Derfor imponerer de her 3 nyheder

Bortset fra deres danske ophav har de tre her det tilfælles, at de – altså personerne bag – er gennemsympatiske, entusiastiske og generøse i forhold til at inspirere og gøre os klogere på hudpleje og ikke mindst: give førstekøbsprocenter på deres respektive sites. Her får du begrundelserne for min begejstring på de tre nyheder rent hudmæssigt:

 • Fugtmisten til ansigtet

Ansigtsmist er ikke bare dyrt, smart vand på flaske. For når fugtmætning og antioxidanter optræder side om side i en ansigtsmist, ender det i med win-win: Du får både et ekstra fugt-reservoir under din creme eller serum og et se-naturlig-ud pift ovenpå makeup (ikke pga. antioxidanterne, men fugtmætningen). Udover morgenfrue og glycerin fra Purely er superfugtmætteren ectoin, som er en aminosyre, på banen, og den både mærkes og ses trods det lidt kemiskkantede navn. Jeg har købt min her.

Facemist fra Purely X Frederikke Toftsø, 139 kr.

 • Cremen til ansigtet

Der er vanvittig meget snak om hudbarrieren, som nærmest er et fænomen på skønhed-er-sundhed-hylden, og hvor du vil opleve hudplejeautoriteter anbefale at prioritere lappegrej dagligt (ceramider, fedtsyrer, lecithin). Og i dét lys er den nye Ultra Rich interessant, for der er fugtmætning (hyaluron) og fugtforsegling (bl.a. shea) i. Læg dertil de barrierestyrkende fedtsyrer, en generøs portion niacinamid, glødgivende C-vitamin og smidiggørende E-vitamin. Og nåja, så er den eminent under makeup. Og garant for at undgå radiatortør hud (brug gerne fugtserum under). Jeg har købt min her.

Ultra Rich Cream fra Woods, 380 kr.

 • Planteolien til kroppen

Hvorfor ikke give kropshuden noget af det, ansigtet konsekvent får, har været nerven hos danske Bodyologist fra start. Nu er deres olie her (endelig vil nogle sige) under navnet skin gloss body oil. Jeg er begejstret for, at det er så gennemført en letvægtsolie (tak til jojoba- og squalaneolie), at barrierebeskyttelsen fra omega-3, 6 og 9 er på plads og ikke mindst at gymnastikvitaminet E sørger for smidigheden. Muligvis er det bare mig, men jeg kan slet ikke stå for, når en kropsolie giver en lynabsorberet silkemat overflade, og det gør den her. Husk at olie skal på let fugtet hud. Jeg har købt min her.

Skin Gloss Body Oil fra Bodyologist, 369 kr.

BLIV KLOGERE PÅ INDHOLD, RUTINE & RÆKKEFØLGE i guidebogen her, der er fagligt afstemt med professor og hudlæge Christian Grønhøj.

@beautyspace på INSTAGRAM

02/11/2023
Ingen, det her trick ikke virker på
Professorens løsning på radiatortør hud
07/11/2023
Når det betaler sig at være billig
2 der giver max mening fra Matas Striber, og to der gør i mindre...

Kommentarer

 • Hanne Møller

  Har købt den lækre A vitamin creme til natten. Skal man have serum under eller bare A efter afrenset hud?

  14/11/2023
 • Sanne

  Hej Anette,

  Du har tidligere anbefalet Weleda Skin Food, som en ultra god fugtgivende creme. Når jeg kigger på de i indholdsstoffer du fremhæver ved Ultra Rich cremen fra Woods CPH er det de samme der går igen. Dog er der en væsentlig prisforskel på de to 80kr vs 380kr. Kan du kaste lidt lys over dette, tak:)

  13/11/2023
 • Mette S.

  Hej Anette
  Jeg var til foredraget i Odense (hurra det var godt) og fik den lækre essence fra Filorga.
  Men hvordan skal den bruges… Under dagcreme, som serum eller?
  TAK for altid brugbart stof her og på instagram 🙂

  10/11/2023
 • Pernille S

  Skindgymnastik! Love it😄

  08/11/2023
 • Laila Pedersen

  Hej Anette kan du anbefale en ansigt creem med solfaktor, jeg har svært ved at finde en, hvor huden ikke kommer til at skinne og fedtet at se på. Mvh Laila

  07/11/2023
 • Lise

  Jeg synes desværre at misten fra Purely kommer i en flaske med en meget dårlig forstøver, som giver et stort skvæt der slet ikke føles behageligt men gør huden pjaskvåd. Men måske har jeg fået et produkt med en fejl.

  07/11/2023
 • Lene Olesen

  Hej Anette. Ville jeg kunne denne face mist til en meget sart hus, som pt er ramt af lidt udslæt/eksem? Eller skal det hellere den fra Skinlosphy calm down calming mist?. Tak for hjælpen og god dag:-)

  07/11/2023
 • Camilla Kirstine

  Jeg elsker simpelthen at åbne min mail og se at der er nyt fra dig. Altid oplysende, hurtigt at læse og ofte med en humoristisk og ærlig undertone. Et evigt godt indspark i hverdagen – tak for det Anette!

  Mht. cremen fra Woods, har jeg brugt den en rum tid nu og i starten var vi ikke de bedste venner. Jeg synes den føltes ‘tør’ og at jeg skulle bruge store mængder for at føle mig mættet. Men med god vejledning og kundeservice fra Woods er jeg nu glad for cremen og vil videregive min læsning; brug en god serum under og problemet er løst. Fungerer desuden også godt til natten, hvis man som jeg gerne vil have et lille lag over Ansigtscremen 🙂

  God dag !

  07/11/2023
 • Anne Mette Poulsen

  Kære Annette
  For lidt tid siden fortalte du om en serum som du brugte og var yderst tilfreds med. Jeg har ledt og ledt i dine artikler, men kan simpelthen ikke finde det sted hvor du fortæller om den. Vil hjælpe mig med navnet på den?
  De bedste hilsner fra Anne Mette

  07/11/2023
 • Tanja

  Hej Anette
  Bare lige for at være helt sikker..ansigtscremen fra Woods skal vel under en solfaktor når den indeholder c-vitamin?
  -og er det overhovedet nødvendigt med solfaktor i de tunge vintermåneder, når man sidder indendørs på arbejde i alle de lyse timer? Mvh tanja

  07/11/2023
 • Tina

  Hej Anette
  Min hud under øjnene er tør, men i resten af ansigtet fedet. Kan du anbefale den som en “øjnecreme”

  Go dag / Tina

  07/11/2023
   • Tina

    😀 Jeg bruger din A vitamin også under øjnene efter serum
    Men har brug for mere så tænker at afslutte med Wood så ☺️

    08/11/2023
 • Heidi

  Hvad dufter skin gloss olien mon af ?
  Og hvilken A-vitamin kropspleje skal man mon vælge – der ikke dufter af eucalyptus ?

  07/11/2023
 • Tilde

  Kære Anette,
  Gælder det med olie til kroppen, som til ansigtet? At det er en beskyttende frakke, som skal på til sidst? Mine ben er utroligt tørre for tiden, selvom jeg synes, at jeg forkæler dem med fugtmættende og fede cremer.

  07/11/2023
 • Pia Lundorf

  Go’ morn🌞🍂🍁

  Jeg elsker at få nyhedsmails fra Beautyspace.
  Jeg har tænkt meget over, hvilken dagcreme, jeg skulle prøve, når der skal købe ny. Det ved jeg nu, jeg vil prøve denne fra Woods.
  Tak for super god nyhedsmail.

  Mvh
  Pia

  07/11/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.