Årets Nye Mærke

Årets Nye Mærke er en stor pris, der lander på et lille mærke. Af flere grunde. Klinikejer og kosmetolog Stella Nisreen Kanaan har i år åbnet et apotekeragtigt mini-laboratorium, hvorfra hun blander en lille håndfuld produkter døbt Naughty Alchemist. Hun er et strålende eksempel på, hvordan vi vender beauty secrets ryggen, fordi de hører en anden tid til. Som showroom og laboratorium er der åbent for os, så vi både kan blive skønhedsklogere og få bedre syn for sagen.

Stella Nisreen Kanaan er samtidig en person, der lever sit brand. Typen, der spreder energi, inspiration, visdom og næstekærlighed – intet mindre. Vi er heldige at have hende herhjemme.

Prøv Naughty Alchemists brynserum på roll-on, det sanselige olieserum Moonlight, som er et fedt oliemiks af hamp, lakrids og hybenkerneolie – og ikke mindst: Den te, hovedpersonen igennem årene altid har serveret for sine kunder.

VÆRD AT VIDE: Hvis du er heldig (eller bare fræk nok til at spørge), kan du måske få lov til at smage et glas af Kannans egen og angiveligt immunforstærkende heksebryg.

Naughty Alchemist

Beautyspace sætter pris på skønheden, læs mere her.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTOGRAF JENS PETER ENGEDAL

04/12/2020
Årets Quickfix til læberne
Når noget godt bliver endnu bedre
06/12/2020
Årets Ommer
Det er værre, end du tror

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for jeres kommentarer. Tydeligvis er de af jer, der kender Stella, enig, og til alle andre: Jeg tror ikke, at nogen vil blive skuffet i forhold til mærkets bagkvinde og hele universet omkring hende. Stor hilsen Anette

  06/12/2020
 • tina/mormormedstiletter

  Har godt nok luret på hende længe, så nu er det vel tiden til at prøve hendes produkter af.
  Starter på din anbefaling med bryn-serummet, som ser lækkert ud:-)

  05/12/2020
 • Anne-Sofie+F

  Man bliver afhængig af teen. Og af hendes fantastiske sted generelt❤️ Jeg har først for nylig erhvervet mig hendes brynserum, så indtil videre må jeg nøjes med at konstatere, at den dufter dejligt, og at jeg husker den, fordi den er så nem at påføre☺️

  05/12/2020
 • Anja+Svendsen

  Jeg oplever at brynserummet virker, ikke super hurtigt, men det virker og er let at påføre.

  05/12/2020
 • Eva B

  Men virker det, eller tror vi det bare?
  Jeg vil have produkter med ingredienser, som vi ved virker. Dokumenteret.

  05/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Eva B, det vil jeg også, og jeg tror på planteolier. Netop fordi dokumentationen er der der. Brynserummet er ikke et vækstserum, mere et setting-produkt. Stor hilsen Anette

   06/12/2020
 • Susbruu

  Den skønneste stella-mit ynglings bryn sted med god energi og stemning

  05/12/2020
 • Pernille S

  Spændende! Kan ikke stå for nogen som laver heksebryg;-)

  05/12/2020

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.