fbpx

Mørke rande er noget, der kan fjernes

Maybelline-Face-Concealer

I hvert fald på den ene eller den anden måde.

Men først et faktum: Hvis mørke rande skyldes, at hudens fedtpuder begynder at rykke rundt eller svinde i volumen, så kan hudpleje ikke gøre en pind. Det er også værd at vide, at mørke rande, ud over at være arvelige, er ekstremt følsomme i forhold til UV-lys, søvnmangel og dårlig fordøjelse.

De 4 ting, der til gengæld – og meget gerne samlet – gør en reel forskel er derfor SPF (helt op under øjnene), søvn, veldokumenteret K-vitamin i ens serum eller creme og en dækkende concealer så god, at den kan sammenlignes med slettelak.

Eraser Dark Circles Treament Concealer fra Maybelline er i øjeblikket den, der bliver revet ned fra hylderne i USA, fordi den på én gang er cremet, mat og rar at bruge pga. en blød skumgummidut. Som en veninde sagde til mig: ”Den er skyld i, at folk ikke længere spørger, om jeg er træt”. Husk at vælge en lysere nuance end din egen hudtone.

02/11/2017
Om jeg har fået strammet halsen op?
De 4 løsninger, der virker, når huden på halsen skrider
04/11/2017
Den hud, du ønsker. Eller pengene tilbage
Et par anmeldere er fundet. Men faktisk kan alle prøve for 44 kr. om...

Kommentarer

 • Jette B

  Tak Anette, nu har læst om øjencremen fra Origins

  07/11/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Birgitte B, never change a winning horse…dejligt at have fundet en concealer der virker for en.

  @ Elisabeth, man ved jo aldrig…

  @ Leafysmoothie, lyder som en god plan.

  @ Maria – Cru’en er lidt federe og indeholder silikone.

  @ Helle Rick – Lad mig vide, hvad du synes.

  @ Mia T – Til sart hud vil jeg vælge noget fra Miild.

  @ Tina K – Det er den bedste med K-vitamin, jeg kender. Den bedste øjencreme med SPF – én, der også lysner lidt, var den fra Origins, jeg havde med på Go’ Morgen.

  @ Victoria – Du har helt ret. Men det er det bedste vi har i forhold til en udfordring, der er utrolig svær at forbedre. Jeg synes, det er meget godt samlet op her og med et par videnskabelige artikler:

  http://www.paulaschoice.com/ingredient-dictionary/vitamins/vitamin-k.html

  @ Aurora – Prøv at skaffe indholdslisten på den der udgik og spørg så på apoteket, hvad den er erstattet med og sammenlign så de to indholdslister.

  @ Christina K – Du er en pro. Det lyder som en stenhård rutine, du er godt i gang med. Ja, den K-vit er også fin under øjnene.

  @ Anna K – 1000 tak for din tilbagemelding. Godt at få en erfaring.

  Stor hilsen Anette

  07/11/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  Undskyld lang svartid her. Jeg vender tilbage til alle tirsdag morgen inden kl. 9.00. På spejderære.

  KH Anette

  06/11/2017
 • Anna Kjærgaard

  Jeg har købt den for 2 uger siden og den er virkelig god. Den sætter sig ikke i de små rynker og holder hele dagen. 🙂

  06/11/2017
 • christina kragh

  Hej Anette
  den der K- vitamin serumdu henviser til står der at den skal på kinder og næse ??? kan den også bruges kun under øjnene el er der en anden du anbefaler specefikt til øjnene med K- vitamin ?
  jeg overvejer altså også snart restylane under øjnene pga mørke render ( ikke mælketænder hahaha )
  ps. jeg har lige prøvet comfort zones peel pads med frugt syre wouuu de er vilde …så nu har jeg købt en kur til 28 dage som jeg vil prøve hver anden dag som forskrevet først derma roler så frugtsyre pads vente nogle minutter og så på med bio effekt Yes …..mon ikke det er noget der virker ? kh christina

  04/11/2017
 • Aurora

  kære Anette kristine.

  kan du anbefale en god concealer til meget sart hud. Jeg var vildt glad for origins concealer, men så udgik den. og den nye origins kunne jeg ikke tåle.

  04/11/2017
 • Aurora

  hvilken øjencreme skal man bruge hvis man er meget sart. Jeg brugte en fra apotekets egen dette den var virkelig god. men så udgik den.
  Hvad sjæl jeg bruge?
  Tusind tak for en su6er god hjemmeside.

  04/11/2017
 • Victoria

  Hej, jeg har ellers prøvet at lede efter nogle videnskabelige artikler omkring sammenhængen imellem vitamin k og mørke rander… Og det ser meget tyndt ud.
  Kunne du måske frigive en kilde?

  03/11/2017
 • Jeg har haft meget mørke rande under øjnene så længe jeg kan huske – har altid troet, at der ikke var noget at gøre ved det. Af de 4, har jeg kun ✔️Ved søvn .. har aldrig prøvet en concealer, der har fungeret, Synes altid, at de fremhæver de små rynker under øjnene og synes altid at det ender med at se værre ud – men den du nævner skal da prøves .. er der andre Sera med K-vitamin, der virker lige så godt? Og hvilken øjencreme med spf skal jeg vælge til mine 49årige lidt tørre og meget mørke øjenomgivelser?

  03/11/2017
 • Mia T.

  Er den også egnet til os med sart hud?

  03/11/2017
 • Helle Rick

  Maybelline laver rigtig gode produkter der virker. Den dér må jeg eje. God weekend

  03/11/2017
 • Maria

  Tak for dine altid kompetente råd.
  Jeg står og skal købe en ny øjencreme og vil da bestemt overveje Caudalíe Resvératrol Eye Lifting Balm, som du anbefaler i Go’morgen Danmark. Men er den bedre end den anden øjencreme fra Caudalíe, Premier Cru The Eye Cream??

  03/11/2017
 • Leafysmoothie

  Den har jeg, den er rigtig god og kan også bruges som highlighter. Men jeg lægger den med en lille rund blød børste i stedet! God weekend!

  03/11/2017
 • @ Jette B – Læste du med i forgårs? Den øjencreme med SPF er intet mindre end en geni-streg.

  @ Marianne Gylding – Man må forberede sig på at lære hele alfabetet på Beautyspace ;o) Ja, den vil også hjælpe din hage.

  Stor hilsen Anette

  03/11/2017
 • @ Nina GG – Hvis SPF, K-vitamin-serum (tillad 4-6 uger for at evaluere effekt), nok søvn …og lidt concealerhjælp ikke gør en forskel, SÅ lad os tale Restylane.

  Stor hilsen anette

  03/11/2017
 • Jette B

  Hej Anette.
  Solcreme helt op til vipperne, synes det svider. Ønsker et tip til en solcreme, der ikke svider

  03/11/2017
 • K-vitamin, aj men Anette nu har jeg lige lært at sige A…, vil det sige at den du linker til fra Ling måske kan gøre noget for min rødmende hage. Det er ikke karsprængninger.

  03/11/2017
 • Nina GG

  @Anette – øv, mørke rande er min fjende nr. 1 – er næsten ved at overveje restylane.

  03/11/2017
 • Elisabeth

  Omsider er jeg firstmover…. Har nemlig haft Maybelline concealeren et stykke tid-og kan kun anbefale den varmt. Til gengæld er jeg bevidst lastmover hvad fb angår…og må derfor krydse dingre for at M2 snart dukker op i en beauty box. Det vil mine vipper og deres ejermand være meget lykkelig for…! God weekend allemanden

  03/11/2017
 • Jeg har læst meget godt om den concealer. Så måske den skal prøves… Men den lysner ikke vel? Den jeg bruger pt. er nemlig rigtig god, både dækkende og lysner. Det er Double Wear Brush-On Glow BB fra Estee Lauder – men prisen er selvfølgelig også en helt anden 😉 kh. Birgitte

  03/11/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Nina GG – Niacinamid er udover at være en antixodiant også dokumenteret i forhold til at øge fedtsyreniveauet i huden, virke rødmereducerende og hæmmende i forhold til pigment. Så det er lidt andre ting.

  Stor hilsen Anette

  03/11/2017
 • Nina GG

  Hov! Hvad blev der af Niacinamid? Det plejer du at sige virker, skulle jeg mene?

  03/11/2017