer jo også langsomt med alderen
  Er den fra pudderdåserne fin ifht du nævner bha toner (hedder de også clarifying toner?)

  Mht rutine ser det sådan her ud nu: rens med klud morgen. Fugtmist. Øjencreme. Serum. Dagcreme evt med farve i.
  Aften; afrens pH formula. Aurelia cell repair night oil.
  Noget jeg mangler/glipper i rutinen?

  Om sommeren benytter jeg ikke så meget creme.. kan forestille mig du vil anbefale altid at have en på med spf?
  På forhånd tak,

  20/03/2018
 • @ Sanne – Ja, det er næsten kongeligt.

  @ Marie Louise – Tryllecremen som det HELT sidste, da det næsten er makeup.

  @ Maria – hahahaha, jeg må have svaret på noget andet eller haft tankerne et andet sted. SORRY. Nej du skal endelig ikke tørre en mist væk med en rondel. Du vil få den fornemmelse du omtaler ved at bruge en BHA-toner før din mist – alle har god gavn af lidt beroligende, og samtidig peelende salicylsyre, fx den fra Danish Skincare. Giver det mening?

  @ Lisa Schmidt – du har helt ret, og jeg burde nok have understreget, at det ikke er en hverdagsanbefaling med lak før styler. Jeg har lært tricket af min egen frisør som bruger den meget milde hårspray fra Hårologi.

  @ Nanna – vi laver noget på krøl og fra naturens hånd uregerlige bølger snart.

  @ Leafysmoothie – vi får det opklaret, når jeg taler med Cim Mahony.

  @ Charlotte Riis, du må få mit.

  @ Onkel Anne – inden glattejern, og bar lidt lidt lidt og endelig kun en festløsning.

  @ Maria – Jeg ville klart skifte min aftenrutine til BHA-toner efterfulgt af A-vit med den udfordring, du beskriver.

  Stor hilsen Anette

  07/03/2018
 • Maria

  Hej Anette
  I efterhånden mange måneder har jeg i min aftenrutine brugt AHA og A vitamin og har været glad for det, men jeg synes min hud igen er blevet mere fedtet og mine porer er heller ikke blevet særligt mindre.
  Du taler jo positivt om salisylsyre fra Danish Skin Care, men jeg er lidt i tvivl om, hvor jeg skal putte den ind i min aftenrutine og om det kan eller ikke kan bruges samme med frugtsyre?
  Jeg har simpelthen læst og læst herinde, men det er lidt svært at blive klog på 🙂

  05/03/2018
 • Leafysmoothie

  Nanna har du prøvet en tragt til din føntørre? Den kaldes vist også softstyler nogle steder.
  Det med etager eller ej, det undre jeg også over.

  05/03/2018
 • lisa schmidt

  har faktisk lige været på kursus i GHD produkter, og der sagde de at man ikke må glatte/style hår med hårlak på, da hårlak indeholder harepiks, og det derfor ødelægger håret ! Men dette er der måske delte meninger om? Syntes selv at det er svært at trække et glattejern igennem et hår med hårprodukter i, da det giver “hakker”

  05/03/2018
 • CharlotteK

  Hvem der bare havde sådan noget hår!

  05/03/2018
 • Maria

  Anette,
  Hvad er noget vås?
  Og hvad skal jeg bruge .. kan se i dine videoer at du ikke bruger skintonic.. men kun klud morgen og så mist og aftenen kun cleanser… så der er heller ikke skin tonic ..

  05/03/2018
 • Marie-Louise Jønsson

  Jeg har et spørgsmå til et ældre oplæg men der er lukket for kommentarer. Hvornår i rækkefølgen vil du anbefale at man bruger “tryllecremen” fra origins og solcreme når man gerne vil bruge begge dele (“tryllecremen” som let makeup)

  05/03/2018
 • Fantastisk hårpynt! ELSKER det! Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  05/03/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Maria, det er noget vås og må bero på en misforståelse. Er du rar at sende mig et link, hvor det præcist står?

  Stor tak. Mange hilsner Anette

  04/03/2018
 • Maria

  Hej ,
  Jeg har læst en del omkring brugen af skintonic vs mist.

  Hvis jeg renser huden( har læst de fleste nyere prod er så gode, at jeg ikke behøver skintonic efterfølgende .. men hvordan ved jeg de er gode?) og efterfølgende bruger mist.. så er det ikke nødvendigt at tørre ansigtet og få den der dejlige fornemmelse af at der fjernes skidt og det kan ses på vatrondellen?

  Håber ikke det er for indviklet beskrevet,

  Mvh Maria

  04/03/2018
 • Onkel Anne

  På hver tot inden eller efter glattejernet?

  04/03/2018
 • Nanna

  Og hvis man fra naturens side har uregerlige bølger, hvordan stylere man dem så? Altså sådan noget hverken glat eller krølet, men ind-i-mellem. Nogle frisører siger masser af etager, andre siger ikke.

  04/03/2018
 • Charlotte Riis

  Og jeg ville ønske mit hår var glat glat glat 🙂

  04/03/2018

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.