Årets Ingrediens

Vi taler om bambus, hvor alene ordet vækker (i hvert fald hos mig) en lille stille optimisme om igen at kunne flytte sig derhen, hvor man har lyst. Lige nu sniger den nærmest uudtømmelige græsart sig ind flere steder – også i din hudpleje. Der er tale om en beroligende og beskyttende antioxidant af særlig karakter, fordi den indeholder både hudkærlige aminosyrer og ferulasyre, der fungerer som en slags overbeskytter. Dermalogica indsluser bambus i en af årets absolut bedste masker, der giver friskere hud, så det mærkes: Med nænsom eksfoliering, ikke sandpapirsskrubbeagtig (og tak for det), bliver små bambuskugler på rareste vis opløst og fordelt på huden.  I øvrigt sammen med et stjernehold af hudkærlige ingredienser som jojoba, agurk, aloe vera, hyaluron, kæmpenatlysolie og beroligende svampe og alger.

Dermalogica Hydro Masque Exfoliant

Værd at vide: Jeg synes, det giver ekstra god mening, at lade masken sidde i et ultratyndt lag i længere tid. Imens du er i bad eller Netflixer. Er uden parfume, men dufter godt af agurk.

Beautyspace sætter pris på skønheden. Læs mere her.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO JENS PETER ENGEDAL

11/12/2020
Årets kropssmøre
Plantefedt- og fugtmættende øko-peeling
15/12/2020
Årets Olie
Koldpresset kvalitetsmiks tilsat overset ingrediens

Kommentarer

 • Anne Mette

  Hej, Ditte.
  Annette svarer dig helt sikkert, men indtil da vil jeg gerne komme med et indspark, da din hud lyder præcis som min – og jeg har efterhånden knækker koden til den…
  Jeg renser om aftenen med BioDermas miscellar, skyller ansigtet med vand, herefter Avenés thermal spray, The Ordinarys hyllaron acid, herefter – VENT- giv det nogle minutter til at trænge ind. Når jeg har udbrud af acne (hvad jeg efterhånden sjældent har), drypper jeg nogle dråber salicyl syre i hyllaron syren. Bagefter bruger jeg enten Avenés Cleanance, enten hydra eller mattifying. Men det seneste halve år er jeg ved et tilfælde begyndt at bruge Matas Striber moisturizibg lotion til uren hud, som jeg købte til min teenager, der ikke gad bruge den. Ville lige have den brugt op, så den ikke bare stod i skabet – og den er min hud helt vild med.
  Jeg bruger ca en gang om ugen en frugtsyremaske, Ole Henriksen eller Karmameju som supplement.
  Men jeg afviger aldrig fra miscellar, hyllaronsyre og den overrasker matas creme. Af mærkværdige grunde reagerer min hud næsten altid på A-vitamin, og jeg holder mig langt fra olier. Men de andre rutiner og ingredienser har givet en rigtig stærk hud.
  Hold da op, det blev godt nok langt – håber du kan bruge det til noget.

  15/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Anne Mette, 1000 tak fordi du deler din erfaring. Stor hilsen Anette

   15/12/2020
 • Ditte

  Hej Anette,
  Du har sikkert travlt og modtager mange beskeder i løbet af dagen. Men nu prøver jeg lige alligevel… Jeg synes hudpleje er ret spændende, men jeg har desværre efterhånden købt mig fattig i produkter, som jeg bliver anbefalet mange steder fra. Og intet har helt gjort det jeg ønsker. Værst af alt, så fnulrer mine produkter næsten altid af, når jeg kører en finger op ad kinden i løbet af dagen – jeg kan simpelthen ikke finde svaret på hvorfor ‍♀️
  Jeg har prøvet med alle mulige forskellige sammenhænge, jeg vasker mit ansigt hver dag, både morgen og aften. Har prøvet både at bruge flere produkter oven på hinanden og knap så mange. Lige meget hjælper det.

  Derudover har jeg det, som man nok vil kalde en kombineret hud, men som pt er ret dehydreret. Jeg føles tit stram hele dagen, men skinner alligevel en del. Jeg har mange hudorme og forstørrede porer i T-zonen, som jeg SÅ gerne vil komme til livs, mine kinder er helt normale. Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad der er det rigtige til min hud og jeg synes efterhånden jeg har prøvet en del. Så nu forsøger jeg mig hos dig, om du måske har nogle anbefalinger?

  15/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Ditte, jeg tror, at du vil få et større overblik og ikke mindst indsigt ved at begynde med at læse bogen Seriøst bedre hud. Den er på biblioteket kvit og frit. Stor hilsen Anette

   15/12/2020
 • Pernille S

  Ja, duftbeskrivelse er altså af det gode! Ydermere, er duften af agurk ret så skøn i mit univers. Så thumbs up herfra!
  Iøvrigt skal man – efter min mening – hellere underdrive en tilsætningsduft, end det modsatte.
  Eksempelvis, er min begejstring for Karmamejus olie med citrusduft kølnet en kende. Olien er vidunderlig, men enten er det fordi min næse er blevet mere følsom, eller også har dosseringsmaskinen fået overbalance i den flaske jeg nylig har erhvervet. Ultra krads og ikke den underspillede duft jeg mindes fra tidligere test. Det samme kan siges om Ecookings kropscreme. Her er der dog et duftfrit alternativ!
  Nå, men nu skal dette jo ikke udvikle sig til en roman om et produkt som ikke er hovedpersonen i dag… Dermalogica laver så fine produkter og omtalte er en test værd!
  Kh Pernille S

  14/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Pernille S, fravær af duft eller det modsatte kan jo være afgørende for, om man får noget brugt eller ej. Er min erfaring. Stor hilsen Anette

   15/12/2020
 • Carol

  Mange for info..og god jul ♥️♥️

  14/12/2020
 • Jette B

  Spændende læsning, tak for info også om duften.

  14/12/2020
 • Pernille Højgaard Schrøder

  Kære Anette.
  Tusinde tak fordi du beskriver duften på produkter. Det er en stor hjælp.

  Rigtig glædelig jul til dig og dine ❤️

  14/12/2020

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.