fbpx

Fire af landets bedste behandlinger

kalahariSAHARSSAHARS_4AMAZING SPACE

Behandlinger (og dét at få set sin hud efter af en professionel) er en prioritering. Og uanset om du har muligheden eller ej, så er det den stenhårde rutine derhjemme, som vejer tungest.

På Beautyspace kommer der løbende varme anbefalinger på behandlinger. I dag fire ret forskellige, men alle ekstra sommer-gode:

Helt væk i Herning plus en reminder om det vigtigste

Jeg er begejstret for det stramme fokus, Witt Clinic har på bare to mærker:  Hårdtarbejdende (og hundedyre) Skinceuticals side om side med Kalahari, som har bemærkelsesværdige konsistenser. Stedets signaturbehandling bliver med begge mærker skræddersyet, mens du ligger på briksen. Udover rens fik jeg en laaang japansk lifting massage, der virkede hypnotiserende. I hvert fald var jeg væk, dog uden at sove. Den slags sker, når behandleren har hænder, der kan tale med hud og krop. Til slut en rødmemindskende maske, mens armene blev masseret i Kalaharis bodylotion, som jeg skal have fat i. Huden var nemlig stadig fugtmæt  næste morgen.

Og det vigtige? ‘Får du egentlig drukket nok vand?’, blev jeg spurgt. Det føles næsten som at blive spurgt, om jeg får renset hud. Men det var sandt. I hvert fald lidt. Så nu er den latterlig lette vane tilbage på skrivebordet: vandflasken.

Selvom man måske kommer til at tænke på amerikanerne, der ser Skandinavien på en weekend, så fungerer den her turbo-mini-behandling

Hos Beauty Avenue på Frederiksberg vælger du den duftolie, der skal akkompagnere adskillige dybe vejrtrækninger – tricket, der får de fleste til at slappe af. Så dobbelt-rens, massage, en let-peelende frugtsyremaske (glykolsyre 5%) som giver lidt glans (erstat med ekstra massage, hvis du er udfordret af pigmentpletter) tæt efterfulgt af en fugtmaske, der føles ekstra beroligende, fordi du får et tungt kompres lagt på øjnene. Hertil og mens vi kører på de absolut sidste minutter: hårbundsmassage. Afsæt en halv time.

Klar til bar som de siger

Det er lettere end let: Tag tøjet af og dér er den bare badeklare krop. Hvis du også vil have synet af friskpoleret, blød kropshud, så fungerer Amazing Spaces Pre Beach Treat som en imponerende detaljespækket og måske endnu bedre: en motiverende kickstart: Først eksfolierende massage og tørbørstning med en lun skrubbecreme af terapeutiske olier. Derefter bliver ryg-, nakke- og skuldre dybdemasseret, og hele kroppen smøres ind i først krops-serum, så en forseglende creme, der kaster glød af sig. Afsæt en time eller to for bagefter er der fri adgang til de lækre bade- og spa-faciliteter.

Bedste før-ferie-zen for dig, der normalt ikke er til meditation

Det er verdens dårligste begyndelse på en ferie at spurte af sted for at blive …ja, ferieklar. En løsning, som rent faktisk fungerer, er at booke en time kombinationsbehandling hos Sahar’s, som lader de 20 sidste minutter være en guidet meditation. Uden at være halleluja-messende kedelig, får du ikke bare ro på, men kan også få meditationen med hjem på lydfil. Forud er det blandingen af ansigtsmassage, fodskrub og mild enzympeeling, der gør godt op til ferien. Afsæt en time.

SNUP TIPPET: På grund af sommerperioden, feriefolk og så videre kommer juli måneds BOOK’N BEAUTYBOX på torsdag den 28. juni. Klokken 8 i din indpakket. Eneste hint er, at det bliver godt.

PS: Jeg har lyttet til Suzanne Brøggers skønhedssnak i dag. Live altså. Du kan høre med på Insta stories på @beautyspace, hvis du har lyst.

24/06/2018
Frugtsyre til kroppen kræver timing
Og den timing får du her
27/06/2018
Der er ingen, det her IKKE virker på
Fugt-tricket, der overbeviste tv-værten

Kommentarer

 • @ Stina, den dygtige behandler hedder Lene.

  @ Anne-Marie Andersen, det er i hvert fald modstridende første at sige, at den svarer til en prof. kemisk peeling og derefter kalde den mild. Hvis du er udfordret af pigmentpletter, så undlad helt.

  @ Majbritt, lad mig vide, hvad du synes.

  @ Trine, den skal være der – ellers ring til dem. Jeg blev behandlet af Nadia, som er SÅ dygtig.

  Stor hilsen Anette

  28/06/2018
 • Trine

  Jeg kan ikke finde Amazing Space’s kropsbehandling på deres side? 🙂

  27/06/2018
 • Majbritt

  Har netop lige booket Japansk lifting hos Witt! Glæder mig Tak for tippet
  @Stina – det er hos Lene

  26/06/2018
 • Jeg har taget dine advarsler mod peeling til mig, da jeg er udfordret med pigmentpletter. Men jeg undres over på Facebook reklamerer Avene for deres YstéAl der har samme effekt som en professionel kemisk peeling. Jeg skrev til dem, hvordan de kunne anbefale den nu det var højsommer. De svarede at den var så mild, at det kunne man sagtens. Nu har jeg selv haft en kraftig reaktion på produktet sidste efterår, så jeg har svært ved at se den som mild. Hvad mener du, er det forsvarligt at bruge den nu?

  26/06/2018
 • Stina

  Hvem blev du behandlet af på Witt i Herning?

  26/06/2018