Top-8 listen til kroppen

Fire ting, inden vi hopper til listen:

 • Læs hudlægens ord om det område, vi glemmer. Når det gælder kroppen.
 • Brug sjatter til kroppen. Hvis der er ansigtsprodukter, du ikke længere bruger, så er der masser af hud syd for hagen.
 • Fordi et tyndtflydende produkt til kroppen kalder sig serum, er det ikke ensbetydende med, at der skal noget ovenpå. Især om sommeren kan det være rart med tyndere cremeklæder.
 • Der findes ikke noget hudpleje-politi. Produkter mærket ’krop’ kan også fungere i ansigtet. Ikke altid, bevares – men ofte.

KROPSSERUMMET fra Bodyologist indeholder kollagengødende A-vitamin, forfriskende (hej glød) frugtsyrer, beroligende B3-vitamin og fugtforseglende sheasmør. Tyndtflydende, delikat, generøs størrelse.

FUGTMÆTNING PÅ STIFT fra Frenshe købte jeg med hjem fra Los Angeles, og jeg er skør glad for den. Så nem at have med på farten. Kostede 119 kr. og med indhold, der holder huden solidt fugtmæt.

DUFTLYSET i økologisk voks fra L:A Bruket er måske pjattet at tage med, men det er godt for sjælen, kan brænde i 45 timer og fås med refill.

SOLFAKTORCREMEN fra Woods fangede mig fra først strøg. Glem, at der står til kroppen – den er også god til ansigtet for dig, der går efter noget ikke-fedtende med antioxidanter, høj faktor – og i en snusfornuftig størrelse.

DEN UUNDVÆRLIGE BØRSTE fra Vita Liberata har ligefrem været en aha-oplevelse for mig, når jeg bruger selvbruner. Den er nemlig garant for, at hverken knæ, albuer eller ankler ender i farveulykker.

SPF-MISTEN fra Vichy er vandet, føles som støvregn og bliver absorberet i det sekund, dråberne rammer huden. Selvom den indeholder antioxidanter og SPF 30, så er den et supplement. For det er umuligt at vide, om man har fået nok på.

KROPSSERUMMET MED EGF fra Bioeffect er skruet sammen som et fugtbad med vækstfaktorproteinet EGF og hyaluronsyre. Konsistensen er magnetisk, sådan smack-agtig. Kan også sagtens bruges til ansigtet, selvom der forholdsmæssigt ikke er samme mænge EGF i som ansigtsserummet.

KROPSOLIEN fra Votary er virkelig ikke stor, men jeg har et særligt kærligt forhold til den, fordi planteolierne tæller hybenkerne (med A-vit), havtorn og Macadamia, som tilsammen er gode til tør hud. Er drøj og kaster et pænt satinmat skær af sig. Og en sand bonus: indeholder også glødgivende salicylsyre.

LÆS OGSÅ:

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO JENS PETER ENGEDAL

Varedeklaration: De viste produkter er købt af Beautyspace.

08/05/2024
Undgå fælden om den bade-parate krop
Nej, dine buler i huden skyldes ikke ophobede giftstoffer
12/05/2024
Undgå bumser af solfaktorcreme
3 sol-sandheder, din hud vil elske

Kommentarer

 • Rebecca
  REPLY

  Okay, nu giver du jo gode ideer.
  Jeg har et EGF serum til ansigtet stående. Den giver mig bumser, har prøvet den af, af flere omgange. Øv, nu hvor prisen er on fire. Men jeg kan jo bruge den på brystet, ser jeg nu for mig. Tænker også på, om den mon kan blandes i med en bodylotion eller andet, for at få den til at strække lidt længere? Synes bare at have hørt den helst ikke skal røre andre ingredienser. Har du et bud? 🙂

  12/05/2024
 • Ritta thorup
  REPLY

  Tak for listen – mest tak for Frenshe, kan man virkelig købe det i Danmark?

  10/05/2024
 • Salli
  REPLY

  Jeg vil også gerne vide hvad du gør med den stift? 👀

  09/05/2024
 • Lis Nielsen
  REPLY

  Hvordan bruger du den stift? Hele kroppen eller?

  09/05/2024
 • Berit Ærensgaard
  REPLY

  Svar til Susie

  Ja Rudolph Care body balm, den er rigtig god , jeg bruger den også om dagen bare tyndere lag og med god serum under, elsker den under min Foundation

  09/05/2024
 • Susie
  REPLY

  Apropos det med at bruge ting til kroppen i ansigtet, så er Rudolph Cares bodybalm vildt god som natmaske🩷

  09/05/2024

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive publiceret. Udfyld venligst felterne med *

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.