LA’s hudglattende hurtig-skyts (Vogue er begejstrede)

image222532164_10155806929929321_1911399533_o22429468_10155803851174321_1483264228_obeautyspaceglowhausbeautyspaceprodukter

2

2d

2h

20

Side om side med zen-hjælp, yoga-beauty (der efterhånden er en selvstændig kategori) og et kosttilskudsmarked, der, alene til huden, eksploderer, er skønhedsscenen i LA også benhård og resultatorienteret. Både når det gælder produkter (som vi vender tilbage til) og behandlinger – blandt andet i lynafdelingen, hvor det tilgængelige koncept Skin Laundry, kombinerer pigmentudjævnende IPL-lys med såkaldt YAG-laser på et hurtigt frokostpause-kvarter.

Som førstegangsbesøgende er der et hav af dokumenter at udfylde, fordi det ikke bare er en varm vaskeklud, som bliver nusset rundt i ansigtet. Der bliver straks overført billeder af ansigtet (mit ansigt) til en hudlæge, som skal godkende, at vi går i gang: Først fem minutters skyts med Zag-laseren, der har papirerne i orden for at være kollagenboostende og pore-opstrammende. Av, skrev mange, da jeg lagde behandlingen live på Insta stories. Men det var nu OK. Bagefter var der lysnende IPL-lys på behageligt lavt blus, og efter 15 minutter stod jeg på gaden igen. Iført to lag solcreme og uden hævelser, rødme eller andre ubehageligheder, men også svært at vurdere effekten af en enkelt behandling.

Konceptet er klart: Frem for kradsbørstige laserbehandlinger og hårdtindstillet IPL-lys, så lad påvirkningen være svagere, men oftere. Og med den filosofi, sammen med et hurra fra amerikansk Vogue, sprøjter Skin Laundry abonnementer ud. I det hele taget er beauty-abonnementer noget, de elsker i USA. Bl.a. når det gælder ubegrænsede månedskort til mani- og pedicure.

DET ER KUN ET SPØRGSMÅL OM TID, før vi herhjemme får den slags behandlinger (og tak for det, så det ikke udelukkende er Botox og fillers, der fylder på den konto). Lad også gerne strøm ramme menuen, når det gælder professionelle hurtige behandlinger. Svagstrømspulseringer (microcurrent waves) vokser støt, og er man heldig at få tid hos nogle af LA’s absolut dygtigste hudeksperter som eksempelvis Fransesca Paige, Alexandra Wagner, Howard Lancer eller Sonya Dakar, så har de det tilfælles, at de bruger opstrammende strøm på kunderne i typisk 5-8 minutter. Hos både Paige og Wagner spottede jeg, at de har Nuface på hylderne i forhold til anbefalet hjemmearbejde (husk, at du kan prøve Nuface hos Elizabeth Arden i Magasin, Illum eller Salling).

HEROVER: Kursus for begyndere (som mig) i strandyoga og LA-åbningsevent i Blommingdales nye Glowhaus med glitter og frysetørrede matcha-is (som smagte forfærdeligt). Gæt i øvrigt, hvad der er kriteriet for at komme på hylderne i Glowhaus? Såmænd bare, at du som brand er så stor en online succes, at det retfærdiggør fysisk tilstedeværelse på den anden side af skærmen.

beautyspaceglowhaus1

11/10/2017
Så træk dog vejret
16/10/2017
Hudscanneren fra Los Angeles er i byen
Få din hud tjekket, kvit og frit

Kommentarer

 • christina kragh

  Tak <3 men syntes du ikke is clical er lige så dyrt som skinceutical …..umiddelbart nåår jeg kigger priserne er de lige dyre faktisk er skinceuticals rense produkter noget billigere end is clical …..
  ved den umiddelbare forskel på fire and ice og skinceuticals syre behandling ?
  kh

  14/10/2017
 • amaja

  jeg prøvede bt-micro manskinen og den var rigtig god ,ved du om den er bedre end nuface

  13/10/2017
 • Rikke Thisted

  Hej Anette SÅ spændende at få lidt fra LA her på bloggen og Instagram. Ved du noget om ZIIP, som bla. sælges hos Violet Grey, ift. Nuface?
  Vh. Rikke

  13/10/2017
 • Kirsten V

  Tusind tak for alle de gode råd Anette!!! Jeg glæder mig meget til november, hvor jeg er heldig at tage en tur til LA. Jeg skal bla. helt sikkert ind og prøve en behandling hos Skin Laundry, og mange af dine andre anbefalinger….. min listen er lang. Kan ikke vente. 🙂

  Rigtig god weekend. 🙂

  13/10/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina – Jeg forstår godt dit spørgsmål, og alligevel er det helt umuligt at svare på. Man er nødt til at sammenligne produkt for produkt. For mig er begge serier meget seriøse. Skinceuticals er meget dyrt dog, synes jeg.

  @ Jette B – Tak fordi du læser med.

  @ Leafysmoothie – Jeg er klart fan af blåt lys som supplement til akne. Der er den fra Foreo og også en fra Zap. Ja, vi vil komme nærmere ind på lys.

  Stor hilsen Anette

  13/10/2017
 • Christina

  Hej kan du sådan i grove træk fortælle mig forskellen på is clical og skin ceuticals ?
  deres produkter og feks fire on ice vs. deres syre behandling ?
  jeg var til et skønt event ved Nage i går i anledningen af deres nye klinik og der var der selvfølgelig en dame fra skin ceitical som talte godt for hendes ting 😉
  som du ved er jeg stor fan af alle is clical produkter på nær deres hals crem haha den har jeg ikke hænderne over hovedet af der er jeg helt oppe og køre over sisly neck crem den er for vild kh christina

  13/10/2017
 • Leafysmoothie

  Synd på matcha som er så lækkert i sig selv, men spændende behandlinger, jeg bliver så fristet på både strøm og lys. Lige de mange lysbehandliger synes jeg er svært at få overblikket over. Kommer der mere på bloggen om lys fremover PLZ?
  Og hvad er din holdning om foreos nye anti-akne lyspen, er det noget for tweens som fået bumser? Fundere på at investere nemlig, som kompement til 2 times daglig rens og salisylsyre så klart…

  12/10/2017
 • Jette B

  Spændende oplevelser Anette, tak for at du tager dig tid til at dele dem

  12/10/2017

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.