Burde jeg takke Helle Helles mand?

Matias, Peter, Johan, Steen, Hans, Søren, Johannes, Peder, Nikolai, Flemming, Kenneth, Morten …

Det vrimler pludselig med mænd i min indbakke.

Og det er slet ikke normalt.

Over 95 procent af læserne på Beautyspace er nemlig kvinder. Og de resterende fem procent mænd er skrumpet yderligere det seneste år. Til noget der ligner en 98/2-fordeling.

Men i slutningen af november dukkede mændene op.

Bevares, ikke fordi de engagerer sig i kommentarsporet på bloggen, men fordi de klikker Ansigtscremen hjem. De bestiller nok til deres kærester, tænkte jeg.

Men det tror jeg ikke mere.

Jeg tror, det har noget med forfatter Helle Helle at gøre.

Sagen er, at da Ansigtscremen skulle have sit navn, greb jeg fat i hende som enkelhedens ypperste kunstner. Vi er en slags pennebekendte, så jeg håbede, at det var OK at spørge. Det var det.

Hun fik mig på ret kurs, for jeg havde egentlig tænkt mig at kalde den for A-nsigtscremen.

“Det ser lidt ud, som om den skal udtales på lollandsk, Aaaansigtcremen”, lød det tilbage. “Måske du skulle fjerne bindestregen?”

Og tak for det. Jeg sendte selvfølgelig en creme til hende som tak for at slå bindestregen ihjel.

Nu tvivler jeg på, om hun overhovedet har brugt den creme selv. For i en mail for nylig lød det:

HH: Min mand er helt SYG med Ansigtscremen, hans hud har aldrig været så glat og blød, han siger, den er det største, han har oplevet rent skønhedsproduktmæssigt siden The Ordinary, og det siger ikke så lidt.

MIG: Armen altså. SIKKE dog en fryd. Det er jo den bedste besked. 1000 tak, fordi du fortæller det.

Så går der to uger og en ny mail tikker ind:

HH: Min mand ser efterhånden så glat ud i ansigtet af Ansigtscremen, at det er problematisk. Han er nemlig ti år yngre end mig, det ser man snart lidt for tydeligt.

MIG: Jeg får lyst til at åbne vinduet og råbe noget glædeshøjt

HH: Du må gerne citere mig.

Og det gør jeg så her. Med tak og indre jubel.

 • Vil du vide mere om indholdet i Ansigtscremen, så er det kilde-dokumenteret her.
 • At bogen overhovedet kom på tube, bliver forklaret her. 
15/12/2020
Årets Olie
Koldpresset kvalitetsmiks tilsat overset ingrediens
16/12/2020
Årets Serum
Hovedingrediensen bliver kaldt en game changer

Kommentarer

 • Helle Dannemand Petersen

  Hej først et stort tak for din lækre Ansigtscreme som jeg virkelig er glad for! Jeg er nu på udkig efter en lækker læbepomade/ stift gerne uden farve. Kan du anbefale en? Har kigget på Hermes’ som bare ser lækker ud men kan ikke greje om indholdsstofferne er noget skrammel! Kh Helle

  04/01/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Helle, tak for dine ord! Jeg vil klart vælge Tromborgs Lip Cure, hvis jeg var dig. Den hører til de bedste. Stor hilsen Anette

   04/01/2021
 • Britt Augustsen

  Har søn på 21 m bumser. Vil din Ansigtscremen være værd at prøve som hjælp til mere ensartet hud?
  God jul til jer alle⭐️❤️

  19/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Britt, ja, men det vil også være en stor fordel med en salicylsyretoner under, så han kombinerer de to. Stor hilsen Anette

   21/12/2020
 • Sanne

  Det er sgu da go’ reklame! 😉 Og tænk at en mand bruger creme, det tog mig TYVE år at lære min at bruge solcreme, når han sejlede. Rigtig go’ dag, smukke.

  16/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Sanne, i hvert fald jo en sjov historie. Og jeg blev glad. Stor hilsen Anette

   16/12/2020
 • Rikke

  Kære Anette
  Endnu engang tak for din fantastiske blog, dit engagement og skønne tilgang til “skønheds-nørderi”
  Spørgsmål: Du har sagt, at det er en god idé at bruge BHA før A-vitamin – og også før Bioeffects EGF serum.
  Jeg modtog en af dine beautybokse for et par måneder siden med Paula’s Choice 2% BHA Liquid Exfoliant/Salicylic Acid. Den er jeg meget glad for! Jeg brugte førhen den fra the Ordinary (den er vist nok udgået nu?) Og jeg tror, at det var den, som min hud slog ud af. Det er aldrig sket før, at jeg har fået udslæt/eksem.
  Anyway, når jeg har påført Paula’ Choice BHA, så føles det som om, at min hud er lidt fedtet. Jeg vil derfor høre, om det er en god idé at smøre Bioeffect EGF serum ovenpå denne?
  På forhånd mange tak – jeg glæder mig til at prøve din A-vitamin creme, så snart, den jeg i øjeblikket bruger, slipper op!
  Rikke

  16/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Rikke, 1000 tak for ordene og GODT, at du er så obs. Jeg kan fint følge dig i forhold til fornemmelsen på huden, men der er ikke fedtstof i den, så alt er fint. Stor hilsen Anette

   16/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Rikke, bliver pludselig i tvivl, om du har fået svar her? Der er ikke fedtstof i den fra PC.

   18/12/2020
 • Christina kragh

  Har allerede brugt den første tube af din crem den er så vild man tror det er løgn samtlige mærker der ude har fået kamp til stregen wou siger jeg bare og jeg ser mig selv som være en ret hård kritikker glædelig jul til dig fru Poulsen ❤

  16/12/2020
 • Anne - Sofie A

  Ja den er super god, jeg skal nu til at starte tube No.2.
  Hvor har du den der klemme/tube dims fra

  15/12/2020
 • Christina kragh

  Er det korrekt tænkt at jeg bruger AHA før BIOEFFECT essens og så topper med min A vitamin Ansigtscrem af din <3

  15/12/2020
 • Pernille S

  Udglatter min hud – tjek
  Strammer op – tjek
  Minimerer pigmenter – tjek
  Og jeg kunne blive ved! Og jeg BLIVER ved. At bruge Ansigtdcremen. Tjek.

  15/12/2020
 • Lena L

  Kære Annette

  Tak for inspirationen. Den vil jeg da købe til min mand 🙂 Jeg synes ikke, at jeg kan finde information om, om du anbefaler Ansigtscremen til helt unge. Jeg har en datter på snart 13 år, som er begyndt at få lidt hudorme omkring næsen. Jeg har fået hende til at vaske sit ansigt med en vaskeklud, når hun er i bad, men indtil videre bruger hun ikke noget creme i ansigtet. Vil det være en god idé for hende at starte med at vaske ansigtet hver dag og påføre Ansigtscremen før hun går i seng eller er hun for ung til at bruge Ansigtscremen?

  På forhånd tak.

  Mvh. Lena

  15/12/2020
 • Lykke+Petersen

  Til Margit,

  Jeg har købt den omtalte “tubevrider” på nettet hos hos Proshave, under Marvis – hedder en Toothpaste squeezer (Kan være at jeg skal skrive til Proshave, og skrive at jeg “skal have lidt procenter af det salg”, de nu får af denne vare)

  Mvh Lykke

  15/12/2020
 • Margit

  Jeg ved at nogen har spurgt før mig, men har ikke set svaret. Hvor kan man købe din “tubevrider”?

  15/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Margit, jeg har købt den hos Hay i Aarhus. Stor hilsen Anette

   15/12/2020
 • Birgitte Ø

  Hej Anette
  Jeg eeeelsker også din creme!! Og nu kan jeg godt få mig til at spørge, det jeg har gået og tænkt på…min søn på 16år har meget tør hud, (om vinteren = eksemhud) men også teenagehud med hudorme og bumser indimellem. Jeg tænker han kunne få glæde af din creme, sammen med salicylsyre og en god fed creme som jeg har beordret Men må han egentlig det som 16-årig??

  Tak for fantastisk og altid brugbar hudinfo!!!

  Vh Birgitte

  15/12/2020
 • Marie

  Kære Annette

  Hvis man er vant til at bruge Super Booster 3 fra Beauté Pacifique, er der mere eller mere a-vitamin i din creme? Jeg er nemlig ved at løbe tør og overvejer kraftigt at prøve din, men så er det rart at vide, om jeg skal skrue op til to gange påføring dagligt, eller om jeg skal starte mere forsigtigt.

  Mvh. Marie (som også godt kunne tænke sig at vide, om den mon kommer i rejsestørrelse i den næste book’n’beautybox, hvis du ellers kan lokkes til at afsløre den slags)

  15/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Marie, Jeg vil på min egen platform, altså Beautyspace, ikke længere bedømme andres A-vitaminprodukter, efter at jeg har lavet mit eget. Det betyder ikke, at andres produkter ikke kan være gode, det betyder bare, at jeg holder tingene adskilt. I Ansigtscremen er der det max niveau, som anvises af EU men fordelt på to milde varianter. Når det er sagt, så er der jo ordsproget ‘never change a winning horse’, så når og hvis du er glad for det, du i forvejen bruger, så hold fast i det. Og nej, der kommer ingen rejsestørrelser, desværre. Stor hilsen Anette

   15/12/2020

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.