Din tur til gratis spa

OldSpa

Der findes ikke én skønhedsopskrift, og det blev jeg mindet om under tendens-rundfarten i Los Angeles fra min dygtige rejsemakker. Hun var nemlig vildt begejstret for alle de nye kompetente, veltilrettelagte speed treatments, hvor du får en målrettet behandling med både tid og budget i behold. ’For hvem orker at ligge der og blomstre i timevis’, som hun siger. Ja, det har jeg nu ingen problemer med.

Men. Det ændrer ikke på tendensen. Visse steder, som hos Elizabeth Arden i Magasin, kan mini-behandlinger (med streg under mini) fås gratis og uden tidsbestilling. Det gælder:

 • Skin scanning, som måler din hud på elasticitet, pigmentering, struktur, fugtniveau mm. så du kan få styr på, hvad det er din hud rent faktisk har brug for.
 • Foundation match, der matcher din hud med foundationtype og nuance i vores sortiment.
 • Oxygen Blast, der er en hurtig oxygenbehandling, du både kan få over og under makeup, med forfriskende hyaluronsyre og mineraler.
 • Pampered hand treatment – som består af en paraffinbehandling og en håndmassage med Eight Hour.

SNUP TENDENSEN & GLÆD DIG TIL MERE: Til efteråret udvides Ardens speed-program med tre ekstra behandlinger. I LA har hippe Face Haus specialiseret sig i komprimerede ansigtsbehandlinger (35 minutter for $55). Kort, men godt og i samme skønhedsgade som Dry Bar til håret og makeuppens Blushington.

ArdenPige

@beautyspace på INSTAGRAM

 

 

24/05/2016
Bedste før-fest-forberedelse
26/05/2016
Spørgetimen

Kommentarer

 • @ Nina – Tak fordi du skriver. Det er ikke i orden, og jeg har taget fat i Elizabeth Arden, som helt sikkert svarer hurtigt. Så hæng på. Stor hilsen Anette

  29/05/2016
 • Nina

  Jeg var i Magasin i Aarhus i går med en veninde, og da vi havde læst om de gratis mini behandlinger, skyndte vi os hen til Arden. Men vi blev meget skuffede. Hun havde ikke noget kendskab til gratis mini behandlinger og troede ikke på os, før vi fandt blogindlægget her frem til hende. Hun var meget afvisende, men efter hun havde læst indlægget ændrede det sig lidt, og vi fik at vide, at hun måske kunne finde ud af noget i næste uge (lidt svært når man ikke er fra byen) eller et bestemt tidspunkt senere på dagen (hvor vi havde planer). Det var ikke særligt sjovt… og jeg tror i alt fald ikke, jeg kommer et smut forbi Arden standen i Magasin igen.
  Håber nogen derude har haft nogle postitive oplevelser og har fået nogle dejlige mini behandlinger!

  29/05/2016
 • Pernille S

  Hvor kommer du dog vidt omkring Anette! Vil altså bare sige at jeg bliver så imponeret af din viden! God dag:-)

  26/05/2016
 • @ Mette Sloth – Lad mig høre, hvordan du synes det er.

  Stor hilsen Anette

  25/05/2016
 • @ Christina K – Den er altså god nok. Behandlingen er gratis, og du har fået fat i en ikke-Arden medarbejder hos Magasin Odense. Ring til dem igen, og bed om Arden standen, hvor du så igen beder om at blive ringet op af en Arden-medarbejder, hvis du vil prøve behandlingen.

  Stor hilsen Anette

  25/05/2016
 • Mette Sloth Eriksen

  Skal en smuttur til CPH i weekenden, må vist lige en tur forbi Magasin og tjekke lidt op på det <3 Oxygen Blast lyder da for lækker.

  25/05/2016
 • @ Christina K – Måske er der to forskellige? En hurtigt gratis og en længere til 150 kr. Jeg har fluks spurgt Arden, så hæng på.

  Stor hilsen Anette

  25/05/2016
 • @ Charlotte K – Du vil blive SÅ begejstret. Der er flere af dem, men behandlingen er den samme. Så struktureret, så komprimeret, så omhyggelig, så dejlig.

  Stor hilsen Anette

  25/05/2016
 • Christina kragh

  Magasin odense tager nu 150 kr for den oxygen behandling så helt gratis er det ikke….ihverfald ikke på Fyn;-)

  25/05/2016
 • CharlotteK

  Ej, det skal da prøves!
  Og Face Haus må jeg prøve til oktober, hvor det er min tur til at komme til LA:-)

  25/05/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.