Hvad der altid virker på min makeuphylde

_mg_1654_mg_1685

Jeg er minimalist, når det gælder makeup, og behøver ikke mere end en lille håndfuld produkter:

 • Advanced Night Repair er blevet en del af min makeup, fordi jeg er helt tosset med et tip fra den berømte dame her – så jeg blander to dråber i min foundation for ekstra fugtglød. Maybellines Fit Me Matte Poreless foundation gør det så godt med et let, lyst dække uden at give foundationlooket, hvis du forstår.
 • Eyeliner, eyeliner, eyeliner. Jeg er kæmpefan af bare at lægge en liner på øverste øjenlåg, fordi det giver et optisk løft. Sisleys er dyr, langtidsholdbar, let at arbejde med og kunne ikke drømme om at smitte af (hvad mange andre gør, sorry to say). Det skarpe øje vil se, at Lancômes flydende, grafiske eyeliner (Grandiôse Liner) også er med, fordi den er på niveau med Sisleys, og kommer i den pæneste, let diskrete brunrosa farve. Lov mig at se på den IRL, når den er på disk 25. januar.
 • Jeg er lige så glad for mineralpudder som for flydende foundation – og skal makeuppen holde i mange timer, er det altid en god idé med at par afsluttende og generøse strøg af en god mineral foundation. Lige nu er jeg glad for Pürs, fordi den giver en matblød airbrush-finish, og jo, både Tromborg, Jane Iredale og Youngblood er også dygtige på den boldbane.
 • Endelig gør Ardens arbejdshest af en mascara godt hos mig, fordi den bare gør, hvad den skal – og er cremet, blæksort og uden hang til drysseri. Og så er jeg endnu ikke stødt på nogen, som kan stå for MACs nye – nude of course – læbestift. Den har en anelse diskret shine, og se det er vigtigt, for ellers kommer man nemt til at ligne en (uden læber) fra The Muppet Show.

SNUP TIPPET: Der er lidt mere: M2 serum til vipperne, fordi det virker. Og så concealeren fra Smashbox (Studio Skin 24 Hour), som er en af de bedste concealere, jeg har prøvet. Helt lys, blød og med den fineste evne til at smelte ind i huden. Er god i inderste øjenkrog og ellers på huden under øjnene.

_mg_1625

FOTO: Anne Nicolajsen

08/01/2017
Trykket af elektrisk hattehår?
12/01/2017
Se hvor træt Anne blev af Ole

Kommentarer

 • Helle

  Hej Anette

  Hvilken eyeliner vil du anbefale, hvis vi snakker blyant?
  Er ikke så god med de mere “flydende”…

  02/02/2017
 • Åh, den læbestift, altså! Det er sådan én jeg ville købe bare fordi den er så fin. 🙂

  13/01/2017
 • @ Pernille Larsen – Prøv at skriv til dem inde på deres m2beauté site. Jeg vil gerne vide også, hvad de siger.

  @ Lovisen – Brug ikke foundation omkring øjnene. Der er Smashbox concealeren til gengæld så fin.

  @ LiseLotte F – Den kan du købe lige her: http://www.nordbrands.dk/strivectin-tightening-neck-serum-roller-50-ml/

  @ Helene – Herligt. Den hedder BOIS DE ROSE.

  @ Dorte SC – Jeg bruger den, der hedder LIGHT/CLAIR.

  @ Alina – Det har jeg ikke rigtig. Altså favoritter.

  @ Zarah D – Den har det lidt sjove farvenavn: Dahhlinggg!

  @ Rikke K – Ork det kommer. Det her er kun makeuppen.

  @ Lene J – jo til pepperi.

  Stor hilsen Anette

  12/01/2017
 • 1000 tak for alle ord og kommentarer.

  Generelt: Den eftertragtede læbestift (som har væltet min mailboks nu) kan købes her:

  http://www.maccosmetics.dk/products/spp/shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CAT15909&PRODUCT_ID=PROD45073

  Stor hilsen Anette

  12/01/2017
 • Celine

  Kan heller ikke finde læbestiften? Hvor får man fat i den? 🙂

  12/01/2017
 • Lækre, lækre ting du bruger – elsker at du ikke har 100 ting på din hylde:-)

  11/01/2017
 • Pernille Larsen

  Dejligt med lidt inspiration 🙂 Har du hørt om tilfælde, hvor M2 serum ikke har haft nogen effekt, hvis man i forvejen har ret lange, men tynde vipper? Jeg har brugt min i lidt over to måneder og kan ikke se desværre forskel i forhold til de billeder, som jeg tog af mine vipper inden forløbet..

  11/01/2017
 • Lovisen

  Lækre sager. Vil tjekke Fit Me foundation, synes altid de sætter sig i linjerne, så vil helst ikke kaste for mange penge efter en. Det samme med concealer, men vil prøve den du her anbefaler. Har endnu ikke fundet en nude læbestift, eller neglelak for den sags skyld, som jeg synes klæder mig…

  11/01/2017
 • Jeg kan ikke forstå du bliver så smækker med mineral-pudder, når jeg forsøger mig med det så lægger det sig i alle linier og furer, og jeg kommer til at se “en anelse” støvet ud. Hvad gør jeg mon forkert?
  Kan man mon købe “mother dirt” i butikker i USA? Skal nemlig til Florida i uge 7 ❤

  11/01/2017
 • Liselotte frantzen

  Vil gerne vide hvor man kan købe rullen du havde med i Go’morgen Danmark i tirsdags?

  11/01/2017
 • HeLene

  Sådan! Tak skal du have!!! Efter jeg så indlægget på instagram gik jeg og ryddede op i min make-up afdeling. Nu er der kun ting jeg faktisk bruger. Very nice! Det er så nemt at få for mange ting der står og forstyrrer og stjæler tid når de aldrig bruges, men man mister overblikket.

  Og så har jeg nu læst blogposten og fået nogle tip til når det skal opgraderes, hvilket er snart. Hvad hedder farven bestemt på lineren fra Lancome?

  Endvidere tak for at også tippe om billigere produkter, så man kan blande. Great inspo!

  11/01/2017
 • Dorte SC

  Hej Anette!

  Hvilken farve bruger du i Pürs mineralpudder? Jeg er rødhåret og temmelig lys, bruger Tromborgs den lyseste (om vinteren), men kunne godt tænke mig en pudder der er knap så “blank/hvid”.
  Tak for en tilstedværende blog.
  Kh Dorte

  11/01/2017
 • Alina

  Hej Anette, har du nogen favoritter blandt øjencremer? Gerne med anti-age effekt:)

  11/01/2017
 • Zarah D

  synes ikke mac har Maria Careys læbestift i “nude of course” ?
  Det ligner BIT OF BUBBLY ?
  Pft

  11/01/2017
 • @ Charlotte Madsen – Det kan du tro. Alle Book’n Beautyboxe gik ud i sidste uge. Har sendt dig en mail. Stor hilsen Anette

  11/01/2017
 • Rikke K

  Har du erfaring med Young bloods primer? Bruger deres mineral pudder. Ingen foundation. Synes porrerne bliver synligere med pudder på. Er klar over, at det er porerne jeg skal arbejde med – men ind til det de er blevet mindre, kan de måske gøres mindre synlige med kosmetisk? ;-/
  Stoler på den mascara du anbefaler. Den må jeg prøve. Har forsøgt mig med flere forskellige ( Lancome, Armani, Mirenesse og Armani) og jeg får panda øjne med dem alle.
  Jeg har kigget på de produkter, som du anbefaler og jeg kan ikke se dag og natcremer imellem. Er det med vilje, at du ikke har favoritter der?

  11/01/2017
 • Charlotte Madsen

  Jeg bestilte den der lækre pakke med advanced Night Repair i sidste uge. Er den mon på vej. Jeg glæder mig sådan. Kh

  11/01/2017
 • Mette N

  Hvilken farve er din MAC Mariah Carey læbestift?

  11/01/2017
 • Lene Jespersen

  Mmm.. lækker læbestift, lige til at spise 🙂 De make-up produkter du har nævnt her, er som jeg ser det jo lige dig – Du har absolut ikke for meget make-up på, det er lige tilpas og så pepper du vel lidt op til fest?

  11/01/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Birgitte B – jaja, I know, men taget mit arbejde i betragtning, så er foundation, liner, mascara og læbestift ..og concealer vel i rimelige afdeling. Bruger ikke alt på samme tid.

  Og ja, blush! Jeg får altid at vide, at jeg bør huske den…

  Stor hilsen Anette

  11/01/2017
 • Jeg kender mænd, der ellers nok ville synes det var ret så meget make-up (og egentlig også et par kvinder, der vil gå baglæns her). Jeg er ikke til foundation eller pudder, men kan ikke undvære min blush. Kh. Birgitte

  11/01/2017

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.