Årets lancering

Du bliver grebet om hjerterødderne og draget af finurlige detaljer på smukt lakerede flasker, som du aldrig vil få lyst til at smide ud (okay, det hjælper prisen så også på). The Alchemist’s Garden gør det umuligt at holde hænderne i lommen, når en parade af slow beauty udfolder sig for næsen af dig. Tænk alt fra velkomponeret duftevand med mimosa, læder og rose til parfumeolie blandet lige dér, hvor regn møder jord møder trækrydret oud – lavet i langsommelighed ved at destillere blomster på den gammeldags måde. Havde den nu afdøde antropolog Marie Douglas levet, ville hun nok have ændret sit famøse citat fra ”After plain comes decorated” til ”after plain comes Gucci”.

TIP: Du kan fortabe dig online som eksempelvis her eller i Illum, hvor The Alchemist’s Garden har slået sig ned med egen butik. Det fuldstændig gratis at lade øjnene blive mætte og ikke mindst: At lege sin egen alkymist og prøve olierne og duftene – hver for sig eller lagret efter personlig smag.

LÆS ALT om Beautyspace-prisen her. ÅRETS LANCERING hører til blandt de bare 17 priser, som også bliver vist i Børsen i december.

28/11/2019
Årets Investering
Blandt de ingredienser, jeg ser flest juble over
30/11/2019
Årets Hudkærligste Kosttilskud
For de travle, de dovne eller dem, der ikke tør andet.

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne, eller i hvert fald bare prøve. Lad mig vide, hvad du synes.

  Stor hilsen Anette

  01/12/2019
 • Sanne

  Åh, altså – suk! Man er jo nødt til at eje bare EEN af dem! <3
  Rigtig go' weekend, smukke. 🙂

  29/11/2019

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.