De bedste til k-beauty

juicyshakerVers2

Vi har kun mærket toppen af k-beauty. Og det er okay. For så er der noget at glæde sig – og tro mig, der er nok at glæde sig til. Internationalt gør Sephora det imponerende godt med hele rækker af hyldemeter til k-beauty (tænk essence, ampuller, lotions og pressed sera). Noget der alene er grund nok til at kigge forbi Sephora næste gang, du er i udlandet. Herhjemme er det en god idé at holde øje med sitet her, som henter de fineste (og stadig brugbare) produkter hjem.

Også Lancôme rykker bemærkelsesværdigt på k-beauty-fronten. Så meget faktisk, så de er det brand uden for Sydkorea, der bedst har formået at omsætte og gøre brug af eksempelvis den hypede cushionteknologi. Og nu kommer Juicy Shaker til læberne – 24. februar – som er en blanding af bløde letvægtsolier tilsat farve og med cushion-applikator. Lidt som en ikke-fedtende og ultratynd lipglossolie. Jeg tror måske, at du vil blive lige så begejstret, som jeg er.

juici2

 

 

29/01/2016
Meterlang kø og hvorfor alt blev bedre. Alt
01/02/2016
Maries jagt på uklistrede læber

Kommentarer

 • Lene Daugaard

  Uha er meget fristet efter Pressed serum Jeg har dog et spørgsmål: Trods alle de gode ingredienser de har fyldt i ( jeg taler her om Blithe Pressed serum)

  Hvorfor har de så valgt at sælge den i krukker? Hvad med holdbarheden af de sarte men gode sager og hvad med bakterier?

  21/02/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Tanja Olesen – Jeg synes den her er helt sin egen. Især resultatet med et utrolig tyndt lag er så fint.

  @ Helle Rick – Ja, de er så fine, og det er jo Lisa Eldrige, der står bag. Damen har mere end god stil.

  @ Helene – Der er lidt ventetid endnu. De kommer 24. feb.

  @ Helle Lina – Kan se at flere har investeret i pressed serum, og er fornøjede.

  @ Marianne G – Det er en helt anden konsistens end de spejlblande juicy tubes. Og ja, Marie fra Beaumonde kan sit kram.

  @ Cecilia – Herligt. Tak.

  Stor hilsen Anette

  02/02/2016
 • Cecilia

  Jeg har siddet og set videoer på nettet fra en i Korea, hvor jeg blev endnu mere vild med k-beauty. Det er så spændende. Så tusind tak for tippet af hjemmesiden, så vi også har mulighed for at købe k-beauty 🙂

  02/02/2016
 • Jeg sprang straks til tasterne og bestilte en presses serum hos beaumonde, da du skrev om dem.
  Og den er så skøn, luftig og dejlig.
  Og så var der den sødeste besked fra Marie fra beaumonde, det kan varmt anbefales.
  Jeg er ikke den store fan af lancomes lipgloss- synes juicy tubes er så klistret, til gengæld elsker jeg clarins lips gloss der smager af karamel og giver den fineste gloss uden at klistre.

  30/01/2016
 • Helle Lina Andersen

  Hej Anette så fik jeg lige læst op på ugens beautyspace, alt tid er i den forgangne uge gået med håndbold og bogudsalg, 2 favoritter som trods alt kan give beautynyheder kamp til stregen. Den der Blithe Pressed serum, lyder altså intressant og også økonomisk overkommelig. Den er skrevet på must have listen. Dejlig weekend til jer alle.

  30/01/2016
 • HeLene

  Dét er en lækker applicator og smuk indpakning, jeg må ud og teste asap!
  Glæder mig at se mere af alle forskellige forårsmakeuper, kom helt i forårsstemning! Me likee!

  29/01/2016
 • Helle Rick

  Jeg er stor fan af Lancôme generelt. Juicy Shakerne er bestemt et must have. Så flotte i farverne, og jeg er meget spændt på konsistensen.
  Jeg synes rigtig godt om alle de små video med hunden Belle og hele Lancômes forårskollektion.
  Jeg må bare eje de små søde metaldåser.
  God weekend

  29/01/2016
 • Tanja Olesen

  Hej Anette. Mon den nye gloss fra lancome minder om YSL lip tint hvor det også er en olie med farve og hvor applikatoren ude i spidsen er formet som læber. Super fin og jeg er så glad for mine 2 som holder virkelig godt. Kh. Tanja

  29/01/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.