fbpx

Bedste før-fest-forberedelse

ElleBelle

Højt oppe under Københavns tage holder hudkloge Sahar Mohajer – bare gå efter duften i trappeopgangen. Slår man op i hendes gæstebog står der bl.a.: ”Sahar has been my skin doctor for many years – but she is my soul doctor as well.” Det eneste, du skal beslutte dig for, er længden på behandlingen (der betales efter tid), og om du ønsker kropsmassage (prøv den forløsende mavemassage) eller ansigtsbehandling. Uanset hvad, mærkes Mohajers healende hænder, ikke at hun selv bruger den vending. Sammen med de gode massagegreb kan den glødgivende enzympeeling anbefales sammen med hendes evne til at lag-på-lag-fugtmætte huden.

Efter en  time i Sahars hænder i sidste uge skulle jeg videre til Elle Style Awards, og det var den fineste før-fest-behandling, nogen kan tænke sig med ekstra glød og makeup, der holdt på topmættet hud. Tidsbestilling foregår på tlf. 53851588, hvis du er fristet.

GØR-DET-SELV: Nu har de færreste af os nok en Sahar lige ved hånden (eller pengepungen) hver gang, der står fest eller noget andet vigtigt på programmet. Og heldigvis er det let selv at preppe huden. For vigtigst vil altid være det kontinuerlige med metoden her. Inden makeup bruger jeg konsekvent Embryolisse som primer, også selvom den slet ikke er en primer.

PS: Klik øverst oppe for flere af byens bedste beauty-stops fra sidste fredag i Børsen Weekend. Og jo, vi tager Jylland snart.

23/05/2016
Produkter der aldrig svigter
25/05/2016
Din tur til gratis spa

Kommentarer

 • @ Gitte – Hæng på, du kommer med i morgen i en spørgetime-runde.

  Stor hilsen Anette

  25/05/2016
 • Gitte Jakobsen

  Jeg har søgt på bloggen efter råd for kløende hovedbund – og jeg kan se, at der anbefales en B-vitamin cocktail, men jeg kan ikke se hvilken. I forvejen tager jeg Imedeen Hair and Nails.

  Jeg var på Isotretinoinkur sidste år, hvor hovedbunden lukkede af for sebumproduktion. Da jeg stoppede med pillerne kom problemet med kløen, som ellers aldrig har været der før.

  Jeg vasker hår hver dag med et rul på tre forskellige shampooer, som jeg har fået fra hudlægen. Sidstnævnte har i øvrigt givet op nu, fordi hun ikke kan se noget i min hovedbund. Der er ingen skæl, der er ikke tørt og ingen udslæt. Ville næsten ønske jeg havde lus, så jeg vidste hvad jeg kunne stille op.

  Et godt råd til en desparat? Tak 🙂

  25/05/2016
 • @ Helene – hahahhaha, motorolie. I love it. Damen har helt ret i, at der jo er mineralsk olie i, som jeg heller ikke anser for værende hudplejende. Men jo ikke farligt. Derfor bare som primer, når jeg skal noget. Tror du lige har givet mig en overskrift der.

  @ Marie Carsten P – Du får dit eget indlæg!

  Stor hilsen Anette

  25/05/2016
 • @ Charlotte K – Den giver fin hud, uden at discoglinse, på arme og ben, så den kan anbefales.

  @ Christina K – Du har så meget ret!

  Stor hilsen Anette

  25/05/2016
 • @ Nina Philipsen – Det skulle meget gerne virke nu?

  @ Kirsten T – Godt!

  Stor hilsen Anette

  25/05/2016
 • Marie Carsten Pedersen

  Kære Anette,
  Din rubrik lokkede mig herinde igen-igen, og tak for tippet – men åh! Har brug for noget helt konkret og akut hjælp her. Har villet skrive til dig om dette længe, for det er en beauty-nød, jeg ikke kan knække selv!
  Efter to gange barsel og 36 1/2 leveår må jeg erkende at mit ansigt har ændret sig. Jeg er blevet ældre. Jeg er heldig med min hud, har meget få og små rynker, og fin nok hudkvalitet – men alligevel. Noget er anderledes.
  Ansigtet sidder ligesom ikke som det gjorde før. Jeg kan ikke helt sætte en finger på, hvad der er anderledes – det nærmeste jeg kommer er bare simpelthen ‘ældre’. Og det er helt i orden, meget endda. Men det giver mig nogle nye vilkår at arbejde med, og jeg er på totalt bar bund.
  Det korte af det lange er: jeg kan ikke lægge makeup længere! Alt det, der virkede før, virker ikke længere. Øjenmakuppen bliver overlæsset af ingenting, min trofaste color clone-foundation fra
  Helena Rubinstein ser makeuppet og tung ud, og eyelineren fungerer ikke. Makeup får mig pludselig til at se trying-to-hard ud i stedet for frisk og flottere!
  HVAD gør jeg? Kære Anette, har du noget at sige om det her? Knus

  24/05/2016
 • HeLene

  Flotte, fristende billeder. Den slags behandling og make-up kunne jeg godt tænke mig at få prøvet en gang.

  Jeg var i magasin efter embryolisse forleden dag og fik tilbud om hjælp af en imødekommende salgsassistent… hun oplyste mig så at lige de cremer ville hun *aldrig* byde sin hud, da de jo indeholder motorolie.

  Jeg ville også gerne have deres solcremer da jeg husker dem som gode, men de havde de faktisk ikke, måske skal man på nettet/il frankrig efter dem?…

  24/05/2016
 • Christina kragh

  Fire on ice før en fest er også lækkert og ikke voldsomt dyrt med mindre man fester hver uge haha

  24/05/2016
 • CharlotteK

  Lækre stemningsbilleder, synes jeg! Man får lyst til mere. Også af den bodyoil fra Tom Ford i det første billede – den ser toplækker ud!

  24/05/2016
 • Kirsten T

  Linket virker fint her hos mig. 🙂

  24/05/2016
 • Nina Philipsen

  Linket til egen prep. virker ikke hos mig?

  24/05/2016