Hudlægens vigtigste anbefaling

Jeg brugte det meste af min onsdag hos hudlæge Janne Touborg, og du kan roligt glæde dig, satser jeg på. Vi er nemlig ved at sammensætte et spændende hudpleje-program. Men først en konkret og veldokumenteret anbefaling: Dagligt kosttilskud med probiotika. For hudens skyld.

”For bare få år siden ville jeg ikke have stået så skråsikkert på den anbefaling, men nu ved vi, at der er tale om en dulmende og helende forskel for især sart hud, akne og rosacea”, siger Janne Touborg. Hendes konkrete anvisning går på indtag af ni stammer á hver en milliard om dagen. Ikke nødvendigvis ni forskellige stammer. Og før kaffen skvulper over, så vil du tydeligt se bag på en emballage, at doseringer netop er opgivet i stammer og milliarder.

Smørbart ved vi, at probiotisk hudpleje bl.a. beskytter, styrker barrieren, optager pladsen i forhold til de dårlige bakterier, bidrager til at reducere UV-skader og virker beroligende.

DIT PLASTER PÅ ALGENIST & SMUUK SKIN: Jeg ved godt, at det var et lille fedtet oplag af dagens Book’n Beautybox. Og uden for nummer jo. Gik du forgæves, håber jeg, at det trods alt vil lune med 25% i dag hos Wega Beauty. Følg linket her med koden WEGA25, hvis det er noget. Vil du have fat i kollagen-boostet fra Smuuk Skin til 3 måneders forbrug, så skærer Caroline 20% af din pris. Er der udfordringer med koder osv., så grib direkte fat i de to.

@beautyspace på INSTAGRAM

16/05/2019
Måske dig?
Tromborg-vinderne er trukket
21/05/2019
Hvilken A-vitamin er bedst?
Støt dig til den uafhængige, videnskabelige dokumentation

Kommentarer

 • helle

  Hej Anette
  Vil blot høre hvilket kosttilskud med
  probiotika hudlægen så anbefalder.
  Der findes jo mange.Tænker særligt på indtag af de ni stammer.

  Med venlig hilsen
  Helle

  21/05/2019
 • Mette

  Hvad er det for et kosttilskud hun anbefaler med probiotika

  21/05/2019
 • Jette B

  Jeg tager Symbioflor fra Biosym, de fungerer for mig.

  21/05/2019
 • Christina Kragh

  Det er ihvertfald vigtigt når i indtager mælkesyrebakterier at skifte mellem mærkerne så man får så mange forskellige bakterier som muligt jeg skifter selv mellem pouri og udo’s…. Pouri skal drikkes og er Mega nemme at ha med sig udo’s er piller som skal opbevares på køl.

  20/05/2019
 • Birte H

  Skønt med en BB i utide – som jeg desværre ikke nåede 😉
  Når jeg køber vitaminpiller, studerer jeg altid med interesse næringsindholdet, så jeg kan træffe et kvalificeret valg. Hos Smuuk Skin savner jeg en mere præcis angivelse af, hvor meget kollagen en dagsdosis indeholder? Hvor mange mg indeholder de 2 tabletter, som anbefales?
  Mange positive hilsener:-)

  20/05/2019
 • Inge G

  Bruger Super 8 fra Udo’s Choise. Mens mande milliarder af stammer 🙂 Iøvrigt er den lækre creme fra Algenist udsolgt hos Wega Beauty 🙁

  20/05/2019
 • Jeg er helt enig!

  Min hud er blevet så meget finere, hvilket blandt andet skyldes indtag af probiotika og brug af salicylsyre. Mit POD er stort set forsvundet, så det har helt sikkert hjulpet!

  20/05/2019
 • Charlotte

  Kan du anbefale et probiotika mærke? Gerne et der også er super for maven så man kan få flot hud og en bedre fordøjelse… Tak 🙂

  20/05/2019
 • Lærke Kaae Nørgaard

  Jeg har brugt NDS deres Probiotic Skincare pulver i en måneds tid nu, og det har også hjulpet ganske godt!

  20/05/2019
 • Kirsten V

  Blegecremen hos hudlægen er meget billig, skrev du til Sanne i en blogpost.
  Venligst oplys, hvilken det er, tak. 🙂
  Jeg sætter stor pris på at følge med her og har lært meget. Stor TAK Anette.<3

  20/05/2019

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.