Beautyspace sætter pris på årets bedste produkter

Jeg er ekstra spændt i dag. For det er dagen før dagen før dagen, hvor Beautyspace indleder kåringen af årets mest bemærkelsesværdige produkter. Dem, der har gjort ekstraordinært indtryk – ikke bare på mig, men også på andre. Det viser de mange erfaringer, jeg løbende er heldig at få. Især fra dig, der læser med herinde.

Det er blevet til en stram hitliste uden kommercielle hensyn og dermed også velvidende, at mange værdige og fabelagtig gode produkter kommer til at føle sig forbigået. I virkeligheden er flere uretfærdigt tæt på de sejrsskamler, men uden at det ender med en pris. Heldigvis er 2020 lige på den anden side af december, og så kommer der nye vurderinger, nye vindere.

Sidste år oplevede jeg helt mirakuløst, hvordan folk gik og gættede og ikke mindst: Heppede med på hinanden. Også producenter imellem. Og se det er stort, for alle bliver jo pænere af at glæde sig på hinandens vegne. Alle.

I løbet af de næste tre uger vil i alt 17 Beautyspace-priser blive uddelt, begrundet og vinderne hyldet på bloggen, ligesom den samlede vinderskare vil blive bragt i Børsen i december.

Jeg krydser alle fingre for, at du vil blive klogere af begrundelserne, måske også inspireret og ikke mindst føle dig ekstra godt underholdt de næste 17 dage.

De 17 kategorier er:

ÅRETS SERUM

ÅRETS OMTANKE

ÅRETS GLØD

ÅRETS OMMER

ÅRETS KLASSIKER

ÅRETS APOTEKER-HIT

ÅRETS BEHANDLING

ÅRETS INVESTERING

ÅRETS INGREDIENS

ÅRETS MAKEUP

ÅRETS QUICK-FIX

ÅRETS LANCERING

ÅRETS DUFT

ÅRETS UUNDVÆRLIGE

ÅRETS HUDKÆRLIGSTE KOSTTILSKUD

ÅRETS VÆRKTØJ

ÅRETS PROBLEMLØSER

Hvad håber du, vi lægger ud med?

@beautyspace på INSTAGRAM

14/11/2019
Slow beauty, kom an
Og forresten. Må jeg give dig en hårbunds-massage?
18/11/2019
Årets Uundværlige
Se begrundelsen for årets første BEAUTYSPACE PRIS

Kommentarer

 • Lene

  Kære Anette
  Jeg har et spørgsmål, som jeg håber, du kan hjælpe med. Jeg har døjet et stykke tid med stramt hud sidst på dagen. I kampen mod dette, har jeg pt. forsøgt mig ud i fra BP D-Force-dagcreme, hvor jeg bruger Motar and Pestle hyaloronic serum under. Men ifm. vejledning fra BP, får jeg at vide, at jeg ikke skal bruge hyaloronic serummet under D-Force, da A-vitaminet i dagcremen ikke kan trænge ned i læderhuden. Det forstår jeg ikke, da min hud virker godt fugtet, når jeg kombinerer D-force dagcreme med serummet under. Jeg vil selvfølgelig ikke beklikke gode eksperters råd, men jeg har brug for en second opion fra en anden hud-ekspert:-).
  Bedste hilsner Lene

  28/11/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @Betina, se her: https://beautyspace.dk/tre-anbefalinger-og-noget-du-roligt-kan-holde-dig-fra/, og JA til op omkring øjnene.

  Stor hilsen Anette

  21/11/2019
 • Betina Schmidt

  Hej Anette
  Jeg har købt produkter fra pestle and motar og bruger hyaloronic serumet, må det godt smøres under øjnene ? Og har det indflydelse på øjencremens virkning ? Har du selv erfaring med pestle and mortar ? På forhånd tak kram Betina

  20/11/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  ÅHHHHHHHHHHH.
  ALTSÅ.
  I ER DE BEDSTE.

  Kaffen skvulpede over her til morgen, da jeg så, hvor mange ekstra, der har læst med de sidste to dage.
  Lige konkret til dig @Gry Astrid Larsen: Din veninden har fuldstændig ret i, at almindelig hyaluronsyre rammer daltonniveauet på de 500, og dvs. det er en fugtbinder der ligger i overfladen (som vi alle også gerne vil have). Men der findes også mikroniseret hyaluronsyre – og helt enig, det kan være svært at se på indholdsoversigten.

  Stor hilsen Anette

  19/11/2019
 • Sanne

  Øj, hvor jeg glæder mig! Det var så fed en liste sidste år, og også underholdende. Tak, smukke. 🙂

  18/11/2019
 • Pia

  Glæder mig til at læse kommentarerne til hver kategori og blive klogere og klogere 😉

  18/11/2019
 • Anna

  Jeg glæder mig mest til årets a-vitamincreme, men det ser ud som om at du har taget den kategori ud? Så vil jeg istedet glæde mig til at følge med i alt det andet:)

  18/11/2019
 • Ditte H

  Uh jeg glæder mig helt fantastisk til de kommende dage!! Hvilken kategori skal først? Det er svært at vælge, når man er spændt på dem alle sammen!
  Årets klassiker? Årets uundværlige? Årets problemknuser? Årets serum? Årets glød? Årets makeup? Årets lancering? …. Det lyder alle sammen som nogen yndlings kategorier! *Her klapper jeg begejstret* 🙂

  18/11/2019
 • Anita

  Jeg glæder mig til at følge dine altid gode vurderinger – og samtidig er jeg lidt nervøs for alle de behov du får skabt – så det bliver måske en dyr fornøjelse for mig at læse med hver dag

  Kan du allerede nu afsløre dato og tid for december boksen?
  (Det var SÅ fedt atdet var klokken 7 i november)

  17/11/2019
 • Marlene

  Glæder mig glæder mig til at se og læse dine kloge og skønne kommentar.

  16/11/2019
 • amaja

  hej
  annette for mig er det ligesom jule aften det her ,der venter mig mange lange dejlige stunder med kaffe og søde synder mens jeg gransker hvem du udnævner ,jeg må sige at jeg er mest spændt på det fra apoteket,da lige meget hvor meget jeg prøver så kan jeg ikke få mig selv til at købe skønhedsprodukter der ,det er jeg bare ikke vokset op med (lille by ,udkantsdanmark) så hvem og hvad bliver det derfra ,
  god weekend
  amaja

  16/11/2019
 • Marie Rasmussen

  Jeg håber vi starter med Årets Ommer, så jeg ikke kommer til at lave nogen fejl investering. Men glæder mig til at se dem alle

  16/11/2019
 • Rie Viola

  Glæder mig til det hele <3

  16/11/2019
 • Jeanette

  Der er mange gode kåringer. Jeg glæder mig mest til årets serum ….. men der er jo også årets glød….årets behandling…årets ingrediens…… SÅ sidder her en lørdag og glæde mig til mandag for da går det løs 😉

  16/11/2019
 • Karoline Munk Olesen

  Årets ingrediens

  16/11/2019
 • Karina

  Glæder mig!!!
  Men hvad med årets A-vitamin? Havde vi ikke den sidste år?
  Dbh Karina

  16/11/2019
 • Sanne Larsen

  Yes endelig, glæder mig hvert år til denne pris uddeling… Og lige angående fillerina vil jeg ligesom Gry gerne vide om det fungerer… Mvh. Sanne

  16/11/2019
 • Gry Astrid Larsen

  Ps: Har du mon mulighed for, at høre Peter Bjerring, eller har du en mail jeg må få.
  Jeg må til bunds i dette

  16/11/2019
 • Gry Astrid Larsen

  Kære Anette,

  Jeg vil rigtig, rigtig gerne vide om hyluronsyre reelt kan penetrerer til nederste hudlag/dermis?

  Min veninde, som er kosmetolog ved Exuviance, siger, at molekylerne er for store (500 dalton), og derfor kan de ikke nå derned. Hyluronsyre kan kun fugte i overhuden?

  Fillerina firmaet hævder, at deres hyluronsyre er sammensat/opdelt på en måde, hvor fugten når til dermis?

  Forvirringen er total…

  Mvh.
  Gry

  16/11/2019

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.