Årets Hudkærligste Kosttilskud

Hvis sundhed og skønhed skal smelte sammen, så ved vi godt, at det er det lange seje træk, der virker. Vil du på hudfronten spice din indsats op, så gør det i klogt selskab med forsker i kosttilskud til huden Lars Lindmark og farmaceut Henrik Toft Simonsen, som er en del af teamet bag kosttilskudsproducenten Smuuk Skin. For at booste egen kollagenproduktion er tricket, forenklet sagt, at sikre sig kollagentilskud sammen med C-vitamin – som tilfældet er her.

Smuuk Skin Hydro Balance

TIP: Du ved muligvis allerede, at en hjemmelavet suppe kogt på ben, skind og skrog er den bedste vej til at optage kollagen. Men for alle travle (eller dovne) personer hører dagens vinder til blandt de hudklogeste løsninger i 2019 – tilmed et, der er til at betale.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO: Jens Peter Engedal

29/11/2019
Årets lancering
Hvad vi længes efter. Muligvis uden at vide det
01/12/2019
Årets Makeup
Noget, der slører uden at skjule. Dækker uden at se makeuppet ud.

Kommentarer

 • Janni

  Jeg er også meget nysgerrig på New Nordic i forhold til både hår og hud :-).

  Vh Janni

  12/12/2019
 • Thea

  Hvordan sammenligner disse sig med kollagentilskudet fra New Nordic, der også indeholder c-vitamin?

  02/12/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Ninna, jeg er stadig meget glad for både Imedeen og BP. Anbefaler begge (dog ikke samtidigt). ÅRETS BEAUTYSPACE-priser er jo produkter, der er kommet i 2019, og den artikel, du refererer til er fra august 2018, hvor ovennævnte ikke var lanceret. Lars Lindmark var i øvrigt med på holdet, der udviklede Imedeen. Så: Intet har forandret sig i forhold til de to andre. Dette er bare et aktuelt tiltag, som har det sympatiske med sig, at det er mere tilgængeligt økonomisk.

  Stor hilsen Anette

  02/12/2019
 • Ninna

  Jeg undrer mig over at det ikke er Imedeen eller beauty pacifique, som kåres som årets hudkærligste kosttilskud. Du har tidligere nævnt dem som absolut topklasse https://beautyspace.dk/sandheden-kosttilskuddet-imedeen-beaute-pacifique/

  Hvad er grunden til at de blev overhalet her?

  01/12/2019

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.