Kan ikke huske, hvornår jeg sidst så noget så pænt

Muligvis husker du vinderen af Årets lancering 2019, som handlede om Guccis nye takter. Og de fortsætter lige nu på en stille måde, der ikke flår budgettet: Fem neglelakker er hældt på 1950’er inspirerede flasker, der viser, hvor luksuriøs stram minimalisme kan være. Moderne og nostalgiske på samme tid, her opkaldt efter ikoniske Hollywood film og karakterer.

Så rart faktisk, at der ikke kommer 21 farver, men bare fem. Det er også et plus, at penslen er blød og bred, så der bare skal et par strøg til at dække neglen. Selve lakken er ikke holdbar udover det sædvanlige. Heller ikke mindre – jeg bruger en af de ekstra holdbare toplakker.

Du har muligvis gættet min favoritfarve af de fem, men Gucci gør det anderledes fint og sjovt her. En mulighed er også at gå i Illum, hvis du bor i nærheden af København og se dem i virkeligheden (koster 210 kr.).

OG NU LIDT PRAKTIK VEDRØRENDE NÆSTE UGE:

 • I morgen lørdag trækkes vinderen af ét års Book’n Beautyboxe, altså 12 i alt. Det foregår på Instagram @beautyspace, hvor du kan nå at være med. Og vinde med lidt held.
 • Tirsdag morgen kl. 7.00 udkommer september måneds Book’n Beautybox. Jeg lægger et par smugkig på Instagram: @beautyspace.
 • Næste uge følger vi op på pande-fix, C-vitamin (MÅ det blandes med niacinamid, og HVORFOR er Paula’s Choice-varianten endt på TÆNKs liste) und alles.

FOTO: Jens Peter Engedal, VAREDEKLARATION: Produkterne er sendt til anmelder-test – til låns.

27/08/2020
Den ene er 8 gange dyrere end den anden
Men hvad er forskellen?
31/08/2020
Hvad din hud dokumenteret høster af C-vitamin
Men vær for pokker kilde-kritisk  

Kommentarer

 • Trine

  Hvordan skåner du bedst huden omkring øjnene, når du fjerner mascara (ikke vandfast)?

  12/10/2020
 • Lene

  Tak for svar Anette. Jo, synes faktisk at min hud ser bedre ud og føles bedre. Er bare lidt “bange” for at det jeg gør er for overdrevet, men jeg fortsætter min gode rutine

  04/09/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jette B, så må du ind og kigge.

  @ Lena Riis, ja kun i den fysiske butik. Måske kan man ringe og bede dem sende?

  @ Kirsten, bare med et like eller en kommentar på @beautyspace inde på Instagram på konkurrencebilledet.

  @ Anne Mette K, der er et pro tip, som handler om altid at lave 3 strøg og aldrig gå tilbage. Jeg får det vist på IG stories i morgen.

  @ Elisabeth, 1000 tak. Det er bare nemmere der med korte kig, små film osv.

  @ Lykke Tørnæs, det er et godt spørgsmål, så godt at du vender tilbage. PREbiotics er den føde som de gode mælkesyrebakterier lever af. Så det er forløberne kan du sige.

  @ Lene, det ser yderst prof og godt ud. Føles, mærkes og synes huden ikke fin?

  @ Pernille S, hahahahhahahha – nej Gucci og køleskabet er ligesom ikke et perfekt match.

  @ Britt, 1000 tak for dine dejlige ord. Du har fået dit eget indlæg i dag.

  @ Sanne, også mig.

  @ Helle, det er pudder – og den ser ens ud i solpudder også.

  KH Anette

  03/09/2020
 • Helle

  Den dér guldting med turkis låg… er det pudder? eller… det er næsten også ligemeget! Skal bare eje en ;D

  31/08/2020
 • Sanne

  Jeg er helt skudt i den turkise og den grønne! <3

  31/08/2020
 • Britt

  Kan ikke finde en mailadresse. Og jeg skal altså af med dette – slet hvis det forstyrrer…

  Kære Annette

  Tak, 1000 tak, ja bare fra hjertet tak.

  Jeg begyndte at følge dig i 2018, og der startede min rejse ud i at blive klog på ingredienser. Og sikken en rejse – tak for den.

  Jeg har nu været botox-fri i halvandet år – efter 10 års brug hver 3 måned, rynkerne skulle jo holdes væk.

  Jeg er hoppet på bioeffect om natten, smuuk hydrobalance, og the ordinary om dagen.
  Og selv om jeg bruger den dyre bioeffect serum, som jeg som oftes køber når der er minus 20 %, så sparer jeg jo ret så meget på botox-kontoen. Og priserne på the ordinary er jo også tilsat komme i nærheden af.

  Min rejse med dig startede i April 2018 og her i august 2020, har jeg fået foretaget endnu en hud scanning hos beauty pacific, og min hud svarer nu til kategorien 30år, beauty-damen og jeg jublede stort, jeg smiler stadig stort. Så tak Annette, TAK

  Kærligste hilsner
  Britt, 64 år.

  30/08/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Britt, det var dog en helt vidunderlig historie. 1000 tak. Og tak fordi du læser med herinde. Stor hilsen Aentte

   30/08/2020
 • Pernille S

  Wow hvor smukke fotos du har lagt op i dette blogindslag. Så smuk en indpakning nænner jeg ikke at gemme væk i køleskabet, hvor jeg normalt opbevarer mine lakker! Elsker, som i elsker når emballage er enkel, stilren og helt “understated”
  Glæder mig til at se hvad månedens pakke indeholder, og om jeg kan nære mig! Begynder at overveje julegaver, og her er månedens Beautyspace-pakke et oplagt valg!
  Dejlig weekend til dig, Anette 🙂

  29/08/2020
 • Lene

  Uh ha – virkelig flot “indpakning”. De vil gøre sig godt på mit nye badeværelse .
  Anette jeg har lige et spørgsmål i en helt anden boldgade :
  Jeg er begyndt at anvende ansigtsyoga/facelifting. Jeg bruger 5 min, hver morgen og hver aften, og jeg bruger en olie fra Aurelia, som bliver godt masseret ind i huden. Jeg er i tvivl om jeg kan bruge mine andre produkter før og efter “masseringen”. Før : Ansigtsmist fra ma:nyo, Exfoliante fra Paula’s chocie
  Efter : Moisturizing serum fra Ecooking og Elisabeth Ardens Eight Hour dagcreme med SPF 35
  Er det overdrevet, unødvendigt, “usundt” for min hud med alle de produkter ?
  På forhånd tak for svar

  28/08/2020
 • Lykke Tørnæs

  Jeg sender mit spørgsmål, fra indlægget omkring mundvand og hudpleje, her på i stedet. Jeg spurgte dig om misten fra det skønne mærke Comme/Deux kunne måle sig med Madarà på probiotika. Du svarede, tak for det, men så blev jeg rundtosset. Grundet dit spørger jeg nu: Annette….omg…hvad er forskellen så på PRObiotics og Prebioticekstrat?

  28/08/2020
 • Elisabeth

  Meget smukt Både indpakning og farve.

  Jeg er vild med Beautyspace, tonen, anmeldelser, refleksioner og beautyboxes, som jeg har købt flere af end jeg tør indrømme…Skal dog understreges at jeg aldrig har fortrudt et køb!

  Men er der nogen særlig årsag til, at konkurrencer og diverse smugkik rykker over på IG?

  Undrer mig bare….

  God weekend allesammen.

  28/08/2020
 • Anne Mette K

  Åh de er fine. Jeg er sådan klovn til selv at lakere, det er nærmest pinligt, har du et tip du vil dele?

  28/08/2020
 • Kirsten Bystrup

  Hej Beautyspace
  Hvordan deltager man i lodtrækningen på Instagram?
  Mange hilsener
  Kirsten Bystrup

  28/08/2020
 • Lena Riis

  Jeg er også VILD med dem. Kan de kun købes i Illum ved fysisk fremmøde? Bor nemlig i Jylland (men det hænder da at jeg er i København…men alligevel 🙂

  28/08/2020
 • Jette B

  Den nude ser delikat ud Kommer til København i oktober ♥️

  28/08/2020

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.