fbpx

Den blå opstrammer, USA løb tør for

Agurk2BSAgurk3BS

1000 tak for kommentarererne i går. Det var et efterlyst emne, og heldigvis er der sjældent regler uden undtagelser og én af dem, der giver lavpraktisk mening, er agurk.

I nærkontakt med huden virker den grønne sag nemlig ikke bare kølende. Forskning viser også, at agurkens indhold af lutein modvirker misfarvninger som pigmentkoks og rødme. Bare bid mærke i, at vi taler om at modvirke, ikke fjerne. Derudover er der det med yin og yang. Hvis du som mig er lidt for meget yang med hang til kaffe og krydderier, så er agurk en balancerende yin-spise, som også smager godt i vand.

Agurk er også på indholdslisten i den blå krukke øverst. Dén, som folk stadig hamstrer i USA (fordi de ikke glemmer, da den på et tidspunkt var svær at opdrive) af den enkle grund, at der er en tale om en drøj, overordentlig behagelig smøre af beroligende røde alger, fugtforstærkende hyaluron og hudforbedrende peptider (protein). Og så er indsparket fra agurk og fravalget af silikone et plus for mig. Hvis du bruger makeup, så går den bedst til om natten, da den er umulig at lægge noget ovenpå. Så selvom ordene i går er hovedreglen, så hører den her til mine favoritter sammen med den hudkærlige opfriskning, vi var omkring her.

PÅ SPAEN I LA: Køligt revet agurk (lagt i gazebind som en sushi-rulle) var blandt de første ritualer, Ole Henriksen indførte i sin spa i LA. Det ser i hvert fald nogenlunde sådan her ud, hvis du selv vil prøve.

DIT ØNSKE? Hvad ville du ønske af løsning til huden omkring øjnene ? Hvis altså du har udfordringer præcis der.

16/03/2017
Sandheden om øjencreme
Mit bud er, at du bliver overrasket, men måske også glad. Fordi der ER...
20/03/2017
Lad mig pakke din toilettaske
Lidt af det bedste. Uanset om du skal på tur eller ej.

Kommentarer

 • pernille s

  TINI TINA – jeg bruger Skin Doctors Capillary Clear mod netop blodsprængninger omkring øjnene, det er ikke en magisk creme, men den er den eneste creme som bare gør noget – for mig. Den fjerner det ikke permanent, man skal vedligeholde det og have tålmodighed..

  23/03/2017
 • Jytte

  @ Anette – Jamen huden er lækker! Med mindre jeg ikke har mærket at noget er klistret sammen før jeg faldt i søvn. For så har jeg en lille ekstra rynke en times tid om morgenen. (Men det kan jeg altså sagtens leve med, så længe det kun er en time :-))

  20/03/2017
 • Maja K

  Jeg har bare supersart hud omkring øjnene og kan ikke tåle hvad som helst. Agurker på øjnene gav engang voldsomt hævede øjne, så det er ikke noget for mig. Bruger lige nu den øjencreme med a vitamin fra Beaute pacifique med den giver også lidt problemer med irriteret hud. Kan absolut heller ikke tåle Clinique om øjnene. Så jeg syntes jeg har prøvet lidt af hvert gennem årene men aldrig helt uden at give irritation og endnu flere rynker og tør hud.

  18/03/2017
 • Tak for både gårsdagens og dagens tips. Jeg vil fluks gå på jagt efter prøver, så jeg kan teste. For ja, jeg lider vist lidt af de hele – mørke rande (som er blevet værre på det sidste), tørhed og sarthed. Så jeg er lidt udfordret, for det er de færreste cremer, som ikke giver mig sviende øjne, der løber i vand. Jeg ville gerne trylle alle tre problemer væk, for jeg gider ikke se træt ud.

  17/03/2017
 • Tini Tina

  Jeg har haft den men kan desværre ikke tåle den omkring øjnene. Tilgengæld var den dejlig kølende og lindrende da mine fødder blev angrebet af dræber myg i Indien.
  Jeg ville ønske der fandtes en øjencreme som fjernede kar sprængninger og lilla/røde hævelser.

  17/03/2017
 • Pernille Sparsø

  Altså, hvis JEG kunne svinge tryllestaven og få de små vortelignende gevækster på og ved øjenlåg til at forsvinde, så ville det være mit ønske. Bruger Environ ASTH1 ved øjenomgivelserne, men tør ikke lægge den direkte på øjelåget. Er nervøs for at få noget i øjnene!
  Hvor er det flotte billeder på bloggen. Også i dag! God weekend 🙂

  17/03/2017
 • Mia

  Åhhh. Ville bare ønske der fandtes en creme til det eksem jeg nu har haft under øjnene i over en måned.

  17/03/2017
 • CharlotteK

  Jeg ville bare ønske at der fandtes noget øjencreme, som kunne fjerne rynker under øjnene på en uge:-)

  17/03/2017
 • @ Jytte – jeg synes, det lyder så perfekt. Hvordan føles/syner din hud om morgenen?

  Stor hilsen Anette

  17/03/2017
 • Jytte

  Jeg har den og er glad for den, men… Hvis jeg smiler rigtig meget eller griner, så klistrer huden sig sammen. Jeg bruger den kun om natten på helt ren hud og bruger rigelig, sådan som du anbefalede et andet sted for længe siden. Gør jeg noget forkert?

  17/03/2017