Åh nej. Ikke igen nu

BeautyspacePakker

Arjjj, skal vi nu ha’ info igen?, kan min datter finde på at sige. Og så trækker hun ordene laaaangt ud for at vise, at hun på forhånd keder sig. Men hør her. Af og til er det godt med en rask info-boks, og sådan en får du i dag. For den er bidende nødvendig:

 1. Søgefeltet er nu gjort ekstra synligt helt øverst oppe på bloggen.
 2. Savner du svar, så gå altid tilbage til det pågældende indlæg, for jeg kan være op til to dage om at svare.
 3. Har du spørgsmål, der ikke vedrører dagens indlæg, så smid dem alligevel i kommentarfeltet. Det er her, jeg svarer, fordi mange hjælper hinanden og også gerne vil læse med.
 4. Har du et vildt omfattende spørgsmål, så håber jeg, at du vil dykke ned i denne her. For det er her, der er uddybende svar om hele vejen til den absolut bedste udgave af din hud. Den er i genoptryk igen-igen, og jeg vælger at tro/håber på/drømmer om, at det er fordi, den for mange er brugbar. Fås hos alle boghandlere, her eller på biblioteket.
 5. Book-your-beautybox kører på 3. år og vil altid være en pop up mulighed én gang om måneden. For de hurtige og for dem, der har lyst. Det er altid omkring den første i hver måned, og jeg tipper på forhånd et par dage inden på bloggen. Du skriver dig op her.

Har jeg glemt noget? Mangler du svar på noget?

Stay tuned  for de bedste produkter, hvis penge ikke er et problem, og hvis penge er et problem, den bedste solbeskyttelse, kropsprodukter der også fungerer i ansigtet, en case om rækkefølge og et wrap up af de vigtigste (og mest brugbare) tendenser.

20/05/2016
De kalder det mirakelvand
23/05/2016
Produkter der aldrig svigter

Kommentarer

 • Pernille S

  Ps. Jeg ser en teenage bog in spe? 🙂

  24/05/2016
 • Pernille S

  Til dig går man aldrig forgæves Anette 😉 kh Pernille

  23/05/2016
 • @ Anna – Jeg laver noget til pre-teens.

  @ Vibe – Det skal du få.

  @ Lene J – Skriv til dem på hellethorup.dk. Er sikker på at de kan hjælpe.

  Stor hilsen Anette

  23/05/2016
 • @ Heidi – Åh, det beklager jeg og får det rettet. Tak fordi du gør opmærksom på det. Stor hilsen Anette

  @ Charlotte Madsen – Du kan springe ud frugtsyrer toppet med enten EGF eller A-vitamin. Se hvordan din hud reagerer. Jeg anbefaler at gå langsomt frem.

  @ Mette – Jeg ville kombinere IPL-behandlinger med en blanding af frugtsyrer og A-vitamin (først frugtsyrer, så A-vit ovenpå – eller skiftevis hver anden aften), men IPL får du ingen til at lave før efter sommerferien, når solen er mindre skrap. Og du er nødt til at have en hudlæge ind over, for hvis den udløsende faktor (måske p-pillerne) er konstant, så kan det være svært at gøre noget. Ar og ujævnheder (og rynker) kan dog mildes af mixet IPL, AHA og A-vit. Men hav tålmodighed og go slow. Stor hilsen Anette

  23/05/2016
 • Lene Jespersen

  Den vil jeg prøve Anette – Tusind tak for hjælpen – Ved du hvor jeg kan købe Ling’s titanium ? Kram fra Lene

  23/05/2016
 • @ Lene Jespersen – Så ville jeg supplere med denne her proppet med god niacinamid: http://www.magasin.dk/detox-serum-antioxidant-%2B3-complex-30-ml./VA04136339-00000001_061.html

  Stor hilsen Anette

  23/05/2016
 • @ Pernille S – Rigtig god idé – det gør jeg. Laver sådant et indlæg.

  Stor hilsen Anette

  23/05/2016
 • Vibe

  Ville elske (endnu) et kig på dine badeværelseshylder og høre lidt om din sommer-hudpleje-rutiner og favorit produkter pt

  23/05/2016
 • Anna

  Hej Anette, Jeg er med på ønsket om et indlæg til de unge.. Min datter er 11 og hun døjer med keratose pilaris på overarmene. Desuden får hun små knopper i ansigtet og har små hudorme ved hagen og ved næsefløjene. Ind til videre har jeg anbefalet den hårdtopvredne vaskeklud morgen og aften og en alm. fugtighedscreme + solcreme self.. Men hvad kan vi gøre mere? Hun er ikke så god til at huske rutinerne endnu. Men jeg vil gerne have gode hudvaner indprogrammeret i hende fra starten af.

  23/05/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anette J – Den du nævner der er virkelig god. Blandt mine favoritter.

  @ Cecilia – Den er igen på bloggen i en opdateret version, hvis du kigger ude til højre står der ‘Beautyspace anbefaler’.

  Stor hilsen Anette

  23/05/2016
 • Mette

  Kære Anette.

  Jeg har købt din bog Sådan får du superhud, da jeg er så frustreret over mine akne ar og pigmentpletter. Arrene er ikke ligefrem af “ice pick” typen – så slemt er det ikke. Men har haft mange bumser i panden, så der kan det ses mest tydeligt.
  Min hudlæge har sendt mig videre til laserafdelingen på sygehuset, men arrene var ikke slemme nok til at få bevilliget laser. Det var mit “café au lait” mærke dog og efterfølgende er jeg glad for de ikke gav grønt lys til at benytte laser i hele mit ansigt! Mærket gik ikke væk, det blev kun værre. Så det var ikke nogen succes.

  Jeg har i stedet fået en recept på Isotrex 0.05% creme. Det har givet en effekt på arrene, men det går laaaaangsomt! Nu hvor jeg har brugt cremen i 1/2 år, er det som om der ikke rigtigt sker mere. Derfor henvender jeg mig til dig.

  Cremen har ikke formået at ændre ret meget på arrene. Men slet intet ift mine pigmentpletter eller rynker. Jeg tager p-piller uden stop som medicin – ikke som prævention. Jeg kan ikke undvære dem, så jeg kan ikke stoppe behandlingen. P-piller er kendt for at give pigmentforandringer og jeg skal da også kun lige tænke på solen iført spf 50, så er jeg fyldt med fregner (som jeg godt kan leve med) og en kæmpe ujævn plet i panden, der godt kunne ligne bobbleplast i struktur (som jeg knapt så godt kan leve med).

  Jeg har læst din bog og kan se på side 62-64 at man kan få A-vitamin i en bedre udgave end Isotrex (isotretinoin). Jeg har ingen bivirkninger af Isotrex, udover jeg kan rulle min hud af efter hver påsmøring – hvilket ligesom er meningen. Ingen rødme, meget meget lidt tør hud på kinderne.

  Hvad skal jeg bede min hudlæge om at udskrive til mig, for at få noget der virker bedre? Især arrene er jeg meget generet af, men kunne man få noget der kunne hjælpe på pigmentforandringerne samtidig, ville jeg da kun blive glad
  Er vi ude i en specialblandet creme? Eller kan man få et bestemt mærke med en bestemt procent A-vitamin, som virker bedre end Isotrex’en?

  På forhånd tak og rigtig god dag til dig

  Kærlig hilsen Mette.

  23/05/2016
 • Cecilia

  Mange tak for hjælpen Tini Tina 🙂

  21/05/2016
 • Charlotte Madsen

  Hvornår skal vi have nattesjov….skifter mellem efg serum og BPs booster….men er blevet modig efter tre års fast læsning her…og vil gerne inspireres…bruger self også aha i perioder under begge ovennævnte

  21/05/2016
 • aj altså anette. jeg gik ligeind og tjekkede ud med hvad det nu er du anbefaler. og under beskyttende ansigtstolier driller det lidt. for den fra tromborg når man trykker på den kommer man ind på nilens jord:-)

  21/05/2016
 • Lene Jespersen

  Kære Anette Hvilken serum vil du anbefale nu her, jeg bruger selvfølgelig fugtundertrøje, men jeg tænker stadig jeg har brug for fugt og lidt guf til mine fine linier… Den sidste serum var caudalie resveratrol Kram fra Lene

  21/05/2016
 • Tini Tina

  Til cecilia. Ude til højre under origins reklamen finder du linket til anbefalingerne. God weekend.

  21/05/2016
 • Pernille S

  Kære Anette!
  Tak for din omfattende opdatering! Dejligt lige at få et brush-up 🙂
  Helt konkret spørgsmål: min dejlige bonusdatter på 12 år er ved at komme i puberteten, og deraf følgende uren hud i ansigtet. Har du en opskrift til hvordan dette kan håndteres? I forvejen er hun ikke fan af at gå i bad, så jeg tænker det kan være lidt op ad bakke med daglige rense rutiner. Dog blev hun temmelig overrasket over at erfare hvor snavset ansigtshuden var om aftenen, da jeg lod hende prøve min Miccular rensningsvand! Måske du en dag kunne lave et indlæg mhp at indarbejde gode (og billige) vaner hos de unge mennesker! Kh Pernille

  21/05/2016
 • Cecilia

  Tak fordi du altid vil svare på alle de mange spørgsmål.
  Det er virkelig en stor hjælp, når man farer lidt vild i hele hudproblematikken.
  Jeg kan ikke finde den liste du har lavet med de produkter du anbefaler.
  Det kan godt være det er mig der ikke er så kyndig på siden længere, men kan hverken se den oppe i menuen eller ude i siden, hvor jeg mener den var at finde før? 🙂
  Rigtig god weekend.

  21/05/2016
 • Anette J

  Apropos solbeskyttelse: jeg anbefaler en ansigtscreme fra Trilogy med hyaluron og faktor 15.

  20/05/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.