Den bedste A-vitamin

Som du måske selv har erfaret eller er blevet fortalt, så kan A-vitamin som hudplejeingrediens være potentielt irriterende. Derfor er det for mig vigtigt at gå efter A-vitamintyper, der netop ikke irriterer – eller som minimum er i mindre risikozone for at gøre det. Samtidig er det for virkningens skyld også afgørende at få nok A-vitamin, og de to ting har været milepælene i udviklingen af Seriøst bedre hud ANSIGTSCREMEN. Her er du nemlig sikret det maksimale niveau af vitaminet i forhold til EUs anvisning og fordelt på mine to favorittyper.

Samtidig skal A-vitamin ikke partout på alene, og derfor tæller det gode selskab beroligende niacinamid, barrielappende ceramider, fugtmættende hyaluron og blødgørende squalane.

Mere andre ord: Det tætteste du kommer på at kunne smøre bogen Seriøst bedre hud i ansigtet.

VIS MIG MERE: Alle detaljer finder du her. Den kan købes hos udvalgte hudlæger og her på Beautyspace.

22/04/2021
Et produkt, du roligt kan droppe
Afløseren gør noget andet
27/04/2021
Er det egentlig et tabu at tale om sved? Nej vel.
Løsningens 5-trinsraket plus hudlægens råd

Beklager, der kan ikke kommenteres mere på dette indlæg

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.