fbpx

Foundation-fri eller pengene tilbage

S0A2133S0A2139S0A2154

Jeg tror, du vil vide det her.

For med selvtilliden i orden går sydafrikanske Nimue i luften med et program, hvor du bliver set efter i huden, får fire ansigtsbehandlinger og et fuldt hjemmeplejekit til tre hele måneder. Hvis du derefter ikke er tilfreds med resultatet, får du dine penge tilbage.

Nimue, der i udgangspunktet var medicinsk tænkt til heling og opgradering af hud, prioriterer ingredienser (hvis du tjekker indholdsoversigterne), der gør indtryk på huden. Mange af ingredienserne er dem, du også finder i Hudplejepyramiden.

Ambitionen med programmet er at ende så tryg i egen hud, at foundation bliver unødvendig.

Du får alle detaljer her inkl., hvem du kan kontakte for at komme i gang, hvis det er noget. For det er en ordentlig samling produkter og et seriøst behandlingsforløb, hvor prisen for det fulde forløb er sat til 50 procent af værdien.

Tilbagebetalingsgarantien gælder frem til 30. april 2018 – kittene kan købes så længe, der er lager, men max frem til januar 2018, så man kan nå at køre forløbet.

BLIV BEAUTYSPACE-ANMELDER: Vil du være én af to Beautyspace-anmeldere, som Nimue uden beregning gennemfører programmet med? Hvis ja, så læg gerne din kommentar herunder. Rent praktisk vil du (hvis udtrukket) blive henvist til nærmeste Nimue-klinik for hudanalyse og bookning af behandlinger plus udlevering af det 3 måneders-kit, der passer til din hud. Eneste krav er, at du med Nimue vil dele før- og efterbilleder – og selvfølgelig din mening. De to anmeldere bliver udtrukket allerede på lørdag. Den økonomiske side af sagen – behandlinger og produkter – står Nimue for.

Ved at hooke op på listen her får du direkte svar på, om du er blandt de to heldige. Det sker på lørdag.

31/10/2017
Glem hævelser, knastørre linjer og mørke rande
Sandheden om øjencremer. Og hvordan hverken hævelser, mørke rande eller uoplagte folder er noget,...
02/11/2017
Om jeg har fået strammet halsen op?
De 4 løsninger, der virker, når huden på halsen skrider

Kommentarer

 • Christina Baagøe

  Eiii øv! Dette nyhedsbrev var endt i mit spamfilter.
  Jeg ville ha elsket at kunne være en af de to testere!!
  Jeg går enormt meget op i hudpleje og elsker at afprøve nye produkter ❤️

  06/11/2017
 • Anne - Sofie A

  Hej, tillykke til vinderne, men man/ jeg kan ikke komme videre så jeg kan se hvem jeg kontakter og forløbet?

  04/11/2017
 • Berit

  Jeg vil gerne være anmelder 🙂

  04/11/2017
 • Anja Appel

  Oh yes…det vil jeg meget gerne.
  Min hud opfører sig som om den er lige så gammel som mig, og det er ikke rigtig med i planen 😀

  04/11/2017
 • Charlotte Mørch

  Hold nu op hvor spændende Jeg vil elske at være forsøgskanin i håbet om at få en flottere hud. Der er bestemt nok som de lækre produkter kan få at arbejde med hos mig.. Gamle ar efter acne, rosacea, urenheder og ujævn hud, tørhed og rynker – tror det var det Bruger hver dag virkelig lang tid på at dække ovenstående med foundation så jeg bare ser lidt pæn ud…har været utallige gange ved hudlæger men miraklet er endnu ikke fundet…

  Så jeg er mere end klar

  04/11/2017
 • Emilie Enok Frederiksen

  Det vil jeg virkelig gerne! Det er et kæmpe mål for mig at opnå smuk, naturlig hud ❤️

  04/11/2017
 • Det ville være fantastisk

  04/11/2017
 • Dorthe Eriksen

  Det vil jeg meget gerne. Da jeg endnu ikke har fundet de rette produkter til min trætte og grålige rynkede hud. Som jeg er ret ked af og hæmmer min selvtillid en del.♥️

  04/11/2017
 • Camilla Michelsen

  Vildt spændende! Hvem kan sige nej til det!?

  04/11/2017
 • Trine Secher

  Jeg vil meget gerne være anmelder på Nimue behandlingsprogammet – især hvis der betyder, jeg kan slippe af med mine farveujævnheder og grov hudstruktur på kinderne og mine begyndende pigmentforandringer.

  03/11/2017
 • Christina Bonke

  Det lyder simpelthen så spændende.

  03/11/2017
 • Alberte Nielsen

  Jeg 24 år, men føler mig mest af alt som en teenager på 16, med Acne udbrud og røde plamager. Jeg er derfor også villig til at gå langt for et resultat det virker. Vælg mig, så kan det være at jeg får min selvtillid tilbage.

  03/11/2017
 • Luna BB

  Ja tak! På SU og med en 1,5 årig ville det være perfekt timing

  03/11/2017
 • Aida KL

  Det ville jeg så gerne vinde og teste om det har en effekt på min rosacea! 🙂

  03/11/2017
 • Vil være yderst taknemmelig og føle mig meget priviligeret, såfremt jeg bliver udtrukket. Jeg har forsøgt alverden igennem tiden, for at få bugt med en kombinationshud, der pga. kosmetologisk fejl- råd og behandling, er pint til tørhed.

  03/11/2017
 • Gitte Elmer

  Søger nyt hudpleje, så super

  03/11/2017
 • Helle Pedersen

  Ja, det vil jeg da rigtig gerne prøve. Fylder snart 60 år og har en hud der trænger til en kærlig “hånd” efter en periode med stress.

  03/11/2017
 • Gitte

  Ja, tak. Det vil jeg gerne.

  03/11/2017
 • Helle Truelsen

  Det er da et helt utrolig flot tilbud. Det vil jeg meget gerne.
  Er 61 år med lidt tør hud, lidt pigmentpletter og linier især om munden.

  03/11/2017
 • Liv Jacobsen

  Det vil jeg meget gerne Jeg er 42 år. Min hud har pigmentforandringer og en del linier omring øjnene, i panden og omkring munden. Iiih, hvor gad jeg godt være anmelder.

  03/11/2017
 • Nanna Benn

  Det gad jeg da virkelig virkelig godt!

  03/11/2017
 • Line Vincentz

  Det ville være helt utrolig at være anmelder for sådan et fantastisk produkt. Har kæmpet længe med min hud, og foundation er en fast del af mit kit, så det at der er et produkt der kan gøre så jeg ikke behøver, det er jeg nød til at prøve!

  03/11/2017
 • Celine

  Meget gerne 🙂 Tror jeg har meget gennemsnitlig hud for en kvinde i 30’erne; store porer nogle steder, lidt urenheder, lidt sart hud på kinderne, et par pigmentfejl og lidt fine linjer. 🙂

  03/11/2017
 • Nina

  Ja tak – er 50, har lidt pigmentpletter og fine linjer, som netop gør, at jeg synes, jeg har brug for at udjævne huden med makeup, men jeg ville da så utroligt gerne være fri…

  03/11/2017
 • Heidi S

  Wauw det lyder fedt, håber det bliver mig 🙂

  03/11/2017
 • Carina C

  Jeg syntes bestemt (også), det kunne være spændende at blive testperson, og “dykke helt ned” i de fantastiske Niume produkter og professionelle behandlinger, som jeg måske ellers aldrig vil få kendskab til. Jeg intersserer mig meget for både hudpleje og makeup, og kunne godt tænke mig, kun at bruge de fantastisk formulerede produkter i min. 3 .måneder.
  Jeg vil blive meget glad for at få chancen til at levere et godt og brugbart resultat til B.S., og jeg vil driste mig til at hævde, jeg har en klar ide om, hvilke oplysninger der ønskes af oplysninger fra testpersonerne.

  Kort beskrivelse: Lys, moden, +50 hud så trods gode hudpleje rutiner har jeg selvfølgelig nogle “fine linjer” (især nasolabial-furer) samt tendens til let hyper-pigmentering, jeg holder nede med. selvbruner, SPF osv.

  03/11/2017
 • Maria

  Dét vil jeg bare smaddergerne

  03/11/2017
 • Marianne Fristeen

  Måske kunne jeg blive een af de udvalgte testpersoner?☘️

  03/11/2017
 • Ulla-Mai

  Lyder fantastisk ❤️

  03/11/2017
 • Camilla m Nielsen

  Det ville være så skønt!

  03/11/2017
 • Ida D

  Jamen for pokker da JA. Hvem vil ikke hoppe af lykke over at faa den chance.
  God fredag

  03/11/2017
 • IdaB

  Jeg bruger sjældent foundation, men vil da gerne prøve sådan et forløb alligevel, så jeg smider et lod i hatten.

  03/11/2017
 • Anne-Sofie

  Uh, der gik lige et sus gennem min mave, da jeg læste om det her. Hver eneste dag er jeg SÅ ked af det over min hud. Jeg føler vitterligt (som så mange andre sikkert), at jeg har prøvet nærmest alt. Og alligevel kommer der stadig urenheder, bumser, uforklarlige sår, som er uendeligt lang tid om at hele op, en masse genstridige tørhedspletter, osv. Det har en kæmpe indvirkning på min selvtillid, og også på mit sociale liv, da jeg ofte ikke magter at forlade min lejlighed, fordi jeg er så led og ked af hvordan min hud ser ud den dag.
  Krydser virkelig fingre! Vil så gerne prøve dette her 🙂

  03/11/2017
 • Amalie Skovgaard

  Jamen gerne

  03/11/2017
 • Michelle P.

  Måske er dette muligheden for endelig at få bugt med grov og uren hud, der bare ikke vil se lækker og sund ud. Muligheden for at kunne gå ud uden make up er et absolut drømmescenarie, som jeg stadig jagter og bruge en væsentlig portion penge på. Fingrene er krydset.

  03/11/2017
 • Marie-Louise Posgaard Larsen

  Ej, det ville simpelthen være SÅ lækkert. Min hud er “ødelagt”, af urenheder, ar og røde plamager.
  Det kunne være fantastisk at få lov at undvære foundationen, og komme ud i verden med den fineste hud.

  03/11/2017
 • Sofie

  Jeg har været igennem MANGE processer med min hud. Gennem din bog og blog, har jeg formået at få den bumsefri og uden urenheder. Nu mangler jeg bare min sensitive hud, med røde pletter og reaktionsevne på nul, overfor udefrakommende faktorer såsom kulde, varme etc.
  Jeg vil sindssygt gerne deltage, da min hud er oplagt til et før-billede nu og forhåbentligt kunne vise en gedigen forskel til efter-billedet 🙂
  Mit største ønske er at kunne gå makeupfri, samt behandle min hud på bedste vis, så den ældes langsomt med ynde og samdigt afprøve og anmelde et produkt, som forhåbentligt giver den effekt. Håber jeg kommer i betragtning som anmelder 🙂
  KH Sofie

  03/11/2017
 • Anne Mette K

  Denne fredag morgen, frustreret foran spejlet, gik det op for mig at ja, naturligvis vil jeg super gerne holdes i hånden i 12 uger og tro på at nogle af mine skavanker kan forsvinde i glemslens tåger. Med en slags personlig træner, wow. Jeg håber.

  03/11/2017
 • Eva Bacher

  Det her er en NB’er! Jeg har nemlig lagt en kommentar andetsteds, men føler jeg fik ‘overdrevet’ de ret få og svage pigmentforandringer, man lige kan ane tæt på. Ellers en ukompliceret hud, faktisk, men vi har jo alle en fx noget, der ligner en lille rød streg og lidt forskellige farvenuancer i huden, og sådan er min også.
  Tænkte bare, det var smartest at være så præcis som muligt for at i finder det bedste match

  03/11/2017
 • Leafysmoothie

  Spændende koncept og interessant at kun bruge et mærke hvor alt matcher op til den bedste hud ever! Bruger altid noget fra ‘dække’ afdelingen efter min ‘superhud’-hudpleje…

  03/11/2017
 • Krabbemis

  Jeg ligger gerne ansigt til 🙂

  02/11/2017
 • Ninna Angermann

  Det kunne være dejligt at prøve

  02/11/2017
 • Krydser fingrer. Det er lige hvad min hud har brug for 🙂

  02/11/2017
 • Caroline D

  Virkelig spændende forløb! Jeg krydser fingre for at det bliver mig

  02/11/2017
 • Kamille Kodbøl

  det var da en drømmepræmie 😉

  02/11/2017
 • Vera Bannova

  Det vil jeg rigtig gerne prøve 😀 så jeg krydser alle fingre 😉

  02/11/2017
 • Lene

  Ja tak, det lyder spændende, så vil gerne være forsøgskanin.

  02/11/2017
 • Anne L

  Jatak. Det kunne sørme være spændende.

  02/11/2017
 • Louise Heisel Jensen

  Jeg ville elske hvis jeg blev den heldige

  02/11/2017
 • Mie jeppesen

  Det kunne være super spændende og vanvittigt lækkert hvis man kunne slippe for at gemme sin hud under foundation dagligt : -)

  02/11/2017
 • Malene

  Jeg lægger meget gerne en udfordret hud til 🙂

  02/11/2017
 • Charlotte

  Lyder spændende, synes min hud begynder at vise “sin alder” 🙂

  02/11/2017
 • trine Freno

  Ja jeg vil elske at være anmelder

  02/11/2017
 • Katrine J.

  Krydser alle fingre – ville elske at lægge hud til!!!

  02/11/2017
 • Heidi

  YES pleeeeeeeeaaaassseeee!!! ❤️❤️❤️. Jeg låner hjertens gerne både hud og mening ud – trænger så meget til et boost!

  02/11/2017
 • Gitte Salling

  Det kunne jeg godt tænke mig at prøve. Jeg er klar.

  02/11/2017
 • jeanett staack

  Det vil jeg rigtig gerne 🙂 Det ville være en fest og ikke kun lysne huden men også sindet. Jeg trænger.

  02/11/2017
 • Caroline

  Det ville være helt fantastisk at være med til at prøve et helt nyt produkt af – synes efterhånden at jeg har været igennem ALT men intet formår at gøre min hud bumsefri, fedtet t-zone fri og ikke mindst rosacea fri…
  Ville være fantastisk hvis dette nye produkt var revolutionerende 🙂

  02/11/2017
 • Line

  Det kunne passe spot on at være på sådan en 3 måneders test!

  02/11/2017
 • Søs

  Det ville være en stor gave at få lov at blive anmelder på dette forløb:-)

  02/11/2017
 • OMG JAAH, det kunne være vildt at vinde 🙂

  02/11/2017
 • Tine L

  Det ville være fantastisk spændende at prøve – jeg krydser alt, hvad krydses kan!

  02/11/2017
 • Mette Pihl

  Det ville da være en drøm at teste 🙂 Mærket kender jeg kun ganske lidt til, så jeg er til at overraske og tester gerne ærligt på min hud – tror den vil blive glad for den opmærksomhed!

  02/11/2017
 • Lene Daugaard

  Ja tak – med det lovende reklamefremstød hvem er så ikke blevet nysgerrig på om det kan hjælpe på netop de issues jeg har med min ellers ret velplejede hud

  02/11/2017
 • Camilla Kærgård

  Jeg ville elske at blive anmelder! Har I flere år kæmpet for at finde de rigtige produkter til min hud.

  02/11/2017
 • Tine Olsen

  Ja tak, det vil jeg utroligt gerne prøve/anmelde. Min hud er udfordret af overgangsalderens symptomer med tør og grumset hud samt storre porer. Har prøvet mange forskellige cremer, men det ville jo være fantastisk hvis Nimue kunne gøre min hud smuk og strålende igen.

  02/11/2017
 • Sara Sørensen

  Jeg vil meget gerne være anmelder! 🙂

  02/11/2017
 • Irma Schreiner

  Meget gerne, tak.

  02/11/2017
 • Karina Jørgensen

  Jeg vil rigtig gerne være anmelder

  02/11/2017
 • Charlotte Mandrup

  Wauw – noget af et tilbud. Det vil jeg gerne prøve 🙂

  02/11/2017
 • Michelle M

  Det vil jeg SÅ gerne! 🙂

  02/11/2017
 • Tine Olsen

  Ja tak, vil gerne være anmelder på dette koncept. Med en hud i overgangsalderen, og med alt hvad der af følger, har jeg prøvet mange forskellige cremer. Vil virkelig gerne se, om Nimue rent faktisk kan holde, hvad de lover.

  02/11/2017
 • Anne Katrine Villadsen

  Super spændende. Her er der ingen problemer med før og efter billeder

  02/11/2017
 • Salli

  Det lyder spændende – jeg er frisk <3

  02/11/2017
 • Amalie

  Jeg vil meget gerne være anmelder ! 🙂

  02/11/2017
 • Yvette Trolle Omarsson

  Ja tak, jeg vil gerne være anmelder med mit problemhud.

  02/11/2017
 • Louise Ringsted

  Ja tak – det bliver en udfordring for jer

  02/11/2017
 • Iben larsen

  Det vil jeg meget gerne afprøve og dele erfaringer om.

  02/11/2017
 • Maria

  Det kunne være super spændende, jeg krydser fingre!

  02/11/2017
 • Signe Caroline

  Ja, det vil jeg så gerne! Jeg har en del pigmentforandringer efter at have været plaget med akne.

  02/11/2017
 • Anita Tullberg

  Ville være helt fantastisk at være en af de to heldige anmeldere! Min hudplejerutine trænger til et seriøst boost igen, efter at tre små børn er kommet til de seneste år – hvilket helt naturligt har sat sine tydelige, trætte spor i min hud…

  02/11/2017
 • Laila

  Hej. Det kunne jeg også godt tænke mig. Tør hud med lidt fedtet T-zone og store porer omkring næse og hage.

  02/11/2017
 • Amalie

  Yes please ❤️

  02/11/2017
 • Karina Kjær

  Ja tak, det ville være virkelig skønt!

  02/11/2017
 • Sofie

  Jaaahhh tak!

  02/11/2017
 • Marianne P

  Det vil jeg gerne prøve 🙂

  02/11/2017
 • Malene O

  Vil da så gerne have et lod med i puljen

  02/11/2017
 • Rikke Ryge

  I puljen med mig, tak .

  02/11/2017
 • Merete

  Aaaaah min rødsprængte, pigmentplettede og fugthungrende hud, vil elske så luksuriøs en behandling <3

  02/11/2017
 • Lene T

  Jeg vil rigtig gerne være anmelder!

  02/11/2017
 • Christina ulrikka jensen

  Ja det vil jeg SÅ meget gerne lige noget for min tørre hud, pigmentforandringer og linjer omkring munden

  02/11/2017
 • Marie P.

  Meget, MEGET gerne. Min hud byder på en række udfordringer, så det kunne være spændende at se, hvad et professionelt forløb kan gøre.

  02/11/2017
 • Jane Engmann

  Jeg er da så klar

  02/11/2017
 • Linda Sigvardt

  Vil være fantastisk at blive udtrukket.
  Jeg kæmper lidt med øjen-området: mørke rander og linier/rynker – også pigmentforandringer og en generel sensitiv hud som let bliver irriteret og rød.

  02/11/2017
 • Rikke Boe Jacobsen

  Hvor ville det være fedt og hold op hvor spændende Flot at stille sådan en garanti

  02/11/2017
 • Tina

  Jaaa tak gerne

  02/11/2017
 • Kristina Mirla Jensen

  Det lyder for godt til at være sandt, det må vist komme an på en prøve

  02/11/2017
 • Anne Kathrine Kjær

  Jeg er klar som anmelder 😀

  02/11/2017
 • Miatilda Andersen

  Jeg vil gerne melde mig som anmelder. Jeg har hørt meget godt om Nimue og min hud er i hvert fald ikke foundation free klar som det er nu.

  02/11/2017
 • Stine Jacobsen

  Håber det bliver mig 🙂

  02/11/2017
 • Mette

  Det vil jeg meget gerne 🙂
  Døjer både med lidt pigmentpletter, bumser i ny og næ og rynker/ikke så spændstig hud.

  02/11/2017
 • Gitte Randløv

  Det vil jeg rigtig gerne…
  Døjer med pigment pletter, vil elske hvis det kunne hjælpe mig!
  Går meget op i produkter generelt og har gode rutiner!
  Kunne være fedt at smide foundation 😉

  02/11/2017
 • Line Berglund Petersen

  Det lyder som en fantastisk mulighed Jeg vil gerne være anmelder.

  02/11/2017
 • Ann-Sofie Uldall

  Åh hvor lyder det fantastisk ❤️

  02/11/2017
 • Inge Gammelgaard

  Ja tak! Det vil jeg gerne anmelde

  02/11/2017
 • Heidi Kauffmann

  Ja tak! Vil gerne.være anmelder 🙂

  02/11/2017
 • Trine juliussen

  Det vil jeg så gerne
  Et intensivt forløb som forkæler huden frem mod flere store begivenheder i mit liv i 2018

  02/11/2017
 • Jessica

  Ambitiøst program, kunne være spændende at prøve

  02/11/2017
 • Line

  Tak – det vil jeg SÅ gerne
  Med en hud, der på afstand ser udemærket ud, men som close-up har stormer porer, har tørre linjer, konstant fedtet t-zone, spættet under øjnene og begynder at miste elasticitet, er jeg den OPLAGTE kandidat. Jeg vil gøre alt for at få pæn hud igen og derved give jer den bedste, grundigste og 100% uforbeholdne feedback.

  02/11/2017
 • Line Lustrup

  Det vil jeg så gerne !

  02/11/2017
 • Ja, hvor vil jeg dog gerne netop det.

  02/11/2017
 • Charlotte Havn

  Lyder genialt, ja tak til at deltage!

  02/11/2017
 • Lene Bundsbæk

  Jaaaaaaa vil så gerne det kunne blive mig!!

  02/11/2017
 • Lene Jespersen

  ❤️ Det er lige årstiden til forkælelse og godt arbejde med huden… Så ja tak

  02/11/2017
 • Chro Abdulkarim

  Ja tak – det vil jeg og mit hud elsker

  02/11/2017
 • Mette Albertsen

  Det vil jeg utrolig gerne Tør hud og urenheder – har ikke knækket koden endnu! Og har derfor mange ar og går aldrig uden fundation!

  02/11/2017
 • Pernille S

  Lad mig blive nålen i høstakken! Min hud fortjener det 🙂

  02/11/2017
 • Ulrika Landstrøm

  Ja men jøsses da ja ja ja! Ja tak 😀

  02/11/2017
 • Louise Christensen

  Det ville jeg virkelig blive glad for at vinde Min hud ville elske mig for det,
  Min 2. graviditet har virkelig sat sine spor, i form af, pigment forandringer, hormonel ubalance, urenheder og de søvnløse nætter har givet en del fine linjer/rynker.
  Jeg ville virkelig sætte en ære i, at måtte prøve, samt anmelde jeres produkt.

  02/11/2017
 • Camilla Kirstine

  DET VILLE JEG KNUSELSKE!

  02/11/2017
 • Christina Hviid

  JEG ER KLAR!
  Mange håbefulde hilsner fra den knap så lykkelige ejer af en 40-årig ansigtshud med karsprængninger, blussende kinder, pigmentforandringer, fregner og de første synlige rynker.

  02/11/2017
 • Nadia levin schou

  Jeg kunne så så godt tænke mig at værd test person! jeg er virkelig klar til at få bugt med de hudproblemer jeg har!

  02/11/2017
 • Frederikke Birgitte

  Åh GID det var mig…

  01/11/2017
 • Lise Brønnum Friis

  Det ville da være fantastisk at prøve!

  01/11/2017
 • Anne-Sofie Lassesen

  Wauw! Jeg ville elske at teste det!
  Der er i hvert fald noget at teste på her!

  01/11/2017
 • Kirstine Hansen

  Wauw ville være vildt at vinde

  01/11/2017
 • Anja

  Ja for den da, hvor vil jeg gerne anmelde det her! Det lyder fantastisk.
  Kh Anja

  01/11/2017
 • Kirsten V

  Virkelig flot af Nimue!!!

  Jeg ville selvfølgelig blive vildt glad, for at vinde og dele før- og efterbilleder – og min mening……… 🙂

  Krydser finger og mer til. !!!! 🙂

  01/11/2017
 • Janina

  Ja tak! Ville min hud elske!!

  01/11/2017
 • Tina Lassen

  Ta’ mig! Efter flere år med forskellige lægeordineret produkter og mange tusindkroner kastede efter produkter som Ole Henriksen står jeg stadig tilbage med et ansigt der skriger på foundation – hjælp mig med at blive fri for det !

  01/11/2017
 • Birte H

  Jeg vil med største fornøjelse gennemgå et 12 ugers hudplejeforløb med Nimue’s eksklusive produkter og efterfølgende anmelde processen og det endelige behandlingsresultat! Jeg er imponeret over firmaets progressive tilbud og er spændt på forløbet, uanset hvem der bliver den heldige vinder!

  01/11/2017
 • Lykke Petersen

  Det ville være fantastisk at teste dette. Tænk, hvis man kunne få sin fine hud fra før, tilbage (næsten )

  01/11/2017
 • Anne Sommerskov

  Har så længe gerne ville prøve Nimue <3

  01/11/2017
 • Jane

  Det kunne jeg rigtig godt tænke mig at anmelde

  01/11/2017
 • Kristina K

  Det vil jeg gerne 🙂

  01/11/2017
 • Bettina

  Det lyder næste for godt til at være sandt !!
  Melder gerne min skepsis ind og er åben for at blive overrasket … tør I?? ❤️

  01/11/2017
 • KristineSA

  Ja, jeg kan godt bruge de næste tre måneder på dette.

  01/11/2017
 • Anette L.J.

  Joh tak, det kunne være spændende – jeg kaster et lod i puljen og håber!

  01/11/2017
 • Karina

  Vælg mig vælg mig vælg mig

  01/11/2017
 • Rie Dyrnes

  Da mit største ønske er en pletfri hud, vil jeg ønske mig så meget at blive valgt. Jeg har endnu aldrig i en alder af 52 fundet en foundation som jeg kan holde ud at have på, vil det jo være fantastisk helt at undvære den. Håber at hele mit hjerte at i vælger mig.

  01/11/2017
 • Daniela

  Uhhh… Jeg stiller gerne min kedelige hud til rådighed

  01/11/2017
 • Ulla Fog Christensen

  Lyder spændende Jeg udfordrer gerne Nimue

  01/11/2017
 • Sine

  Det kunne være fedt, Nøj jeg gad god at få styr på min arede, små urene sarte hud.
  Jeg ville elske at ikke skule tage foundation på

  01/11/2017
 • MetteG.

  Den 47årige hud vil uden tvivl have godt af sådan er forløb, så jeg krydser fingrer!

  01/11/2017
 • Nana

  Det ville være så skønt at være fri for fondation

  01/11/2017
 • Camilla Larsen

  Ja, meget gerne:-) Min hud og jeg er ikke så gode venner for tiden, så sådan et forløb ville være skønt!

  01/11/2017
 • Helle Etlar Andersen

  Wauh jaaa det vil jeg gerne☘️☘️☘️

  01/11/2017
 • StineFab

  Åh, det vil jeg mega gerne – krydser fingre for vildt og tror på mit held 🙂

  01/11/2017
 • Eva Bacher

  Sikke et ønskejob; meget mere interessant end det job der betaler huslejen!
  Jeg vil også gerne teste, ikke pga særlige problemer, men simpelthen fordi det at anmelde hudplejeprodukter er et sjovt og lærerigt forløb, som batter for både kunde & producent. Jeg læser altid anmeldelser før nye køb, og sætter pris på et grundigt stykke ‘arbejde’ og er efterhånden også selv en habil anmelder.
  Jeg er uden tvivl en ægte hudplejenørd (det er en dyr hobby) og sætter en ære i at teste, fornemme, snuse, mærke og især bemærke de her små forandringer i close-up-spejlet, og dokumentere undervejs, så man kan give en supergod bedømmelse videre til næste kvinde.
  Jeg er 50 år og har pigmentforandringer, men ellers en relativ ukompliceret hud, som jeg dog ikke ville vise frem uden foundation pga pigmentforandringerne, lidt andre småfejl hist og pist og indimellem tendens til en let fedtet T-zone om eftermiddagen.
  Uhh. Stakkels jer. Det kan ikke være helt nemt at vælge blandt så mange der gerne vil

  01/11/2017
 • Elizabeth Bengtsen

  Jeg vil meget gerne prøve Nimue. Krydser fingre!

  01/11/2017
 • Katrine Skovboel

  Dét gad jeg godt

  01/11/2017
 • Vivian

  Det kunne være vildt lækkert! I’m in!

  01/11/2017
 • MetteMM

  Uh det lyder næsten for godt til at være sandt! Tænk hvis man ikke skulle bøvle med foundation hver morgen og touch-up’s i løbet af dagen! Jeg vil så gerne være testperson!!!!

  01/11/2017
 • Martha L

  Tag mig, tag mig, tag mig

  01/11/2017
 • Hellebo

  Jeg vil meget gerne være anmelder

  01/11/2017
 • Anja berglund

  OMG mit store ønske siden teenager tiden og mit evige projekt siden, er at blive glad for mit ansigt uden foundation, har altid døjet med enten uren hud, pigmentplamager, ar og i det hele taget en hud jeg
  Har haft svært ved at kontrollere, selvom jeg ved gud bruger tid, penge og bønner på det.. Drømmen er at kunne gå ud, uden at smøre alverden i ansigtet.. og jeg beder ikke om en ny hud, bare en forbedret udgave!!! Så endnu en bøn‍♀️‍♀️‍♀️❤

  01/11/2017
 • Sandra Olsen

  Det vil jeg SÅ gerne prøve 🙂

  01/11/2017
 • Eva B

  Sikke et ø

  01/11/2017
 • Rikke Ascanius

  Jeg ville elske at teste deres lækre produkter . Min hud trænger SÅ meget til noget seriøst behandling, synes desværre at man efterhånden kan se de 45 somre den har været igennem…… Og synes det er virkelig svært at finde de rigtige og mest hensigtsmæssige produkter for min hud

  01/11/2017
 • Sandra Baik-Olsen

  Count me in 🙂

  Det må simpelthen prøves.

  01/11/2017
 • Lone Andersen

  Jo, tak – jeg rigtig gerne være anmelder og vil glæde mig til at se forandringen på mine rynker og lidt triste hud.

  01/11/2017
 • Jannie Ellebo

  Det vil jeg gerne

  01/11/2017
 • Inge Lavrsen

  Det må da kunne være en udfordring med min rødsprængte hud, især på mine kinder, kan aldrig huske at jeg har set anderledes ud, men det ville da være dejligt hvis det kunne skjules uden at bruge foundation, så jeg stiller gerne op.

  01/11/2017
 • Maja

  Min hud er så umulig og er inde i en cirkel a la mere foundation, mere dårlig hud ville elske at kunne slippe for foundation!

  01/11/2017
 • Pia Hvenegaard

  Ja det vil da være en sand fornøjelse at få liv at være anmelder❤️

  01/11/2017
 • Eva V A

  Årh vil jeg så gerne prøve.. Har i en alder af 37 stadig problemhud, og vil virkelig gerne kunne skippe foundation ☺️

  01/11/2017
 • Lisbeth

  Ja tak, vil super gerne deltage, som anmelder. Nimue`s produkter er for mig endnu uprøvet, men lyder enormt effektivt

  01/11/2017
 • Louise

  Halløjsa!! – her vil jeg gerne være med 🙂

  01/11/2017
 • Berit Normann Overgård

  Ih ja tak – det lyder fantastisk spændende!

  01/11/2017
 • Signe Søndergaard

  JA TAK til at anmelde Nimue!!

  01/11/2017
 • Anette Lindegaard

  Det lyder næsten for godt til at være sandt, – jeg prøver det meget gerne af og ser, hvilken forskel det kan gøre på min 50-årige hud.

  01/11/2017
 • Heidi

  Åh ja jeg melder mig frivilligt

  01/11/2017
 • Lene Ørsted Iversen

  Vil vildt gerne vinde Elsker hudpleje i alverdens afskygninger, så det vil være en fornøjelse at teste Nimue

  01/11/2017
 • LIsbeth V

  Rødme, store porer, skinnende t-zone (som selv vidundermidlet fra La Mer ikke kan hamle op med), pletvis tørhed og pigmentforandringer.

  Det er min hud.

  Foundation-fri opgav jeg for mange år siden.

  *kaster handsken* 😉

  01/11/2017
 • ÅHHHHH Det ville være FAAANTASTISK!!! såå..
  NUP DA GERNE MIIIIIIG!!!!! 🙂

  Dejlig aften
  //Trine

  01/11/2017
 • Ulla Christiansen

  Super interesant. Vil super gerne prøve denne trylleformular

  01/11/2017
 • Sinne Madsen

  Ja tak, det vil min lidt udfordrende rødhårede skintype virkelig gerne prøve

  01/11/2017
 • Anja Svendsen

  Kunne være super spændende at prøve.
  Har fået huden meget pænere de sidste 2 år, men hsr fortsat nogle pigment pletter på kinderne.

  01/11/2017
 • Mai P.

  Ja da, det vil jeg meget gerne. Og kunne faktisk også være ret interressant for en selv at se før og efter billeder. Man burde faktisk selv gøre det når man prøver nye produkter for at se om der er en synlig effekt

  01/11/2017
 • Liv Nygaard

  Det lyder som den perfekte mulighed! Min hud er præget af en fedtet t-zone, aknear fra teenagetiden, store porer og lidt urenheder i ny og næ. Og ret så grå og kedelig, hvis jeg selv skulle sige det. Pæn er den hud bare aldrig blevet. Krydser fingre for det er på tide!

  01/11/2017
 • Mette

  Hellere end gerne

  01/11/2017
 • Celine Djursfeldt

  Jeg vil meget gerne prøve anmelder af disse produkter. Er træt af at vågne op og føle jeg skal skjule mit ansigt inden jeg får makeup på, da min hud er til den sarte side og slet ikke ensartet. Har prøvet dermaroller og A-vitamin creme og synes ikke det hjælper så meget at jeg kan få uden make-up. Jeg vil være meget taknemmelig hvis jeg blev udvalgt og lave nogen gode realistiske før og efter billleder.

  01/11/2017
 • Jeanne corinth

  Det vil min hud elske

  01/11/2017
 • Louise K. H.

  Ja! Brugte for mange år siden deres renseserie og det var fantastisk! Af en eller anden grund stoppede jeg, og har glemt alt om mærket, som dengang imponerende. Ville elske at forny bekendtskabet!

  01/11/2017
 • Susanne Lang Pedersen

  Det vil jeg vildt gerne 🙂 Har hørt så meget godt om mærket 🙂 Min hud kunne godt trænge til lidt mere glow og udstråling.

  01/11/2017
 • Lone Kamper

  Jeg har 61 år på bagen, passet fornuftigt på min hud den sidste halvdel af disse år, men har da tab af fasthed, flere større pigmentpletter, lidt karsprængninger og et par furer. Det kunne være spændende at se, om min hudkvalitet profiterede af Nimues produkter.

  01/11/2017
 • Rikke Langkow

  Med min sarte eksem hud ville det være guld værd. Efterårets vejr udfordre mig voldsomt.
  Store røde plamager og tørhed præger mit ansigt i øjeblikket . Håber jeg blir udvalgt

  01/11/2017
 • Birgit A

  Det ville være fantastisk, hvis Nimue kan fjerne rødmen på kinderne og give en mere ensartet hudtone.

  01/11/2017
 • Sofie Sky

  Det lyder jo som en drøm. Jeg har kæmpet med min hud hele mit liv, så at få styr på den ville virkelig være en lettelse. Jeg vil derfor være nærmest lykkelig for at blive den heldige vinder – særligt hvis det så også virker. 😉

  01/11/2017
 • Emma Lawaetz

  Jeg stiller gerne op! Med ekstrem tør hud og urenheder som jeg er ved at være aldeles træt af, ville det da være lykken hvis disse produkter kunne hjælpe på dette

  01/11/2017
 • Helle Nielsen

  Ja tak det ville være en skøn julegave til mig selv og min hud trænger til det

  01/11/2017
 • Emma Lawaetz

  Jeg stiller gerne op! Med ekstrem tør hud og urenheder som jeg er ved at være aldeles træt af, ville det da være lykken hvis disse produkter kunne hjælpe min hud

  01/11/2017
 • Laila Madsen

  Jeg vil SÅ gerne 😉

  01/11/2017
 • Zarah D

  åhhh ja tak – kæmpe stort lykkelod i puljen !

  01/11/2017
 • Stephanie

  Med pigmentpletter i ansigtet, er dette jo en enestående chance Jeg vil meget gerne deltage.
  Mvh. Stephanie

  01/11/2017
 • Bettina Cramer

  49 år. I overgangsalderen. Forhistorie med mangeårig spiseforstyrrelse og stress. Huden er ældet EKSTREMT hurtigt! Slap og rynket og livløs. JA TAK til pænere hud som passer til den jeg ER nu.

  01/11/2017
 • Fedt! Det melder jeg mig gerne til ❤️

  01/11/2017
 • Linda Juul Petersen

  Melder mig da gerne som anmelder – lyder rigtig spændende…

  01/11/2017
 • Anna A. Nielsen

  Synes det er en noget vel selvsikker udfordring, men hvis de tror på det ligger jeg gerne hud til 😉

  01/11/2017
 • Christina E.A

  Ja tak det vil være fantastisk at vinde

  01/11/2017
 • Pia T.

  ÅH JA – det kunne være fantastisk 🙂 Min hud “lider” efter en meget stresset periode, så mine furer bliver dybere og dybere, og huden er trist og træt …. Oveni det har jeg rendt byen rundt for at finde en foundation der passer til mig….. Tænk hvis man kunne få en hud der kunne være ligeså smuk uden makeup.. Krydser alt hvad krydses kan 🙂

  01/11/2017
 • Camilla Skytte-Olesen

  Det vil jeg mægtig gerne

  01/11/2017
 • Tina Silkjær

  Min 46 årige sol skadet , tidligere ryger og binyrebark hormon skadet hud er total klar til en make over kh

  01/11/2017
 • Katja

  Det kunne jeg rigtig godt tænke mig:-)

  01/11/2017
 • Henriette

  Åhh det ville jeg gerne ligge hud til

  01/11/2017
 • JetteKris

  Der er simpelthen ikke noget jeg hellere vil. Min hud er bare ikke hvad den har været. Trods intensiv pleje så har alderen gjort sit indtog. Tænk hvis man kunne undvære foundation…..hvor skønt.

  01/11/2017
 • Maria S Jørgensen

  MEGET gerne. Jeg er 48, så desværre fra den tid hvor man bestilte tid i solariet og den fik Fuld skrue på ansigtssolen Så kæmper lidt med solskafer. Derudover har jeg de sidste 2,5 år været på stærk smertestillende medicin pga et piskesmæld – dét sætter også sine træthedsspor i huden… Så bring it on, jeg er klar

  01/11/2017
 • Anne Katrine P.

  Det vil jeg meget gerne lægge hud til 🙂

  01/11/2017
 • Ditte

  Jeg er dæleme klar

  01/11/2017
 • Line Høj

  Ja da! Hvor ville det være skønt at kunne rocke #nomakeup looket. Min hud er dehydreret, uren, tør og har tendens til rødmende kinder og sarthed. Jeg krydser så meget fingre. Det ville jo være et mirakel, hvis det virker!

  01/11/2017
 • Rikke Thisted

  Det vil jeg SÅ SÅ SÅ SÅÅÅÅ gerne!!! Jeg er blevet så ked af min hud som bare er trist, tør men samtidig fedtet, rødlig og generelt helt ude af balance og det her forløb lyder intet mindre end fantastisk! Det ville være en drøm ✨

  01/11/2017
 • Sysser Carstens

  Det vil jeg rigtig gerne, især hvis de har et program til meget sart hud.

  01/11/2017
 • Tine F

  Det vil jeg gerne. Krydser fingre

  01/11/2017
 • Emilie Murray

  Det er helt sikkert noget jeg gerne vil prøve!

  01/11/2017
 • Laura GM

  Ja! Det vil jeg gerne :-). Jeg er i forvejen flittig med rens, vaskeklud, fugt, peeling, a-vitamin… men med en hud, der i mange år var plaget af akne, har pigmentpletter og rødme, føler jeg bare aldrig jeg kommer derhen, hvor make-up er et tilvalg og ikke en nødvendighed for mig…

  01/11/2017
 • Birgit R

  Gerne. Sol- og acneskader.

  01/11/2017
 • amaja

  wauv det kunne jeg godt tænke mig

  01/11/2017
 • Pia

  Det vil jeg mega gerne!

  01/11/2017
 • Det ville være ovenud fantastisk at få sådan en mulighed for at give min hud sådan en luksusbehandling.
  Mon ikke det kunne gøre noget godt for min Rosacea 😉

  01/11/2017
 • Louise Krebs

  Jeg er frisk på en udfordring. Det lyder for godt til at være sandt! Men om jeg vil mine store porer, rødmende sensitive hud og pigmentforandringer til livs – øh ja tak! 😀

  01/11/2017
 • YB

  Jeg har mange grunde til at ønske, det bliver mig, der vinder…og har også tid til både behandlinger samt tilbagemelding

  01/11/2017
 • Philippa skov

  Jeg melder mig meget gerne som testperson.. kunne i den grad godt bruge hjælp til at få rettet op på sol og overbehandling af mit ansigt!

  01/11/2017
 • Katrine B

  Det kunne være noget så fantastisk – min evigt drillende hud vil uden tvivl sætte pris på så lækre produkter (og det samme vil jeg) 🙂

  01/11/2017
 • Mie Jørgensen

  Dét, vil jeg rigtig gerne prøve!

  01/11/2017
 • Inger Engkær Christiansen

  Det ville være fantastisk, vil rigtig gerne prøve <3 <3

  01/11/2017
 • Katrine Sevelius

  Super spændende! Jeg har tid til at overholde alle hjemmebehandlinger de næste måneder, så bare det bliver mig!

  01/11/2017
 • Anne-Beth Bennetsen

  Spændende✌️ Jeg er så klar til at afprøve Nimue

  01/11/2017
 • Camilla

  Jeg vil rigtig gerne deltage i konkurrencen

  01/11/2017
 • Kirsten Skov Johnsen

  Jeg er 60 og passer godt på min hud – har mørke rande under øjnene og mindre spændstig hud end før

  01/11/2017
 • birgit sk

  Det er da virkelig en vild kur I har fået gang i der. Det vil min hud virkelig godt kunne trænge til. SÅ jeg vil gerne vær med i lodtrækningen.

  01/11/2017
 • Louise Teller

  Wow – virkelig spændende tilgang til en seriøs samling fine produkter. Jeg melder mig på banen 🙂

  01/11/2017
 • Agnete Nielsen

  Det vil jeg mega gerne!

  01/11/2017
 • Lene

  Ja tak til at deltage!
  Har aldrig gemmen 20+ år fundet nogle produkter eller gode år, der kan afhjælpe fedtet T-zone og tørre kinder. Foundation er for længst opgivet, da det “smelter” af og pudder forsvinder/opsuges blot. Skrappe ting kunne måske have hjulpet/skjult problemet, hvis det ikke var fordi min hud samtidig er sart

  01/11/2017
 • Annette Bøg

  Min hud er mærket af mange års uforsvarlig omgang med sol, overgangsalder, vind og vejr. Jeg ser dog rigtig godt ud af mine 59 år at være. Har ret normal hud, der selvfølgelig skal ha rigtig god pleje med gode virksomme produkter. Interessant at prøve Nimue

  01/11/2017
 • Helle M

  Det vil være en stor glæde for mig at prøve dette sæt 🙂

  01/11/2017
 • Nana Westh

  Det ville jeg fantastisk gerne være med til at afprøve. Jeg har døjet med fedtet hud i mange år og er ærlig talt meget træt af at poste penge i alle mulige produkter som lover en masse men ikke virker.
  Det her mærke virker seriøst og ambitiøst og tænk hvis man kunne blive fri for foundation…

  01/11/2017
 • Catarina

  Ja tak, meget gerne. Det vil være et privilligium at afprøve Nimues produkter og dele mine resultater.
  Jeg kæmper med pigmentforandringer og livets aftegninger så yderst interessant hvad Nimue kan gøre for mig.
  Venligst Catarina

  01/11/2017
 • Catarina

  Ja tak, meget gerne. Det vil være et privilligium at afprøve Nimues produkter og dele mine resultater.
  Jeg kæmper med pigmentforandringer og livets aftegninger så yderst interessant hvad hvad Nimues kan gøre for mig.
  Venligst Catarina

  01/11/2017
 • Det lyder som en drøm at være med som prøvekanin på så lækkert et projekt 🙂

  01/11/2017
 • Natascha Nøiers

  Ja tak:-)

  01/11/2017
 • AnneVM

  Det vil jeg rigtig gerne 🙂

  01/11/2017
 • Helena Kia

  Åhh hvme drømmer ikke om perfekt hud?
  Jeg vil helt vildt gerne melde mig, som anmelder og se hvordan produkterne virker på min hud!

  01/11/2017
 • Kathrine Dahl

  Åh, det vil jeg gerne!

  01/11/2017
 • Karoline Larsen

  Er du vanvittig et tilbud! Med en hud der bare ikke er til at gennemskue lige nu, vil det være så værdsat. Ja ja ja tak til at være testperson

  01/11/2017
 • Jette Mørkholt

  Jeg vil SUPER gerne opleve mit ansigt “foundation ”
  fri Tænker det er sgu en udfordring der er til at age og føle på

  01/11/2017
 • Lis K

  Min hud er så træt og trist, lige meget hvad jeg gør så hjælper det ikke rigtigt så det ville være skønt hvis man kunne få hjælp til at gøre den frisk igen. Tak for muligheden.
  _______________________

  01/11/2017
 • Charlotte Baasch

  Det lyder spændende! Det vil jeg meget gerne anmelde – det ville være fantastisk at kunne undvære foundation 🙂

  01/11/2017
 • Trine Beuse

  Det vil jeg Meget gerne deltage i. Min er så tør at jeg klasker olie i ansigtet flere gange dagligt

  01/11/2017
 • Brita

  Det ville bare være så fantastisk at være den heldige, idet jeg i mere end 50 år, har været så ked af hvordan min hud ser ud, og har prøvet mange forskellige produkter uden det store resultat.
  Håber virkelig på heldet denne gang

  01/11/2017
 • Sofie

  Det vil jeg helt vildt gerne. Min hud har ikke taget imod andet og vedbliver at drille, så dette vil være en kærkommen lejlighed til at prøve noget nyt.

  01/11/2017
 • Lone Laursen

  Jeg vil mægtig gerne teste Nimune’s produkter, tænk hvis de kan fjerne mine pigmentpletter i panden og langs kæben!
  Linierne må da også gerne blive mindre og hvis jeg kunne droppe foundationen, ville det da være skønt!
  Jeg krydser fingre!

  01/11/2017
 • Pernille Larsen

  Jeg vil meget gerne være anmelder! Min hud er rød og sart, og så er jeg desværre ofte ramt af urenheder på hagen. Nimue er ikke et mærke, som jeg kender ret godt, men det håber jeg da, at der bliver lavet om på 😉

  01/11/2017
 • Tina Skovgaard

  Jeg er 42 år. Haft tør hud hele livet. Hsr fået en smule pigmentforandringer, dog ikke meget, og hsr tendens til rødme, især på kinder og især ved varme eller kulde. Hsr ikke rocacea.

  01/11/2017
 • Thilde Banke Jørgensen

  Jeg vil så gerne være anmelder af disse produkter!
  Min hud har aldrig nogensinde været optimalt behandlet med plejeprodukter – det har i hvert fald aldrig føltes sådan, trods forsøg med MANGE forskellige produkter og MANGE timers hudplejenørderi… Så jeg ville blive lykkelig, hvis jeg fik denne mulighed!
  Min hud er vel kombineret med tørre, skallende områder i pande og på kinder, kan have tendens til kløe, og fedter altid (!) i løbet af dagen, samtidigt med at huden føles stram…

  01/11/2017
 • Noooooes det ville jeg så gerne altså!

  Bor virkelig forkert på denne tid af året 😉

  01/11/2017
 • Pia Ribel

  Ja-tak

  01/11/2017
 • Louise H

  Åhh – det lyder som et mirakel! Vil super gerne prøve!

  01/11/2017
 • Maria

  Ej, hvor ville det være fedt at prøve! Jeg synes godt nok jeg ser ramt ud i min hverdag med to små børn, så det ville være SÅ skønt at prøve en behandling, der kunne give ansigtet liv og glød igen.

  01/11/2017
 • Renate Keiding Lindholm

  Nej, for en lækker præmie.
  Det vil være et mirakel, hvis min 51-årige, tør, sart, rosacea og psoriasis + bivirkninger efter 23 års brug af cortison kunne blive så flot, at foundation ville være en saga blot

  01/11/2017
 • Marian

  Jeg så min frisør sælger det. og blev inspireret. Min hud er der pigement forandringer på kinderne og fedtet i t zonen og knas tør på kinderne. jeg er 53 så har lidt rynker hist og her. Ville elske at teste produkterne med alt det der indebærer

  01/11/2017
 • Anne A.

  det lyder for godt til at være sandt, det må da prøves, måske er jeg den heldige vinder? er helt klart i målgruppen 🙂

  01/11/2017
 • Amanda Eriksen

  Ej, en lækker konkurrence! Jeg krydser fingre for at jeg bliver en af de heldige anmeldere Tænk hvis man kunne blive foundation-fri!

  01/11/2017
 • Mila

  Vil meget, meget gerne prøve

  01/11/2017
 • Sandra S.R

  Min hud ser efterhånden trist og grå ud… Jeg ville elske at være anmelder og se, om Nimue kan gøre en forskel for mig!

  01/11/2017
 • Elisabeth

  Jeg vil meget gerne prøve. Har lidt pigmentpletter på kinderne og rynker omkring mine 45-årige øjne.

  01/11/2017
 • Tini Tina

  Åh jeg ville elske at vinde det forløb. Med min hud som er sensibel/sart dehydreret, tør og med rødme og karspræninger bliver deres produkter i hvert fald sat på prøve. Tænk hvis jeg kunne ende med en hud som ikke behøver foundation. Det ville være en drøm der går i opfyldelse. Jeg krydser fingre, arme og ben

  01/11/2017
 • Charlotte

  Det vil jeg vildt gerne. Stiller op til før, under og efter billeder.
  Jeg føler mig heldig

  01/11/2017
 • Wauh hvor er det et flot tilbud Nimue laver. Jeg lægger gerne hud og billeder til forsøget og min ærlige mening.

  01/11/2017
 • Charlotte Hansen

  Åhhhh ja tak.
  Det ville være fantastisk.
  Tænk at kunne slippe for at bruge foundation.

  01/11/2017
 • Ditte Christensen

  Åh, hvor ville jeg gerne være en af de heldige testpersoner!

  Akne har været en plage fra teenageårene og op gennem 20’erne. Intet hjalp og som 28 årig var jeg igennem den skrappe kur fra hudlægen – nu som 31 årig er udbruddene desværre tilbage og min hud sensitiv af diverse skrappe cremer fra lægerne igennem tiden. Min hud (og mit selvværd!) trænger i dem grad til en kærlig hånd og et boost, så jeg krydser alt hvad krydses kan og håber heldet er med mig denne gang

  01/11/2017
 • Merete Hultengren

  Vil gerne teste deres produkter – er udfordret af sensitiv, tør hud med rosacea på hage, kinder, næse og mellem øjnene så kunne være fantastisk at slippe for hele tiden at skulle dække rødmen med et utal af makeup produkter.

  01/11/2017
 • Rikke TS

  Ååhh Ja tak 🙂 Håber håber håber

  01/11/2017
 • Sadie

  Herligt!

  01/11/2017
 • Kat

  Åh jo tak!!

  01/11/2017
 • Vivi

  Så gerne.
  Passer min hud så godt som muligt efter dine anvisninger – men arvelig disposition for lidt pigmentforskel (rødhåret) begynder at slå igennem.
  Deler selvfølgelig gerne billeder

  01/11/2017
 • Anne Sofie

  Uh ja, hellere end gerne (:

  01/11/2017
 • Marie Louise

  Vil jeg så gerne være tester på! 🙂

  01/11/2017
 • Tina

  Efter graviditet med to dejlige børn har jeg den værste hud men fantastisk familie. Vælg gerne mig

  01/11/2017
 • Hanne TS

  Jeg melder mig også. Med ekstremt sensitiv hud, altid røde pletter på kinder og i panden, tendens til urenheder og en hud, der er dehydreret. Det kunne være vildt, hvis Nimue kunne rette op på det!

  01/11/2017
 • Marie Hoffmann

  Det kunne være sjovt at prøve. Ville være dejligt at kunne slippe for foundation.

  01/11/2017
 • Josephine

  Det ville jeg så gerne prøve. Min hud er meget sart, og jeg er netop på jagt efter nye produkter til en pænere og mere ensartet hud.

  01/11/2017
 • Vibeke

  Ja tak, det kunne være vildt spændende at prøve 🙂

  01/11/2017
 • Line kirkemoe

  Jeg har I mange år kæmpet med uren og hyperpigmentering, så jeg vil utrolig gerne deltage som forsøgsperson I det lille forsøg. Tænk hvis det kunne hjælpé.. håber at det bliver mig 🙂

  01/11/2017
 • Ingefd

  Det er da værd at prøve 🙂

  01/11/2017
 • Gerd Hjorth-Moritzsen

  Ja tak. Det vil jeg hjertens gerne, selvom jeg ikke tror det kan hjælpe min gamle hud, men det kan jo være en udfordring for Nimue.

  01/11/2017
 • Hanne M. F.

  Ja tak til det. Jeg kan se der er mange +50 læsere. Jeg vil gerne repræsentere den alders gruppe

  01/11/2017
 • Malene P

  Yes – jeg er klar til at være prøvekanin.

  Mirakelmidlet skal her i krig med en tør og pigmenteret hud, som har en fortid med akne.

  01/11/2017
 • LIs Montes de Oca

  Ja tak – virkelig…jajajajajajja 🙂

  01/11/2017
 • Julie

  Det vil jeg rigtig gerne! 🙂

  01/11/2017
 • Sidsel

  Det er da et once-in-a-lifetime-tilbud, som man kun kan sige højt og tydeligt JA TAK til!
  Jeg har en sart og lidt utilregnelig hud, med lidt udbrud, begyndende alderstegn, rødlighed, mørke rander og en evig svingen frem og tilbage mellem tør, fedtet, fugtmanglende osv…. Det ville være skønt med et all-in program der kunne rette op på sagerne!

  01/11/2017
 • Gry Madsen

  Ja tak

  01/11/2017
 • Ann Q

  Det ville jeg gerne prøve.
  Har begyndende linjer omkring øjnene, tørhedspletter på kinderne og problemhud langs kæben. Så bare kom an.

  01/11/2017
 • Dorthe Keseler

  Altså, jeg er jo vokset op med at hvis det lyder for godt til at være sandt så er det nok det, men det er sgu da en garanti der får en til alligevel at nære håb og drømme om foundation-fri dage!
  Den tester jeg gerne!

  01/11/2017
 • Susanne

  Åhh.. .. Det vil jeg så gerne. Mangler glød, mangler fugt i mit ansigt og mindre rynker ved øjnene , så jeg og min hud ville elske at blive tester vi lover at gå all in

  01/11/2017
 • Kirsten Guldager Troelsgaard Busk

  Mere end klar
  Stort ja tak herfra
  Lyder som nogle ypperlige produkter til en moden hud på 42 somre

  01/11/2017
 • Mathilde

  Yes – jeg er så frisk!

  01/11/2017
 • Nete Frahm

  Håber, ønsker og beder til at det bliver MIG der vinder så’n en møglækker omgang.

  01/11/2017
 • Ea C. W.

  Det kunne være super lækkert at teste!

  01/11/2017
 • Ivalo

  Ih, det ville jeg elske at prøve – vil så gerne have fin hud

  01/11/2017
 • Tonnya

  Jaaaaaaaahhhhh !!! 🙂
  Har fået predison siden 1996 i mega doser og alm doser, så det vil være en som en gave fra guderne <3

  01/11/2017
 • Carina Wolff

  Det vil jeg da SÅ frygtelig gerne! Er meget utilfreds med min hud. Jeg har en del små-urenheder, lidt ar og også pigmentforandringer. Så det ville være lykken at afprøve om jeg nu kan blive foundation fri

  01/11/2017
 • Astrid_K

  Jeg har efterhånden forsøgt alverdens produkter og behandlinger uden at opleve nævneværdige forbedringer i min fedtede hud med tekstur, så jeg er SYG for at få lov til at være testkanin på denne omgang – Det lyder som SÅ spændende et forløb 😀

  01/11/2017
 • Anni

  Tænk sig at kunne opnå en frisk og jævn hudtone. Dét vil jeg gerne teste.

  Kh
  Anni

  01/11/2017
 • Maria Høj

  Det kan man jo ikke IKKE ville:-). Jeg er klar!

  01/11/2017
 • Heidi H Petersen

  Ja det måtte gerne være mig, har bøvlet en del på det sidste med personlige udfordringer, og ja den slags sætter sig som oftest tit i ansigtet. Hvad end det er som hævede øjne, fordi man ikke kan falde i søvn af for mange spekulationer, eller træls irriteret hud der kræver den del af opmærksomhed, man ikke helt formår at give sig selv…så ja ja ja lad mig .. lad mig …. lad mig være prøveperson så jeg sammen med det kan glæde mig til mit fantastiske liv igen…….;-)

  01/11/2017
 • Sophie Pedersen

  Ej hvor vil jeg gerne teste dette Hvor kunne det være skønt at komme stof med min rødme

  01/11/2017
 • Tille

  Smider også et lod i puljen om at blive anmelder 🙂

  01/11/2017
 • Annie

  Det er da en chance jeg virkelig gerne vil have. Synes med årene at det er nødvendigt med en smule. Så krydser fingre

  01/11/2017
 • Julie Sophie

  Oij jeg vil gerne være test kanin

  01/11/2017
 • Valentina Ciampa

  Wow, det kunne jeg godt tænke mig

  01/11/2017
 • Susanne

  Wauw – det vil jeg virkelig gerne prøve. Efter en stress-sygemelding, er min hud blevet trist, tør og der er massere rødmen. Jeg har prøvet flere forskellige produkter, men der er ikke rigtig nogen som har kunnet rette op på det. Jeg skal giftes til foråret 2018, så det ville være det vildeste, at kunne få rettet op på huden inden brylluppet.

  01/11/2017
 • mia

  wauw det kunne være fedt at prøve – godt til en søvnmanglende mor.

  01/11/2017
 • Ruya

  Det vil jeg gerne 🙂

  01/11/2017
 • Birthe Bay Thomsen

  Jeg melder mig på banen, som anmelder

  01/11/2017
 • Tine Back

  Deltager meget gerne og vil sige, at hvis Nimue kan erstatte min foundation, så er det et mirakelprodukt. Dét skal ses live, før jeg tør tro på det….

  01/11/2017
 • Sara Arge

  Jeg har en hud som jeg har været udfordret af siden teenager årene – altså godt 15 år nu. Der har været acne/urenheder i varierende grad. Jeg har prøvet adskillige behandlinger, hudplejerutiner, kostomlægning mm. Huden er blevet pænere, men der er stadig noget vej endnu før jeg føler mig tilpas uden foundation.
  Jeg ville elske at afprøve, om denne behandling er det, der skal til for at jeg bliver super flot også uden foundation 🙂

  01/11/2017
 • Rie Hammershøi

  Jeg vil meget gerne være forsøgsperson. Jeg er lige fyldt 30 år, men har de sidste år fået mere uren hud. Jeg håber det bliver mig!:)

  01/11/2017
 • Margit

  Undskyld. Jeg tog fejl. Der er klinikker i Jylland

  01/11/2017
 • Margit

  Øv! Der er tilsyneladende kun klinikker i Storkøbenhavn. Der er lidt langt at tage til fra Jylland ☹️

  01/11/2017
 • Dorte SC

  Jeg altid drømt om og længtes efter en naturlig og foundation-fri hud. Så jeg deltager gerne pligtopfyldende og grundigt i håb og overbevisning om at det lykkes.
  Jeg er 47 og har lidt tør hud, især om vinteren.
  🙂

  01/11/2017
 • Dina Maria Segerlund

  Det er jo VIRKELIG et produkt det lyder fantastisk… og jeg vil være beæret over at få lov at anmelde . Min hud har en lidt ujævn/uens hudtone og kunne godt bruge lidt hjælp :o).

  01/11/2017
 • Micha

  Orv hvor spændende!!! Pick meeee!

  01/11/2017
 • Othilla H.B

  Det ville være skønt 🙂

  01/11/2017
 • Anne Tegllund Blaabjerg

  Jeg vil gerne være anmelder/’forsøgskanin’ af en række produkter, der kan give en flottere og mere ensartet hud. Jeg døjer med rosacea på kinderne og omkring næsen, og selvom min hud reagerer godt på den salve jeg har fået af min læge (‘bumserne’ forsvinder), så er der stadig et godt stykke vej igen, til at min hud er pæn at se på, og at jeg kan undvære min foundation/concealer. Jeg ville blive lykkelig, hvis jeg kunne genvinde min ‘gamle’ pæne hud – og deler gerne min oplevelse med andre 🙂

  01/11/2017
 • Trine Kuhr

  Ville rigtig gerne bytte min tørre rødmende hud ud med frisk og klar hud

  01/11/2017
 • Kia Wilkenloh

  Det lyder næsten for godt til at være sandt, at foundation skulle blive unødvendig – det stiller jeg gerne op til 🙂

  01/11/2017
 • Jeannett Lindebjerg

  Åh, ja tak!

  01/11/2017
 • LRK

  Åhhh! Bøvler sådan med træt og trist hud, det ville være skønt hvis man kunne få hjælp til at gøre den glad igen.
  Så jeg er SÅ KLAR ;o)

  01/11/2017
 • Louise S. Jensen

  Uh hvor vil jeg gerne prøve Nimue!
  Jeg har endnu ikke forsøgt mig med dem, da man jo har sine go-to produkter.

  Jeg kæmper pt med overfladetørhed pga aircon samt rødmen – evt start på rosacea ifølge kosmetolog.

  Jeg krydser virkelig 🙂 !!

  01/11/2017
 • Sarah S

  Ja da. Mig og min ekstremt tørre hud – og røde næse – stiller gerne op

  01/11/2017
 • Pia

  Er sikker på at jeg kun ville kunne blive yngre – altså huden 🙂

  01/11/2017
 • Sveta

  Om jeg vil???? Ja for pokker!!!! Jeg har i den grad trals og kedelig hud! Så ja tak.

  01/11/2017
 • Fru Jakobsen

  Ihhh – den vil jeg gerne vinde. Nysgerrig efter at se, hvad det kan gøre ved mine linjer og pigmentpletter 🙂

  01/11/2017
 • Dottekvot

  Jeg kunne godt tænke mig at teste, om behandlingen egentlig helt kan holde ord; for hvad med små karsprængninger? Hvad med rødme i huden? Det ville jo være fuldstændigt fantastisk, hvis det virkede…!

  01/11/2017
 • iben

  Det vil jeg virkelig gerne prøve, min hudtone er så ujævn at jeg ikke engang tager til træning uden

  01/11/2017
 • Vibeke Pedersen

  Det ville jeg meget gerne prøve. Jeg går seriøst op i min hud. Jeg er 54 år, og har ingen specielle problemer, udover jeg gerne vil bevare en pæn hud, og også gerne gøre den flottere 🙂

  01/11/2017
 • Connie Georgi

  Det vil jeg gerne teste, min hud har tendens til at være frygtelig tynd, jeg ved ikke lige om det er noget med overgangsalderen:-)
  Kh Connie

  01/11/2017
 • Foundation fri lyder som en drøm, har prøvet Nimue tidligere og det er virkelig effektivt. Anmelder glædeligt. Giver flotte resultater <3 Kh. Mette

  01/11/2017
 • Carina

  Min tørre hud med tendens til mange talgknopper og enkelte bumser vil uden tvivl kunne drage meget fordel af et sådan forløb, så jeg håber virkelig, det bliver mig denne gang

  01/11/2017
 • Nina Lauridsen

  det vil jeg da gerne lægge ansigt til 🙂

  01/11/2017
 • Signe O W

  Uh, det gad jeg godt prøve. Jeg mangler lige det sidste skub til min hudpleje (føles det i hvert fald som om). Jeg krydser

  01/11/2017
 • Marie Thorøe

  Jeg vil super gerne lægge ansigt til behandlinger og produkter!
  Renere, fugtmættet hud med mindre porer og uden rødme er det der skal opnås for at jeg tør smide min fundatsen, så det ville være lækkert hvis Nimue kunne hjælpe mig med dette

  01/11/2017
 • Birgitte Jørgensen

  Jeg er en frisk pige på 42 år, så fluks melder mig
  Jeg ved godt, at jeg ikke længere er 20 år, og det er min hud heller ikke! men det ville være drøm, ikke at skulle bruge foundation i hverdagen
  Jeg har altid plejet min hud, men min hud har nu fået en alder, hvor den godt kunne trænge til lidt hjælp ☺️

  01/11/2017
 • Marie

  Dét gad jeg godt. Min hud er – efter jeg har døjet en del med voksenakne – endelig blevet lidt bedre. Endnu uden hjælp fra hudlæge. Men den er så tør nu og så sart. Hvor ville det være fedt at få lov at prøve.

  01/11/2017
 • Anita christensen

  Det må gerne blive mig er lige startet med at bruge produkter fra Nimue så det vil være fedt at vinde og se hvad det kan gøre for en på 58 år , hvis man går all in

  01/11/2017
 • Astrid R

  Det vil jeg virkelig gerne prøve. Foundationfri hud. Wow!

  01/11/2017
 • Sarah

  Jeg vil meget gerne teste produkterne! 🙂 Min hud er ret tør, så jeg kunne helt sikkert godt trænge til noget lækker pleje i løbet af vintertiden.

  01/11/2017
 • Laurine Christensen

  Uhh det vil jeg SÅ gerne prøve. Det kunne være fantastisk hvis det virkelig virker !!!
  Jeg har pigmentskader så jeg bruger altid foundation mm.

  01/11/2017
 • Karoline Madsen

  Woop Woop det vil jeg gerne prøve. Krydser fingre, tæer, hår og øre.
  Hav en fantastisk dag alle sammen.

  01/11/2017
 • Alina

  Ja tak 🙂

  01/11/2017
 • Ulla M B

  Ja tak tilbstrålende hud med Nimue. Vil gerne lægge hud og tid til dette projekt

  01/11/2017
 • Tine M.

  Jeg vil mægtig gerne være “prøvekanin” 🙂

  01/11/2017
 • Katja Petersen

  Jeg vil super gerne være test person for Nimue. Har endnu ikke forsøgt nogle af deres produkter, men det ville være en glæde at få lov at teste dem af og måske i sidste ende blive foundationfri, da jeg bruger dette hver evig eneste dag 🙂

  01/11/2017
 • Fru K

  Det lyder helt utroligt !
  Har altid brugt foundation og viser mig ikke udenfor hjemmets fire vægge uden, så det ville være helt fantastisk at prøve at undvære:)

  01/11/2017
 • Anna Lei

  Det lyder virkeligt spændende, næsten for godt til at tro.
  Kunne være fedt at prøve:)

  01/11/2017
 • Maja Vase

  Jeg prøver gerne! På trods af min voksne alder har jeg hud som en teenager, der kun liiiige kan holdes i ave med syre.

  01/11/2017
 • Marianne Bale

  Åhhhh hvor vil jeg gerne være testperson!! Jeg bor i Herning og vil elske at gennemføre et forløb hos Clinique H. Min hud er kombineret og med lidt rødme. Jeg krydser fingre:-)

  01/11/2017
 • Charlotte Henriksen

  Jeg melder mig på banen – med et åbent sind og en krads pen.

  01/11/2017
 • Kristina Skjøth

  Jeg krydser alt med min akne og pigment plagede hud..

  01/11/2017
 • Lone Andersen

  Har svært ved at tro, at det er sandt. Bliver nødt til at prøve lykken som anmelder…

  01/11/2017
 • Lise R

  Wow det vil jeg så gerne. Har sensitiv/tør hud med tendens til rødme så kunne godt trænge til pleje nu hvor det er blevet koldt

  01/11/2017
 • Ann Jeps

  Hold da helt op – det ville være vanvittig lækkert at teste det. Jeg er så klar

  01/11/2017
 • HeleneR

  Pick me, please! Ville elske at få den hudselvtillid der gjorde at jeg kunne smide min foundation 🙂

  01/11/2017
 • Sophie Corfixen

  Jeg vil meget gerne være testperson og anmelder. Det er generelt en svær opgave for mig, at finde et produkt eller behandling der giver et flot finish. Enten ser man for make-up’et ud eller så er huden bare ikke helt klar til at blive vist frem uden ‘maske’. Krydser fingre og håber på jeg kan få lovtil at være anmelder 🙂

  01/11/2017
 • Ulla M B

  Jeg drømmer om smuk og ensartet hud, så jeg vil meget gerne prøve Nimue

  01/11/2017
 • SofieW

  Det lyder næsten for godt til at være sandt. Det vil jeg meget gerne.

  01/11/2017
 • Pia Gundel

  Er der nogen begrænsning på alder i forhold til deres produkter og effekten af forløbet? Jeg er 57 og passer, synes jeg selv, min hud omhyggeligt, men årene har da forandret min hud så jeg idag aldrig går uden foundation. Tænk hvis der kunne blive ændret på det! Jeg vil rigtig gerne være en moden forsøgskanin 🙂

  01/11/2017
 • Dorthe Ras

  Tak spids det kunne være spændende at se om de kan holde det de lover om produkterne. Jeg er mega klar som tester

  01/11/2017
 • Marlene TJ

  Det vil jeg så gerne. Min hud har altid haft problemer med overgangen til vinter -måske Nimue er løsningen?

  01/11/2017
 • Nadia WH

  Oh yes, den tjans tager jeg mig gerne af ❤️

  01/11/2017
 • Anne Andersen

  Rigtig gerne – har rigtig mange problemer med min hud og har prøvet et hav af forskellige produkter uden den store forskel.

  01/11/2017
 • Sanne L

  Det har været en drøm for mig i mange år at se om jeg kunne undvære foundation, kan bare så godt lide “rigtig” hud. Men det har ikke været muligt pga. min hud hurtigt reagerer og pletter op i rødt. Krydser fingre for denne mulighed.

  01/11/2017
 • Anne

  STORT Ja Tak!

  01/11/2017
 • Lene

  Det lyder næsten for godt til at være sandt – det ville jeg gerne prøve.

  01/11/2017
 • Jeannett mortensen

  Det vil jeg da super gerne.
  Har haft mange problemer med min hud og vil elske hvis jer her først i halvtresserne skulle blive uden foundation .
  Så jeg krydser fingre for at blive udvalgt.

  01/11/2017
 • Bente Aa

  Ja tak, det vil jeg meget gerne

  01/11/2017
 • Pia Randlev Poulsen

  Det lyder fuldstændig fabelagtig fantastisk…..tænk hvis det er virkeligheden…..jeg vil monster gerne deltage 🙂

  01/11/2017
 • Kathrine

  Hvem vil ikke gerne undvære foundation! Jeg vil rigtig gerne teste produkterne af.

  01/11/2017
 • Lone H

  Sikke et fantastisk tilbud. De sidste mange år har jeg ALDRIG bevæget mig ud uden foundation. Ikke fordi jeg ikke kan men syntes bare ikke jeg kan være mig selv bekendt uden makeup. Jeg føler mig ganske enkelt ikke tilpas uden min måske.
  Har rundet de 44 så foundation er blevet en del af rutinen. Har brugt serum til pigment forandringer de sidste par år samt haft fokus på hudpleje generelt efter at have læst din bibel.
  Så jeg melder mig gerne som forsøgskanin.

  01/11/2017
 • Karen

  Meget gerne 🙂

  01/11/2017
 • Maibritt Kerner Mølgaard

  Ja tak, det vil jeg utrolig gerne vinde.
  Jeg har efterhånden stort set opgivet tanken om at have så ensartet og lækkert udseende hud at jeg ikke behøver foundation

  01/11/2017
 • Kirsten

  Ja tak meget gerne

  01/11/2017
 • Sofie B. Jensen

  Det vil jeg så gerne!

  Har fulgt med i mange år og har opbygget en stenhård renserutine, bruger syrer og a-vitamin om natten, fugt og solfaktor om dagen, har endda introduceret min hud for dermarolleren, men jeg har stadig fedtet hud, tørre kinder og indkapslinger, så jeg kunne virkelig godt bruge “den store tur”

  01/11/2017
 • Susanne Dall Jensen

  Det vil jeg og min 40-årige hud rigtig gerne prøve ☀️

  01/11/2017
 • Kristina S

  Lyder fantastisk, sikke en tekbologisk landvinding. Det vil jeg meget gerne prøve

  01/11/2017
 • Isa Bella

  Ja tak! Jeg vil rigtig gerne være anmelder. Det er noget af et udsagn, at man kan blive foundationfri efter forløbet, og de må virkelig tro på deres produkter, siden de tilbyder pengene tilbage, hvis man ikke er tilfreds. Hvis ikke det var for barselsdagpenge, ville jeg helt klart købe forløbet, så stort er ønsket om at blive foundationfri, men for nu kan jeg kun krydse fingre for, at jeg bliver udtaget.

  01/11/2017
 • Cecilie Birch

  Jeg er klar;-)

  01/11/2017
 • Christina Brøchner

  Ihhhh, det vil jeg helt vild gerne:-)))

  01/11/2017
 • Sidsel Garsdal

  Det synes jeg kunne være vanvittigt interessant (og forhåbentlig glædeligt) at afprøve. Det lyder enormt spændende.

  01/11/2017
 • Tina J

  Det vil jeg meget, meget gerne lægge ansigt til. Min hud er sund, men har selvfølgelig ikke samme fasthed og glød, som da jeg var purung.

  01/11/2017
 • Louise BO

  Meget gerne 🙂

  01/11/2017
 • Ann-Katrine

  Ja tak – jeg vil meget gerne være anmelder. Håber meget at det bliver min tur denne gang 🙂 🙂 🙂

  01/11/2017
 • Charlotte Søndergaard

  Jeg vil rigtig gerne være testperson, jer er i starten af 50`erne og kunne så godt tænke mig at kunne gå uden foundation 🙂

  01/11/2017
 • Agnes

  Meget gerne!

  01/11/2017
 • Emilia Bresser

  Jeg ville elske at deltage 🙂

  01/11/2017
 • Christina

  Meget gerne, TAK :))

  01/11/2017
 • Helle Rick

  Det vil jeg meget gerne 🙂
  Spændende

  01/11/2017
 • Louise Wennecke

  Jeg har ikke de største hudproblemer, men nu er jeg lige blevet 40 år – og jeg ville ønske at jeg kunne genfinde gløden og friskheden i huden.

  Jeg stiller selvfølgelig op til før / efterbilleder og deler selvfølgelig også gerne min oplevelse.

  01/11/2017
 • Anne

  Åh, ja tak, det ville da være helt vidunderligt 🙂

  01/11/2017
 • Anette Schlünzen

  Det vil jeg rigtig gerne

  01/11/2017
 • Karina Engqvist

  Jeg vil gerne være testperson/anmelder

  01/11/2017
 • Sasseline Schophuus

  Oj, det ville jeg virkelig gerne!!

  01/11/2017
 • LK

  Bøvler så meget med min trætte hud, så det ville være fantastisk at få den glad igen, jeg er SÅ KLAR ;o)

  01/11/2017
 • Christina Hald

  JA TAK! Jeg vil så afgjort ligge ansigt og hud til 🙂

  01/11/2017
 • Mia Sørensen

  Ja tak! Det lyder fantastisk

  01/11/2017
 • Rikke Will

  Det vil jeg rigtig gerne prøve 🙂

  01/11/2017
 • Mette

  Nøj det gad jeg godt

  01/11/2017
 • Nanna Lehnsted

  Det er lige noget for mig Vil meget gerne være testperson

  01/11/2017
 • Anna Jagielska

  Jeg krydser ALT hvad jeg har, for at jeg bliver udtrukket som tester på Nimue produkterne

  01/11/2017
 • Sidse

  Ja ja ja ja JA!!!

  01/11/2017
 • Anne Grand

  Wauw, jeg vil så gerne være anmelder!!!

  01/11/2017
 • Lise Schlünzen

  Det kunne være rigtig spændende. Kender godt Nimue.

  01/11/2017
 • Andreas

  Jeg smider hermed et lod i puljen!

  01/11/2017
 • Anne H. K.

  Har mere og mere brug for dækning. Voksenacne på hagen og pigmentforandringer i panden og mørke rande under øjnene der bare bliver mørkere og mørkere… kunne virkelig udfordre Nimue! Så jeg er frisk, hvis I kan bruge mig 🙂

  01/11/2017
 • CarinaFinseth

  Som i helt foundationfri? For real??? Det lyder vildt!
  Jeg lægger straks et lod i puljen, men advarer om, at de får deres sag for, hvis de skal rette op på min skøre hud, som både fedter, som var det en amerikans pepperonipizza og bliver knastør, stram og skællet, hvis den ikke får nok fugt.

  01/11/2017
 • Louise Anker

  Jeg vil virkelig gerne være testperson – det lyder spændende!

  01/11/2017
 • Lise K

  Ja tak 🙂

  01/11/2017
 • JV

  Jeg vil gerne være med i dette spændende projekt,
  tænk om det viser sig, at Nimue virkelig kan gøre dette for huden 🙂

  01/11/2017
 • Mette Vinther

  Den overskrift ramte. Jeg må have et lod i puljen!

  01/11/2017
 • Pia

  Med en hud der har været gennem 3 behandlinger med Accutin og stadig ikke er faldet helt til ro, så ville det være super at prøve dets produkter.

  01/11/2017
 • Det vil jeg da vildt gerne prøve. Så jeg stiller rigtig gerne op som anmelder/testperson.

  01/11/2017
 • Karina Bak

  Uha – ja, tak. Tror på mirakler.

  01/11/2017
 • Tina Sandager

  Waw det vil jeg vildt gerne!!

  01/11/2017
 • Christina

  Det vil jeg gerne

  01/11/2017
 • Lissi

  Spændende. Jeg vil gerne være anmelder.

  01/11/2017
 • Det vil jeg rigtig gerne lægge/ligge ansigt til 🙂

  01/11/2017
 • Caroline

  Min postgravide hud vil mega gerne prøve det

  01/11/2017
 • Natalie K

  Jeg vil meget gerne stille op som anmelder! Døjer med dårlig hud og prøver at finde noget der fungerer til mig, så det her kunne være en oplagt mulighed for endelig at få styr på huden! 🙂

  01/11/2017
 • Maria Sand

  Jeg vil elske at blive testperson af Nimues forløb! Jeg netop begyndt at anvende deres rense kit, hvilket allerede har haft en positive indvirkning på min hud.

  01/11/2017
 • Helene LM

  Jeg vil gerne være forsøgskanin ;o)

  01/11/2017
 • Helle Olsen

  Meget gerne, tak 🙂

  01/11/2017
 • Sabina

  Melder mig glædeligt som testperson.

  01/11/2017
 • charlotte gantzel

  Count me in :-).. pigmentforandringer, 51 år, m.m. – kan kun blive bedre.. så jeg vil meget gerne melde mig 🙂

  01/11/2017
 • Kiss Jacob

  Et vild udfordring…. og fremtidsforskning der vil noget. Ja det er vel muligt – åååååå det vil jeg gerne

  01/11/2017
 • Bettina Egholm

  Det vil jeg meget gerne❤️

  01/11/2017
 • Tinna

  Åhhh ja ja ja – det vil jeg meget gerne 🙂

  01/11/2017
 • Mille

  JA!!! Det vil jeg uendelig gerne ❤

  01/11/2017
 • Luise

  <3

  01/11/2017
 • Katrine Reher

  Det lyder simpelthen nærmest magisk – jeg melder mig som glad tester og krydser fingre for at blive udtrukket

  01/11/2017
 • Josefine R

  Ja tak! Vil så gerne kunne være foundation-fri!

  01/11/2017
 • Marie

  JA TAK! Jeg har altid gerne ville prøve deres produkter!

  01/11/2017
 • Uhhhhh, sikke et tilbud ;O)!!!
  Med en 36-årig hud der er tør og sart samt, til tider, dum og blomstrende på udsatte steder, vil jeg elske at komme i Nimues kyndige hænder.
  Krydser fingre, arme, ben og alt andet ;O)

  01/11/2017
 • Det vil jeg så gerne! Bøvler med voksen-akne, som jeg så gerne vil helt af med.

  01/11/2017
 • Mikala

  Sikke et tilbud – det vil jeg SÅ gerne!

  01/11/2017
 • Helene H

  Det ville jeg gerne prøve! Har ikke altid været så grundig med hudpleje og som årene løber har det indhentet mig… Kunne godt trænge til en genstart!

  01/11/2017
 • Ghita Olsen

  Det lyder fantastisk for en 50+

  01/11/2017
 • Tinna Andersen

  Jeg har prøvet mange forskellige produkter for at få styr på min tørrer og sensitive hud og intet har virket særlig godt, måske det her endelig kunne være den gyldne vej. For ved jo desværre min hud og jeg går en hård tid i møde med alt den kunstige varme og frost.

  01/11/2017
 • Birte

  Det kunne jeg rigtig godt tænke mig, har efterhånden fået lidt rynker her og der.

  01/11/2017
 • Katrine Pedersen

  Århhh – det gad jeg godt!
  Bor dog i London, men altså værd at rejse hjem efter sådan en behandling

  01/11/2017
 • Nanna

  Ville være super fedt at kunne få en ‘foundation fri hud’
  Har meget rødme i min hud, plus urenheder og ar.

  01/11/2017
 • Clara G.

  Det vil jeg meget gerne tilmelde min mor der er 50+! Efter jeg har fortalt om min hudplejerutine, på baggrund af din blog, er hun begyndt at tage sin hudpleje mere seriøst og hun kan se forskel 🙂 Så derfor tænker jeg at dette ville være perfekt til hende, hun ville blive så glad!

  01/11/2017
 • Nanna Jeppesen

  Hold da helt fast!
  Jeg vil SÅ gerne være test person. Jeg har kæmpet med min hud i over et år nu. Købt mig fattig i produkter (for over 17.000kr, ja den er god nok) Men desværre har der kun været en lille virkning. Så jeg ville være den lykkeligste foundation frie kvinde, hvis jeg er så heldig at vinde. Jeg har tør og trist hud med lidt urenheder.

  01/11/2017
 • Mette S

  WOW – det lyder SÅ godt 🙂 <3
  Det vil jeg tage imod med kyshård – og meget gerne udsætte min 40+ hud (med rynker, slaphed og træthed) for.

  01/11/2017
 • Knud Valentin

  Ej, hvor ville jeg gerne prøve om det løfte om ‘foundationfri’-selvtillid holder
  Krydser det hele <3

  01/11/2017
 • Sophie H

  Jeg vil meget gerne være testperson! Jeg har tør hud og store porer, som jeg forgæves forsøger at få styr på…

  01/11/2017
 • Katrine

  Jeg stiller også meget gerne op til test! Spændende, om Nimue kan få has på pigmentpletter, uens hudtone og manglende glød 🙂

  01/11/2017
 • susanne Bruun

  Åh det lyder næsten for godt til at være sandt..
  Jeg vil meget meget gerne gennemprøve Nimue produkterne 🙂

  01/11/2017
 • Thilde

  Jeg vil meget gerne deltage! Jeg har fortsat (sidst i 20’erne) lidt acneudfordringer og drømmer om glat, glødende hud.

  01/11/2017
 • Anne-Louise Klein

  Det gør jeg gerne! 🙂

  01/11/2017
 • Lise Toft

  Vil meget gerne deltage

  01/11/2017
 • Ninna Klinke

  Ja ja ja har i det sidste stykke tid overvejet at prøve Nimue’s produkter, det lyder så godt jeg en klart med

  01/11/2017
 • Henriette Mosgaard

  Jeg melder mig også gerne 🙂

  01/11/2017
 • Silke A

  Nørj det vil jeg virkelig gerne teste, 40 år, pigmentforandringer som største udfordring. Drømmer om at slippe for foundation.

  01/11/2017
 • Signe Op.

  Jamen, for pokker da! Det er da noget af et løfte!
  Jeg kan ikke gå uden foundation. Eller, det kan jeg jo godt – men jeg gør det ikke. For min hud er…. ujævn, mat, små-rød, tør – og debuterede med den første pigment-plet i sommers (som jeg ellers har været så lykkelig for at have undgået!).
  Og så er min hud relativt sensitiv. Jeg købte for nylig den olie fra Pai, du anbefaler herinde. Men den trives min hud ikke så godt med – tror, det skyldes den citrus, den dufter af (så hey, hvis nogen vil købe den til en god pris, siger de bare til!)
  Anyway; jeg krydser fingre! 🙂

  01/11/2017
 • Louise Eckhardt

  Det lyder fantastisk. Jeg har ujævnheder fra uren hud og så har jeg oven i hatten fået pimentforandringer efter graviditet. Og så er mine porer også blevet synlige indenfor de sidste par år, jeg er 36 år og småbørnsmor . Det giver et noget spættet look så jeg bruger primer, foundation og concealer nærmest hver dag. Men savner gløden af sund og udækket hud .

  01/11/2017
 • Jane Wind-Hansen

  Åh, hvor jeg dog håber, jeg bliver den heldige.
  Jeg er lige fyldt 40 år.

  01/11/2017
 • Cathrine J

  Ja tak siger jeg bare! Som alenemor til to små børn kunne min trætte, askegrå hud godt trænge til lidt kærlig pleje og opgradering. Har desuden i mange år døjet med eksem hvor brug af binyrebarkhormon cremer også har sat sine spor i ansigtet i form af fremtrædende blodkar og rynker. Eksemen har jeg dog heldigvis sluppet af med…

  01/11/2017
 • Mette Bache jacobsen

  Ja tak siger jeg.
  Jeg har efter at fyldt 30 til nu(er 36) et stor ændring i min hud generelt.
  Blev kørt ned som 16 årig og har ar og arvæv i ansigtet samtidig med at mit ansigt er skævt,da huden blev strammet op dengang i den ene side. Dette blir tydeligere med alderen. Samtidig er hormoner med til ændre en ellers rigtig fin hud til en hud med en del urenheder og ujævn hud.
  Så håber jeg får mulighed for at teste dette. Tak. Krydser fingre for den slags behandling kommer til kroppen, til alle mine ar der.
  Venligst mette

  01/11/2017
 • Louise

  Orv, det vil jeg gerne teste! Jeg er 37 år, har en tør hud med fine linjer – og for at toppe det; til tider uren hud. Det ville være fantastisk at være en del af #nomakeup trenden! Jeg er frisk og dedikeret til en 12 ugers challenge:-)

  01/11/2017
 • Anette Ninon

  JA, det vil jeg gerne teste.
  Har et ar i ansigtet fra en hudafskrabning i forbindelse med en ulykke.

  01/11/2017
 • Christine B

  Det vil jeg vildt gerne!

  01/11/2017
 • Line Pedersen

  JA JA JA!!!!
  Jeg går aldrig uden foundation, da min hud desværre ikke er, som jeg ønsker. Ramt af rosacea, urenheder og tørhed.
  Kunne være fantastisk at prøve Nimue’s, som jeg nok aldrig får råd til på SU

  01/11/2017
 • Trine Svendsen

  Jeg melder mig også gerne. Er 45 år 🙂 Normal, lidt træt hud.

  01/11/2017
 • Sasha T

  Wauw!!!!
  Jeg har ikke siden mine unge teenageår kunne gå uden foundation, så jeg krydser fingre for, at jeg bliver valgt som tester. Det vil være helt igennem fantastisk, hvis jeg kunne slippe for “masken” som min mand kalder min foundation ( også selvom jeg bruger Sisleys eller Eestee Lauders).
  Kh
  Sasha

  01/11/2017
 • Louisa Hornstrup

  Ja tak, det vil jeg enormt gerne.

  01/11/2017
 • Stine Lund Ellegaaard

  Det vil jeg rigtig gerne prøve

  01/11/2017
 • Anastasia

  Det vil jeg rigtig gerne prøve. Det vil være en drøm ikke at behøve foundation

  01/11/2017
 • Nanna L

  JA! Efter let acne i mine sene teenageår er jeg aldrig helt sluppet af med urenhederne på kæbepartiet… De bliver ved med at blomstre op i perioder, så at slippe for dem og få glat, frisk hud ville være fantastisk!

  01/11/2017
 • Nanna

  Åh, det ville keg gerne! Med en baby på 1,5 mdr er min lyst til at se frisk ud i den grad til stede, men min lyst til at male og spartle er ikke eksisterende – og føler mig faktisk lidt som en karrikeret klovn når jeg gør det! Jeg ville elske at få styr på den tørre hud og oven i købet kunne minimere mit make-up forbrug!

  01/11/2017
 • Lise Thorn

  Ja tak – det vil jeg meget gerne 🙂

  01/11/2017
 • Ilse Kirk

  Åh det lyder rigtig godt og det vil jeg da forfærdelig gerne teste

  01/11/2017
 • Mandy

  Det lyder spændende! Jeg melder mig gerne som anmelder så man kan blive foundation fri ☺

  01/11/2017
 • KarinVS

  Jeg vil meget gerne teste det 🙂 har længe haft ønske om at prøve serien.

  01/11/2017
 • Jeg kender ikke deres produkter, men stiller gerne op som forsøgsperson/tester/anmelder.
  Jeg har virkelig skinnende t-zone, så det kunne være sjovt at se, om det kan afhjælpes.
  Kh. Birgitte B

  01/11/2017
 • Louise D

  Jeg stiller gerne op som anmelder. Jeg er udfordret af rosacea – perioder med små bumselignende knopper, tørre, næsten skallende områder på kindben og i panden og en næse der nærmest altid er rød. Jeg har prøvet en del produkter efterhånden, men har stadig Nimue’s til gode

  01/11/2017
 • Amalie G

  Ja det ville jeg vildt gerne prøve. Det lyder næsten for godt til at være sandt

  01/11/2017
 • Winnie

  Ja tak – jeg vil ELSKE at være anmelder. Håber at det tager seriøst fat både om mine rynker og pigmentpletter 🙂

  01/11/2017