Årets Apoteker-hit

For under 100 kroner kan du gå hjem fra apoteket med det, der føles som en tryllecreme: En let, ikke-makeuppet, farvet dagcreme, der – også for mænd – giver underspillet dække og glød, bredspektret UV- og forurenings-beskyttelse, fugtmætning og god smidighed takket være E-vitamin. At det samtidigt er lykkedes Avéne at skrue cremen godt sammen uden indblanding af silikone giver pluspoint.

TIP: Du bruger forhåbentlig ikke en mandelstor portion af produktet, og netop derfor vil UV-beskyttelsen være tilstrækkelig i vinterhalvåret: En mængde svarende til størrelsen af en halv mandel vil nemlig resultere i ca. SPF 16.

Avène B-Protect

DAGENS PRIS er nummer syv ud af i alt 17 priser, der i december også vil blive vist i Børsen. Lyt til Beautyspace Talks om priserne her og/eller (afhængig af din tid) se de andre vindere her:

Årets Uundværlige

Årets Serum

Årets Omtanke

Årets Klassiker

Årets Ommer

Årets Glød

Fotograf Jens Peter Engedal

23/11/2019
Årets Ommer
For langt mellem ord og handling
26/11/2019
Årets Duft
Om et klik er du klogere på Årets Duft, som på en måde er...

Kommentarer

 • Charlotte Riis

  Anette, efter jeg fik denne i en box, er jeg fan!

  26/11/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Inger, 1000 tak fordi du deler din erfaring. TAK.

  @ Rebekka, Nej…jeg er usikker på, hvad du mener? Hyaluron er et fugtbindende sukkerstof. Niacinmid en antioxidant med sær-evner.

  Stor hilsen Anette

  26/11/2019
 • Rebekka

  Tak for svar…men øh. Er niacinamid det samme som hualyronsyre? Forvirringen er total

  25/11/2019
 • Inger

  Jeg har brugt den siden foråret, er så glad for den, synes den dækker fint mine let sprængte blodkar, og den ligesom finder ind i ens egen farve
  Med venlig hilsen
  Inger

  25/11/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille S, jeg er spændt på, hvad du synes. Den er en my mindre brungylden i forhold til den anden, du nævner. KH Anette

  25/11/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Maria, det er en farvet dagcreme, som du nok har bemærket. De færreste vil smøre en mandelstor portion i ansigtet – som er det det kræver for at du får den angivne SPF50. Generelt er SPF50 selvfølgelig tilstrækkelig på den pågældende destination.

  Mange hilsner Anette

  25/11/2019
 • Maria

  Hej Anette

  Hvorfor er det, at den her ikke har høj nok SPF til Thailand? Jeg troede ikke, man kunne markere noget med højere end faktor 50+, men det må jeg have misforstået.

  Vh. Maria

  25/11/2019
 • Pernille S

  “Brugt” skulle der stå. Ih, altså de tastefingre 🙂

  25/11/2019
 • Pernille S

  Lige så snart min farvede dagcreme fra Origins, så er jeg klart på at prøve apotekets Avéne. Er allerede fan af deres mist, så tænker kvaliteten er i orden. Og jo, jeg HAR noteret mig den er silikonefri 😉
  God dag! Kh Pernille S

  25/11/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Karina, tak fordi du deler din erfaring!

  @ Simone, prøv endelig før køb – der er kun én farve, som til gengæld tilpasser sig, men tjek den ud først.

  @ Selma, kemiske.

  @ Jette B, god plan.

  @ Ditte H, jeg vil mene, at du er godt dækket ind allerede. Men du kan jo testkøre den på håndryggen næste gang, du er på apoteket.

  @ Kristina, den rækker ikke i Thailand ;o) Der skal du højere op i SPF. På bloggen finder du oliefri forslag.

  @ Rebekka, nej det lyder lidt underligt. Hyaluronsyre vil vi gerne have hver dag, året rundt.

  @ Julie Mia, tror du har læst forkert i denne tekst ;o). Jeg er ikke silikone-fan.

  Stor hilsen Anette

  25/11/2019
 • Julie Mia

  Hej Anette 🙂
  Du har tidligere været inde på det, men hvorfor er det, du mener, at -silikone er et plus i et hudprodukt?

  Tak for en genial blog,
  Julie.

  25/11/2019
 • Rebekka

  Hej Anette.
  Håber det er ok med et andet spørgsmål her…har lige købt Niacinamid 10% fra the ordinary. Fordi min hud opfører sig som en teenagers (er altså 35!) Pigen i magasin sagde at jeg skulle stoppe med at bruge den, når min hud er blevet pæn igen. Det kan da ikke passe? Og skal den på inden den anden serum jeg bruger?
  Kh Rebekka

  25/11/2019
 • Kristina

  Hej hej ….. Jeg tænkte at ta den med på ferie til Thailand … men er det for lidt beskyttelse ? Er der en anden solcreme du vil anbefale … som ikke gir bumser … det er nemlig mit problem med solcreme til ansigtet … vh Kristina

  25/11/2019
 • Ditte H

  Altså er det tosset og ren spild at bruge denne, når man også bruger Foundation? Altså en farvet solcreme når man også bruger Foundation? Lige nu er jeg glad for Foundation og super sensitive shield fra Dermalogica, men hvem ønsker sig ikke en billig tryllecreme på tube?

  25/11/2019
 • Jette B

  Den er da bestemt et forsøg værd. Jeg tænker at prøve den her i vinterhalvåret ovenpå de produkter jeg bruger om dagen. Tænker også at bruge den ovenpå den solcreme jeg plejer at bruge til ansigtet om sommeren.

  25/11/2019
 • Selma

  Er det fysisk eller kemisk filter, Anette?

  25/11/2019
 • Simone

  Jeg er virkelig lys i huden og bliver altid skræmt lidt væk så snart jeg læser ordet “farvet”. Synes ikke jeg kan se at den findes i flere nuancer, kan det passe? 🙂

  25/11/2019
 • Karina

  Den er altså også god!

  25/11/2019

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.