Måske dig?

Hip, hurra og stort tillykke til de otte heldige Tromborg-vindere:

** Christina Rose ** Lone Glenstrup ** Jette Berg ** Dorte SC ** Bodil Pedersen ** Hanne Lisa Thomsen ** Rikke Bisgård ** Josephine S. Hejselbæk **

Vil I sende jeres postadresse til mig på open-mind@mail.dk? Så bliver der sendt SUPERHUD og produkter den anden vej efter Bededagsferien.

VANDT DU IKKE? Så kommer der altid nye chancer. Ikke mindst for at hoppe med på et anmelderhold i løbet af både sommeren og efteråret. Tilslutningen til netop den her konkurrence har været overvældende, så lad os trække en ekstra vinder (eller to) blandt kommentarerne på Instagrams @beautyspace: Find Tromborg-billedet (det med to olier og en rensevand) og læg en kommentar eller et like, så du er til at finde. På mandag (i billedets kommentar-tråd) bliver den heldige trukket.

@beautyspace på INSTAGRAM

16/05/2019
Kan vi tale om de bade-ben?
Uden at det behøver at koste
20/05/2019
Hudlægens vigtigste anbefaling
Plus et plaster

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  Stort tillykke til de heldige.

  Og helt konkrete svar på spørgsmål:

  @ Anna M, nogle ting kan godt have en terapeutisk virkning, men HVOR MEGET afhængighed af lugtesansen det er, ved jeg ganske enkelt ikke. Godt spørgsmål.

  @ Christina Kragh, jeg har ikke testet dem mod hinanden, så jeg kan ikke give dig et svar her og nu. Jeg tjekker det andet spm.

  @ Camilla, det er kun mængden af antioxidanter, der er forskellig, så du kan vælge begge dele.

  @ Sanne, jeg er endnu ikke overbevist i forhold til hjemmebehandlingerne med lys. Men det er noget, jeg kigger på.

  Stor hilsen Anette

  20/05/2019
 • Sanne

  Hej Anette

  Du skrev i 2018 at du testede 2 forskellige lysmasker. Jeg vil købe en og er i tvivl om hvilken der er bedst da en af dem var nomineret til Danish beauty. Hvilken kan du anbefale til moden hud og tør hud. Jeg har også en nuface liggende som jeg aldrig har fået taget mig sammen til at bruge. Kan de supplere hinanden eller hvad tænker du? Kh Sanne

  18/05/2019
 • Jette Berg

  Kære Anette. Tusind tak hvor jeg glæder mig.

  17/05/2019
 • Camilla

  Kæreste Anette – min beauty guru☺️
  Jeg har lige et spørgsmål, jeg håber, at du vil hjælpe mig med at besvare. Jeg skal til at spise imedeen til huden og er lidt i tvivl om jeg skal købe imedeen time perfection til +40 eller derma one til +25. Jeg kan læse mig til at du er ret begejstret for imedeen time perfection til +40, jeg er dog “kun” 33 år og er derfor j tvivl om hvilket præparat jeg skal vælge?
  Kærligst Camilla

  17/05/2019
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Lækkert!!! Tak og tillykke til alle de andre heldige vindere ❤

  17/05/2019
 • amaja

  held og lykke til vinderne

  17/05/2019
 • Christina Kragh

  Nå ja forresten Rodial c vitamin 6 % serum hvad ved / tænker du om den vs dermalotica….. bruger dermalotica lige nu men den er snart tom igen

  17/05/2019
 • Christina Kragh

  Jeg har et ubesvaret spørgsmål under poser under øjnene haha stort kram c

  17/05/2019
 • Anna M

  Er det værd at smide penge efter aroma terapi produkter når man ingen lugtesans har ?

  16/05/2019

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.