Ansigtsolie til kroppen

Blog9107DSC3522Blog9108

Kan vi – ultra kort – tale om, hvad der er flot netop nu? Som i sandskrubbede nøgne fødder i sandaler, bare ben der endnu ikke er blevet skummetmælksfarvede, selvom vi arbejder igen og endelig det spil, solen har sat i håret. Jeg er vild med det hele, og vil beholde det langt ind i efteråret. Det sker nogenlunde sådan her:

 • På kroppen gør mild frugtsyre-lotion godt som eksempelvis den behagelige fra REN. Jeg bruger den om aftenen. Et billigere alternativ er en mekanisk eksfoliering med vaskeklud i badet.
 • Om morgenen gælder det om at fugtmiste benene efterfulgt af det, jeg kalder min ansigtsolie til kroppen: Laoutas Deep Hydrating Glowing Body Oil, som består af lige dele sød mandelolie og olivenolie tilsat skinnende pigmenter, som gør den vanvittig flot på benene, (og derfor også blev storbrugt under seneste modeuge).
 • De sandskrubbede fødder? Jeg sørger for at komme her så ofte, det er muligt. Du ser sikkert, hvilket billede det er, jeg mener.
 • Det med ekstra spil i håret har en pris, som du måske også har erfaret: knastørre lokker. Det gør den her en ende på. Bl.a. fordi indholdet af kokos er noget af det eneste, der kan trænge ind i et hårstrå og genopbygge fedtkernen. Ren kokosolie er billigere, men også noget mere snasket og svær at arbejde med.

SNUP TIPPET: På min after-summer hylde til kroppen står også selvbruner og body blur (den sidste fra Vita Liberata).

PS: Er du mand eller kender en, så dagens Insta-post udelukkende til mænd: @beautyspace.

29/08/2018
Hvad der er bedst at rulle huden i
Og hvad du roligt kan afslå
03/09/2018
Hvad der har overhalet ANTI-AGE
Og som afgjorde, hvad jeg tog med hjem fra USA. Du behøver ikke at...

Kommentarer

 • Gitte Salling

  Har lige modtaget Laouta olien. Den bliver en favorit her i hytten. Tak for fif

  05/09/2018
 • Pernille S

  Tak for svar Anette :->

  03/09/2018
 • @ Pernille S – Det kan du tro den gør. Jeg skulle gerne have lavet et link i selve indlægget til Barnholdts, hvor den er online.

  Det er lige her:

  https://studiocimmahony.com/shop/8-skin/216-deep-hydrating-glowing-body-oil-from-laouta/

  OG TAK for fod-tip, hvor lyder det spændende. Jeg må prøve.

  @ Laila, send mig endelig en mail på open-mind@mail.dk, hvis du har problemer med at downloade (der er nemlig en 7 dages frist på). Jeg sender den gerne manuelt til dig.

  @ Marie, Mht. Super Booster, så vælg SUPER BOOSTER CLINICAL på deres website (der er mere A-vitamin i). Har du prøvet at blande en oliedråbe i den pågældende BB-creme? Alternativt, så gå i Matas/Magasin og prøv Shisedos nye, creme foundations (kan evt. blandet med din egen creme)

  @ Anna, altid først AHA, der virker som en døråbner for det du efterfølgende kommer på. Ex. A-vitamin. C-vitamin vil jeg bruge i dagtimerne.

  @ Ulla K, Herligt og tak.

  @ Sanne Larsen, du skal have fat i ‘Clinical’ versionen af Booster 3.

  Stor hilsen Anette

  03/09/2018
 • Sanne larsen

  Marie, jeg har det ligesom dig med super 3 boosteren, så følger lige med her 🙂

  31/08/2018
 • Ulla Kepp

  Ååhh, bare glad for at følge dig og dine guldkorn

  30/08/2018
 • Pernille S

  Tusind tak Anne H :-))

  30/08/2018
 • Anne H

  Pernille S 🙂
  Charlotte Torpegaard har den Laouta Oil
  Kh Anne

  30/08/2018
 • Anna

  Jeg bruger BHA om morgen + vitamin c serum (20%) + matrixyl synthe 6 hyaluronsyre

  og om natten bruger AHA + C vitamin serum. Skal nu til at bruge/ købe:

  Beaute Pacifique Clinical Super 3 Booster

  Er det en god A vitamin creme.. virker den..hvis ja..hvad skal jeg først bruge om natten..Vitamin A/ AHA eller C serum?

  30/08/2018
 • Marie

  Hej Annette. Jeg bruger en BB-creme fra REN (apropos for at have bare lidt farve i fjæs), men som alt andet af den slags makeup, tørrer den min hud fuldstændig ud. Hvad kan man gøre? Og kan du mon anbefale en god (måske stærkere) A-vitamincreme end Super 3 Booster, det er som om, at jeg ikke længere har samme effekt af den, min hud har nærmest vænnet sig til den (hvis det giver mening).

  30/08/2018
 • Hej. Hvem kan hjælpe? Jeg har købt Glattere hud-guide og betalt m PayPal. Hvornår og hvordan får man så guiden?

  30/08/2018
 • Pernille S

  Hej Anette! Kan Deep Hydrating Glowing Body Oil from Laouta fåes i butikkerne herhjemme? Den er et lidt billigere alternativ til Nuxe Glimmer olie!
  Så vil jeg lige give min varmeste anbefaling hvad bløde fusser angår. Min fodbehandler (GoGang i Kbh) har introduceret mig for en skumcreme som også kan masseres ind mellem tæerne uden man skal frygte svamp disse steder! Brugt morgen og aften, giver de blødeste fødder ever! Giver også lige underbenene når jeg er igang 😉 produktet hedder Allpresan diabetic m. mikrosølv!
  Kh Pernille S

  30/08/2018

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.