Det vigtigste om solbeskyttelse anno 2020

Jeg har lavet en kort film om den bedste solbeskyttelse – se den først, vil du? Klippet er lagt på Beautyspaces Facebook-side og Instagram: @beautyspace.

Man kan gøre SPF småt, stort eller til noget, der tangerer religiøst. Her får du det vigtigste inkl. anbefalinger:

 • SPF betaler sig, hvis du vil have fugtmæt og nogenlunde pletfri hud. Det er et supplement til den vigtigste beskyttelse (tøj og skygge) – og uden sammenligning den billigste løsning i forhold til de reparationsløsninger, jeg ser folk jagte, når de føler sig plaget af pigmentpletter, tørre linjer, karsprængninger eller rødme. At SPF betaler sig, er ikke det samme som, at man skal være solforskrækket.
 • Sagen med kemiske filtre (der er over 30 forskellige): Typisk nemmere at arbejde med i forhold til behagelig tekstur, konsistens og skin feel. Men nogle føler sig irriteret af dem i øjnene – det sker ofte for mig selv. Meget tyder også på, at når de brænder ud – altså når virkningen aftager – så udløser de aggressive iltmolekyler (frie radikaler), som ælder huden før tid. Løsningen er nem: Det handler om altid at kombinere med antioxidanter. Hvis ikke allerede i cremen, så brug en underliggende god mist som Mádaras Infinity Mist eller Rudolph Cares Mist Delight.
 • Sagen med fysiske filtre – de to primære er titanium dioxid og zink oxid: De er ikke irriterende i forhold til huden især omkring øjnene. Nogle kan kaste et hvidt skær af sig, ofte midlertidigt. Hvis filtre – uanset variant – står i nanoform, skal du helst ikke inhalere dem, (som der er risiko for på sprayform).

Flere producenter kombinerer fysiske og kemiske solfiltre. Om du skal vælge det ene frem for det andet er et holdningsspørgsmål. Det vigtigste er, at du bruger noget.

Fedtet hud vil holde af Murads løsning. Men generelt, hvis du er (for) fedtet, så hjælper det altid med et par afsluttende strøg matterende mineral foundation over huden. Tag Tromborgs gode, som i øvrigt også indeholder supplerende beskyttelse.

Jeg er begejstret for både de fysiske filter-løsninger fra dermalogica og Karmameju. De fungerer begge på huden uden at kridte den hvid. Udover SPF, er de hudplejende – indeholder dog begge parfume, som for flere er et afgørende punkt. Et parfumefrit alternativ kan være Nuoris solbeskyttelse.

Konsistensen på de nye MDERMA solprodukter er overraskende behagelige (de må snart dukke op på sitet) – til dig, der er ekstra opmærksom på mærkningsordninger. Jeg har testet den i forhold til øjnene, og der er ingen problemer. MDERMA laver produkter både med og uden petrokemiske olier.

Og nøj, hvor får jeg mange gode tilbagemeldinger på den her fra Ardens Prevage-serie (dyr, men dejlig). Ofte fra folk, der har det stramt med SPF.

Juhldal har lavet en ny, virkelig fin solserie – med kemiske filtre. Jeg er glad for indhold og skin feel, men emballagen er dog i glas, som for nogen ikke vil være verdens mest praktiske løsning. Når jeg virkelig går til den og gnider produktet rundt omkring øjnene – mere end man normalt ville gøre – så siger øjnene dog fra i irritation.

Nilens Jords SPF er i samme snusfornuftige boldgade: velfungerende, parfumefri, godt sammensat og i praktiske tuber.

Tåler du ingenting, så vil de fleste være gladest for fysiske filtre. Oftest tyndtflydende.

BEDSTE BUD UNDER MAKEUP finder du her.

@beautyspace på INSTAGRAM

21/04/2020
5 sandheder om den nye normal
Og verdens bedste tip til tørre hænder
23/04/2020
SPF-cremens Tripadvisor
Tro ikke på den værste sol-konspiration

Kommentarer

 • Naf

  Jeg har en prøve på den nye solcreme SPF 30 til ansigtet fra Karmameju – den virker nærende uden at være for fed i konssitensen, den gør dig ikke hvid og dufter kun af ganske lidt (lidt pebermynte-agtigt). Jeg skal klart have købt et fullsize produkt af den, det virker som et rigtig godt match til mig med tendens til lidt tør hud.

  20/05/2020
 • Mai

  Er der Petrokemiske olier i mdermas solcreme spf. Overvejer at bruge den til min datter på 1 år. Så det er meget vigtigt den ikke svier i øjnene. Hvad vil du ellers anbefale til et lille fint sart ansigt i den størrelse. Vil gerne undgå den ramme klassiske solcreme lugt, som mange fra apoteket har. Pris er underordnet

  13/05/2020
 • Louise

  Jeg bruger Clinique Mineral Sunscreen SPF 30 for body, til mit ansigt.
  Den er så tæt på deres udgaver til ansigtet, at der bestemt ingen grund er til at betale samme pris for for 30 ml.
  Den kan godt give whitecast i starten, men få minutter efter er den fin.

  29/04/2020
 • Charlotte

  Hvor ser jeg den heldige vinder henne Anette?

  29/04/2020
 • Nynne G

  SkinCeuticals har en solcreme med 100 % mineral solfilter. Den er meget let og flydende og passer godt til mig som har det svært med sol, da jeg ikke tåler at sidde solen da jeg pga. varmen bliver rød i ansigtet. Med den her solcreme bliver jeg ikke så klisteret når jeg bliver varm, dog synes bliver jeg noget tør i huden (og har tør hud i forvejen) nok pga. mineral solfilteret. Kunne nu godt tænke mig at finde en afløser. Den har en smule farve, som er fin.
  SkinCeuticals, mineral radiance uv defence spf 50.

  28/04/2020
 • Lotte

  En klar vinder for mig og mine to børn er Biotherms Waterlover Sun Milk. Den klistrer ikke, som mange andre solcremer gør, og duften er rar og mild.
  Derudover gælder det om så vidt muligt at holde sig i skyggen mellem kl. 12 og 15.

  28/04/2020
 • Anita Nielsen

  Jeg har aldrig rigtig brugt noget til ansigtet. Det er noget jeg fortryder. Jeg er 38 år, og jeg er begyndt at få solrynker på bryststykket. Nu har jeg investeret i Tromborg SPF 30 som jeg glæder mig til at bruge henover sommeren… Ogdet næste bliver at investere i en virkelig god selvbruner så jeg kan få lidt farve men undgå for meget sol.

  28/04/2020
 • Jessica

  Vi har i mange år brugt Matas egne solcremer på ferie i Tyrkiet, hele familien – men har opgraderet til lidt dyrere cremer – og P20 er en vinder på vandfastheden, og Vichi på spray har vi også gode erfaringer med.
  Ecooking fedter lidt mere end dem fra Matas -så den bliver det ikke igen – og Rudolph Care blev min datter forbrændt med (i DK!!), så den nøjes vi med ansigts-solcremen af, som vi er meget glade for.

  28/04/2020
 • Toya Krag

  Coola spf 50 (den som sprayer den fineste lette nanomist). Vi har brugt Coola til hele familien, på de seneste mange ferier.
  Vores treårige er en vaskeægte vandhund, som er umulig at holde i skyggen. Vores redning har været denne solfaktor, der trods hans børneeksem ikke har generet huden. Misten er så effektiv, at da både min kæreste og jeg fik noget af faktor 50’eren på vores hænder og derefter kom til at sætte hånden et sted på vores egen krop, altså endte med at have håndaftryk i et par måneder! Haha

  28/04/2020
 • Lykke Lunde

  Ved et tilfælde købte jeg en gang Ultrasun faktor 50 med anti-pigmentation i. Den har jeg brugt fast lige siden. Min hud rødmer meget nemt og får nemt karsprægninger og min hudlæge har anbefalet mig solcreme som fast ingrediens fra marts-oktober. Har ikke gode erfaringer med Anthelios faktor 50 til ansigtet, da man kan nulre den af også efter flere timer. Men ultrasun lugter ikke, nulrer ikke, gør ikke hvid og man kan lægge en ordentlig makeup ovenpå. MEN og dette er et KÆMPE MEN – firmaet bag har ingen politik omkring koralrev og miljø i det hele taget. Derfor har jeg netop købt en Rudolph Care solcreme til kroppen – ikke fordi jeg skal på badeferie midt i disse Corona tider men fordi, det er en principsag. Hvis den til kroppen af Rudolph Care er god OG rent faktisk skader koralrev mindre en så meget andet derude, så konverterer jeg fra Ultrasun. Men derudover er jeg stor fan af hat, langærmede hørskjorter, selvbruner og bliv inde ml. 12:00-15:00. Hvorfor smøre sig med alt muligt gejl, hvis man bare kan klæde sig fornuftigt på og dermed forurene sig selv og planeten mindre?! mvh

  28/04/2020
 • Bente Rosenstand

  Beauty Pacific 30 SPF til kroppen. er rigtig god og fugtgivende, lidt sej at smøre på.

  Vichy SPF 30 til ansigtet i en farvet udgave, god og prisvenlig.

  28/04/2020
 • Iben Hahne

  Jeg elsker den fra Rudolph Care. Min hud er til den tørre side og med mange bliver mine kinder for tørre, og jeg får nærmest rødt udslæt på dem. Men med Rudolph Care føles det rart og min hud bliver fugtet og plejet samtidig med solbeskyttelse ❤️

  28/04/2020
 • Nanna

  En god gammel sol-klassiker: Piz Buin faktor 30 Ultra Light til ansigtet. Tynd konsistens, der ikke fedter og til en pris der er til at klare.

  28/04/2020
 • Signe

  Jeg bruger solcreme året rundt og har efterhånden prøvet en del. Min favorit er pt en fra Korea som jeg køber hos Surisuri “A’Pieu; Madecassoside Sun Cream SPF39”. Billig og svider ikke i øjnene. Istedet for foundationnøjes jeg med Waso Color smart fra Shisedo ❤️ Om sommeren frisker jeg om dagen op med Coola settingspray spf 30. Den er fantastisk!

  28/04/2020
 • Randi

  Jeg har købt nimue sun-c spf 4o og har prøvet den et par gange nu.. den er super lækker og fedter ikke. Jeg har meget lys, sart nordisk hud og let ved solforbrænding, så min sommerrutine består af solcreme og kasket ☀️

  27/04/2020
 • Sysser Jonna Carstens

  Jeg vender gang på gang tilbage til Origins Ginzing SPF 40, der giver en smule farve. Er også glad for deres A perfekt World SPF 20 øjencreme. Jeg har let rosacea, som ikke er så glad for solen.

  27/04/2020
 • Gry

  Jeg mixet Alpha H faktor 50 med Avena B, topper med IT cosmetic cc faktor 50. Jeg afslutter med solpudder fra Vita Liberata for at udligne pigmentpletter. Har haft pigmentpletter i 19 år, siden første barn. De vandre fra år til år rundt – har haft dem i panden, over læben på kinder. Lige nu er de trukket ud på yderste kind ved øret og ned mod halsen. Har andre ligende oplevelser med Bevægelse de f….. pigmentpletterne?
  På kroppen bruger jeg den nye fra Karmameju, virkelig god og dejlig duft. Overvejer deres bb creme.

  27/04/2020
 • Marianne Meissner

  Jeg er blevet ret glad for clarins’ solcreme med faktor 30. Den fedter næsten ikke og trænger dejligt ind. Så har den også en dejlig duft jeg har tendens til lidt før hud og den bidrager dejligt med fugt. Jeg blander den med et par dråber Hint of summer fra Rudolph Care. Jeg skal prøve Rudolphs solcreme næste gang, da jeg har fået den anbefalet et par gange.

  27/04/2020
 • Camilla

  Derma Sollotion SPF50 Som jeg blander med Vita Liberata Beauty Blur – Latte Light eller med body Blur latte. Så nemt og så naturligt syntes jeg det ser ud.

  27/04/2020
 • JetteK

  Jeg bruger Rudolph Cares ansigtssolcreme året rundt. Faktor 15 om vinteren og 30 om sommeren. Elsker at den hurtigt trænger ind i huden, uden at efterlade en fedtet hinde. Det er nemt at lægge makeup ovenpå den. Overvejer dog at prøve Karmamejus nye næste gang, da jeg også er stor fan af deres produkter. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

  27/04/2020
 • Anne Nielsen

  Jeg har i mange år brugt La Roche Posays Anthelios-serie (i faktor 50 og mod både UVA og UVB-stråler), som i kombination med et dagligt kosttilskud af kalk og tidselolie har været min bedste ven i kampen mod soleksem ‍♀️☀️

  27/04/2020
 • Pia K.

  Med en fedtet T-zone er det vigtigt, at solcremen ikke skøjter rundt i ansigtet. Derfor er jeg ret glad for Vichy Mattifying face fluid dry touch i SPF 30. Den bliver, hvor den skal, og tager ikke turen mod syd (eller andre steder) i løbet af dagen. Hurra og tak!

  27/04/2020
 • Marlene Høj

  Jeg er lavpraktisk og bruger det samme som børnene. 3 ud af 4 hjemme hos os har allergi i en eller anden form. Især i ansigtet. Jeg køber solcreme med fysisk filter, fordi jeg bedst kan tåle dem.
  Ofte køber vi Änglamarks solcreme, fordi man kan få den overalt i Danmark og prisen er ofte god
  Jeg var glad for Purely Professionals solcreme, men jeg er faktisk ikke klar over om de laver den mere.

  27/04/2020
 • Annemette Nielsen

  Kan anbefale Origins Ginzing SPF 40 til ansigtet – udretter magi for huden.
  I den mere budgetvenlige ende er der Avene B-Protect SPF 50 også til ansigtet.
  Begge udjævner hudtonen og giver glød til ansigtet. Gør minus-dage til plus-dage – ihvertfald i ansigtet. Også på dage uden sol.

  27/04/2020
 • Bonnie Nottelmann

  Jeg har siden vores søn var helt lille (han er 12 i dag) brugt Tromborgs sun protection spf 30 hen over sommeren (både hjemme og i udlandet) og spf 15 i foråretog sensommeren til manden, sønnen og mig selv. Og elsker at den beskytter os alle, ingen slår ud og den er økologisk. ❤️

  27/04/2020
 • TineL

  Jeg er blevet fan af Great 8’ Daily Defense Moisturizer SPF 35 fra Elizabeth Arden efter at have fået den i din boks (dog dufter den alt for kraftigt). Jeg har i årevis forgæves ledt efter en solcreme, som ikke får bumser og whiteheads til at pible frem i mit ansigt, men med cremen fra EA er jeg for første gang i flere år kommet hjem fra en varm ferie i “troperne” med pæn hud. Dog har jeg også suppleret med BHA, selvom det er “forbudt” 🙂
  Til kroppen er jeg meget glad for Rudolph Cares solcreme, da den trænger godt ind helt uden at fedte (jeg bliver hysterisk af fedtede solcremer) – dog er det vist noget med, at kun deres SPF 50 beskytter tilstrækkeligt mod både de lange og korte stråler.

  27/04/2020
 • Rikke

  Jeg har for nylig stiftet bekendtskab med Avène B-Protect spf 50 i forbindelse med én af dine formidable beautybokse. Den solcreme er en vinder! Den fedter overhovedet ikke. Den svider ikke i øjnene. Og huden får et lækkert skær. Til kroppen bruger jeg Matas’ vandfaste solcreme uden parfume. Den er svanemærket, Den Blå Krans mærket, vegansk, og så indeholder den E-vitamin og kreatin. Og så er den forholdsvis billig. Anette, tak for en super god, inspirerende og informativ blog.

  27/04/2020
 • Siff Tordenro

  Efter at min hud blev så irriteret af Elizabeth Arden Great 8 SPF, som jeg fandt ud af ved at læse din artikel ✨✨ TAK ANETTE!
  Købte jeg Rudolf Care solcreme SPF 50, da jeg har hørt de var milde og plejende,…… meeen det svider altså i øjende Så jeg må bare erkende at kemiske solfilter aldrig bliver mig. Men så er det jo så godt at Karmameju har lavet en sol serie med fysiske filter og dem har jeg jo i min april Box og ingen irriteret hud ✨
  Så det er der jeg kommer til at ligge mine penge fremover. ✨✨
  Vil lige høre om det er sandt, at man ikke skal smøre solcreme omkring øjnene ? (Det sagde en Matas medarbejder som forklaring på at mine øjne svider)
  Endnu en gang tak til dig Anette, for at guide mig og andre i den rette retning, er dybt taknemmelig at jeg har fundet vej til din hjemmeside og din bog ✨✨

  27/04/2020
 • Charlotte Valentin

  Jeg er stor fan af solcreme fra Environ. De har en der er særlig egnet til fedtet hud. Det et enormt fedt for det er normalt udfordrende at finde en solcreme der ikke fedter. Derudover bruger jeg a-vitamin creme til nat, det er med til at gøre huden stærk og mere modstandsdygtig i solen KH Charlotte

  27/04/2020
 • Malene Bo

  Jeg bruger i ansigtet Avene B Protect.
  Den er behagelig at have på og giver en rigtig fin glød
  Til kroppen bruger jeg også Avene – starter med en faktor 50 da jeg med alderen reagerer med soleksem på de første forårs solstråler

  27/04/2020
 • Maiken N

  Jeg bruger Origins GinZing SPF 40 og nogle gange SPF 15 alt efter behov. Du har jo tidligere rost dem 😉 De giver huden en rigtig fin farve og dækker den rødme, som jeg har tendens til.

  27/04/2020
 • Mina Zohra Dalager Jensen

  Jeg er fan af en fugtgivende solcreme som Heliocare Sun Touch Toque De Sol Hydragel SPF 50 til ansigtet og så bruger jeg en speciel SPF fra Skinceuticals til øjenområdet som hedder Mineral Eye UV Defense. Så undgår jeg nemlig at mine øjne klør som bare pokker pga sensitivitet overfor diverse solfiltre. På kroppen er jeg glad for Piz Buin

  27/04/2020
 • Anette Schlünzen

  Jeg bruger WASO fra shiseido m. Den fungerer både som spf og makeup om sommeren – kun med lidt mineralpudder.
  Til kroppen er det Rudolf, men jeg glæder mig til at prøve karmameju, som var med i sidste beautyboks.

  27/04/2020
 • Leni Johansen

  Jeg er glad for Dermalogicas Dynamic skin recovery spf 50 over fugtmist og Dermalogicas bio lumen C serum.
  Jeg bruger den hver dag i sommerhalvåret. Jeg har tidligere i livet budt min hud al for megen sol og kan kun nyde min status som pletfri pigmentplettet, når jeg går all in på solcreme og pleje jf dine anbefalinger Anette 🙂

  27/04/2020
 • Lise Hedegaard Bruun

  Jeg har døjet en del med pigmentforandring – dels grundet for meget sol i mine unge dage men også efter 3 graviditeter. Derfor går jeg aldrig ned På faktor og creme med netop dette i betyder meget for mig. Meget er helt vildt glad for Rudolph cares solfaktor 50 til ansigtet, som virkelig er et lækkert produkt som smelter ind i huden. Derudover har jeg siden mit første barn været afhængig af en creme med lidt farve i og med faktor og der er origins ginzing dagcreme med farve og faktor 40 virkelig et godt bud på både at beskytte sig og ligne en der har sovet mere end hvad sandt er

  27/04/2020
 • Pernille G. Røddik

  Sværger til Avène EAU THERMALE SPF 50+. Plus altid at sætte mig med ansigtet i skygge og/eller med kasket/hat på. Har meget lys og sart hud.
  La Roche-Posay ANTHELIOS Shaka ultralet SPF 50+ er også god.

  27/04/2020
 • Sanne

  Jeg er også en af dem, der sværger til Prevage City Smart fra Elizabeth Arden, men har for nylig ‘opdaget’ Mineral Radiance fra SkinCeuticals, og tror det bliver sommerens favorit; den er så let, tyndtflydende og tinted lige tilpas.
  Og så gør det altså heller ikke noget, at den er en smule billigere en Prevage. Den koster 350,- for 50 ml.
  Til kroppen bruger jeg Sun Body Lotion fra Rudolph Care.

  27/04/2020
 • Monica Madsen

  Jeg har kombineret hud og øget pigmentering, og derfor er meget høj faktor tal (50) nødvendig; og rigeligt af den. Min absolutte favorit uden sammenligning, er Zo skin health – daily sheer broad spektrum. Den giver det fineste skær til huden. Største minus og ikke helt uvæsentligt er prisen Et godt alternativ er Mesostetic light water antiaging veil – den giver lige et hvidt touch i starten, men forsvinder allerede efter få minutter og giver også en naturlig glød☀️
  Har også prøvet Rudolf Care som er lækker i konsistens, men mine porer stopper til, og jeg oplever ikke at min hud er optimalt beskyttet i solen trods faktor 50‍♀️

  27/04/2020
 • Birte H

  Først en køleskabskold (DIY) green tea facemist, derefter hyaluron og så Avene +50. Til evt. opfrisk af SPF i løbet af dagen: Bioderma anti-UV +30. Det virker

  27/04/2020
 • Birgitte k J

  ☀️Jeg er meget glad for La Roche-Posay Anthelios Ultra Comfort Cream SPF 50+ ☀️den er god til min hud, nem at smørre ud og så svier den ikke i øjnene ☀️ WHAT NOT TO LIKE?

  27/04/2020
 • Helle

  Jeg er blevet ret glad for din pushede Avene, som ses på det øverste billede, eller Pudderdåsernes Alt i en beskyttelse, selvom konsistensen godt kan være lidt vandet nogle gange. Til krop og børn bruger jeg Derma, som kan og indeholder det, den skal og ikke mere.

  27/04/2020
 • Sanne Andersen

  Jeg er fan af Rudolph Care – især den til ansigtet er god, fordi den ikke fedter for meget og er ok under make-up, hvilket er et must for mig. Jeg har dog lige købt Karmameju’s nye til ansigtet, bare fordi den så lækker ud og duftede skønt.

  27/04/2020
 • Anne HK

  Bedste tip fra mig:
  2 gange solcreme hver morgen. Første gang smøres med creme uden farve. Det gør ikke noget, hvis huden får et lidt hvidligt skær. Derefter spise morgenmad etc. og lade den sætte sig. Så smøres der solcreme nr. 2 på, denne gang med lidt tilsat farve, dvs. nærmest en BB/CC-balm eller let foundation. På denne måde er diverse pletter jævnet ud og ansigtet er tilpas solbeskyttet.

  Rigtig god sommer (og forår) til alle :-))

  27/04/2020
 • Gitte

  Jeg har i flere år været vild med og vender altid tilbage til Rudolf Care solprodukter SPF 30 til ansigt og og SPF 30 til krop – De har den der særlige lækkerhed, som er svært at finde andre steder – og den milde duft – og ikke uvæsenlig – fint emballeret. Jeg har også altid en SPF 50 til ansigtet – Og nyt i år og på vej til også at blive en yndlings, med den fine glød den giver – Avéne SPF 50 B-Projekt.

  27/04/2020
 • Tonnya

  Jeg sværger til Sisleys Sunleÿa Age minimizing global Sun care.
  En gave der har holdt længe !

  27/04/2020
 • Heidi leth jensen

  Tak for indlægget om solprodukter ☀️ Måske jeg ikke er den eneste der syntes det er en jungle at finde rundt i og virkelig svært st finde den perfekte , der gør det den skal men ikke fedter , giver hvidt skær , trænger hurtigt ind og beskyttet godt , ikke udtørrer mm .
  MEN jeg bruger Coola uncented til kroppen på spray – det er nemt .
  Og vælger også en solcreme med spf som hele familien kan bruge uden grimme indholdsstoffer nemlig Rønsbøl !

  27/04/2020
 • Jeannette

  Jeg bruger helst Rudolph Cares ansigtssolcreme, faktor 30 eller 50. Bruger også deres solcreme til kroppen faktor 15 eller 30. Jeg døjer med rosacea, men den er fin at bruge.

  27/04/2020
 • Freja

  Jeg har problemer med udbrud indimellem og er glad for at bruge Avene Clenance SPF 30 i ansigtet – den ligger sig ikke som en maske, der kvæler huden, men trænger behageligt og hurtigt ind, så huden føles fugtet og godt tilpas.
  På kroppen bruger jeg Nilens Jord SPF 30, som er så lækker i konsistensen og nem at smøre ud, at det føles som en dejlig “pligt“ at smøre kroppen ind flere gange, når solen virkelig er stærk.
  Og så er jeg blevet fri for rød næsetip og sprukne, solramte læber siden jeg begyndte at have Rudolph Cares Sun Stick SPF 50 på mig hele sommeren. Det er så dejligt, at den ikke fedter, men bare virker!

  27/04/2020
 • Janni

  Jeg har lige købt Karmamejus nye bb creme med spf. Den fungerer perfekt for mig. Til kroppen har Lancaster eller Clinique været blandt mine favoritter.

  27/04/2020
 • Stephanie

  Efter to graviditeter og en del pigmentforandringer, er der god grund til at passe ekstra godt på min hud. Bruger RODIAL vit C Drops, derefter serum med fugt fra Ecooking, dagcreme Fra Avéne og til slut Avène B-Protect SPF50+. På kroppen bruger jeg Coolas spray uden parfume. Fordi den er genial!

  27/04/2020
 • Charlotte

  Jeg har rosacea og får nemt teenagehud ved brug af solcreme. Jeg har efter mange fejlkøb fundet frem til La Roche-Posay Anthelios Shaka ultra-light spf 50+. Den svier ikke i øjnene og er nem at påføre. Derudover har jeg gode erfaringer med Avene. It codmetics cc cream har faktor 50 og er fantastisk til rosacea hud. Jeg har netop købt Karmameju Sun/bb cream selvom den kun har SPF 30, men den har en fin konsistens og føles rar på huden.

  27/04/2020
 • Christina M

  Jeg er sygt begejstret for Ardens city smart OG Avenes billige model. Virkelig fra den ene yderlighed til den anden, men de er gode under make up og irriterer ikke huden. Så afgør budgettet resten 😉

  27/04/2020
 • Mary-Ann

  Jeg bruger en dagcreme fra dansk Faaborg med faktor 20 og parfumeri. Den er god og let uden at fedte.

  27/04/2020
 • Julie

  Jeg har været rigtig glad for Coola’s Sport Face SPF50 White Tea solcreme til ansigtet. Den er lidt gelé agtig i konsistensen, hvilket fungerer godt til min kombinationshud – gør at den ikke bliver for fedtet. Derudover, så dufter den skønt og skader ikke koralrev.

  27/04/2020
 • Berit

  Jeg har været glad for bioderma hydrabio spf 30 på spray og Vichy’s spf 50 også på spray.

  27/04/2020
 • Ulla

  Pudderdåsernes Alt i Een beskyttelse med +40 spf året rundt uden på dagcreme. Og så har jeg altid Avene Sun Reflexe SPF 50 med i tasken.

  27/04/2020
 • Nanna S.

  Lige nu bruger jeg Avenes B-Protect, den er rigtig god! den kan godt svie lidt hvis det kommer i øjnene, men det er sjældent. Jeg bruger en Vichy SPF mist i løbet af dagen. Jeg har tidligere prøvet en farvet SPF til ansigtet fra Kiehls, den var også god.
  Har prøvet REN’s solcreme “Clean Screen Mineral SPF 30” for at prøve en med fysisk filter, men den fungerede slet ikke til min hud. Jeg har tør hud og jeg følte den udtørrede den endnu mere. Gad godt forsøge med Karmameju Sun 🙂

  27/04/2020
 • Dorthe Ras

  Jeg har brugt Vichy 89 booster for fugt, efterfulgt af Coop Anglemark Sun face spf 30 (tippet fra makeupandmedicine) ovenpå bruger jeg På næse og kinder mit favorit-rocasia-creme Origins Ginzing spf 40 der er med lidt farve. Det virker rigtig godt for mig.
  Jeg ville så prøve noget nyt, det virker til gengæld dårligt sammen, måske kan du søde Anette fortælle mig hvorfor overfladen skaller af. Først Vichy 89 booster, efterfulgt af Origins Ginzing oilfree Enegy-boosting gel Moisturizer. Til sidst min nye investering Avene tinted fluid spf 50, Min hud nulre lige så stille af når jeg rører den. Har du mon en forklaring på hvorfor de 3 produkter ikke spiller sammen Anette?
  God sommer til alle
  Kh Dorthe

  27/04/2020
 • Susan Petersen

  Jeg er lige begyndt med Karmameju på ansigtet – den er bare god.
  Kroppen har ikke dyrket nogen sol endnu i år – håber jeg får tid til det senere. Men generelt går jeg ikke så meget op i kropssolcremer. Jeg har i flere år brugt Matasstriber med faktor 30 og det virker fint og ruinerer mig ikke.
  Tak for en dejlig blog. Der er meget aktivitet og ikke mindst positivitet både fra dig, Anette, og fra brugerne. Tusind tak til alle.

  27/04/2020
 • Charlotte

  Jeg er rigtig glad for La Roche-Posay Anthelios SPF50 (primært til forår/sommer) og for Eucerin Oil control SPF 30 (året rundt). Særligt Eucerin er god under makeup. Virker på mig, lige som en primer. Men med alle de gode anmeldelser af RudolphCare, skulle man måske prøve den som den næste? 🙂

  27/04/2020
 • Frederikke

  Jeg er blevet helt vild med Coolas Sun Silk Drops, som også, angiveligt, beskytter mod de blå stråler fra telefoner og computere, hvilket er mere relevant nu end nogensinde. Lækker konsistent og fineste lyserød emballage. Derudover er Day Wear fra Estee Lauder altid en god ven. Dejlig let, udretter det den skal og har en behagelig duft.

  27/04/2020
 • Elisabeth

  For mig, der har normal hud, fungerer Rudolph Care Sun Face creme SPF 30 rigtig godt. Hvis jeg skal være ude i længere perioder med fuld sol, supplerer jeg med Avene Anti-shing Sun Care SPF 50.

  27/04/2020
 • Bettina Wøhlk

  Jeg har alle dage været vild med Clarins produkter, og bruger Clarins faktor 30 til ansigt. I gamle dage havde Clarins en perfekt solcreme til øjnene, meget tør konsistens, der gjorde, at man undgik at solcremen smeltede og gav irritation til øjnene – den er udgået, vist nok pga indhold af ulovlige stoffer. Har også brugt solprodukter fra Rudolph Care, de kan også anbefales. Mit næste køb skal være den nye serie fra Karmameju. Jeg har kombineret hud…sikkert pga den “gode” overgangsalder. Tak for gode tip og anbefalinger, både hér og i Go’Morgen

  27/04/2020
 • Maria

  Jeg har i mange år ikke været så flittig bruger af solcreme fordi jeg fik en hel del urenheder af det. Men så læste jeg, vist nok her inde, at man skulle sørge for at dobbeltrense. Især når man bruger solcreme. OG DET VIRKEDE. YAY!
  Jeg renser nu med en olie og derefter med bioderma miccelar water og jeg oplever ikke flere urenheder når jeg bruger solcreme i ansigtet. Jeg har brugt Rudolph Cares solcreme til ansigtet og er vild med den. Meeeen den fra Avene som var med i en Beautyspace box er jo genial. Der er lidt farve eller noget i der udjævner hudens toner og gør så jeg ikke behøver bruge andet at dække med. Win win!

  27/04/2020
 • Kamilla Lykke

  Hej,
  Jeg er meget glad for Dermalogicas Solar Defense Booster spf. 50 som jeg kan blande op med min ansigtscreme (Også Dermalogica) og efterlader mit ansigt blødt og gennemfugtet uden at fedte det mindste. Jeg har brugt boosteren i flere år efterhånden
  Til kroppen bruger jeg Matas Striber transparente solspray i spf. 30 og uden parfume. Den har plejende jojoba og antioxidantiv E-vitamin, er let og lækker og trænger hurtigt ind i huden. Oveni det så koster den ikke en “en halv arm” hbilket er et stort plus, syntes jeg. Skynd jer at købe den, den blev revet væk sidste sommer og jeg har da også allerede sikret mig et lager

  27/04/2020
 • Mette Holmgaard

  Bruger en kedelig faktor 30 solcreme fra Levevis. Men den virker som den skal!

  27/04/2020
 • Karina

  33 år. Normal hud.

  Jeg er glad for Dermas produkter, for de er uden parfume og dejligt billige.

  Men, men, men, jeg ønsker mig et godt alternativ med fysisk solfilter så det er jeg på udkig efter.
  Kan det virkelig passe, at jeg skal give min. 300 kr. for en solcreme med fysisk solfilter uden parfume?

  27/04/2020
 • Helene SH

  Selv in alder af 48 kan min hud slå ud, hvis jeg bruger de forkerte produkter og her kan solcreme virkelig gøre skade. Rudolph Care Sun Face CreamSPF 50, eller Avène Sun Fluid Tinted Cream SPF 50+ (hvis man skal have lidt dækning) har jeg til gengæld rigtig gode erfaringer med. Og så lige Bioderma Hydrabio mist spf 30 til at friske op i løbet af dagen.

  27/04/2020
 • Anette Lindegaard

  SPF på spray er genialt, når der skal påføres solfaktor i løbet af dagen – gerne BioDerma Hydrobio eller Avenes.spray

  27/04/2020
 • Tina BN

  Jeg er vild med RAD fra Environ og Avene “tryllecreme” Er sjældent i solen mellem 12-15, og søger skygge på de mest solrige dage

  27/04/2020
 • Charlotte

  Jeg har skrevet før På dette indlæg Jeg håber ikke jeg får rener mine vinderchancer nu hvor jeg skriver igen.
  Jeg læser at rigtig mange af jeg er glad for den nye solcreme Karmamejus solcreme. Jeg har ikke så glad for den da jeg får et hvidt skær af den. Det gør jeg ikke med Nimues Sun C spf 40. Anette hvorfor får jeg et hvidt skær? Kh Charlotte

  27/04/2020
 • jeanett froulund

  Jeg har pigmenteret hud og er også til den tørre side. Jeg er rigtigt glad for Dermalogicas Pure Light med SPF 50. Den føles som en helt almindelig dagcreme og jeg kan ligge make up ovenpå. Den svider heller ikke i øjnene – hvilket er noget jeg tit har oplevet ved andre solcremer.

  27/04/2020
 • Stine

  Jeg bruger dermalogica og den fungerer rigtig fint for mig!
  Kan stadig blive i tvivl om jeg skal lave bruge 50 eller 30 er nok?

  27/04/2020
 • Karina

  At finde solprodukter der virker og samtidig er behagelige på huden er essentiel. Indtil videre er det som har fungeret bedst for mig Avene tryllecreme, Biodermas ansigtssolcremer og Rudolph Cares 30 spf….
  Havde overvejet at prøve Evys Sun ‘mousse.
  Hilsen Karina

  27/04/2020
 • Line

  Australian Gold, botanical sunscreen face, tinted, virker fint for mig da den ikke svider i øjnene og jævner kuløren ud med et meget diskret dække, som kan bruges under makeup hvis ønskes. Rimelig stor tube, 88 ml, så den er også relativt økonomisk:)

  27/04/2020
 • Renate Brodthagen

  Jeg har prøvet utallige solcremer igennem tiden, og må indrømme at Rudolf Care og aftersun spray er nok en af de bedste! ☀️ Jeg er også glad for Elisabeth Arden SPF 35 og ønsker jeg at tilføre i løbet af dagen har jeg haft Biotherm protektion 50 spray med i tasken. Kunne rigtig godt tænke mig at prøve Karmameju ansigts creme, nu hvor vi fik til kroppen i boksen sidst, jeg er vild med deres produkter. I højsommer har jeg sommerhat på, ønsker mig en bøllehat! ☀️

  27/04/2020
 • Agnete Nielsen

  Avenes Hydrance Optimale Light hydrating cream SPF 20. Den indeholder antioxidanter og fedter ikke min hud til.

  27/04/2020
 • Nanna Hasfeldt

  Jeg er personligt ret vild med Hairways Sun Protection Spray spf 30 til krop og ansigt. Det er en spray som fordeler sig jævnt på kroppen og så smører jeg det altid ud med hænderne. Den er vildt let i konsistensen og tørrer hurtigt ind i huden, så man nemt kan påføre makeup ovenpå.

  27/04/2020
 • Berit Lyed

  Jeg er rigtig glad for alle Avenés sol-produkter. Med E 47-årlig hud, der har tager hvad den skal ha af sol med skader til følge synes jeg de beskytter rigtig godt. Og skin-feel er fab, de dufter dejligt og prisen er så meget i orden, at der kan købes nye hver sæson

  27/04/2020
 • Stine Erhardsen

  Jeg er vild med de nye solcremer fra Karmameju. De klistrer ikke, dufter dejligt uden at det bliver for meget. Samtidig tilstopper de ikke huden, da jeg har problemer med acne. Og så indeholder de ikke kemiske solfiltre, hvilket jeg også synes er en stor fordel.

  27/04/2020
 • Pia

  Rudolph Care ansigtssolcreme faktor 50 er jeg glad for. Den tilstopper ikke mine pore og jeg har kombineret hud med tørre kinder og fedtet T-zone

  27/04/2020
 • Anne

  Jeg har prøvet et hav af mærker – er pt. gladest for BioDerma.
  Men det der fungerer bedst til dags dato er blot at huske SFP hver morgen efter rens mm. samt at bruge et særprodukt til øjnene (min favorit er erborian CC Eye, faktor 20).
  Når det bliver rigtig varmt, er det dejligt at smøre en køleskabskold solcreme på 🙂

  27/04/2020
 • Susanne

  Før var det Clinique City sun block, men den kan man ikke få mere, nu er det EA Prevage city smart. Den er god, også som primer, med lidt glød, som skinner igennem en let make up ☀️

  27/04/2020
 • Mette Rebsdorf

  Den fra prevage er jeg SÅ glad for og har brugt den siden den fulgte med i en beautyboks. Udover den benytter jeg Rudolph Care spf 50 og til tider den fra Avéne (er måske lidt farvet af beautybokse❤️) Altid hat, solhat eller kasket og holder mig i skyggen så meget som muligt.
  Ellers bruger jeg altid dagcreme under så min ret tørre hud ikke dræner spf ud af solcremen.
  Tak for dette skønne Forum, beautybokse og fantastiske input på Instagram. (Sidst men ikke mindst også dine bøger)

  27/04/2020
 • Marina

  Jeg er enormt glad for Biodermas Photoderm Bronz faktor 30. Jeg har enormt svært ved at blive brun, men insisterer hårdnakket på ikke at gå på kompromis med solbeskyttelsen. Biodermas spray indeholder faktor 30 og en lille smule bronzer og så kan den både bruges på kroppen samt i ansigt og hår.

  27/04/2020
 • Pia D.

  La Roche-Posay Anthelios til ansigtet om sommeren. Om foråret en med lidt beskyttelse fra E Arden, kan ikke huske navnet. Men også til ansigtet. Til kroppen La Roche. Aftersun fra Rudolph Care.

  26/04/2020
 • Lara

  La Roche-Posay Anthelios Invisible Fluid Ulta Protection 50+ er et hit for mig. Den er så tyndtflydende at den trænger hurtig ind og man får derfor hurtigt påført anbefalet mængde. God ovenpå dagcreme og under makeup uden at fnulre.
  Rudolph Care face SPF 50 er også en favorit, giver perfekt dewy hud.
  Det samme gælder for Madara’s CC creme med SPF 15 som jeg bruger om vinteren. Den giver desuden huden en fin finish med dens farve i.

  26/04/2020
 • Josefine

  Rudolph Care Face Sun Cresm SPF 30 – så lækker, velduftende og fugtende, at jeg kan bruge den som ansigtscreme i sommermånederne og på den måde er sikrer god SPF-base fra morgenstunden – det er godt til min lyse hud, der, efter jeg rundede de 30 og blev gravid, truer mig med et par pigmentpletter, der skal holdes i skak!

  26/04/2020
 • Nanna

  Jeg har prøvet en del, men leder stadig efter en der er behagelig at have på og ikke ser fedtet ud. Lige nu er jeg på Kiehl’s Ultra Light Daily UV Defense og Derma til kroppen. Men ellers er mit bedste tip, at huske at vaske solcremen af igen om aftnen. Det mindsker irritationen og så er det også bare så rart med at koldt (lyn-)bad efter de varme dage.

  26/04/2020
 • Aida KI

  Avene B Protect! Den er behagelig at have på og mit ansigt får den fineste glød, men det er mest til vinterbrug hvor SPF er lav ! Om sommeren og i de stærke forårsstråler er jeg på Heliocares produkter med SPF50. Men jeg vil meget gerne finde noget at skifte med, da min hud er kombineret og derfor skifter mellem tør og lidt fedtet. 🙂

  26/04/2020
 • Stinna

  Jeg er allergladest for Rudolph Care Kids faktor 50. Den er uden duftstoffer og beskytter godt – og så synes jeg ikke, at den fedter alt for meget.

  26/04/2020
 • Monica S.

  Jeg har siden sidste sommer brugt Nilens Jord Face Sun Protection spf 30. Den er dejlig til min tørre hud, og den fedter ikke. Desuden rimelig i pris. Udover det har jeg købt en lækker BB-creme: BFF CREAM SPF30 / SKIN PERFECTOR Fra Trinny London, den kan anbefales, giver fantastisk glød. God sommer derude.

  26/04/2020
 • Martha L.

  Jeg har altid spf på udenfor, da mine pigmentpletter bliver aktiveret STRAKS jeg ikke er påpasselig med min 50-årige hud, der er sensitiv og kombineret, med tendens til at fedte op ad dagen. Mine øjne tåler løber i vand og svier også for et godt ord.
  Jeg tror jeg har knækket koden til ansigtet med mist, Caudalie Vinoperfect serum hver dag og så sfp. Har været glad for Avene, Dermalogica Solar Defence booster, Caudalie, og har nu købt Elizabeth Arden Great Eight Moisurizing Shield, som føles lækker her i foråret.
  Til kroppen, hvor jeg kan få soleksem sydpå, starter jeg altid med Piz Buin Allergy. Når den er brugt op kan jeg bruge andre uden problemer, fx Korres Youghurt-serien som familien prøvede sidste år efter tip fra Anette. Meget lækker.
  Til læberne Rodial Glamstick SPF15 med lidt farve.

  Tip: pres solcremen ind i ansigtet til sidst, hvis du synes du kommer til at glinse, så absorberes den mere.
  Tror efter de mange tip her, at Rudolph Care og Karmameju må testes.

  26/04/2020
 • Tina

  Min hud er kombineret, til den tørre side, så den får altid et par dråber olie på kinderne. Grundet sarte øne, bruger jeg ikke øjencreme. Hvilket også har gjort det svært, at finde en solcreme. Jeg har prøvet lidt forskellige, men har desværre ikke fundet “the one” endnu….
  Håber derfor at blive lidt klogere med alle de brugbare kommentarer her 🙂
  Ellers bruger jeg Purely Professionel rens, Bifida Ampoule mist, The Ordinary Hyaluronic og Niacinamid, Avene TriAcneal Expert og Ecooking stram op kapsler, Multiolie og dag+natcreme….Ja lidt blandet landhandel, men det virker lige for mig 😉

  26/04/2020
 • Pia B Christiansen

  Jeg har brugt Vichy i nogle år og er vild med duften. Aftersun er vild god
  Sidste år fik jeg en prøve Fra dermalogica prisma protect spf 15 i din måneds pakke, som jeg blev rigtig glad for. Den gør huden dejlig blød og virker magisk på min hud

  26/04/2020
 • Maria F

  Jeg har sensitiv hud – mange allergier og både tendens til fedtet hud, men også til dehydreret hud, hvorfor fugt, men ikke olie fungerer godt for min hud.

  Solcreme:
  Jeg har været meget glad for Eucerin SPF 50 Oil Control som ansigtssolcreme.
  Jeg kan egentlig godt lide Rudolph Care, men jeg synes, at solcremerne fedter lidt for meget på min hud og i ansigtet giver cremen mig små knopper/break-outs. Dermas produkter til både ansigt og krop synes jeg fungerer godt. De irriterer ikke min sensitive hud og beskytter godt – de kan købes i dagligvarerbutikker og prisen er til at komme i nærheden af. Det gør, at man bare kan smøre løs, ofte og i rigeligt mængder.

  Aftersun:
  Jeg kan godt lide Rudolph Cares Spray – den er lidt at påføre og trænger hurtigt ind. Den fugter huden godt og er mildt i duften. Den køler også kroppen lidt. Jeg kan ikke anbefale Änglamarks Aftersun, da den lægger sig uden på huden uden at trænge ind.

  Bh. Maria

  26/04/2020
 • Nicoline

  Jeg har i flere år kun brugt de små solstifte fra Derma I faktor 50. De er gennemsigtige på huden, duftfri og klistrer ikke, og så er de nemme at smøre på. Men i år har jeg købt Karmamejus BB-cream spf 30, og den er virkelig lækker! Jeg har rødme og pigmentpletter og en lys og sart hud. Så er det genialt med et produkt, der ensarter huden lidt og nedtoner den røde farve. Den ser meget naturlig ud, synes jeg:)

  26/04/2020
 • Rikke Wilms

  Min hud er sart-kombineret. For mig fungerer alle Rudolf Care sun produkter. Bruger Sun face 30SPF hver dag forår-sommer-efterår. Om vinteren (undtaget skiferie) bruger jeg kun en lille bitte mikro smule af samme i min alm. ansigtscreme..
  Jeg er generelt meget glad for Purely Professional men deres Day med 15SPF giver mig udbrud så den bruges nu af min 11 årige datter som forårs-efterårs solbeskyttelse. Det fungerer.

  26/04/2020
 • Helle

  Jeg er vild med Lancasters produkter; især Sun Sport 30 SPF og Tan Maximizer. Sun sporten er god fordi man kan selv påføre sprayen på ryggen, som ellers kan være lidt svært Jeg bliver desværre meget hurtigt rød, men når jeg bruger disse produkter korrekt sker det heldigvis ikke. En anden super lækker after sun er den fra NUXE – huden bliver så blød som smør af den. Jeg er også meget glad for EA Eight Hour, Daily Defense Moisturizer, som var med i en Beauty Space box. Den har SPF 35 – dét er smart.

  25/04/2020
 • Jeanette K

  Jeg har i årevis været på udkig efter den helt rigtige ansigtssolcreme. Dette forår har jeg erkendt at jeg skal tænke anderledes. En solcreme er ikke nok! Der er varme dage, ekstra varme dage og dage hvor min hud skriger mere end ellers efter fugt osv.
  Jeg er glad for La Roche-Posay Anthelios 50, Dermelogical super sensitive shield SPF 30, Elisabeth Arden Great 8 SPF 35 ( fra en boks – tak). Er også glad for Shiseido Waso ovenpå en af de andre, for lidt glød og ekstra beskyttelse.
  Til øjnene Origins A Perfect World ( en af de mange gode anbefalinger fra dig, Anette)
  Til læberne Jane Iredale læbepomader med SPF 15 el 20 – jeg husker det ikke.
  Jeg bruger Biodermas spray til at supplere med i løbet at dagen plus evt lidt pudder fra Jane Iredale, men er i tvivl om det giver nok beskyttelse.
  Har en on going diskussion med mig selv om hvad jeg skal gøre når jeg kommer hjem om eftermiddagen og vil sidde lidt på terrassen, en halv time, en time – skal jeg smøre mere solcreme ovenpå makeup mv eller rense af og på med en frisk omgang SPF, for så igen at rense af før sengetid – åh, så er det, at det bliver for omstændigt.
  Til kroppen Derma. Dejlig pris.
  Der er så mange jeg gerne ville prøve. Rudolph, Nilens Jord, Madara, Elisabeth Ardens Prevage, tryllecremen fra Avene, Karmameju… der bliver også brug for solcreme næste år 😉
  Jeg har læst lidt med i kommentarfeltet – er ikke færdig – tak til dig der skriver at La Roche- Posay kan bruges ovenpå makeup, det skal jeg have prøvet.

  25/04/2020
 • Linda Naima Henriksson

  Jeg har rosacea, og til ansigtet har jeg de sidste år brugt enten Prisma Protect eller Super Sensitive Shield fra Dermalogica, hvilket har været godt for min hud. Til kroppen har jeg brugt Rudolf Care

  25/04/2020
 • Dina Maria Segerlund

  Min hud er kombineret, selvom jeg næsten aldrig får urenheder. Dog giver kombinationen solcreme/varme mig bumser på hagen. Har prøvet adskillige solprodukter, indtil jeg fandt La Roche-Posay Anthelios faktor 50+ fluid. Den giver ikke min hud bumser… og så har den også en lettere forebyggende effekt mod soleksem.

  24/04/2020
 • Sidsel

  Anette, hvad tænker du forresten om den Mádara på billedet, hvis du kender nærmere til den?

  24/04/2020
 • Sidsel

  Rudolph Care spf 30 til kroppen – men der er vist parfume i, så vil egentlig godt fine et alternativ. Til ansigtet bruger jeg lige nu Avene, og den fungerer fint – let og behagelig. Jeg ved endnu ikke rigtig hvordan den fungerer med makeup. da jeg har været gravid og nu er på barsel (+ corona..) så det er virkelig ikke meget makeup jeg bruger.

  24/04/2020
 • Malene B.

  Jeg melder mig i koret af Rudolph Care tilhængere; både til ansigt og krop. I de mørke måneder kan jeg godt lide Origins VitaZing SFR 15, da det giver en let farve til det vinterblege ansigt.

  24/04/2020
 • Maria S

  La roche posay står højt på hitlisten her og er indtil videre favoritten til ansigtet. Jeg kan også godt lide Biodermas spray til at supplere med i løbet af dagen. Jeg er lige nu i gang med at teste Garniers Ambre Soleil Sensitive (udmærket, billigere alternativ) og et par nye Nivea-varianter, der også fungerer glimrende uden at fedte, hvidte eller genere øjne. Måtte desværre lige konstatere at Nuxe face ikke fungerer med mine øjne, men den kan i det mindste fint bruges alle andre steder

  24/04/2020
 • Anne-Sofie F

  Til hverdag bruger jeg Algenist Alive med spf15. Den er jeg blevet glad for, efter den var i en af dine pakker. Så dejlig konsistens. Jeg har også elsket Biodermas Hydrabio spf 30 spray, men som mange andre skriver, er den ikke til at drive op. I sommermånederne bruger jeg aldrig under spf 30, og der er jeg blevet glad for La Roche Possay, men bliver helt sikkert nødt til at prøve Karmameju nye!

  24/04/2020
 • Tenna

  Rudolph Care SPF 30 har jeg været glad for. I år vil jeg dog prøve Karmameju både til ansigt og kroppen. Elsker også dermalogica, men da jobbet er sagt op for at gå selvstændig blev prisen lige i overkanten i år. Tak for en super lækker blog. Jeg er ny, men har allerede nydt meget godt af den.

  24/04/2020
 • Laila

  Jeg er glad for Vichy slow age med spf 20 i. Når jeg går i haven bruger jeg ansigtssolcreme spf 30 fra Matas Natur. Den fedter lidt på mig, så den dur ikke under foundation.

  24/04/2020
 • Birgit W

  Jeg kan godt lide solcreme fra VICHY Capital Soleil, faktor 30. Jeg har en til ansigt og en til krop. De er behagelige at have på, man føler sig ikke fedtet og de har en mild dejlig duft.
  Og så er jeg blevet ret vild med Eight Hour Daily Defense Moisturizer Broad Spectrum SPF 35 fra Elizabeth Arden. Den dufter skønt og den er virkelig behagelig at smøre på. Har brugt den den sidste måneds tid og er blivet flot brun i ansigtet 🙂

  24/04/2020
 • Gitte Salling

  Jeg er rigtig glad for Rudolph Care solcreme til ansigtet med SPF 30. Den fedter ikke og svider heller ikke i øjnene. Til kroppen bruger jeg helst en spray,- her har jeg ikke just en favorit.

  24/04/2020
 • Linda Nedergaard

  Jeg var sidste år kæmpe fan af Vichy ideal soleil hydrating protective Walter spd 30, så den står klar i skuffen. Den blev købt på din anbefaling, og den er fantastisk, ganske enkelt fordi den virker, er skøn i konsistensen og nem at bruge og have med. Jeg glæder mig til at prøve de nye fra Karmameju, som var med i den seneste Beautyboks

  24/04/2020
 • Henriette K

  Dejligt med ny inspiration ☀️ Herhjemme bruger vi Biotherm Fluide Solaire spf 30 til våd og tør hud. Lækker let creme men god duft. Min kæreste og jeg har begge lys og sart hud med tendens til soleksem. Men denne solcreme fungerer virkelig godt for os. Er vi på ferie med pool eller strand skyller vi altid saltvand/klorvand af kroppen efter badning inden vi opholder os i solen. Har ikke døjet med soleksem siden når vi bruger den kombi.

  24/04/2020
 • Dorte Engedal

  Jeg bruger Rudolph Care Sun Bodylotion SPF 30 i ansigtet, en skøn creme. På kroppen har vi brugt Derma eller hvad jeg nu lige er faldet over.
  Super gode emner du tager op, Anette, altid meget brugbart og spændende at læse

  24/04/2020
 • Mette Midtgård

  Jeg er kæmpe fan af pHformula C.C. creme 30+ som den daglige solcreme med lidt farve (tak for at have introduceret den i en beautyspace box 🙂 ). Skal jeg være ude i længere tid eller er jeg sydpå, supplerer jeg dog med La Roche-Posey Anthelios 50+ solcreme til ansigtet. Hverken cc-cremen eller solcremen irriterer min ellers meget sarte hud. Til kroppen er La Roche-Posey favorit – jeg bruger de store tuber med lotion mens manden er fan af deres spray versioner, da de er langt lettere at smøre ud på behårede ben og arme.

  24/04/2020
 • Anne

  Avene sun B protect
  Den er bare fantastisk til min kombinerede, modne hud
  Og så gir den en rigtig fin diskret farve

  24/04/2020
 • Helle Bonderup

  Sikke en givende tråd at læse op på!
  Jeg har pigmentpletter – mine flabede døtre kalder dem leverpletter – og efter at have læst Anettes kloge bøger og artikler, ved jeg, at min ellers lyse hud SKAL have faktor på – og beskyttes med skygge etc..
  Jeg bruger EAs Prevage, når uv-strålingen ikke er så stærk, men skifter til ‘rigtig solcreme’, når den stærkere sol sætter ind. Jeg irriteres meget i øjnene af kemiske filtre og æstetisk af det ‘hvidtede’ af fysiske solfiltre. Derfor har jeg, – igen af Anettes kommentarer, lært at spørge efter en prøve, inden jeg køber solcreme til ansigtet. Jeg bruger for tiden Rudolph i ansigtet og har ALTID en faktor 50-stick i tasken, i bilen og på hylden. For tiden Avenes – et mærke jeg generelt er glad for.
  I de mange kommentarer inspireres jeg til mistformen – omend det bliver spændende, hvordan jeg skal få en prøve med hjem på sådan én.
  På kroppen er jeg vidt omkring – mindst faktor 30 i dk. Glæder mig til Karmameju fra Boksen, når min lugtesans vender tilbage fra coronaangrebet

  24/04/2020
 • Alice Jakobsen

  Jeg har det svært med solcreme og nøjes som ofte med spf 15 i dagcreme under CC creme. Jeg veksler mellem Green people, Caudalie og Bare Minerals. Jeg solbader ikke mere som jeg gjorde i de unge år, jeg er 72. Jeg vil gerne prøve nogle af dine forslag.

  24/04/2020
 • Astrid El

  Der er sørme mange gode råd og inspiration at hente her! Jeg er nemlig altid på jagt efter en ny solcreme. Har indtil videre været svært glad for La Roche-Posay Anthelios i ansigtet, og så topper jeg med Biodermas geniale solspray, så jeg ikke behøver at ødelægge makeuppen for at få solbeskyttelse. Men efter at have læst med her drømmer jeg om at prøve Rudolph Care og Pudderdåserne. Mit problem er at jeg nemlig også ofte får sviende øjne af de kemiske filtre, og de har også en uheldig tendens til at fremhæve de tørre plamager der er i mit ansigt… Og for at det ikke skal være nok, så ville jeg så inderligt ønske at man kunne få en god, mineralsk solcreme med spf 30-50, der også fungerer som foundation, men heller ikke er fyldt med parfume. Jeg har for nylig afprøvet Maybellines Dream Urban Cover spf 50, og den er let, lækker og godt dækkende uden for meget parfume, men den fremhæver desværre samtlige steder jeg kunne have bare en smule tør hud i ansigtet. Og så svier den altså i øjnene. Så til alle solcremeproducenter derude, så er mine ønsker til den perfekte solcreme: En let, uparfumeret mineralsk solcreme i spf 30 og 50, der hverken kridter ansigtet hvidt, svier i øjnene, fremhæver tørre plamager, og som heller ikke fedter huden til så den skinner, men samtidig har god dækkeevne og flere farver at vælge imellem.

  24/04/2020
 • RL

  IS Clinical!

  Jeg er super glad for IS Clinical Extreme Protect solcreme til ansigtet (spf 30 eller 50). Den eneste jeg indtil videre har prøvet som ikke giver mig urenheder og som ikke fedter min hud.

  Den fungerer fint med makeup på. Den svier ikke i øjnene, er uden parfume og irriterer ikke. Den kan give et lille hvidt skær lige når den er lagt på, men det forsvinder hurtigt. Den laves også med farve i (har dog ikke prøvet denne endnu).

  Jeg har normal til tør hud med tildens til lidt urenheder/tilstopninger. Derudover lidt pigmentpletter/farveforskelle. Jeg er 30 år.

  Til kroppen har jeg brugt flere forskellige, og har bl.a. været glad for la roche posay og Rudolph Care.

  Jeg leder stadig efter en god mist/spray solcreme som man kan opfriske med løbende, dvs. en hvor man ikke skal smøre creme ud (selvfølgelig kun som supplement til ens solcreme som også skal på).

  24/04/2020
 • Tenna

  Karmameju
  Blev nød til at prøve deres nye solcreme til ansigtet – den er formidabel. Jeg fedter ikke og den dækker meget fint min lidt ujævne hudfarve efter urenheder og rødme i huden. Samtidig med, at den ikke fedter, har jeg følt mig hud har været gennemfugtet hele dagen (bruger selvfølgelig min vanlige serum under). Mit nye “must have” produkt.

  24/04/2020
 • Lissi

  Til Annette – der har lært mig at bruge denne: Bioderma hydrabio eau de solen spf 30 (spay) og
  Til Tina, der skrev om den i går……………..
  Ved I, hvor man kan købe den? Den er udgået alle steder i DK. Jeg kæmper lige nu med at finde den i udlandet. Jeg er vild med den og har snart ikke mere tilbage.
  Annette – hvad finders der med samme fantastiske funktion, hvis vi må opgive denne?

  24/04/2020
 • Rikke

  Jeg har været glad for den rimelig billige fra Derma, SPF 15 uden parfume. Den er så tilpas billig og nem at bruge, at jeg rent faktisk bruger nok af den, hvilket ellers er mit største problem! Nu hvor jeg skal til at have løn i stedet for SU, kunne jeg dog godt tænke mig at prøve nogle med en bedre skin feel!
  Til ansigtet går jeg til hverdag med Matas Mild til sensitiv hud med SPF 15 – igen fordi den er rimelig billig, og jeg derfor tager nok på – flere gange om dagen!

  24/04/2020
 • Tina

  Hej,
  Jeg har gennem en årrække fulgt dig og alle dine gode råd og vejledning og er vild med dine bokse, som jeg har bestilt af flere omgange…
  Tak for det…:)

  Jeg har præcis som mange haft løbende øjne og også ind imellem oplevet at få uren hud ved brug af solcremer

  Jeg har hudtype normal lid til den tørre side
  Jeg er 52 år.

  Jeg har, på baggrund af din anbefaling fået øjnene op for disse 2 solbeskyttelse til ansigtet og brugt dem i et par år og det virker fantastisk for mig 🙂

  Bioderma hydrabio eau de solen spf 30 (spay)
  &
  Avene embelisseur enhancer spf 50

  God soldag til alle 🙂

  Bh
  Tina

  24/04/2020
 • Maria

  PH Formula C.C. cream 30+ – Den er intet mindre end fantastisk. Findes i light og medium, giver god beskyttelse. Jeg bruger den enten alene eller som “primer” under makeup…

  24/04/2020
 • Ann Marie

  Jeg bruger altid “solcreme”/SPF fra Dermalogica. Mest fordi du har anbefalet den! Jeg bruger Prisma Protect SPF 30. Jeg bruger den under mit make-up og den er bare fantastisk. Den hverken svider eller fedter, som jeg ellers altid har været udfordret af. Den er et perfekt match – og jeg har været vidt omkring med solprodukter. Så jeg kan kun anbefale at prøve denne – især hvis man som jeg, er lidt udfordret af en spejlblank næse :-d

  24/04/2020
 • Selma Kobbelgaard

  Jeg er meget glad for La Roche-Posay Anthelios Ultra Comfort Cream SPF 50+ – den er god til min tørre hud, nem at smørre ud og så svier den ikke i øjnene

  24/04/2020
 • Mette Sloth Eriksen

  Jeg må tilstå, at jeg er ret vild med Coolas sprayløsninger, især deres Makeup Setting Spray som jeg har som mini i tasken, hvis jeg har behov for at friske op når jeg er udenfor. Jeg bruger også deres spray på kroppen, fordi jeg har et eller andet med solcreme der klistrer for meget og sand der hænger fast – ikke min favorit. Sprayen er hurtigt på, og absorberet hurtigt, og beskytter fint. Solbeskyttelse for de lidt sol-dovne. Men Karmameju serien der netop er kommet, er jeg rigtig glad for til ansigtet, den fedter ikke, og jeg smører den på som en form for dagcreme uden at den fedter i løbet af dagen. God weekend derude 🙂

  24/04/2020
 • Gitte

  Jeg er allerede stor fan af Karmameju fra boxen- god konsistens og rigtig dejlig duft. Ellers bruger vi i familien Matas stribede til kroppen, og til mit ansigt og decolite bruger jeg en fra Clarins faktor 15 til ansigt.

  24/04/2020
 • Sara

  Jeg har de sidste par uger (efter at have læst din fine bog) brugt karmamaju’s BB solcreme til ansigtet. Den har en dejlig konsistens, er nem at smøre ud og giver en flot glød. Og som et ekstra dejligt plus, er den fyldt med en masse gode ingredienser. Jeg er allerede sikker på, at det bliver en sommer-favorit her hos mig 🙂

  24/04/2020
 • Line Lustrup

  Jeg er kæmpe fan af Rudolph care ansigtssun cremerne. De snuldre ikke og de fugtmætter hele dagen. Origins tryllecremen hører også til blandt favoritter men Spf er ikke så høj så den er bedste forår og efterår.

  24/04/2020
 • Netty

  Jeg er ikke vild med solcremesmørreri, det lugter, klistrer, misfarver tøjet og svier i øjnene, når jeg bader.
  MEN jeg er blevet ret glad for Rudolph Care Sun Bodylotion SPF 30 – og den går også fint til ansigtet.
  Nu skal jeg bare ha’ fat i noget SPF på spray til opfriskning, og så er det jo fedt at kunne blive inspireret i dette forum 🙂

  24/04/2020
 • Ulla-Mai Komi

  Prevage city smart fra Arden. Genial og lækker smøre. Solferie er lig med parasol/skygge og Rudolf Care faktor 50 til ansigtet

  24/04/2020
 • Lisbeth V

  Rudolph Care spf 30, Jeg har vitiligo og solskader, så jeg har været omkring de fleste solcremer, fordi jeg skal beskyttes året rundt. Jeg er lige ved at sige om Rudolph Care, at det ER den perfekte solcreme. Fugtende, og du render ikke rundt med en hvid kalkmaske i 30 minutter efter påførsel. Den fungerer bare.

  24/04/2020
 • Louise Holmer

  Jeg har normal hud der dog er meget lysfølsom. Jeg får pigmentpletter på 10 min i haven. Efter ekstrem solbadning uden solcreme!! – plus medicinsk hormonel betinget pigmenskader.

  Derfor går jeg med livrem og seler Hvilket udmynter sig i: altid 2 lag faktor 50 fra marts til oktober. Det der virker bedst for mig er La Roche-Posay Anti-shine efterfulgt af Avene Fluide Tinted med lidt farve. I håndtasker har jeg altid Vicky Solstift faktor 50 Der bliver brugt flittigt på overlæben.
  MEN for at holde pigmentpletteren hel fra døren har jeg ALTID en hat på i sommer månederne. Det virker! Jeg har aldrig haft så pæn hud.

  24/04/2020
 • inge

  Jeg er en af dem der IKKE er vild med solcreme. Hvis jeg bruger det dagligt får jeg bumser – og hvem gider det (som efterhånden middelalderende kvinde…)? Mangler at afprøve mange mærker, men det er ret dyrt og spild af penge når man ret hurtigt konstatere at den nyindkøbte og håbefulde solcreme også giver bumser… Så ind til videre er solcreme for mig ikke en hverdagsting. Det bliver til dage i sommerhuset og når jeg ellers ved jeg skal være meget ude i solen. OG der bliver det solcreme fra Rudolf care. Mvh Inge

  24/04/2020
 • Louise

  Jeg har normal hud der dog er meget lysfølsom. Jeg får pigmentpletter på 10 min i haven. Efter ekstrem solbadning uden solcreme!! – plus medicinsk hormonel betinget pigmenskader.

  Derfor går jeg med livrem og seler Hvilket udmynter sig i: altid 2 lag faktor 50 fra marts til oktober. Det der virker bedst for mig er La Roche-Posay Anti-shine efterfulgt af Avene Fluide Tinted med lidt farve. I håndtasker har jeg altid Vicky Solstift faktor 50 Der bliver brugt flittigt på overlæben.
  MEN for at holde pigmentpletteren hel fra døren har jeg ALTID en hat på i sommer månederne. Det virker! Jeg har aldrig haft så pæn hud.

  24/04/2020
 • Josephine

  Hej Anette☀️
  Og tak for alle dine gode videoer om hudpleje og for nyligt om solcreme!
  Jeg har et spørgsmål som jeg håber du har tid til at besvare. Jeg synes det er lidt svært at navigere i det med de antioxidanter og hvornår der egentligt er nok i. Jeg har for nyligt købt solcremen fra lrp med faktor 50 (shaka fluid) og der står at den indeholder antioxidanter. Ved du noget om hvorvidt den mængde er nok eller om man bør supplere med noget andet, enten i form af en serum eller mist og i så fald hvilken kan du anbefale? Kan du også anbefale en solcreme til kroppen med antioxidanter?

  Mange hilsner Josephine ☀️

  24/04/2020
 • Anne Mette

  Jeg er meget glad for Avene sph 50 – tryllecremen, men kun hvis jeg ikke skal være for længe i solen.
  Som supplement i løbet af dagen er jeg glad for den lille spray fra bioderma på sph 50.
  Og som reel solcreme bruger jeg la roche-posay sph 50 med den grønne stribe, som matterer huden lidt.

  24/04/2020
 • Marlene

  Jeg er vild med sol produkterne fra Rudolph Care. Lette konsistenser, ansigts solcremen fedter ikke, og er lækker under makeup.
  Hvis der er noget som jeg hader, er det solcreme der fedter, så man nærmest sveder det af igen.

  24/04/2020
 • Mai P.

  Jeg er vild med koreanske hudplejemærker og faldt over mærket “Innisfree”
  Prøvede deres solcreme (eco safety aqua perfect Sun gel) SPF 50 og jeg var solgt!
  Dejlig let creme som trænger hurtig ind (et must) og blender hurtig ind i huden. Uden at fedte. Jeg har tør/normal hud. Min hud trænger ofte til fugt og elsker når en creme ikke er for fed, men fugter rigtigt meget Og trænger hurtig ind.

  23/04/2020
 • Ann Færch Jeppesen

  Har de sidste 3 pr brugt City smart fra Elizabeth Arden Prevage. Kan klart se en forskel af pigment pletter. Har ikke nær samme udfordring som før. Synes også den giver en fin glød. Blander gerne lidt af Elizabeth Arden Prevage foundation i.
  Mine to favoritter.

  23/04/2020
 • Mette K

  Avene +50 (den med pigment) fungerer og får ikke øjnene til at svie og så supplerer jeg med Rudolph Care Sunstick + 50 på ører og næse og før sport.

  23/04/2020
 • Louise Sletting Jensen

  Jeg knuselsker COOLA Mineral Face Sunscreen Cucumber Matte SPF 30 ☀️

  Den føles fløjlsblød på huden, klistrer ikke og man bliver ikke for mat, så man ser knastør og en anelse ‘kridtet’ ud i ansigtet.

  Den har et hvidt skær, men det forsvinder hurtigt, når de lige får lov til at sætte sig i huden.

  Og vigtigt for mig er, at den IKKE svier i øjnene. – gør en solcreme det, må jeg vaske hele ansigtet og smøre på ny, med noget andet.

  OG så virker den upåklageligt godt!
  Jeg rejser 6 uger hver januar-februar til meget varme, fugtige og tropiske steder med uv på ca 11, hvor denne er med og ikke en eneste gang, er jeg blevet rød, irriteret eller huden slået ud i bumser.

  Sikker vinder!

  Under den, er jeg glad for serum med antioxidanter ☀️ Og Rudolph Care aftersun mist til hele kroppen (et tip, som jeg fik her op din blog en gang )

  23/04/2020
 • Gitte Bjerre

  COOLA – ansigtssolcreme. Faktor 30. 48 år med hud i balance klar til at arbejde på antiage. Sejler, så ALTID solcreme HVER dag.

  23/04/2020
 • Birthe

  Bruger Avene bb 50spf hele vinteren, en mindre dosis ovenpå alm dagcreme. Men fra april/maj så er det lækre Karmameju. Den til hele kroppen, den er fantastisk lækker.

  23/04/2020
 • Elisabeth

  Jeg har i over 10 år kæmpet med akne i forskellige grader og har qua dette altid haft svært ved at finde en solcreme der ikke forværrede denne tilstand. Derudover har jeg igennem flere omgange været på mange forskellige medicinske kurer (gel, creme, piller osv.), hvilket har haft en virkelig udtørrende effekt på min hud. Og får lige at gøre valget af solcreme endnu mere besværlig har jeg det med at slå ud af diverse produkter. Jeg var derfor virkelig taknemmelig for, at min mor for et par år siden ville lade mig låne hendes dyre Elizabeth Arden prevage citysmart spf 50 da vi var på ferie. Denne creme er den eneste solbeskyttelse jeg kan anvende i ansigtet som opfylder alle de førnævnte krav. Jeg bruger den ovenpå min almindelige dagcreme fra Ducray der specifikt er lavet til hud under medicinsk behandling, da min hud kræver meget fugt og til det er prevage ikke helt nok. Cremen er helt klart i den dyre ende, men for mig er den alle pengene værd!

  23/04/2020
 • Jette Mørkholt

  Har ALTID brugt Vichy Capital soleil eller LRP Anthelios men men 2020 blev året hvor jeg prøvede Rudolf Care….
  Og jeg må bukke mig i støvet nøjjjj hvor er den lækker Elsker at huden føles så gennemfugtet og konsistensen er SÅ lækker JEG ER FAN

  23/04/2020
 • Malene

  Jeg er glad for Evy Technology til ansigtet. Den er nem at smøre ud og efterlader ikke ansigtet hvidt. 🙂

  23/04/2020
 • Matilde

  Jeg er meget glad for Ultrasun spf 30 til ansigtet (den med lyserød skrift). Jeg har kombineret hud med lidt fedtet t zone og lidt tørre kinder og det er den jeg har prøvet, der fedter mindst når man bruger den korrekte mængde. Jeg tror den ville være god som primer for makeup, men jeg bruger ikke selv makeup til daglig. Hvis jeg gerne vil have ekstra glød blander jeg en smule D Bronzi fra Drunk Elephant i, det giver et virkelig flot resultat.
  Evy har også nogle gode produkter til både ansigt og krop. De er i mousse form, som også har gjort det meget nemmere for mig at få solcreme på mine børn fordi de synes moussen er sjov.
  Mvh Matilde

  23/04/2020
 • Karoline Juncker

  Jeg er vildt glad for Rudolph Cares solbeskyttende oiler og bruger den faktisk både i ansigtet og på kroppen. Jeg har nemlig haft svært ved at finde en solcreme, som jeg kan lide både konsistens og lugt af, jeg synes ofte de er fedtede uden at pleje, smitter af på alt og lugter fælt.
  Jeg har også været stor fan af P20 som jeg bruge på dage, hvor jeg er ude og løbe – og det er altså både i ansigtet og på kroppen, fordi det er den eneste solcreme jeg kan bruge til sport – alt andet jeg har prøvet synes jeg svedes af med det samme.
  Men ville elske at prøve de ovenstående – synes virkelig Karmameju lyder god 🙂

  23/04/2020
 • Helle Lønroth

  Ansigt/under makeup: clarins UV plus anti pollution spf 50
  krop: Vichy Hydrating Protective Water spf 30
  hænder: Matas havtorn håndcreme spf 10

  23/04/2020
 • Louise

  Jeg er på 6. år ret glad for Rudolph Cares spf 30. Der skal ikke meget til før at jeg føler mig klistret og fedtet af solcreme, og føler det ligger en hinde på mit ansigt, der får det til at fedte endnu mere. Og så duften let og frisk (hvilket også er et issue for mig om morgenen :-)) Jeg bruger den med serum under. Og med mineral pudder over, de dage jeg skal “ægte” ud af døren. Det fungerer fint for mi :-).

  23/04/2020
 • Freja

  Jeg har indtil i dag brugt Matas faktor 15 ansigtssolcreme ovenpå min dagcreme, men i dag brugte jeg for første gang min nye ansigtssolcreme med faktor 30 fra Rudolph Care, og må bare sige, det er en verden til forskel! Fedter overhovedet ikke, mild og dejlig duft og så suger den ind i huden på et splitsekund! Har kun rosende ord at sige om den (udover prisen, der er lidt til den pebrede side, men jeg var heldig og får den med 20% rabat da Matas havde rabat på hele webshoppen i staren af corona lockdown). Jeg bliver nok nødt til at ‘investere’ i den igen, når første tube er tom 🙂 Jeg har kombineret hud, så er spændt på om Rudolph Care solcremen er bedre til denne, da den ikke virker til at fedte som de andre jeg har prøvet

  23/04/2020
 • Christina Hald

  Jeg købte rodulf care ansigtsspf 30 for første gang i 2018, hvor solen strålede på sit højeste, og jeg med min datter i maven, havde yderst travlt med at passe på min hud.
  Jeg har sidenhen købt den hver forår/sommer, og er vild med, at cremen ikke fedtet, og bare er lækker på huden.

  Jeg har “normal hud”

  23/04/2020
 • Emilie Murray

  Jeg bruger jeg Rudolph Care spf 30, den fedter ikke for meget i ansigtet. Jeg bruger serum under Og det fungerer godt. Skal jeg ud i solen i løbet af dagen sprayer jeg Garnier Sensitive Advanced Hydrating Face Protection Mist SPF50, den fungerer gost over makeup, men den kan godt svide i øjnene. På kroppen er jeg flad for Hawaiian Tropic eller Vichy.

  23/04/2020
 • Pernille S

  Jeg alternerer mellem flere solprodukter.
  Ansigt: Rudolph Care faktor 30, Origins faktor 30, Elisabeth Arden Citysmart.
  Kroppen: Raunsborg faktor 30.
  Læber: Matas faktor 30/ stift.
  Bruger indimellem aftersun fra Rudolph Care som en slags grunder før solcreme.
  Solhat. Skygge midt på dagen

  23/04/2020
 • Helene Lund Hansen

  Jeg har virkelig været mange solprodukter igennem.. da jeg efter mange års hård og intens solbadning, gerne med madolie har jeg nu fået en “flot” stor pigmenteret lige i panden. Av av.. så nu hedder det solcreme året rundt og spf minimum 30 i de solrige mdr. jeg har været udfordret med at finde en der ikke tilstopper huden, og tror faktisk endelig at det er lykkedes at finde ikke mindre en tre stk. lige nu hedder mine favoritter karmameju, rudolph care og la roche posay shaka fluid. Særligt er jeg begejstret for, at have karmameju Per/after Sun serum under. Det fungere bare ✌

  23/04/2020
 • Randi

  Dermalogicas sport virker helt fantastisk for mig, både på kroppen og i ansigtet. Min hud er normalt ikke så glad for solcreme – det er som om, cremerne bare gør huden mere fedtet. Men denne solcreme fungerer bare perfekt. Eneste ulempe er, at den godt kan løbe lidt i hvide streger, når jeg er ude at løbe i de varme måneder.

  23/04/2020
 • Karina Bregendahl

  Jeg bruger Rudolph Care solcreme til ansigtet med SPF 30 de dage, hvor jeg ved at jeg skal opholde mig direkte i solen. Dog stadighed med min serum og olie under. Ellers bruger jeg ansigtscremen Cellular Performance Advanced Day Cream med SPF fra Sensai og ovenpå den har jeg Color-smart day moisturizer med SPF fra Shiseido. Som blush bruger jeg den løse mineralpudder fra Vita Liberata, hvor der også er SPF i.
  Jeg har en tør og sensitiv hud, og kan hurtigt blive rød og irriteret, hvis jeg ikke passer på. Og jeg kan desværre også se, at jeg er begyndt at få pigmentpletter i ansigtet.
  Men jeg må sige, at efter både min farmor og far har haft kræft ( hvor min farmors var hudkræft ) så passer jeg ekstra meget på.

  23/04/2020
 • Inger Engkær Christiansen

  Jeg bruger Avene spf 50, den er perfekt til ansigtet,jeg har større problemer med den til kroppen, lige nu er det matas spf 30<3

  23/04/2020
 • ZS

  Jeg synes ikke jeg har brugt noget bedre end Avene, B-protect, SPF 50 til ansigtet (den, der indeholder lidt farve, når den puttes på, og også bliver kaldt tryllecremen). Jeg er i øvrigt på isotretinoin, og den fungerer rigtig fint for mig (jeg kunne se, at nogen på den medicin har efterspurgt en solcreme, der dur). Under solcremen bruger jeg ellers de mange lag af mist, serum, creme, osv, så den kan ikke stå alene til min meget tørre og sarte hud.

  23/04/2020
 • Irma Schreiner

  Jeg bruger Avene faktor 50 i ansigtet og det fungerer for mig. Skal ikke have flere pigmentpletter i ansigtet!!!

  23/04/2020
 • Ulrika Landström

  Det eneste jeg har fundet der virker til mit ansigt, er Pudderdåsernes creme med solbeskyttelse. Den perfekte til kroppen har jeg stadig ikke fundet, da jeg synes det meste efterlader en film på huden, der tiltrækker alt muligt støv og snavs..

  23/04/2020
 • Camilla Thranegaard

  Jeg bruger Madara Sun 20 til ansigtet hver morgen på din anbefaling, og den fungerer perfekt. Har tør hud. Til hals og brystkasse bruger jeg Matas stribede ansigtssolcreme for at spare på den lidt dyrere Madara

  23/04/2020
 • Karin H

  Jeg bruger PHformulas cc-cream fra sidste års Book en Beautybox. Den har ligget i køleskabet hele vinteren. Det fungerer forbavsende godt, – giver en smule farve og ensartethed samt naturligvis beskyttelse. Jeg er normalt til udelukkende fysiske filtre og ingen mineralske olier og ved ikke om den kan leve op til disse krav, men den leverer.

  23/04/2020
 • Elisabeth

  Jeg er lykkelig for den Origins tryllecreme med solfaktor som Anette for flere år siden anbefalede herinde. Virker altid og er fast element i min hudplejerutine. Så er der Ardens prevage-virkelig god. Og som fugtende dagcreme i sommerhalvåret bruger jeg Murad den røde med solfaktor 30/40. Så ved jeg, at jeg er dækket ind.

  23/04/2020
 • Rikke Liv

  Tak for dig og din nye bog…og ikke mindst denne klumme…der er altid mere at lære!
  Jeg bruger året rundt IS CLINICAL, Extreme protect SPF 30, på varme solskinsdag med Dermatologica’s Solar defense booster Spf 50 Under. Ingen fedtet hud eller Pjerrot hvidt skær

  23/04/2020
 • Louise Poulsen

  Til ansigtet er jeg super glad for den Avene 50 + som var med i en beautyspace box. Til kroppen er olien fra Rudolph super lækker. Og aftersun med guld også fra Rudolph giver en fin glød. I sommer købte jeg en 30 + fra græske Korres som var god, vandfast og billig. Et sandt kinderæg .

  23/04/2020
 • kiss

  Under normale forhold (hvor jeg er på job) bruger jeg Clinique “Even better glow” med SPF 15
  Det er jo langt fra nok nu , med hjemmearbejde og en kaffe ude i solen indimellem.

  Jeg har lært lidt om Kemiske og fysiske filtre nu – så giver det også mening med solcremer der svier i øjnene.

  23/04/2020
 • Katrine

  Mine soludfordringer:
  Kemiske solfiltre irriterer mine øjne noget så grusomt og så er jeg desværre blevet “velsignet” med pigmentforandringer, som bugter sig smukt og brunt over overlæben, så snart årets første sol rammer huden

  Derfor er jeg temmelig religiøs omkring solcreme og det skal gerne være med mineralske filtre.

  Efter at have være en del mineralske solcreme igennem – hvoraf de fleste bliver for hvide på huden og mange af dem med farve er for intense – har jeg fundet frem til, at “Alt i en beskyttelse” fra Pudderdåserne fungerer rigtig godt for mig! Den er mineralsk og med den helt rette mængde farve, der skjuler det hvide skær, men samtidig ikke er så overvældende, at det gør det muligt at bruge den rette mængde solcreme uden at have for meget og forkert farve i ansigtet. Og så er den endda også parfumefri

  23/04/2020
 • Lisa

  Er som mange andre også fan af La Roche Posay’s shaka fluid, da den er nem at smøre ud og som noget af det vigtigste, ikke fnulrer sammen med feks foundation.
  Den er dog en smule pebret, så overvejer den nye fra Garnier “super uv fluid”, som skulle være næsten en kopi af La Roche Posay’s, blot til billigere pris.

  23/04/2020
 • Annie

  Jeg har de sidste ca 5 år endelig lært at bruge solcreme konsekvent. På kroppen bruger jeg en billig svanemærket som børnene også bruger. Til ansigtet er jeg noget mere kræsen. Jeg synes at den nye serie fra karmemeju er rigtig god. Hverken for fedtet eller for matterende

  23/04/2020
 • Josephine Jacob

  Jeg elsker bare solcreme!! Høj spf – helst 50 i ansigtet. Lige nu bruger jeg ZO’ skin, men jeg har kun en med farve i, og det er jo, som du siger lidt problematisk ift. mængde.

  Rudolph Care er bare lækre og jeg kan godt lide deres olie til kroppen med spf. 30
  – Jeg glæder mig bare til snart, at prøve karmamejus solcreme de lyder fantastiske!

  Tak for meget givende sol guide! ❤️

  -Josephine

  23/04/2020
 • Jeanette Bremer Nielsen

  Helt klart iS Clinical eclipse spf 50+!! Åh! Opdagede den sidste år. Har ret sensitiv hud Med tendens til rødme, og jeg har også akneudbrud nogle gange. Denne her klør ikke i øjnene, er ikke for fedtet og kan sagtens bruges under dagcreme. Det er fysisk filter, men synes ikke den gør huden hvid. Den er bare perfekt!

  23/04/2020
 • Helene

  Sensitiv hud med tendens til soleksem.
  Hvis jeg rejser eller er på stranden er jeg virkelig glad for La Roche-Posay Anthelios Shaka Fluid SPF 50+ til ansigtet, den vinder hver gang. Let at påføre, trænger hurtigt ind og fedter ikke på mig – desuden uden parfume. På andre dage benytter jeg Rudolph Care KIDS sunlotion spf 30, som for nogen måske kan fedte en tand for meget, med lidt mineralpudder oplever jeg i stedet en lækker glød – den har både UVA/UVB, parfumefri, lækre olier og er vild med aloe vera delen. Til kroppen bruger jeg den også, men hvis jeg soler er min favorit klart La Roche-Posay Anthelios dermo-pædiatrics 50+ igen til børn, men den fungerer bare. Har desværre ofte oplevet svær soleksem, men med den her har jeg aldrig oplevet at måtte ligge i skygge hele ferien grundet soleksem.

  23/04/2020
 • Katrine B.

  Solcremer har for mig altid været en fedtet og træls affære, men “Sunprise Mild Watery Light SPF50+/PA+++” fra koreanske Etude House har ændret mit syn på, hvordan solcremer faktisk kan føles – og det ses også på mit nu konsekvente brug af de vigtige filtre! Produktet har en super skin feel, høj og bredspektret SPF og er ikke mindst billigt – stor anbefaling herfra!

  23/04/2020
 • Rikke

  Apotekets bioderma er rigtig god. Jeg får ofte uren hud af solcreme, men bioderma giver aldrig de probelemr

  23/04/2020
 • Anne

  Jeg er virkelig glad for Rudolph care face i spf 30. Den giver lige den fugt min ansikt trænger til. Og PH formulas CC cream spf 30, der var i en beautybox sidste forår, er også en vildt god “solsmørelse”.

  23/04/2020
 • Ingelise Nygaard

  Jeg har fundet “min” perfekte solcreme til ansigtet i Rtuals turkise solferie. Faktor 30 om vinteren og faktor 50 om sommeren. Nu ligger jeg ikke og steger i solen, men bevæger mig gerne, hvilket betyder sved. Andre solcremer i kombination med sved får mine øjne til at svide forfærdeligt, det er så ikke sket med rituals. Til kroppen er det mere hip som hap, meeen favoritten er kropssolcremen fra Beauté Pacifique. Forærer min mor mig en Nivea solcreme, bruger jeg dog glad denne.

  23/04/2020
 • Marie Lauridsen

  Jeg har tør hud men hader alligevel den fedtede fornemmelse mange solcremer giver. Har derudover sarte øjne der let løber. Jeg er blevet rigtig glad for Rudolf Care til ansigtet sommeren over.

  23/04/2020
 • Louise F.

  Jeg må slå et slag for Super Sensitive Shield SPF30 fra Dermalogica UltraCalming serie. Super rar at smøre i ansigtet fordi den faktisk er ret.. tyndtflydende? Ved ikke lige om det er det rigtige ord. Den var rar for min sensitive rosaceaplagede hud. Men jeg er på udkig efter alternativer, så jeg skal da lige ha’ kigget forslagene her igennem. 🙂

  23/04/2020
 • Pernille Juul

  Jeg er ret glad for korres solprodukter. De dufter skønt og især deres tinted ansigts solcreme med faktor 30 er god Lige nu. Mange sf kropsprdukterne findes også som spray der gør anvendelse så meget nemmere. Kh Pernille Juul

  23/04/2020
 • Dorthe

  Jeg sværger til City Smart fra Elisabeth Arden og beaute pacifique faktor 30 til kroppen,samt tid i skygge. Jeg er meget opmærksom på beskyttelse da jeg i mine unge dage overdrev soldyrkelse og nu bliver staffet med pigment pletter på kroppen.

  23/04/2020
 • Christine Stormgaard

  Jeg tilslutter mig den Japanske: d’Alba UV Essence Waterfull Suncream, SPF 50+ PA++ den er let og lækker og ideel under make up.

  23/04/2020
 • Pia Gundel

  Jeg bruger lidt forskelligt og har ikke som sådan sværget til et bestemt mærke, men når jeg læser alle de fine kommentarer, så bliver jeg inspireret 🙂 Jeg tror jeg skal teste La Roche Posays shaka fluid spf 50, den lyder som om den vil passe min kombinationshud rigtig fint. God solskinsdag til alle. ☀️

  23/04/2020
 • Ulla

  Bruger året rundt Pudderdåsernes Alt i een beskyttelse med 40 spf. Jeg bruger den oven på dagcreme. Den udjævner hudtonen så fint og jeg behøver ikke andet makeup for det meste. Jeg har endda lettere Rosacea.

  23/04/2020
 • Maria

  Jeg er glad for Avene til både krop og ansigt – i perioder har min hud slået ud når jeg brugte andre solcremer, men ikke disse. Tror dog jeg må prøve den nye BB fra Karmameju

  23/04/2020
 • Karoline

  Mine favoritter er La Roche Posays Anthelios Shaka Fluid Spf 50, som jeg vender tilbage til år efter år. En anden, og meget budgetvenligt creme er Dermas Ansigtssolcreme med spf 30, den fedter ikke, men matterer hellere ikke – den giver lækker glød og huden irriteres ikke af den.

  Begge cremer er nemme at inkorporere i en eksisterende hudplejerutine, og makeuppen ligger så fint oven på begge ☺️

  23/04/2020
 • Anne Ewald Møberg

  Jeg elsker min B-protect med spf 50 fra Avene, som jeg bruger hver eneste dag året rundt. Dog kæmper jeg stadig med at finde den helt rigtige til udendørs sport og løb. Lige nu tester jeg Biotherms gule spf 50, som skulle være ekstra god mod pletter, men den svier i øjnene 🙁

  23/04/2020
 • Majbritt

  Jeg er lige begyndt på Karmamejus nye BB cream og må sige at den er så lækker og giver lige tilpas farve og glød! Samtidig er den lækker i konsistensen

  Ellers har jeg også været virkelig glad for dagcremen med spf 20 fra Faaborg Pharma – begge fungerer supergodt til min sensitive hud

  23/04/2020
 • Vanessa Melanie Alfonso Matzen

  Er ret glad for It Cosmetics CC Cream når man gerne vil have solcreme og Foundation i en

  23/04/2020
 • Anne

  Jeg bruger Dermas stift med faktor 50 og oven på den clarins faktor 50. Hvis jeg tager makeup på, så er det DR Erborians cc cream med faktor 30

  23/04/2020
 • Anne-Sofie

  Jeg er så glad for nilens jord ansigtssolcremer. De er uden parfume, giver en smule fugt til min tørre hud men fedter ikke. Jeg er typen som ikke er glad for de meget matterende solcremer, da min hud er til den tørre side. Til kroppen fungerer avenes godt for mig.

  23/04/2020
 • Sanne

  Min veninde, der er farmaceut, undersøgte markedet for et par år siden og anbefalede dengang La Roche Posay, pga både UVA og UVB beskyttelsen. Så dem har jeg anvendt siden.

  Bruger deres almindelige faktor 30 og 50 til både krop og ansigt. Synes de er lette at smøre ud. Bruger deres børnesolcreme til vores søn og den er også ok at smøre ud. Dog med et let hvidligt skær.

  Bruger Biodermas SPF ansigtsspray som supplement fx inden jeg cykler hjem fra arbejde.

  Det er skønt med al det solskin 🙂

  23/04/2020
 • Mette Pedersen

  Om sommeren bruger jeg altid speciel solcreme til ansigtet (fra Clarins, Biotherm, Shisedo eller lign.) Mg vinteren bruger jeg en dagcreme med spf. Min plan for i år, er at tilføre en mist med spf. Til at friske op med i løbet af dagen.

  I udlandet bruger vi altid P20, er det mest effektive vi har fundet til os der snorkler i flere timer. Mht. Kemisk filter er jeg fuldstændig uenig med dig! Vi rejser normalt i MEGET varme lande, som Afrika og Asien. Det er derfor vi altid går efter solcreme med kemisk filter, da vi i alle de år vi har brugt naturligt filter, oplever at i den varme, begynder huden at svede “hvid”, tænker det er det hvide skær du beskriver. Vi har dog aldrig oplevet at det forsvinder igen (måske den ændrede luftfugtighed og varmen), men derfor bruger vi det ikke mere. Det skal dog nævnes, at jeg altid bruger en stick med høj spf., eller en speciel solcreme til øjnene – aldrig vores alm. Solcreme (min mand gør dog en creme til ALT). Bruger en stick med spf 50 til øjne, ører, læber og skuldre. Ambre Solarie laver en suveræn aftersun med aloe Vera, den giver rigtig god fugt! Vi har også ALTID en kølende “akut” after Sun, hvis man er blevet for sød men er også god, hvis man bare føler sig “varm” efter solbadning. Man kan godt føle sig lidt overophedet i udlandet

  23/04/2020
 • Tine Lindgreen

  Hvor er det fedt at læse andres oplevelser med solcreme, det giver mig rigtig mange gode ideer til hvad jeg skal prøve af.
  Jeg er selv glad for Rudolph Care til ansigtet, jeg synes de kan erstatte en dagcreme fordi den fugter meget fint. I øjeblikket bruger jeg Avene Solaire anti-age 50; den er rar og bliver hurtig mat. Men jeg bruge den altid efter min normale dagcreme, jeg føler ikke den giver nok fugt til at kunne erstatte en almindelig dagcreme. Til kroppen bruger jeg i disse tidlige og hårde solstråler Beaute Pacifique faktor 30, den giver lidt hvid skær men er dejlig tyk og cremet uden at man bliver alt for fedtet. Jeg MUSTHAVE Karmameju solprodukter, især deres BBCcreme lyder dejlig.

  23/04/2020
 • Lotte

  Takker være dig og dine lækre bokse Blev jeg hooked på Versos gode serie. Dagcremen indeholder spf15 men jeg bruger derudover Rudolph Care spf30 I ansigtet på solrige dage. Min hud er tør og får nemt urenheder af alm solproduceret i ansigtet. I løbet af dagen bruger jeg Coola makeup setting spf og på kroppen ligeledes Coolas produkter. Coola Sport linjen er super god til udendørs træning! Endelig er jeg også glad for den Karmameju som var med i månedens boks. Den kunne godt komme med på sommerens liste. Også til børnene! 🙂

  23/04/2020
 • Katrine Berling

  Tre favoritter:
  Ansigt morgenrutine: Vichy Idéal Soleil BB SPF 50 giver den fineste glød og er lækker i konsistensen, og jeg bruger den i stedet for alm. foundation om sommeren.
  Ansigt on-the-go: Bioderma Hydrabio anti-UV mist SPF 30 er genial at have med i tasken, til lige at pifte lidt beskyttelse på i løbet af dagen. Lægger sig helt tyndt og usynligt på huden.
  Krop: Elsker Vichy Idéal Soleil Solar protective water SPF 30 med beta-carotene – den er nem at bruge, klistrer ikke, dufter skønt, og giver en flot glød på huden.

  23/04/2020
 • amaja

  jeg bruger altid dem der også har specielt til øjnene og kan jeg ikke få det er det bare hvad jeg kan få blandt andet matas

  23/04/2020
 • Sarah HS

  Ligesom mange andre i kommentarfeltet, så er jeg vild med Rudolph Cares SPF 50 (min kæreste er også blevet hooked). Jeg er vild med konsistensen og “fornemmelsen”. Det føles ikke som andre solcremer, men i stedet som mine lækre cremer. Jeg kombinerer med IT Cosmetics CC creme, og det fungerer virkelig godt.

  23/04/2020
 • Kathrine Pedersen

  Jeg er generelt vild med produkter fra franske apoteker og har i årevis brugt Avenes solprodukter. Jeg har meget sart og har en meget lys hud med tendens til pigmentfejl. Jeg bliver generelt ikke særlig brun og hurtig solskoldet, så jeg har brug for en god beskyttelse og jeg vil gerne passe godt på min hud.
  Jeg sværger til Avene B Protect SPF 50 + som har lidt farve og virke udglattende til dage uden makeup. Ellers bruger jeg oftest Avene Anti Aging Suncare SPF 50 + over hudplejen og under makeup’en

  23/04/2020
 • Birgitte Fønss

  Jeg bruger Piz Buin faktor 15 og 30 til hele kroppen, alt efter hvad jeg skal. Inden den smøres på bruger jeg Møllerup Gods’ Stress Relief serum i ansigtet og igen om aftenen. Hvis jeg skal på job smører jeg Estee Lauders tinted day cream på. Kan godt lide, at den ikke er så “make uppet”.
  Og oven i det sprayer jeg med La Mer the mist i ansigtet, når jeg føler mig tør i kinderne

  23/04/2020
 • Metteline Lykke

  Jeg er har brugt Rudolp Care faktor 30 de sidste mange år og jeg er vild med den. Min hud er normal til tør. Jeg kombinerer den med Chanels CC-creme med spf 50, som jeg også kan anbefale.

  23/04/2020
 • Freja

  Jeg er SÅ glad for Rudolphs sun stick spf 50. Det er som om, at det hele bliver meget nemmere, når man ikke skal fedte med creme rundt på hænderne. Jeg sværger til den og brugte den i hele ansigtet sidste sommer – der er selvfølgelig risiko for at én ikke er nok. Jeg nåede at købe min tredje i sommeren 2019. Dog mangler jeg stadig den perfekte mist! Jeg har brugt Vichy spray spf 50, men den ligger et glinsende lag på huden, som ikke er så heldigt for en type som mig der fedter i løbet af dagen. Tips til gode mists modtages gerne!

  Dejlig dag til jer skønne kvinder

  23/04/2020
 • Anne V

  Jeg er ret vild med Murads essentiel C eller den med lavendel. De fedter ikke, trænger hurtigt ind og er gode at bruge hele året rundt

  23/04/2020
 • Eva

  Jeg er ret glad for coola. Den matcher min hud, som ellers godt kan have en tendens til at fedte ☀️

  23/04/2020
 • Lærke

  La Roche posays shaka fluid spf 50 er den bedste solcreme til ansigtet jeg nogensinde har prøvet! Let at fordele og man kan ikke mærke man har den på, plus rigtig god under make up. Min hud er til den fedtede side og tendens til urenheder, så solcreme til ansigt har jeg altid haft det stramt med. Men denne er perfekt!

  23/04/2020
 • Dorthe

  Jeg er en solcreme-junkie, og er altid på jagt efter en ny. Intet under spf30 kommer inden for døren.
  Pt. bruger jeg Elizabeth Ardens Great Eight, da den var sat ned med 50% i Matas for noget tid siden. Den er ok, men ikke prangende.

  Jeg har en forkærlighed for japanske og koreanske solcremer, de kan virkelig noget. Mange af dem har både gode ingredienser og fungerer godt under makeup, selv om man bruger den anbefalede mængde.
  Fx Neogens Day-Light Protection Sun Screen SPF50/PA+++, der giver skøn glow uden at fedte, det samme med d’Alba UV Essence Waterfull Suncream, SPF 50+ PA++++.

  23/04/2020
 • Marie

  Tak for altid god og vigtig viden! Jeg bruger solfaktor året rundt. Lige nu bruger jeg en dagcreme fra mutti med solfaktor. Derudover er jeg glad for tromborgs og dermalogias solprodukter. De er lette og fedter ikke, hvilket jeg synes er vigtigt.
  Hav en skøn sommer!

  23/04/2020
 • Hanna

  Jeg er vild med koreanske solcremer – de kan bare det der med konsistensen! Mine favoritter er Cosxr Aloe Soothing, Etude House Sunprise og Missha (den lille lyserøde). De har alle spf50, men er lette og nemme at smøre ud, uden noget white cast. Koreanske solcremer er helt sikkert værd at prøve for dem, der “hader” følelsen af solcreme 😉
  Har også La Roche Posay spf50 shakafluid, men der er for meget alkohol i til min smag. Næste skud på stammen er Rudolph Care, som jeg glæder mig til at prøve.

  23/04/2020
 • Allis Poulsen

  Bleg og fregnet med lys og sart hud. Til ansigtet bruger jeg Rudolph care sun face cream 30, fra nu og langt hen på sensommeren. Til Kroppen bruger jeg piz Buin tan & protect faktor 30. Af mange jeg har prøvet beskytter den mig bedst. I år er jeg igang med at teste Karmemejus sol serie til kroppen. Og ellers er skyggen min bedste solbeskyttelse.

  23/04/2020
 • Anne L.

  Jeg foretrækker Prisma Protect, dermalogica. Den er nem at fordele og man føler sig ikke fedtet.

  23/04/2020
 • Elisabeth

  Jeg er lidt whatever-jeg-har-agtig, når det glæder kroppen (men det kan være det ændrer sig med Karmameju, som jeg tester i dag), men jeg er emsig med ansigtet, fordi jeg har tendens til at slå ud af spf, og jeg hader derudover at bruge klassisk solcreme i ansigtet (det svider nemlig i øjnene). Men jer er blevet big time fan af Dermalogicas Prisma dagcreme med spf 30. Det var faktisk dig, Anette, som gjorde mig hooked, efter den var med i en beautyboks. 😉
  Derudover er jeg ret vild med den Avene spf 50, der var med i marts (?) beautyboks og Biodermas farvede solcreme er også god (ved ikke, om man kan få den i DK). Høje var mine forventninger ligeledes til Biodermas spf-spray til ansigtet (især fordi man kunne bruge den over makeup i løbet af dagen, yeahy) – men sprayen går i stykker for et godt ord og længe før den blot er halvt brugt; har derfor måttet bytte den to gange og har for nylig givet op og kylet den ud, for det er simpelthen for stor en irritation.
  I år vil jeg prøve Smuuk tan – bare fordi jeg nu er hooked på Hydra-pillerne. Lol, det kan godt være, at dine bokse er billige, Anette, men produkterne er så gode, at de giver dyre vaner 😉

  23/04/2020
 • Merete

  Tak for altid interessante indlæg
  Har mild rosacea og har derfor shoppet rundt i diverse solcreme-kombinationer som udfordrede tilstanden.
  Takket være dine fine indspark har jeg fundet den perfekte combi for mig:
  SkinCeuticals CE Ferulic serum og ovenpå Mineral Radiance UV Defense. Tak

  23/04/2020
 • Emilie

  Kære alle beautyspacere <3
  Jeg bruger dagligt Rudolph Sun facecream spf 50. Derudover supplerer jeg med Bioderma Hydrabio spf30 mist i løbet af dagen. Jeg synes dog, at den sætter sig lidt som en maske ovenpå huden på trods af, at det er en mist. Den spiller ikke altid godt sammen med det, man har nedenunder. Så jeg søger stadig med lys og lygte efter en smart løsning til at genopfriske SPF i løbet af dagen. Rudolph bliver dyr i længen, hvis man skal friske op mange gange om dagen, hvilket jeg er nødt til, da jeg er meget ude. De næste måneder skal jeg sejle langturssejlads, og vil blive udsat for ekstrem UV belastning, så her er virkelig god UV beskyttelse en udfordring, MEN en nødvendighed. Jeg tænker stadig over, hvad der vil være den bedste løsning.
  Tak for jer alle og tak for dig Anette.
  Kh Emilie

  23/04/2020
 • Katrine

  Spændende læsning! Ikke mindst alle folks gode forslag!
  Jeg faldt sidste år denne: DR. ANDREW WEIL FOR ORIGINS™ Mega-Defense Advanced Daily UV Defender SPF 45. Det er en tynd creme, der kan tilføjes under eller over din almindelig dagcreme og nærmest er helt usynlig. Den fedter ikke og er nem at inkorporere. Jeg sveder meget i sommermånederne og skal bruge noget min hud kan ånde igennem.
  Dog døjer jeg også med hyperpigmentering på overlæben (ikke fedt), og her bruger jeg: A-Derma Protect Invisible Fluid SPF 50+ for ekstra beskyttelse. Og så har jeg også enten Avene eller Cliniques spf 50 Stick i tasken, som jeg nemt kan påføre når jeg er ude.
  Vil dog også lige slå et slag for Coolas Matte cucumber creme! Den matterer helt fantastisk og føles nærmest primer-agtig. Jeg skal klart prøve deres nye “drops” også.
  Kunne godt tænke mig at prøve Karmamejus nye cremer også, de lyder spændende.

  23/04/2020
 • Lissi

  Jeg bruger solcreme året rundt i ansigtet….den bedste til forebyggelse af rynker 😉 Jeg har haft Basalcelle hudkræft og beskytter derfor min hud ekstra godt både i ansigtet og på kroppen.
  Jeg har haft hele hovedet i et “SkinCeuticals”-apparat, der kan afsløre, om solcremen dækker optimalt. Jeg kunne derfor ikke finde på at skifte fra deres “Mineral Radiance UV Defence SPF 50. Den har en anelse farve.
  Til kroppen har jeg i årevis brugt Vichy Idéal Soleil SPF 50.

  23/04/2020
 • Anna

  Er glad for solcremer fra Nilens Jord De fedter ikke, og svier heller ikke min sarte og tørre hud

  23/04/2020
 • Marianne Mejlsø

  Så kan jeg bedre forstå mine øjne svider og gør ondt. Jeg må gå efter solprodukter med fysisk filter i stedet for.

  23/04/2020
 • Heidi Holm

  Som du Anette, har jeg desværre været lidt af en for flittig gæst i solarierne tilbage i 80’erne i min teenagetid, og af skade bliver man klog (men sjældent rig 😉 ) – Så jeg har lært lektien, og sørger bestemt for solbeskyttelse året rundt. Hos mig er Avéne B-protect blevet et kæmpe hit, siden du fortalte om det Anette, og siden jeg var så heldig at få fat i en af dine Beautyboxe, hvor den var i 🙂 Elsker at den både giver beskyttelse og har virkningen som BB cream på samme tid – så gør det ikke så meget, at man i øvrigt er make-up fri – som det nu er, i disse Coronatider – for den giver lige det ekstra gode “blur” til huden, samtidig med den gode beskyttelse <3
  Herudover er jeg flittig bruger af Caudalies skønne solcremer – én til ansigtet (faktor 30) og faktor 15 til kroppen.

  23/04/2020
 • Jessica Simonsen

  Jeg har været lidt for glad for solen på en masse ferier hvilket har betyder at jeg nu nærmest bare skal tænke på sol før jeg får de irriterende pletter så jeg passer rigtig meget på de skadelige stråler. Jeg har prøvet en del solcremer, nogle har irriteret mine øjne og andre har været fine. Lige nu bruger jeg Rudolph Care Face Cream faktor 50 (cirka 20 min efter min dagcreme). Derefter venter jeg lidt før jeg påfører “Your Skin But herrer CC+” cream som indeholder SPF/FPS 50. Når jeg ved jeg skal være ude medbringer jeg min kasket samt min Coola SPF 30 spray. Og så har jeg skippet p-piller og prøver ikke at stresse. Hvad man ikke gør for den hud.. 🙂

  23/04/2020
 • Julie

  Jeg har lys, sart, tør og uren hud, og har altid hadet at komme solcreme i ansigtet, da jeg slår ud med det samme! Jeg har gennem årene prøvet en masse, pt er jeg så glad for Coola makeup setting spray SPF 30, hvis jeg har makeup på, eller til hverdags brug; is clinical faktor 50 med en smule farve i, held perfekt

  23/04/2020
 • Sanne

  Førhen elskede jeg Ambre Solaire, men den var for dyr for min slunke ungdomspengepung. Nu er er blevet rigtig glad for Piz Buin, som jeg har både som faktor 15 og 20. Begge fordi de føles som en almindelig dagcreme, suger hurtigt ind og beskytter virkelig godt. Jeg har også faktor 50 fra Nivea, til hvis vi f.eks. er i Italien (jeg er meget bleg). Min sportsidiotmand har jeg lært at bruge P20, da den virker godt og holder længe. Min brolæggersøn køber jeg en spray, vistnok fra Nivea, så han og hans makker kan grafittimale hinanden, som de siger. Derudover har jeg altid læbepomader med min. faktor 30 og helst mere. Til feriebrug forkæler jeg mig selv med en gloss med farve. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  23/04/2020
 • Siff Tordenro

  Wow så faldt “brikkerne” på plads, kunne ikke forstå hvorfor min hud er så Irriteret her for tiden, troede det var min A-vitamin natcreme.
  Jeg har her på det sidste brugt store mængder af Elizabeth Arden, GREAT 8, SPF 35 PA+++ som solcreme. Mine øjne svider og huden er irriteret.
  Vil spørge om du tror jeg kan bruge Rudolf Care sol faktor 50? (Fordi jeg har fået den som gave) og så bruge antioxidanter inden under? Du skriver mist, jeg har pt Ma:nyo, Bifida, Ampoule mist og Ole Henriksen Truth Serum, med nasser af c-vitamin, -ville det være gode antioxidanter ?
  ✨✨ Tak for et godt og brugbart indlæg Anette
  Med venlig hilsen
  Siff Tordenro

  23/04/2020
 • Dorthe Sørensen

  Jeg er vild med Rudolph cares solcremer, og specielt dem med glimmer. Derudover har jeg hele sommeren Biodermas spf 30 lille taske spray med mig, så jeg kan få hurtig beskyttelse når jeg bevæger mig rundt i byen.
  Om morgenen bruger jeg Avenes ansigtssolcreme med farve- den er genial!
  Og så glæder jeg mig til at komme igang med Karmamejus solcreme fra april boksen, for den dufter helt vidunderligt.

  23/04/2020
 • EMF

  Er glad for Nilens Jord spf 30 til ansigtet. Fedter ikke min hud. Til kroppen Rudolf Care. Også super dejlig.

  23/04/2020
 • Lotte

  Jeg er helt vild med den fra skinceuticals – mener den var med i en boks fra dig Anette den er nem at smøre på og trænger hurtigt ind, og vigtigst af alt så slår jeg ikke ud af den. Syntes desværre der er mange solcremer som giver mig teenage-hud.

  23/04/2020
 • Karoline Madsen

  Bedste solcreme tip:
  Solcrem i ansigtet og morgenen. Solstift i håndtaksken, den kan bruges hver gang man skal udenfor. Jeg bruger specielt min på pigment-overskægget, Er meget glad for den fra Rudoph Care det virker perfekt. God sommer til alle.

  23/04/2020
 • Lone Bruun

  ☀️Ultrasun SPF 30 face ☀️
  Nem at påføre, usynlig på huden og Ingen øjn svie.

  23/04/2020
 • Charlotte Riis

  Solcreme solcreme solcreme er ET MUST året rundt. Det har du lært mig 🙂
  Til ansigtet bruger jeg Avenes B-protect, deres alm spf 50 uden farve el tryllecremen fra Origins spf 40.
  Til kroppen bruger jeg Avene, La Roche Posay og Ecooking.

  Det betyder meget for mig, at cremerne ikke klistre og er nemme at påføre (ellers kommer mine børn aldrig til at bruge solcreme)
  Fra nu af bruger jeg ikke de skrappe AHA masker, men venter til efteråret når solen gemmer sig.

  Mit næste køb skal være IS Clinical Extreme protest spf 30 til ansigtet og generelt mere koralvenlige solcremer, som fra Vichy, Rudolph og Karmameju.

  Ha’ en fantastisk solrig dag påført solcreme, i skyggen og med solhat på
  Charlotte Riis

  23/04/2020
 • Eva B

  Vi er endt med at have Avivir Aloe Vera Sunlotion og After sun stående hvert år. Vi startede med Avivirs After sun på anbefaling af Pudderdåserne og pga. min irriterende, tilbagevendende soleksem først på sommeren. After sunen er simpelthen fremragende, og heler effektivt en soleksemplaget hud på en enkelt nat.
  Sollotionen ligger i faktor 15 og 30, og fungerer perfekt med min småfedtede hud. Jeg kan godt lide konsistensen (rimeligt tyndtflydende) og duften (frisk; af aloe vera) og så fungerer den godt under makeup. Omend jeg ikke bruger meget foundation om sommeren, lidt concealer på udvalgte steder dækker som regel OK.
  Serien indeholder 70% økologisk Aloe vera samt E-vitamin, og har blandede solfiltre; altså både kemiske og fysiske filtre, og indeholder desuden ikke parfume eller stoffer, som er allergifremkaldende eller mistænkt for at være hormonforstyrrende.
  Og så giver den masser af fugt. Efter råd fra dig (tror jeg…) bruger vi ofte resterne af vores sollotions som bodylotions om efteråret, og her fungerer Avivir serien supergodt.

  23/04/2020
 • Simone Olsen

  Jeg har desværre ingen anbefalinger, da jeg har ledt efter en solcreme så længe uden resultat! Jeg vil dog stadig gerne smide et lod i puljen om en lækker solpakke 🙂 Tænker at jeg næste gang må prøve solcremen fra Murad du anbefaler, for mit store problem har været at finde en solcreme der ikke får mig til at se fedtet ud. Jeg ligner altid en der har smurt et tykt lag olie i hele ansigtet, det er som om de solcremer jeg har prøvet bare skøjter rundt på huden.

  23/04/2020
 • Katrine

  Jeg benytter Youth Lab – Daily sunscreen cream SPF 50.. Den indeholder en masse antioxidanter, vitamine E, hyaluron Syre, stam celle plante extrakt og både UVA og UVB. Den har en naturlig farve som tilpasser ens hud! Synes det er det bedste for så behøver man ikke ret meget andet make up 🙂 Jeg har meget lys hud og tendens til rødme og denne cream giver en masse fugt igennem hele dagen og “skjuler” fint rødmen. Ingen svien i øjnene. Yndlings cream !

  23/04/2020
 • Simone

  Er glad for Rudolph SPF 50 i ansigtet blandet med lidt Madara City CC☀️
  Kroppen får en omgang Derma eller Rudolph SPF 30 i DK og SPF 50 ved stærkere sol

  23/04/2020
 • Trine Tousgaard

  Til kroppen er jeg ret glad for Rudolphs faktor 30. I ansigtet bruger jeg en ansigtscreme med spf hele året, om sommeren tilsætter jeg lidt ekstra, i form af ex. Avene.

  23/04/2020
 • Nanna Nathalie

  Jeg har fornyeligt købt Aloe Soothing Sun Cream fra Cosrx spf 50, da jeg havde læst godt om den. Jeg er meget lys med tendens til rødme, og har efterhånden vænnet mig til hvert eneste år at blive solskoldet, på trods af solcreme. Men det er åbenbart slut nu! Det er den bedste solcreme jeg har prøvet, og som ekstra bonus har den fuldstændig samme konsistens som en almindelig dagcreme og fedter på ingen tænkelig måde. Nu mangler jeg bare at finde en til kroppen 😉

  22/04/2020
 • Carina Kjærsgaard

  Jeg har altid haft fregner og været glad for dem, men efter en sæson hvor jeg afprøvede p-piller, fik jeg melasma (pigmentpletter) især på kinder og ved tindingen. Ikke særlig kønt. Men jeg elsker solen! Så jeg er nødt til at beskytte min hud, når jeg går så meget ude! Jeg går delvist med skyggehat og solbriller, og så bruger jeg La Roche-Posay Anthelios 50+ Shaka Fluid! Den er lækker i konsistensen, fedter ikke og beskytter maksimalt!

  22/04/2020
 • Cecilia

  Da jeg døjede med meget fedtet acnehud, har jeg været gladest for en ultra light fra Kiehls, som ikke føltes fedtet – vist kemisk filter. Nogle gange brugt sammen med en fugtgele for ikke at sætte tørre rande om øjnene. Og ‘sidst på måneden’ gerne Dermas billegere spf30 til ansigtet. Ikke helt så mat, men dejligt tyndtflydende. Nu har min hud fået behov for lidt mere pleje/fugt, så jeg sætter pris på de mange gode forslag her på siden. Jeg har prøvet den fra Rudolph, som er lækker, men fedter i T-zonen på mig.

  22/04/2020
 • Malene Thackrah

  Til hverdag bruger jeg Estée Lauders CC creme med beskyttelse i – den smelter fin på huden og giver mig en fornemmelse af fugt i løbet af dagen (plus den er drøj i brug!) Nu når solen rigtig kommer frem svæger jeg til Coola mineral face (til ansigtet – sjovt nok) udenpå min normale mist-serum-dagcreme, den er lettere mattetende og farvet, så man ikke får ‘solcreme look’ jeg føler mig godt beskyttet – til kroppen bruger jeg også Coolas spray solcreme, det er vist de grimme nano fyre, men at ‘smøre sig ind’ har aldrig været nemmere, og har endnu ikke været forbrændt en eneste gang jeg har haft den i med i bagagen.

  22/04/2020
 • Christina Ulrikka Solveig

  Min hud har ændret sig efter jeg er kommet i overgangsalder pigmentpletterne er blevet mere synlige, synes jeg har svært ved at finde en serum dr kan give fugt nok og uden af fedte. Jeg fedter i T-zonen og bliver især tør på kinder og pande, ville ønske jeg havde passet noget bedre på min hud i min unge dage, alt for meget sol og næsten ingen solcreme. Har de sidste mange år prøvet utallige solcremer, dem der virkede for nogle år siden duer ikke længere på min hud, men synes Rudolph Care sunserie er super fin og især solstiften, den har reddet mine tørre læber en del gange, men har endnu ikke mødt en solcreme som er helt perfekt for min hud.☀️

  22/04/2020
 • Mette Guldberg

  Jeg har en klassisk kombineret hud med Fedtet t-zone og det er næsten som om alt glider af – især på overlæben, det desværre også har en mørk pigmentskygge.
  Jeg har i flere år brugt VitaZing fra Origins om vinteren, men den har kun faktor 15 og jeg tyer derfor til Avene bb protect når solen kommer frem. Men jeg er udfordret af øjne det svier og vil derfor prøve nogle med fysiske filtre af.

  Jeg har været glad for nogle af de mist, der er kommet frem – fx fra Bioderma, Vichy og La Roche Posey. De er lette og fantastiske i ansigtet og især i skilningen, hvor jeg let bliver forbrændt. De er dog lidt for lette til at bruge alene i ansigtet.

  På kroppen er det næsten altid Vichy eller LRP – faktor 30. De laver gode cremer der er nemme at smøre ud og som samtidig fugter min meget tørre hud.

  22/04/2020
 • Tanja Elisabeth Donbæk

  Jeg har mild rosacea og selvom der er alkohol i La Roche-Possys Shaka fluid 50, så fungerer den super på min hud. Den trænger hurtigt ind i huden og føles aldrig klistret. Den er også virkelig god under makeup. Så skal jeg have flydende foundation på, så bruger jeg altid den. Jeg er også rigtig glad for Rudolphs faktor 30 til ansigtet. Derudover har jeg også brugt city block sheer faktor 25 fra Lancome. Jeg bliver meget nemt generet i øjnene solcreme. Det gør ingen af disse.
  Overvejer at prøve den nye solcreme fra Karmameju.

  22/04/2020
 • Charlotte Bjørn

  Har aldrig gået så meget op i hvad jeg brugte, men bare at det var faktor +15.
  Sidste sommer blev jeg dog glad for Dermalogica Prisma Protect SPF 30 – kombineret med Rudolf Care solcreme.
  Prisma Protect er god at smøre ud – og er ikke klistret på huden.

  22/04/2020
 • MetteMarlene

  Jeg er vild med Ecookings solcreme med faktor 30. Den kan bruges til både ansigt og krop – bruger den især til mine løbeture, hvor jeg ofte er igang i 1-2 timer. Bruger Elisabeth Ardens Mist under.
  Om morgenen inden job, bruger jeg Avene farvet solcreme til ansigtet. Giver huden en pæn jævn let farve.
  Jeg er i midt 40’erne med lidt fedtet t-zone og en del smilerynker:-)

  22/04/2020
 • Sjostran

  Har lige købt Karmameju solcreme til ansigtet, efter at have fået solcremen til kroppen med i beautyboksen. Den er virkelig lækker, og gør ikke huden hvid. Har tidligere brugt bio beautee, spf 50, da det var den eneste, jeg kunne bruge uden at øjnene løb i vand. Ulempen var, at man blev hvid i ansigtet i lang tid. Til gengæld blev jeg aldrig solskoldet, selv i Sydfrankrig, men langsomt pænt brun. Til daglig brug står den pt på City CCfra Madara.

  22/04/2020
 • Filippasmom

  Jeg er hende der sværger til City Smart fra Elisabeth Arden. Prøvede den i en af dine skønne boxe, og har ikke siden prøvet noget så lækkert!
  Heldigvis findes der billigere alternativer: Jeg er meget begejstret for den nye solserie fra Änglamark. Købte en tube Sun Creme faktor 50 til mine børn, og den er virkelig let og nem at smøre ud.
  Jeg har været meget begejstret for Rudolph Care solserien, men den misfarver desværre mit tøj. Så ærgerligt for de er så gode!
  Solskinshilsner ☀️

  22/04/2020
 • Ditte H

  Åh jeg er afhængig af Dermalogicas Super Sensitive Shield spf 30 til mit ansigt, og så bruger jeg også Foundation med spf i ovenpå 🙂 Til kroppen er det gerne en solcreme fra enten Clarins eller Clinique.

  Jeg har knastør hud, som i virkelig knastør! Og ellers sensitiv med tendens til rosacea …

  22/04/2020
 • Rikke

  Jeg er meget glad for Avene B protect, som du også har på billedet. Det er sikkert på anbefaling her fra, jeg kom igang med den. Min kombinerede hud ser fin og mat ud med den. Men jeg er på jagt efter noget, der samtidig fugter min hud lidt mere. Og så er jeg også glad for min kasket!

  22/04/2020
 • Jeanett Kristiansen

  La roche posays anthelios antishine dry touch gel-cream spf 50 skal have en anbefaling. Jeg har en selvsmørende normal t-zone og nogle tørstige kinder. Jeg sveder ret nemt i ansigtet (dog ikke så det løber helt umotiveret) når det er varmt, så den her sørger for at at min hud ikke skinner så voldsom i de varme måneder som jeg har oplevet andre solcremer gør.
  Jeg har altid fugtmætning og antioxidanter nedenunder min solcreme i form af pestle and mortars pure hyalorinic serum eller en god aftersun for ellers får mine kinder ikke fugt nok 🙂

  22/04/2020
 • Conny

  Der er ingen tvivl – sidste års apotekerhit fra dig: Avenes bb protection i fin, prisbillig tube eller Pudderdåserne Alt-i-en beskyttelse. Begge med lidt farve og så lette, at de kan bruges ovenpå yndlingscremen.
  Købte begge sidste år og faldt med det samme for avene, men ikke Pudderdåserne – I år er jeg vild med sidstnævnte 0)

  22/04/2020
 • Heidi S

  Min favorit er la roche posay anthelios spray faktor 50, både til mig selv og min søn. Ikke klistret og nem at smøre på, i andre lande kan man få den som aerosol spray men den har jeg ikke fundet i dk.

  22/04/2020
 • Marianne Vognsen

  Jeg er glad for Pudderdåsernes “Alt-i-en-beskyttelse” som er en parfumefri let farvet dagcreme med SPF 40. Cremen er med mineralsk solfilter. Indeholder desuden hyaluronsyre og C-vitamin. Bruger den året rundt 🙂

  22/04/2020
 • Marianne

  Jeg er glad for Pudderdåsernes “Alt-i-en-beskyttelse” som er en parfumefri let farvet dagcreme med SPF 40. Cremen er med mineralsk solfilter. Indeholder desuden hyaluronsyre og C-vitamin. Bruger den året rundt 🙂

  22/04/2020
 • Anita

  Det som virker for mig er en let solcreme. Den skal være let at smøre ud og meget gerne med lidt farve i.
  Tit kombinerer jeg – først Rudolph care solcreme som dagcreme med faktor og bagefter ph formula CC creme eller Coola BB creme eller den nye BB creme fra Karmameju
  Det skal føles lækkert og absolut ikke som jeg husker solcreme fra min barndom sejt, klistret og hvidt – jeg husker det føltes som om huden gjorde modstand, når solcremen blev trukket henover ansigtet

  22/04/2020
 • Sophie Peytz

  La Roche Posays Shaka Fluid med spf 50 er den bedste ansigtssolcreme til min hud, der i en alder af 30 stadig opfører sig som en teenager med tendens til urenheder og fedtet t-zone.

  22/04/2020
 • Julie Larsen

  MADARA Plant Stem Cell Age Protecting

  Bruger 365 dage om året MADARAs CC creme med spf 15, men her fra foråret bruger jeg deres plant stem cell spf 30 inden under.

  Jeg har en kombineret hud til den tørre side, som er udfordret af hormornel akne. Og min hud er på vej mod de 29 år.

  Jeg elsker disse produkter, da de indeholder for mig nogle gode ingredienser, dufter mildt og dejligt (lidt chokolade agtigt ). Og så er de tilføjet lidt farve, så jeg ikke behøver makeup om sommeren, da de giver en super flot glød og udglatning af hudtonen.
  Har brugt dem i en del år nu, og er stadig favoritter

  22/04/2020
 • Rie Viola

  Jeg har netop købt Rudolph Cares nye lette olie og deres solcreme til ansigtet. Det er super let at bruge og svier ikke i mine sarte øjne. Olien gør at jeg på ingen måder følger mig stram i huden. Har kun prøvet denne løsning et par dage, så håber det bliver mit sommer hit.

  22/04/2020
 • Bente L

  Darphin intral sps50 meget let farvet og fnulrer ikke med Foundation

  22/04/2020
 • Linda

  Jeg har sensitiv og tendens til tør hud, og jeg bruger med glæde Sunsilk Drops fra Coola og deres spray faktor 30 til kroppen. Ungerne elsker også den sidste – de bader nærmest i den 🙂 Men de bliver nu primært smurt i Rudolph Care Kids 50, som er fantastisk nem at smøre ud. Sollune knus herfra

  22/04/2020
 • Malene S.

  LaRoche-Posay er en vinder på mange områder herhjemme! Både til voksne og børn. Men det betyder ikke, at vi ikke har afprøvet og afprøver andre mærker også.
  Jeg kan dog desværre ikke anbefale ret mange af dem…
  Derma, som skulle være god for den sarte hud, giver alle herhjemme røde knopper (Ja, det er bogstaveligt).
  Matas de stribede, fedter for meget, og får vores ansigter til at skinne om kap med solen.
  Cien fra Lidl, ja lidl, var god for nogle år tilbage, da min søn var lille bitte, men de ændrede opskriften, og så gav den gule pletter på tøjet.
  LaRoche-Posay fedter ikke, den efterlader ikke pletter, holder godt, den fugtgiver og er drøj i brug.

  22/04/2020
 • Pernille

  Jeg har meget lys hud + er rødhåret og for mig virker Rudolph’s faktor 50 fantastisk på både ansigt og krop. Har lige prøvet mig med en lille Vichy rejsestr som også beskytter godt med forårssolens stråler, men er meget parfumeret. Vil gerne prøve coolia, som skulle være super og er både med og uden duft.
  P20 spray lugter så giftigt, men den beskytter min hud godt i vand og så tørrer den godt ind. Men er stoppet med at bruge den pga den kraftige lugt.

  22/04/2020
 • Anne K.

  Siden jeg modtog den afbillede Avene med lidt farve i og SPF 50 har jeg sværget til den. Den fedter ikke og givet huden et pænt ensartet udseende. Til kroppen bruger jeg Coola, fordi det er nemt med spray. Jeg er meget lys i huden, så jeg bruger altid høj faktor 🙂

  22/04/2020
 • Sanne L

  Med tør hud også om sommeren har det været svært for mig at finde en mineralsk-baseret solcreme med mikropigmenter, der ikke udtørrer min hud og heller ikke gør den det mindste hvidtet. Min absolutte er favorit er Annemarie Börlinds orange serie, der godt nok beskrives som anti age (suk!), men i hvert fald er den mest plejende solcreme med faktor 15 jeg har kunne finde. Et ekstra plus er at den også giver sådan en fin glød/glow til huden. Dufter svagt og eksklusivt af en pudderagtig duft, så det er en ren fornøjelse.

  22/04/2020
 • Susie Hornbæk

  Jeg er virkelig glad for Wasos fine fugtcreme med spf 30 – den giver fin glød og den holder til en hel dag på legepladsen, jeg er ikke lige typen som kommer extra på i løbet af en arbejdsdag:-)

  22/04/2020
 • Maria Lenskjold

  Til ansigtet bruger jeg Clarins Sun Wrinkle Control Cream For Face (faktor 30), som jeg synes har en fin konsistens, duft og holdbarhed.

  Til kroppen snupper jeg Niveas den blå med faktor 30 el. 50.

  22/04/2020
 • Annette Aarre Dalsgaard

  LaRoche-Posay er min favorit. Den er let og lækker, dufter IKKE af kokos og tørrer hurtigt ind. Og så passer den godt til hele familien, både dansker bleg og oliven hud 😀

  22/04/2020
 • Didde

  Har fået frosset en solskade væk og skal nu bruge SPF 50 i ansigtet. Har købt clinique og Rudolfs. Vil varmt anbefale rudolfs den er super lækker og dufter skønt. Clinique bliver jeg lidt spøgelse af. Måske fordi jeg forvekslede mandel med valnød.

  22/04/2020
 • @leafysmoothie

  Jeg har et lidt religøst forhold til solcremer og har altid en ret stor garderobe spf stående både mineralske, kemiske og farvede og ufarvede osv da jeg synes mine forskellige aktiviteter og tider på dagen jeg er ude og hvor længe kræver forskellige produkter, og om det er under makeup eller ikke, er det varmt ude og så videre. Applicering sker efter case til case, LOL.
  Ligesom dig og mange andre holder jeg med om at EA prevage city er fantastisk året rundt, andre favoritter jeg genkøber er Madaras store tube spf 30 (på mig oxiderer den lille farvede creme og bliver let orange), Avene fluide minerale teintee spf 50 (udlandet og højsommer valget, men også pæn som let makeup+pudder), en god kemisk er Cosrx Aloe soothing sun cream spf 50 (trænger hurtigt ind og giver et nøgent look for no-make-up dage) og til sport eller bad er koreanske Missha Waterproof mineralsk fantastiskt selv om den hvidter lidt, fordi den bare bliver siddende (mineralsk faktor, så god når man sveder under træning og hvor det er lidt pyt med at man er lidt hvid synes jeg). Filorgas spf 50 er fantastisk til højsommer, da den er tilpas matterende uden at blive tør og dufter luksus. Hvis der skal bruges store mængder på ferier/højsommer er jeg også glad for niveas uparfumeret sortiment (læser ingredienserne og undgår visse stoffer som homosalate og octocrylene) eller de uparfumeret fra LRP som jeg bruger til familien/børn. Min hudtype er normal til tør og jeg køber altid nye solcremer, og tester mange hver sæson har endnu ikke fundet en som er god til alle de forskellige behov jeg har.

  22/04/2020
 • Tanja

  Jeg plejer at bruge Rudolph Care, som egentlig er super lækker, men de sidste 2 uger har jeg brugt Karmameju Sun, den er SÅ voldsomt lækker (både i krops- og ansigtsudgaven) og dufter af spa – selv mine børn piver ikke længere over at skulle have solcreme på, der “lugter” og det er søreme noget af en sidegevinst i en familie med 3 børn 🙂

  22/04/2020
 • Britt Levinsen

  Murad. Har både en solcreme der er oliefri ( kan bruges direkte oven på Bioeffect, som jeg sværger til) samt deres, c-essential dagcreme, som har det flotteste fysiske filter, der giver huden et gnistrende skær.
  Jeg synes c-essentiel er den flotteste jeg har prøvet. Den går i et med huden, uanset hvad jeg har under af serum og mist, og den fungerer godt om øjnene. Dog skal der lidt pudder under de nederste vipper, så mascaraen ikke sætter grå,skygger.

  22/04/2020
 • Lisa

  Til ansigtet, sværger jeg til Murad og La roche Posay, fordi jeg (stadig) har acne hud, på trods af at jeg altså er fyldt 45! Til kroppen bruger både jeg og mit barn La roche Posay, som er uden parfume og parabener; stort must for mig. Waterlover spf 30 i væskeform fra Biotherm er også super lækker og kan trygt bruges af både børn og voksne der ikke ønsker skadelig kemi, den er ligeledes god og ufarlig for havmiljøet

  22/04/2020
 • Pia Hvenegaard

  Rudolph vares sololie er simpelthen det bedste.
  Bruges både krop ic ansigt.
  Føler mig på ingen måde olieret som med andre olier

  Derudover fixer jeg solbeskyttelsen op i dagens løb med Biotherms spray

  Og ellers forsøger jeg at indgå sol for meget da jeg døjer med pigmentpletter efter mange års soldyrkelse

  22/04/2020
 • Carina S

  Elsker Avénes B-Protect, men beskytter den mon lige så godt som en ‘almindelig’ solcreme? ☀️

  22/04/2020
 • Jeanne corinth

  Rudolph Cares solcrem, er som skabt til min hud.

  22/04/2020
 • Anja Svendsen

  Matas børneserie fungerer godt til kroppen. I ansigtet Purely Professionel, Nilens jord, Karmameju og nærmest alle fra Avene.

  22/04/2020
 • Laila Andersen

  Jeg ville så gerne have lagt et billede op af mit super-sæt, som umiddelbart virker som et umage par. Jeg bruger (efter din anbefaling for måneder tilbage) Jurliques Moisture Replenishing Day Cream, nu blandt sammen med Dermalogicas Solar defence booster. Det er et lidt umage par, fordi konsistensen er ret forskellig fra den ene til den anden. Det er dog ret nemt at blande en ært af den ene og en ært af den anden, og så er jeg dækket fra pande til bryst. Det fungerer bare fantastisk på min 55-årlige hud. Jo, jeg “mist’er” også – pt med Kiehl’s Cactus Flower & Tibetan Ginseng Hydrating Mist, og så kombinerer jeg pt Nilens Jord Serum med The Ordinary’s Niacinamide 10% + Zinc 1%.
  Win Win det hele!

  22/04/2020
 • Lise/walkinrunout

  E. Ardens mist efterfulgt af filorga time-filler og sidst avene tinted fluid faktor 50…
  Jeg mærker intet og det lægger sig SÅ flot på huden

  22/04/2020
 • Christina Kragh

  Det med solcreme der svier i øjnene kender jeg alt for godt specielt når man er i vandet .jeg har i mange år været fan af vita zing til ansigtet men den svier frygteligt i mine øjne når jeg bader, lidt øv for den er virkelig lækker ! Dermalogica er meget lækker til ansigtet og svier ikke i øjnene så den er jeg glad for og så Rudolph care til kroppen stor elsker jeg, eneste minus er duften!! Jeg vil dog denne sommer få afprøvet de nye sol cremer fra Karmameju dem har jeg positiv forventninger til da alt andet de laver bare er så lækkert jeg er specielt storforbrugere af deres body oil 02 med lavendel den har fast plads på mit badeværelse og bliver brugt på våd hud hver dag efterfulgt af en tur under bruseren og jeg elsker det . Kh C

  22/04/2020
 • Dina Mizrahi

  Jeg ELSKER Lancasters produkter. Både solcreme og selvbrunere er de bare gode til. Og jeg er kræsen selvom jeg aldrig har problemer med svie i øjnene. Rens clean screen og Avenes B- protect bryder jeg mig ikke om. De bliver alt for tørre. Jeg er også rigtig glad for Puritos Centella green safe sun . Koreanerne er altså også gode til solcremer

  22/04/2020
 • signe

  Kære Anette

  Jeg bruger La Roche-Posay faktor 50 om morgenen i ansigtet og supplerer i løbet af dagen med Ecookings solcreme. Men jeg kan simpelthen ikke finde ud af, om de indeholde de nødvendige antioxidanter. Hvad hedder disse antioxidanter på fagsprog. Har købt din bog, men synes ikke jeg kan finde en uddybning af det i bogen.

  Venlig hilsen
  Signe

  22/04/2020
 • salli

  Jeg er helt klart med på Elisabeth Arden City Smart spf 50 holdet – lige siden den var med i en af dine Beauty Boxe for snart længe siden, har den været fast inventar i min sol garderobe. Jeg bøvler med lidt rosacea fra tid til anden og også i den sammenhæng fungere den rigtig godt og så svier den ikke i øjnene <3

  22/04/2020
 • jonna jørgensen

  Rudolph Care virker for min hud, den fedter ikke og dufter diskret.

  22/04/2020
 • Lotte Munk

  Murad Invisiblur Perfecting Shield SPF 30. Fordi den ligger sig som et fint usynligt slør over din dagcreme. Er god til tør hud og selvom det er en primer, kan jeg godt få den passende mængde på, uden den fedter.

  22/04/2020
 • Karina

  Har du noget kendskab til Evy solcremer – både skinfeel og indhold??

  22/04/2020
 • Pernille Højgaard Schrøder

  Jeg er super glad for Rudolph Care ‘s sololie på spray til kroppen. Min hud er gennemfugtet hele sommeren. Til ansigtet bruger jeg Muttis dagcreme med solbeskyttelse i og supplerer med Avene B-protect spf 50. Jeg mangler en super effektiv stift til min næse og en solcreme til brystet til hverdagen, som jeg ikke slår ud af. Meget gerne med så høj faktor som muligt. Super inspirerende at læse med på kommentarerne her.

  22/04/2020
 • Laura

  Jeg har prøvet rudolph care spf 30. Jeg bryder mig ikke meget om duften. Men den er jo ganske fin. Så prøvede jeg karmameju’s nye solcremer. De virker så fine! Dem vil jeg prøve at købe!

  Jeg har normal/let sensitiv hud.

  22/04/2020
 • susbruun

  Jeg har tør, sart og lys hud og bruger Rudolph Care Organic Sun Face Cream SPF 30 eller 50 året rundt – blandet op med Origins Energy-boosting for glød. På ski og sydlige sommerferier bruger jeg SPF 50 samt solstick til læberne og næsen

  Og til kroppen bruger jeg også R. Care i SPF 30/50,
  Både til ansigt og krop trænger ind, den fedter ikke, og efterlader ikke en masse hvidt på kroppen

  Og når jeg sveder svier det ikke i øjnene 🙂
  Men jeg tror at jeg skal prøve finde en prøve af Karmameju SUN for den lyder til at kunne det samme som Rudolph Care

  22/04/2020
 • Stine

  Dermas solcremer til kroppen er lette at smøre ud og fedter ikke på mig. Jeg har stadig ikke fundet den perfekte til ansigtet, men jeg har høje forventninger til Karmamejus, som jeg glæder mig til at prøve. Og så synes jeg, at Garniers mist med faktor 50 til ansigtet er rigtig smart!

  22/04/2020
 • Caroline Drost Jensen

  Jeg har pt. god erfaring med Rudolph Care sph 30, som indeholde kemiske filtre. Den fedter ikke på huden og efterladen den fin og fugtmættet. For at friske min spf op i løbet af dagen bruger jeg Biodermas Hydrabio sph 30 på sprayform – den er rigtig god især hvis huden er begyndt at se lidt kedelig og tør ud hen på eftermiddagen. Sprayflasken kommer i en fin lille størrelse, som engod at have med i tasken på arbejde, så jeg kan spraye lidt ekstra spf på inden jeg cykler hjem.

  22/04/2020
 • Cille

  Sunsilk Drops fra Coola?
  Har nogle her erfaring, eller du Anette?:)

  22/04/2020
 • Anne-Marie Andersen

  Murad essentiel C har jeg været rigtig glad for og Rudolf Care både solcreme og stift. Stiften SPF 50 bruger jeg som ekstra lag over kindben pga. pigment og decolitte der hos mig er meget udsat for rødme og ømhed.. Faktisk så følsom i år at jeg virkelig er nødt til at tænke i tøj der dækker…Jeg har været glad for Ilse’s men den generer mine øjne i år. Generelt bliver jeg mere og mere sart synes jeg, måske fordi jeg nærmer mig overgangsalderen.
  Jeg er glad for dit trick med at lægge en undertrøje af Aftersun først, men jeg skal også passe på jeg ikke glemmer at vende tilbage og bruge SPF ovenpå. Så jeg tror også jeg skal have udstyret mig selv med en ekstra solcreme her og der…

  22/04/2020
 • Helle Petersen

  Jeg bruger Dermalogica til både ansigt og krop og i ansigtet også en pudder fra Jane Iredale og så husker jeg bøllehatten

  22/04/2020
 • Linda Juul

  Jeg plejer at bruge dagcreme med faktor, og supplerer med La Roche Posay faktor 50. Den generer ikke i øjnene og gør ikke min hud skinnende. Og så har jeg en mist med faktor – kan ikke huske mærket – den er god i løbet af dagen…

  22/04/2020
 • Marianne Mollatt

  For mig er en høj solfaktor et must især til ansigt om sommeren,stoppede med at tage sol i mit ansigt da jeg var 27 år,og det er godt nok mange år siden.Bruger lidt DiorBronze i min natcreme et par gange om ugen og af det får jeg den naturligste glød.Om vinteren er jeg begyndt at bruge Ren Clean Screen SPF 30,efter brug af mist serum og creme.Skifter lidt rundt med mærker af solcreme om sommeren,sidste år brugte jeg Vichy Ideal Soleil SPF 50 BB Natural tan shade,synes cremen var god men noget klistret.Lige nu tester jeg den nye Karmameju SPF 15 der var i den seneste Beautyspace box,kunne have ønsket mig noget højre solfaktor men er dog blevet meget glad for cremen,den fedter ikke ,dufter dejligt og så kan den bruges til både ansigt og krop,jeg tror det bliver en Karmamejusommer for mig i år!-Min hud er normal /moden

  22/04/2020
 • Heidi Kauffmann

  Jeg er ikke umiddelbart vild med solcreme i ansigtet. Og slet ikke i starten af sæsonen. Bruger 3 dråber titaniumdioxid blandet med min dagcreme. Det var et skønhedstip jeg læste om for en del år siden og jeg elsker konceptet med at man selv kan dosere og blande i sin yndlingscreme ☀️☀️☀️☀️

  22/04/2020
 • Julie G

  Jeg er glad for Karmamejus solcremer. Jeg har sart hud i ansigtet, men den med faktor 30 fungerer fint og giver ikke for meget hvidt; supplerer dog med mineral foundation med faktor. Elsker at der desuden er lidt lækkerhed over solcremen med duft – så glæder man sig lidt til at få den på hver dag :-). Det er endvidere godt at man kan bruge samme creme til både ansigt og krop, børn og voksne! Dejligt!!

  22/04/2020
 • Ilse kirk

  I ansigtet bruger jeg shiseido spf 30 og på kroppen er jeg glad for den nye fra karmameju spf15

  22/04/2020
 • Mette

  Jeg døjer med soleksem på brystet, og den eneste solcreme, jeg har kunnet finde, der forhindrer det i at dukke op, er La Roche Posay. Kender du andre, @Anette, der kan anbefales?

  22/04/2020
 • Bodil Pedersen

  Jeg er meget glad for Avene ´s 50 B-protect, da den giver lidt farve til ansigtet samtidig med at den beskytter rigtig godt for en sart hud.

  22/04/2020
 • H Jensen

  Jeg fortrækker produkter med fysiske filtre, så som TiO2 og ZnO. CeraVe er min fortrukne i øjeblikket.

  22/04/2020
 • Ulla

  Rudolph Care 30 + stift 50. Jeg lider af forkølelses sår på læben,- men takket denne kombi,- ingen udbrud….. endnu… jeg siger bare tak for det!

  22/04/2020
 • Stina

  Jeg har efterhånden prøvet et utal af forskellige Solcremer og med varierende held. Nogle svider i øjnene hen under aftenen, mens andre simpelthen bliver for fedtet til min hud. Jeg foretrækker e.l.f . beautyshied, som foruden spf 50 er let farvet uden at det bliver for meget( har prøvet andre som fik mig til at se meget “brun” ud på en ikke flatterendmåde). Det eneste minus ved denne er indholdet af sillicone, men hellere det end øjnene, som løber i vand og hæver op efterfølgende.

  22/04/2020
 • Kirsten V

  Ardens Prevage City smart er jeg også vild med, men min pengepung er ikke enig.

  Coola sport spf 50, Supergoop sunscreen mousse spf 50, La Roche Posay og CeraVe spf.
  Jeg er stor forbruger af spf, da jeg rejser en del samt løber udendørs…..
  At løbetræne ved Miami Beach, Californien samt div steder i USA, Sydamerika, Asien og Australien har lært mig en del mht solbeskyttelse. ☀️

  22/04/2020
 • Maj B-D

  Australian Gold Botanical Sunscreen Tinted Face Mineral Lotion SPF 50 Er ubetinget den bedste solcreme til ansigtet jeg nogensinde har brugt – og jeg har brugt flere af de ovennævnte favoritter. Jeg har kombinationshud og bruger den både med og uden foundation, ligegyldigt hvad opfører den sig altid pænt . Den indeholder antioxidanter er let i konsistensen, giver ikke hvidt skær, er reef-safe og kommer i en pænt stor tube på 88 ml. Køber man den i U.K., Australien eller USA er den også billig, i Dk koster den ca 250,-, hvilket jeg egentlig også synes er billigt, mængden taget i betragtning.

  22/04/2020
 • Betina Thy

  Jeg har virkelig været igennem mange forskellige solcremer og er pt faldet på nogen få som bare er helt igennem fantastiske og virker for mig!

  Til ansigtet er det den sydkoreanske “Aloe soothing SPF 50 PA+++ Sun cream” fra Cosrx, utrolig lækker (også den milde duft af aloe vera) og også fugtgivende, så man faktisk ikke behøver huske ansigtscreme inden hver gang – og ovenikøbet ret billig!
  Ellers er jeg også oppe og køre over La Roche-Posay’s “Shaka fluid SPF 50+” til ansigtet, den føles fantastisk på huden og trænger hurtigt ind, som om man ikke har noget på – virkelig god!
  Jeg er også ret så vild med Avené’s “B protect SPF” der giver en smule farve/glød – man skal bare huske godt med fugt inden idet jeg selv synes den fungererer bedst på huden sådan!

  Til kroppen er jeg ret vild med 2 SPF olier, henholdsvis La-Roche Posay’s “SPF oil 50+” og Avené’s “SPF oil 30+”, de er super gode, den fra Avené oplever jeg er en smule hurtigere til at trænge ind men begge til at anbefale!

  22/04/2020
 • Marianne

  Min hud er ikke sart overfor solen, men da jeg er 50+ vil jeg gerne passe ekstra godt på den. Jeg bruger Dermalogica Skinperfect Primer hver eneste dag, den efterlader huden lækker, ikke sminket, bare pæn på den naturlige måde og så har den faktor 30. Hvis jeg er på ferie og tager et par timer på en strand i solen har jeg indtil videre brugt Clarins Sun Wrinkle Control, også faktor 30. Den dufter SÅ dejligt. Du skriver egentlig aldrig noget om Clarins ? Men mange andre super gode produkter har du lært mig om !

  22/04/2020
 • Jannie

  For mig er det Elisabeth Ardens City Smart det virker – kan ikke leve uden den…

  22/04/2020
 • Ingefd

  Jeg bruger Origins Plantscription 25 SPF hver morgen året rundt, Den er fantastisk, beskytter min hud og holder den fugtet og beskyttet. Jeg har normal til tørhud, og så ville jeg under normale omstændigheder cykle 12 km om dagen.

  22/04/2020
 • Charlotte Kreutzer

  Her i foråret bruger jeg Avene B Protect! Den giver en let farve som jeg ikke altid synes er nok så jeg bruger Estee Lauders lightwear foundation ovenpå. Når vi når frem til juni skifter jeg til faktor 30 og her har jeg gode erfaringer med solcremen fra Madara. Når jeg har fået lidt farve i ansigtet og vi nærmer os august bruger jeg faktor 15 fra Madara. Så er jeg kommet igennem sommeren uden at blive forbrændt i hovedet og jeg føler at jeg har passet på min hud.

  22/04/2020
 • Julie B.

  Jeg er rigtig glad for La Roche Posay Anthelios Ultra 50+ til ansigtet. Jeg har fået den anbefalet af min kosmetolog, da den kan bruges rundt om øjnene uden at svie. Den kommer på hver morgen under make up’en i sommerhalvåret.

  Til cykelturen hjem fra arbejde bruger jeg Biotherm Wonder Mist med spf 50 i ansigtet. Den er god til at bruge ovenpå make up, og man kan ikke mærke, at man har den på. Desuden har den en praktisk størrelse, så den er god til touch ups i løbet af dagen

  22/04/2020
 • Maria L

  Det er rent ud sagt p…. svært for mig at finde dén solcreme der bare gør det godt for mig. Med øjne der svier af kemiske filtre (har ikke turdet eksperimentere om og hvilke jeg bedre kan tåle), er jeg på en evig jagt. Fysiske filtre, uanset hvor godt de er formuleret, har bare ikke den “skin feel” som du nævner, og i rigtig varmt vejr, føles de bestemt ikke godt på huden og især IKKE hvis der er farve i (har det fra mine børn ). Jeg har bare ikke fundet dén creme, der virkelig ikke efterlader et lidt hvidt skær (bruger jeg mon for meget?). Så min løsning er fysiske filtre rundt om øjnene og kemiske på resten. RENs clean screen mineral spf 30 kommer dog meget tæt på mine drømme: smelter sammen med mine rynker he, he, og efterlader ikke de der hvide streger rundt om øjet op ad dagen (eller farvede streger hvis det er én med farve i). Resten af huden kan nærmest tåle alt, så dér plejer jeg at kikke efter en ikke-fedtende lotion, og i øjeblikket er det Dermas sollotion spf 15, der, når UV-indekset er på maks., skal udskiftes til Pudderdåsernes alt-i-en beskyttelse til det ikke-svedende kontorarbejde og Ducrays Melascreen til andre aktiviteter. Men jeg kommer i tanker om man ikke dog ikke kunne tåle sådan en solstift rundt om øjnene som ”opfrisker” i løbet af dagen, den bliver vel på plads og vil ikke komme til at genere. Har du erfaring med dét, Annette?

  22/04/2020
 • Mette S.

  For mig fungerer Avene. Jeg er vild med cremen til ansigtet med farve B-Protect – Fik den første tube via dig i en box 🙂 kropscremerne fungerer også fint til hele familien. Vi er fans.
  Jeg skifter dog lidt og bruger også Origins med faktor 40 til ansigtet… den nye tryllecreme

  22/04/2020
 • Kristina K

  Jeg kan varmt anbefale EVY Daily UV face mousse spf 30! Det er vidst et svensk mærke. Jeg har en kombineret/fedtet hud med tendens til urenheder, rødme og irritation, og EVY fungerer fantastisk. Den indeholder små mængder af mange forskellige filtre og er uden parfume, har høj UVA og indeholder gode antioxidanter som C og E vitamin + hyaluronsyre og kollagen. Mousse-formlen er lidt atypisk, men fungerer overraskende godt og den trænger ind i løbet af 10 min – fungerer godt under makeup. Jeg bruger den i stedet for dagcreme, men vil måske bruge en let creme under eller over til vinter. Andre favoritter er COSRX aloe vera soothing spf og Kiehls ultra light Daily uv defence.

  22/04/2020
 • Marie GA

  For det første: hvor er det labert med sådan et solrigt forår i disse tider, hvor der er rigeligt at have ondt i maven over!
  For det andet: Tak Anette, fordi du kort, overskueligt og informativt klæder os på til at gebærde os gennem solfaktor-junglen! Nu til mine favoritter:
  Allround-familie-favoritten til hverdag og dansk sommer er Derma Kids faktor 30. Der er ingen protester fra ungerne, når de smøres ind hver morgen. Og min mand og jeg bruger den også gerne. Cremen trænger hurtigt ind, fedter ikke og er duftfri. Og så har den mærkerne i orden (Svanemærket + Astma-Allergi-mærket). Eneste anke er, at den kan give gullige skjolder på lyst tøj.
  Ferie-sydpå-hvor-solen-er-ubarmhjertig-favoritten er La Roche-Posays Anthelios dermo-pediatrics faktor 50+ – jeg har tendens til soleksem, så jeg skal være ekstra varsom i syden, og denne er ikke en garanti mod soleksem, men jeg synes, det er en meget effektiv solbeskyttelse, og at den mindsker risikoen for eksemudbrud. Den holder godt også efter en tur i vandet og er duftfri. Anker: Den indeholder miljøbelastende stoffer, så jeg er ret selektiv med brugen.
  Under-makeup-favoritten: Rudolph Cares ansigtssolcremer er virkelig behagelige at have på, de fedter og fnulrer ikke under makeup. Foretrækker normalt duftfri cremer – men Rudolph Cares duft er diskret og delikat. Anker: ingen rigtigt – udover at den ligger i den dyre ende, men den er drøj.
  Til læberne: Dermas solstift faktor 50
  Vil også lige give en anbefaling til Apotekets håndcreme med solfaktor, som er decideret oplagt lige nu, hvor vi vasker hænder i vildskab og færdes ude i forårssolen (brugte den flittigt sidste forår, hvor jeg i min barsel spadserede lange ture med barnevognen og hvor poterne var ret eksponeret for solen) – tip: lad være med at tage den på, lige når du har taget neglelak på. Taler af bitter erfaring …

  22/04/2020
 • Mei

  Har fedtet hud og synes det største problem har været at skulle have endnu et lag hudpleje i form af solcreme, oveni alt det andet (essence, serum, dagcreme). Lige nu bruger jeg derma sunlotion 30, den er billig og uden parfume, og fedter kun moderat.

  22/04/2020
 • Lotte Abildgaard

  Avene eller coola til ansigtet, når jeg har makeup på min modne hud. Til en fridag i solen bruger Biotherm. Bare fordi den virker til hele familien og det er nemt. Deres aftersun er utrolig lækker.

  22/04/2020
 • Berit

  Jeg bruget Origins Ginzing faktor 40. Den er lys når jeg smører den på , men bliver let farvet med en flot glød når den er smurt ud på ansigtet. Kan anbefales…

  22/04/2020
 • Marie L

  Rudolph Cares Sun face creme fungerer perfekt for mig fordi den både beskytter mod solens stråler og fungerer som ansigtscreme – bare ovenpå mist og serum. Huden føles tilpas mættet og jeg har tør hud.

  22/04/2020
 • Eva

  Jeg bruger PH – formula til ansigtet. Foreløbigt den eneste solcreme til ansigtet, som ikke får mig til at slå ud med små “bumser” i starten af en evt ferie ☀️☀️

  22/04/2020
 • Kirsten

  Jeg bruger gerne Avene i ansigtet. Altid faktor 50, forskellige varianter. Kroppen får Pudderdåsernes sololie og håret får gerne solbeskyttelse fra Purely Professionel. Og så holder jeg mig gerne i skyggen med store solbriller!

  22/04/2020
 • Mie

  Jeg er glad for pudderdåsernes alt i en faktor 40 eller cc cremen fra It Cosmetics, også faktor 40. De fungerer på min fedtede hud og dækker fint samtidigt

  22/04/2020
 • Jessica

  Og en tilføjelse – min søn på 12 hader solcreme, så jeg har altid givet ham solstift på i ansigtet – enten fra Matas eller Rudolph Care. Og så fx solcreme P20 til kroppen – det går bedre an, der er ingen risiko for at få det i øjnene 😉

  22/04/2020
 • Kirstine H.

  Jeg er virkelg glad for min Environ RAD SPF 15. Med mange solcremer til ansigtet får jeg nemt små hvide bumser hist og her (lider af hormonel akne). Det undgår jeg på magisk vis med denne solcreme. Jeg er ikke sparsom med cremen rundt om øjene, men har ikke oplevet at cremen svirer i øjne. Dertil har jeg rosacea og har derfor altid synligt røde kinder. Solcremen her efterlader min hud lysere (læs: den har et lille hvidt skær) og mere ensartet, dvs. mindre rød og blusende. Jeg ELSKER det. Det er altså den første solcreme som jeg ikke kan vente med at tage på om morgenen fordi den ikke irriterer min hud mere end den i forevejen er. Lidt concealer oven på, og jeg får nærmest en porcelænsagtig hud – en rosacea ramts største drøm 😀 Bonus er, at den er fyldt med antioxidanter og beskytter godt i forurenende miljøer. Det tror jeg gør min hormonelle akne godt, når det nu skal være med colcreme.

  For folk, som absolut ikke kan klare når en solcreme afgiver et hvidt skær, især hvis man er lidt mørker eller solbrun i huden og gerne vil forblive sådan, så vil jeg nok ikke anbefale den. For min lyse hud gør det dog ingen forskel. Lidt solpudder kan selvfølgeig afhjælpe problemet en hel del.

  22/04/2020
 • Birte Nissen

  Jeg bruger caualies solcreme til ansigtet, den fedter ikke og sviger hellere ikke i øjnene

  22/04/2020
 • Lone Nielsen

  Har været vidt omkring – og tillige udfordret af svien i øjnene. Har prøvet både dermalogica,, Tromborg og La Roche Posay. Har de sidste par år benyttet Rudolph Care faktor 30 til ansigt og krop. Nå kajakken kommer i vandet tilføjer jeg solstiften – faktor 50 – til læber, næse, ører og kinden (der hvor solbriller stopper). Faktor 30 giver er lidt fedtet udtryk, der hurtigt klares med lidt Tromborg mineral pudder. Glæder mig til at prøve Karmameju, når Rudolph lageret er brugt op.

  22/04/2020
 • Tina olsen

  Jeg har prøvet og testet en del solprodukter gennem mine 50+
  Mine solproduker i skrivende stund er Rudolp cares 15 og 30 +
  Samt er jeg ved at teste flere af coolas produkter med og uden farve.

  Jeg har prøvet alverdens fra apotek . avene syntes jeg er et godt produkt .

  Jeg hader de tykke, fede cremer som for mig til st ligne en snemand.smiler

  Jeg er plaget af en tør, rødmosset og selvfølelig modenhed og søger egentlig bare et produkt der kan det hele , med speciale i en fugtmættet hud.

  Ps tak for altid dejlige indlæg
  Kh Tina

  22/04/2020
 • Irene H

  Rudolph sun face cream spf 30, pga. konsistens og emballagen.

  22/04/2020
 • Birgitte B

  Jeg er ved et tilfælde faldet over REN Clean Screen Mineral SPF 30 til ansigtet. Øj, den er fantastisk for sådan én som mig, der nemt (altid) skinner i t-zonen – og med solcreme plejer det at være endnu værre. Faktisk derfor at jeg oftest før i tiden købte dagcreme med SPF. Denne solcreme gør dog at jeg sagtens kan bruge den ovenpå serum & creme. Helt uden at skinne og slå ud med tilstoppede porrer/små bumser. Den gør ikke huden hvid eller ‘slører’ mine fregner. Total win! Kh. Birgitte

  22/04/2020
 • Jessica

  Jeg er meget glad for Rudolph Care’s ansigtssolcreme, som jeg bruger som dagcreme i sommerhalvåret. Og så er jeg ved at teste Karmameju’s nye solcreme af og den virker også virkeligt god, dejlig konsistens.
  Hvis jeg skal på arbejde bruger jeg gerne Origins Ginzing farvet creme ovenpå, der giver lidt ekstra beskyttelse og/eller Tromborg eller Youngblood mineralfoundation, så jeg ikke skinner alt for meget. Tror min hudtype er normal/kombineret, let tør på kinderne og en anelse fedtet på næse/hage – min datter på 16 med lys, fin, sensitiv hud bruger også Rudolph Care.
  På solferie i Tyrkiet er det ligeledes Rudolph Care ansigts solcreme faktor 30 toppet med jævnlig påførsel af fx Avene’s faktor 50 creme. Til kroppen på ferie har hele familien ultra god erfaring med P20’s solcremer, som klart er bedst når vi bader i forhold til vandfasthed, og vi har virkeligt prøvet mange, også dyrere. Matas egen ansigtssolcreme faktor 30/50 bruger min mand både på festival og på ferie – og nogle gange til daglig (han får ikke den dyre fra Rudolph Care, vi gider ikke have han smider den væk 😉 )

  22/04/2020
 • Christine

  Jeg bruger Rudolph cares spf 50, den store til kroppen, i ansigtet – den er let i konsistensen, fungerer godt til fedtet hud og med den store str er der ikke risiko for under-dosering

  22/04/2020
 • Mariannegylding

  Bioterms anti-age til ansigt i gul tube. Fordi den både har Uva og uvb, antioxidanter, let at smøre ud og dufter lidt af sommer ( citrus) den er rigtig dejlig og ikke for tyk, og man bliver ikke hvid i hovedet af den 🙂

  22/04/2020
 • Karen Bruhn Krogh

  Af cremer med solfaktor bruger jeg
  til ansigtet:
  Det meste af året efter rens, serum og dagcreme, bruger jeg Tinted daywear fra Esteé Lauder Factor 15. En fantastisk tryllecreme der giver glød og tilpasser sig din hudfarve.
  Solfaktordage – mest sommer/forår bruger jeg også Avéne SunsiMed til sensitiv hud. Særligt på hals/bryst og pigmentpletter. Den er god ved rosacea og forebygger aktiniske keratoser, hudkræft (ikke melanoma) og fotoaldring af huden. Jeg er altid rød på brystet og bruger den altid her, samt på ar og pigmentpletter. Faktoren
  er nok det tætteste man kommer på solblok. Hvis jeg i stedet vil have lidt farve suppleret i ansigtet er Eau Thermale fra Avéne med SPF 50 plus er godt supplement. På kroppen:
  Har Danish en god og drøj solcreme uden duft faktor 30, som jeg bruger på arbejde.
  Når jeg har fri og ferie, så elsker jeg at forkæle mig selv med Estée Lauders solcreme Bronce spf 30. Jeg ELSKER DUFTEN.
  Ferie med varme, sol og strand starter jeg langsomt med solblok, spf 50, 30, 15, da min eksemhud også elsker solen, men jeg samtidig forsøger at passe på alt det andet dårlige som solen kan gøre ved huden.
  Jeg elsker bare også duften af varme, sol og sommer. Beskyt dig selv og nyd det med måde☀️Der er også gode vitaminer for krop og sjæl til de lange kolde og mørke timer.
  God sommer trods Corona. Pas godt på hinanden.

  22/04/2020
 • Nanna Smed

  Jeg melder mig på Dermalogica- holdet! Protection 50 Sport fordi den er genial(!) når man dyrker sport om sommeren. Solcreme og fysisk aktivitet går sjældent særlig godt i spænd i min verden. Det føles ubehageligt når man sveder og gør også ondt i øjenene. Men ikke med Protection 50 Sport – bare den er smurt på en halv til en hel time inden løbeturen, så kan man sagtens dyrke motion med den på og samtidig være godt beskyttet.

  Deres Solar Defense Booster er for øvrigt også virkelig god året rundt. Blander den i min dagcreme om vinteren eller bruger den ovenpå min dagcreme om sommeren. Så er der altid SPF året rundt.

  22/04/2020
 • Marie Lassen

  Jeg er super glad for den Elizabeth Arden Great 8, der var en del af din lækkerpakke for et stykke tid siden. Jeg foretrækker generelt at en ufarvet solbeskyttelse, som man også kan bruge på halsen og lidt længere ned – så kan jeg altid toppe op med farve. Apropos lækkepakke – jeg bestilte den sidste, men den ikke ikke kommet endnu. Tror du, der er sket en fejl? Glæder mig ellers til at afprøve Karmamejus filterbud.

  22/04/2020
 • HenrietteJ

  Jeg er ret begejstret for MISSHA – All-Around Safe Block Essence Sun Milk SPF50+ PA+++
  Trænger lynhurtigt ind, meget tynd og fedter slet ikke! Og så er der 70 ml i.
  Har lidt kombihud ogbruger den med min ansigtscreme over;)

  22/04/2020
 • Pia Kristensen

  Har brugt murad i mange år da jeg har tendens til fedtet hud og den har altid hjulpet

  22/04/2020
 • Majbritt L

  Jeg bruger Elizabeth Arden Great Eight Daily Defense. Jeg prøvede den i en beautybox og har siden købt endnu én. Den trænger hurtigt ind, hvilket gør, jeg får brugt den rigtige mængde, og så fungerer den rigtig godt under makeup. Jeg har kombineret hud.
  Til min søn har jeg de sidste 4 år brugt sunstick fra Rudolph Care. Den eneste måde jeg kan få solcreme i ansigtet på ham uden diskussioner

  22/04/2020
 • Lene Jakobsen

  Jeg bruger Ritual of Karma face cream 30. Den er super nem at smøre ind og svider ikke, hvis den kommer i øjnene.
  Til kroppen bruger jeg Nivea faktor 30 eller 50 med pumpe, hvilket fungerer superfint.

  22/04/2020
 • Birgit A

  I sidste beautybox var Karmamejus solbeskyttelse med. Og den er jeg vil med. Den svider ikke i øjnene, bliver ikke hvid og gør sit job diskret og effektivt. Den er jeg stor fan af, og planlægger genkøb.

  22/04/2020
 • Ninna Angermann

  Jeg bruger La Roche- Posay, 50+. Anthelios Ultra. Den indeholder ekstra god UVA, Det vigtigste er dog, at den ikke svir i øjnene. Det er fremhævet: sensitive eye innovation. Desuden har den en god pumpefunktionen . Jeg har tør hud.

  22/04/2020
 • Camilla Thranegaard

  Hej Anette.
  Jeg skrev dette spørgsmål i torsdags, men fik ikke svar, så jeg prøver lige igen :
  Jeg kan huske at du et sted har skrevet, at man ikke bør bruge A-vitamin og syre om sommeren. Er det rigtigt? Og også fald: hvornår bør man stoppe, er det ok at bruge det i forårsmånederne? Jeg bruger det naturligvis kun om aftenen, så mit spørgsmål går på, hvor længe det gør huden lysoverfølsom.
  Jeg har tendens til pigmentpletter og vil ikke på nogen måde gøre dette værre. Er der andre ingredienser du i stedet vil anbefale at skrue op for om sommeren (ud over selvfølgelig solfaktor )?
  Jeg har prøvet mange ting mod pletterne, a-vitamin, c-vitamin, AHA, alpha arbutin mm, men intet har indtil videre hjulpet.
  Mange hilsner
  Camilla

  22/04/2020
 • Lotte P

  Jeg bruger pt. RAD fra Environ, der indeholder mange antioxidanter men kun SPF 15. Er jeg mon nok dækket ind med SPF 15 med mange antioxidanter, eller skal jeg overveje at udskifte min SPF til et produkt med SPF 30 eller SPF 50?
  Jeg har tidligere brugt Rudolph cares solprodukter til ansigtet i sommermånederne. Hvordan adskiller disse produkter sig fra de anbefalede i dagens tekst?

  22/04/2020
 • Emilia Bresser

  Avene B Protect! Den er behagelig at have på og mit ansigt får den fineste glød som gør foundation overflødig i de fleste sammenhæng.
  Jeg har en del pigment pletter så skal virkelig passe på med at holde dem i skal og ikke få flere 🙂

  22/04/2020
 • Pilla

  Jeg bruger enten rudolph care Eller murads essenciel c. Og hvorfor så det? Rudolph care er fordi hun har en masse antioxidanter i og jeg derfor får det hele serveret på et sølvfad + at den fungerer fint oven på en alm creme som jeg skal have på fordi min hud er som et knækbrød. Murads bruger jeg fordi jeg er kæmpe fan af hele deres vitamin-c serie.. Og selvom jeg ikke er fan af parfume, så er lige præcis murad undtagen fra den regel – de dufter så dejligt… Jeg glemmer ind i mellem spf fordi der skal gå lidt tid før det kommer på da det ellers fnulrer. Det resulterer i dårlig samvittighed. Så i år er planen at anskaffe flere forskellige, så de kan ligge i tasker, jakker, på job, i bil osv, så jeg altid kan påføre mig det hvis uheldet skulle være ude eller jeg er ude i længere tid ad gangen…

  22/04/2020
 • Catherina G. W.

  Jeg glemte i hvad jeg skrev om Arden prevage city smart, at jeg har tør og sart hud, med meget rødme i huden. Overvejet at få undersøgt via henvisning fra lægen om jeg har rosacea eller “bare” meget rødt i min hud.
  (Jeg bliver forbrændt meget let og skoldet, så solcreme er et must, selv hvis jeg “bare” skal ned og handle ind.

  22/04/2020
 • Sun

  Jeg har endnu ikke fundet et setup, der for mig virker optimalt, hvilket har betydet at jeg ofte glipper solbeskyttelsen. Dumt, I know! Men enten svier øjnene eller også får huden et træls gråhvidt skær. Min hud er mørk, og det har måske noget at sige, for f.eks den solcreme du anbefaler fra Madara Plant Stem Cell Age Protecting Sunscreen SPF 30 , som dufter skønt og fordeler sig pænt på ansigtet, efterlader desværre føromtalte gråhvidlige skær på min hud. Og bliver kommenteret, hvilket afholder mig fra at bruge den. Måske gør jeg noget forkert? Har prøvet flere forskellige, både dyre og billige produkter. Men pt. er regimet før sol således:

  VERSO No. 4 Antioxidant Booster som undertrøje med antioxidanter inden solcreme, som enten er Matas Striber Kids Sollotion SPF 15 uden parfume eller Murad Invisiblur Perfecting Shield SPF 30.

  Og i øvrigt: Nøj, hvor lækre fyldte hylder, du har på badeværelset! Tror jeg vil tage udgangspunkt i din nye hylde som inspiration til at lave min egen wellness at home hylde, specielt i disse karantæne-tider.

  22/04/2020
 • Trine Lykke Hansen

  De nye “Solar Protective Water” olie-spray med hyaloron (der er også en anden variant) fra Vichy er fantastiske på kroppen – både mig og mine børn elsker dem! Og de giver SÅ flot og fugtig hud. Men undgå at spraye midt på stuegulvet – ellers glider I rundt i olie bagefter…

  22/04/2020
 • Jette B

  Jeg bruger Matas Natur ansigtssolcreme faktor 30. Den fungerer for mig, til en pris, som gør at jeg få brugt nok.

  22/04/2020
 • Jane

  Mine atopiske (ansigts)hud trives godt med Rudolph Cares solcremer til både krop og ansigt. Hvis jeg skal være meget i solen, kan jeg finde på at supplere højere faktor fra La Roche-Posays Anthelios Kids Wet skin SPF50+, som vi bruger til vores datter (den synes vi misfarver i lidt mindre grad end Rudolph Cares solcremer til børn).

  22/04/2020
 • Anna A. N.

  Melder også ind på støtteholdet for Elizabeth Arden – Prevage City Smart solcremen! (Den er dyr ja, men Elizabeth Arden er tit god med rabatter eller gode ‘Gift With Purchase’ på diverse sites – Og så føles det knap så slemt 😉 )
  Den er god fordi den ikke irriterer sart hud og øjne + Den er ikke hvid (men svagt hudtone farvet, dog uden at være dækkende på huden), og så fungerer den under makeup! Vær opmærksom på, at den er meget ‘glat’ at smøre på – For mit vedkommende betyder det, at jeg nøjes med en serum med lidt tykkere konsistens under (lige nu Peter Thomas Roth – Potent C Power serum for at være dækket godt ind med antioxidanterne også…). Ryger der en creme ind imellem bliver det en skøjtebane af produkter – Og det til trods for at jeg er lidt til den tørre side.

  Erborian CC Creme (tror det er en kombi-udgave af fysisk/kemisk filtre?) er nok i virkeligheden min top favorit ifht. konsistens og stadig uden at irritere sart hud – Men den bliver altså for orange til vinterbleg hud selv i ‘Light’ udgaven.
  -Synes generelt det kan være en udfordring med de ‘tintede’ solcremer at de er lidt for røde i det – Herunder Avene – B-Protect og Estee Lauders Tint-Release….
  Madaras udgaver er mega fedtede og ser hvide ud på huden. Desværre for de øvrige ingredienser lyder som en drøm…

  Til kroppen holder hele huset sig efterhånden til Derma’s solcremer – De er testet i alt fra dansk vesterhavs fedtet solskin til tør, hardcore brændende Florida sol – Og de virker, hvor mere fancy produkter fra blandt andet diverse franske apoteker og også højt roste P20 fejlede….

  Jeg synes faktisk jeg har været lidt rundt om blokken med de solcreme 😀
  Glæder mig til at læse andres anbefalinger, for lige det med solcremer er altså en jungle!
  Er virkelig fristet af Karmamejus nye bud – Men so far kæmpe heads up til Arden – Prevage til ansigtet og Derma til kroppen 🙂

  Dejlig solskinsdag herfra!

  22/04/2020
 • Charlotte

  Den bedste solcreme jeg nogensinde har prøvet det er fra Nimue jeg bruger factor 40.
  Har lidt tørre hud. Lige nu bruger jeg den fra Karmameju fra din sidste Beautybox .
  Den er ok men den slår på ingen måder den fra Nimue Sun C spf 40 ❤️

  22/04/2020
 • Catherina G. W.

  Jeg bruger den du nævner fra Arden prevage, city smart, som jeg forelskede mig i for snart 2 år siden, efter jeg prøvede den til en event for Arden prevage pga spf50, samt farven i den, der virkelig forskønner og gør jeg ikke rigtig længere bruger foundation eller mineral pudder.
  Jeg forlader ikke længere mit hjem uden city smart ovenpå mine andre produkter, som det sidste step.
  Den er dyr, men holder længe, hvis man som jeg ikke går udenfor en dør så tit 😉 Jeg bruger den hele året rundt, også hvis jeg går ud om aftenen.

  22/04/2020
 • Hannah

  Tilføjelse til min kommentar om “MUTI Anti-age Dagcreme SPF 20” 🙂

  Har undersøgt nærmere – den har både UVA og UVB filter. God til min hud, der har tendens til rødme (rosacea), fordi den lette konsistens ikke irriterer.

  22/04/2020
 • Betina S Jørgensen

  Her i huset er vi forskellige, især på hudtype.
  Min mand – der er landmand og meget ude, er mørkhårdet og hurtig mørkhudet. Det samme gælder for midterbarnet. De bliver naturligvis brune, men også røde nogle gange hvis beskyttelsen ikke er ok. Min mand er typen der glædeligt fortæller om at solcreme er noget han aldrig har brugt – før jeg insisterede på at det var vejen frem. Cremer er for ham no go. Derfor bruger han Ganiers pray til ansigtet, og P20 til kroppen.
  Vores søn på 10 har arvet sin mors lyse look med fregner i hele hovedet og tildens til rødme. Benægtelsen over for creme er den samme som fars. Han HADER det. I stedet bruger vi i denne tid stiften faktor 50 fra Rudolf care til hans ansigt. Soleksem under øjnene er allerede startet i denne uge.! Men kun fordi han ikke fik faktor på mandag. Ellers ynder han også spray typerne. P20 eller Ganier.
  Jeg selv, og vores døtre på hhv 15 og 18 sværger mest til Rudolf care, især til ansigtet. Når man som jeg og vores ældste datter er meget meget lyse (jeg har rødt hår) er faktor 30 og 50 altid en del af livet. Rudolf care trænger ind, den fedter ikke, og efterlader ikke en masse hvidt på kroppen. Den er dyr – når vi er 3 der bruger den. Men pengene værd. Jeg kunne rigtig tænke mig at prøve en anden der er lige så god? Men jeg tør ikke rigtig eksperimentere på det felt, idet jeg nu er 40 år og endelig har fundet den bedste solcreme til mig 🙂

  22/04/2020
 • Christina B.

  Elizabeth Arden 8 hour daily defense. Jeg har normal til tør hud og den er bare dejlig let på huden også til de varme dage. Trænger hurtigt ind og gør sit arbejde .

  22/04/2020
 • HeleneT

  Jeg har meget sart, fregnet hud og fik sidste sommer nældefeber af min ellers elskede, mangeårige ven La-Roche Posay Shaka fluide. Den er så god! Så det er til min store ærgrelse, at jeg skal finde en erstatning.
  Lige nu bruger jeg en prøve på Avéne Sun Fluid dry touch SPF50 sammen med Avéne B-protect, som jeg elsker! Det fungerer også rigtig godt og fedter slet ikke.☀️

  22/04/2020
 • Camilla Kirstine

  Jeg har senest været ualmindelig tilfreds med en billig apoteker darling aka, La Roche-Posay Anthelios Shaka Fluid SPF 50+ ! Min hud er temmelig normal med tendens til tørhed.

  22/04/2020
 • Trine Lykke Hansen

  Jeg kom virkelig godt igennem tre uger i Florida med Pudderdåsernes “Alt i en beskyttelse “, som er en let farvet faktor 40 creme til ansigtet. Ingen skoldet hud overhovedet, og en virkelig fin, mat og jævn hudtone – resten af året bruger jeg din yndlings ‘tryllecreme’ – Waso Color-smart (den nude) fordi jeg har rigtig tør hud i ansigtet. Den beskytter mig mindst ligeså godt i de koldere og mørkere måneder. Nemt, pænt og sikkert i solen! (Vigtigt for os alle, men særligt efter de 40 synes jeg at kunne mærke…) ☀️

  22/04/2020
 • lotus

  jeg har kombineret hud og synes ofte at solcremer kan blive alt for tunge og fedtede, derfor går jeg oftest efter kemiske solcreme, særligt dem fra Asien. Min favorit for tiden er Shiseido Anessa Perfect UV Sunscreen Skincare Milk Spf50+ PA++++. Den kan købes på Yesstyle.com hvor jeg køber størstedelen af mine hudplejeprodukter 🙂

  22/04/2020
 • Karoline Leth

  Jeg elsker Elizabeth Ardens Great Eight dagcreme med SPF, som jeg modtog i en boks fra dig. Den er rigtig god til min tørre hud med et serum under 🙂
  Kæmpe anbefaling!

  22/04/2020
 • Hannah

  “MUTI Anti-age Dagcreme SPF 20” er fantastisk (trods ordet “anti-age”, som hverken du eller jeg er fans af ;-)). Dejlig konsistens, meget let og fedter ikke, gode ingredienser til huden, og god under makeup. Og så har den en utrolig opløftende, citrus-agtig duft. Eneste anke er, at jeg ikke kan læse på den, om den både har UVA og UVB beskyttelse.

  22/04/2020
 • Lotte S

  RUDOLPH CARE! Nej hvor var det dejligt da de solcremer kom på markedet, har altid hadet solcreme både til ansigt og krop, men de er dælme gode!

  Jeg er dybt afhængig af deres aftersun spray, som jeg fugter med før ansigtssolcremen, i løbet af dagen og om aftenen før at køle.
  Og så sprayede jeg den hele tiden på min gravide mave da jeg var gravid, for at fugte huden og køle når den kløede – SÅ dejligt!

  22/04/2020
 • Marie

  Garneir skulle forresten komme ud med en nærmest identisk og ENDNU billigere “kopi” af la roche possay shaka fluid. Den er jeg spændt på.

  22/04/2020
 • Pernille Thomsen

  Hvor finder jeg filmen du linker til? Synes ikke jeg kan se den på Instagram?

  Jeg har igen i år flere favoritter.
  Jeg er rigtig glad for Avenes B-Protect (nyhed fra sidste år) med lidt farvepigmenter, som giver en fantastisk glød uden at fedte og tilstoppe porerne.
  Pt bruger jeg dog Ducray Melascreen, da jeg er gravid og ønsker at beskytte mig bedst muligt mod pigmentforandringer i huden. Jeg har generelt set en tendens til fedtet hud og har i perioder problemer med perioral dermatit, men ingen af disse solcremer “provokerer” det.
  Til kroppen er min overall favorit Vichy Protective Water. Skøn duft, lækker konsistens og super nem at påføre!

  22/04/2020
 • Marie

  På trods af alkohol på ingredienslisten, så elsker min rosacea hud la roche possay shaka fluid spf50! Den er nem at påføre og svier ikke i øjnene. Den er også nem at gen påføre over makeup, ds den er meget flydende. jeg gnider den bare ind i hænderne og dupper ovenpå.

  Som sidste step bruger jeg avenes bb protect spf50 som makeup.(jeg går IKKE ned på spf pga. rosacea og melasma) Den giver så fin glød!

  22/04/2020
 • Kristina S.

  Jeg har prøvet flere forskellige fra både Dermalogica og Murad, men synes begge svider i øjnene.

  Den bedste indtil nu er fra Vichy, men den fedter en smule, så jeg tror jeg må prøve de nye fra Karmameju.

  22/04/2020
 • Pippi

  Hvad med os der er på isotretinoin – hvilke solbeskyttelse skal vi bruge?

  22/04/2020