Anette Kristine Poulsen - Bedre hud med årene

Få din smagsprøve uden beregning på BEDRE HUD MED ÅRENE

“I got Botox, and I asked the doctor ’How many years younger will this make me look?’” And he was like: “Zero. You’ll look just like the other girls your age who have also gotten Botox.” DANA BAD, standupkomiker fra New York på Twitter.

Sådan lægger vi ud i Bedre hud med årene – videnskabens opskrift på en friskere og pænere hud. Og en stor tak til Beautyspace-læser Salli for at gøre mig opmærksom på netop det citat.

HENT EN SMAGSPRØVE HER: Lad mig servere kapitel ét for dig her. Jeg synes, det giver en indflyvning til flere af de hudopgraderende emner i bogen. Også selvom jeg med det kapitel muligvis ikke bliver verdens mest populære person hos Matas – men der er ting, vi er nødt til at tale højt om. Ligesom der er ting, vi er nødt til at stoppe med at sige. Og de ved godt hos Matas, at det er kærligt ment.

BEDRE HUD MED ÅRENEVidenskabens opskrift på en friskere og pænere hud (fordi jeg har været heldig at tale med nogle af klodens klogeste eksperter på hudområdet) er hos din boghandler eller med tjep dag-til-dag levering her. Og så er der jo, ikke at forglemme, biblioteket med lidt tålmodighed.

@beautyspace på Instagram

Illustration: @dirty_laundry_illustrations

21/02/2023
Idioten, der pludselig fortrænger afgørende daglig vane
Resultat: dårlig søvn, dårlig samvittighed, men også en nem løsning
03/03/2023
Du skal kende ulempen ved skin cycling – og fordelen
Ligesom du skal kende ulempen ved slugging – og fordelen

Kommentarer

 • Laila Pedersen

  Hej har lige bestilt men har ikke fået en mail ?

  21/04/2023
 • Sanne

  Jeg elsker det citat! ♥
  Og fosinket tusinde gange tillykke med endnu en bog, du er altså imponerende, Anette. 🙂
  Rigtig go’ dag, smukke.

  07/03/2023
 • Anette

  Jeg skal sgu lige kigge i min Mofibo-app tror jeg på!

  Spændende læsning! Og dejligt med en bog der omhandler ældre hud og ikke er fuld af platfis og andet pjat, men hardcore facts.

  Jeg har fra i denne her uge besluttet at påføre solcreme dagligt. Også i gråvejr. UVA er ikke en skidefed størrelse, så jeg er blevet lidt afhængig af de der lette cremer fra Korea. Mange har kombinerede solfiltre, og dem er jeg stor fan af!

  Bruger Karamejus til børn på hænderne, nu min hud i ansigtet ikke er superglad for den.
  Den svier nemlig :-/

  04/03/2023
 • Carina Andreassen

  Hej Anette, jeg blev nærmest lykkelig da jeg ved et tilfælde opdagede dig igår 😀 din skæren ind til benet og igennem alt for meget info som jeg ofte kun er blevet mere fortvivlet over fordi det både er meget forvirrende og som oftest kun har gjort mig fattigere. Desuden er det du taler om baseret på videnskab. Jeg er vild med det hele. Måske jeg har overset det men er der et sted hvor du anbefaler den bedste daglige hudpleje rutine og hvilke produkter? Eksempelvis rens fra jorgobe, din a-vitamin creme og andet? Jeg er 44 år. Vil være meget taknemlig for din vejledning så jeg kan få lagt en ordre asap 🙏🏻 😊 hilsen Carina

  02/03/2023
 • Mette

  Tillykke med udgivelsen og tak for teaser. Dana Bad citatet er jo spot on, og det alene har overbevist mig om, at jeg bliver nødt til at læse hele bogen.

  01/03/2023
 • Anni

  Tak for smagsprøven. Bogen er interessant, smukt sat op og med smagfulde illustrationer. Tillykke!
  Kh
  Anni

  01/03/2023
 • Lone

  Du lander i min postkasse i dag – og jeg glæder mig 😍

  01/03/2023
 • Charlotte

  Godmorgen Annette så er min lydbog klar på Saxo jeg glæder mig til jeg skal høre den i aften
  Nu venter hygge med børnebørnene ❤️

  01/03/2023
 • Inge Gammelgaard

  Jeg blev klar over, hvorfor den creme fra E-cooking til +50 ikke bekom mig vel, da jeg besøgte Carina Aagaard i Brædstrup. Jeg fortalte hende, at den dagcreme jeg havde simpelthen føltes for fedtet. Og da sagde hun, at man jo ikke har en bestemt hudtype selvom man er +50. Jeg håber at du kan flytte lidt på de producenter der benytter sig af disse salgs`tricks’, så hudpleje bliver gennemskueligt for os. I hvertfald kan de nok mindre `snyde’ os, fordi du har gjort os klogere. TAK! 😘

  01/03/2023
 • Sharon Bjørling

  Godmorgen Anette
  Venter spændt på min levering i postkassen idag😊Glæder mig meget til at læse den.
  Jeg er selv hudterapeut og deler de samme holdninger som dig. Det er så befriende at tale åbent og ærligt om huden og hudpleje.
  Tak for dit gode arbejde🫶🏼

  01/03/2023
 • Ninette

  Godmorgen
  Er starter på, at lytte til din nye bog på Mofibo, særdeles interessant 👍👍👍

  01/03/2023
 • Ulla Kepp

  God morgen. Har netop lige modtaget den. Glæder mig så meget til at læse senere idag.

  01/03/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.