Dagens plaster er en gratis solcreme

S0A5310

I går var en ekstra snack, og jeg vidste godt, at det ville gå hurtigt. Derfor talte jeg på forhånd med de gode mennesker fra Rudolph Care, som i dag vil lægge en gratis solcreme (Sun Body Lotion SPF 15 i 75 ml) ved alle ordrer af ét eller flere full size produkter gældende de næste 24 timer. Koden der får det til at ske er beautyspace.

En gestus, der udelukkende er mellem dem og dig. Og altså… gave og gave kan man måske heller ikke kalde det, når der er tale om noget, der forudsætter et køb. Det ændrer ikke på, at jeg har besluttet at gøre det samme med bogen, som du kan få fat i her, også vedlagt en hemmelig (lille) gave det næste døgns tid.

DEN NYE DATA-BESKYTTELSESLOV: Som du måske allerede ved (og sikkert fra flere sider er blevet bombarderet med), så træder en ny generel data-beskyttelsesregulering (GDPR) i kraft fredag. Er du Beautyspace-abonnent passer vi naturligvis godt på dine data. Dit navn og din mail (som er det eneste, vi opbevarer via nyhedsbrevstjenesten Mailchimp), bliver aldrig videregivet til andre, ligesom du altid har mulighed for at blive slettet af listen. Det kan også ske ved at sende en mail til hello@beautyspace.dk. Hører vi ikke fra dig inden for tre måneder, ser vi det som en accept af måden, dine data opbevares på hos Beautyspace.

23/05/2018
Jeg har pakket din strandtaske
Måske vil indholdet overraske dig
25/05/2018
Giv anti-age kniven
I dag tager vi grovfilen frem i Børsen Weekend. For hvem er nogensinde blevet...

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for god ord, og jeg LOVER aldrig at slette nogen, heller ikke dig, Sanne.

  @ Glennie, Bioeffect kan sagtens komme på, hvis du først har brugt olierens og derefter en almindelig rens, for så er huden fri for fedtstoffer.

  Stor hilsen Anette

  25/05/2018
 • Du må ALDRIG slette mig! :)<3

  24/05/2018
 • Tusind tak, det blev jeg nødt til lige at prøve

  24/05/2018
 • Dejligt med en lækker Rudolph overraskelse i går, den glæder jeg mig til at prøve 🙂
  God dag!

  24/05/2018
 • Glennie

  Hej Anette,
  Igen igen tillader jeg mig at høre din mening om følgende: læste på Lise Grosmanns blog, at hun for afrensning af solcreme anbefaler olierens, evt. efterfulgt at mild skummende rens. HVIS nu man gerne vil have Bioeffect på om natten: hvor “grundrenset” skal ens hud være?! Jeg har nemlig hud, der meget nem bliver dehydreret og stram i betrækket. Er det f.eks. no go med noget a la Caudalies renseolie, der forvandles til rensemælk og skylles af? Kunne du måske være så sød at spørge de kloge Bio Effect hoveder, når du besøger dem, for jeg synes det fantastiske serum mest er simpelt at bruge i teorien, men giver anledning til ret meget usikkerhed hos mig i forhold til, hvordan det spiller sammen med andre produkter.
  På forhånd kæmpe TAK,
  Mange hilsener
  Glennie

  24/05/2018
 • Anette Ninon

  Tak for det, har bestilt det jeg manglede.
  Ha’ en god dag

  24/05/2018

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.