fbpx

Cool down

Når det er så hedt som nu, minder jeg mig selv om tre ting:

 • Afkølet grøn te er en ualmindelig fin antioxidant-undertrøje for huden. Ikke bare i ansigtet. Der er solid videnskabelig opbakning i forhold til beskyttelsen (via de såkaldte polyphenoler), som vi har ekstra brug for netop nu. En bonuseffekt er den lindrende virkning, hvis huden er irriteret. Eller dit barns hud er. Jeg bruger en stor vatrondel til at fordele den tynde væske.
 • Alternativt er traditionel after sun et godt underlag under solbeskyttelse, fordi den typisk består af de to vigtigste ting: fugtbinding (hyaluronsyre eller glycerin) blandet med antioxidanter. Bare lad den blive absorberet, så du ikke fortynder efterfølgende SPF.
 • Endelig hepper jeg på solbeskyttelse, som ikke kommer i dukkehusstørrelser. Som eksemplet her fra Comfort Zone, hvor du får 150 ml til ansigt og krop. Og uden silikone, hvis du er på den vogn. Det ville have været rart med en fuld indholdsoversigt her. Umiddelbart var min vurdering, at den ville være for fedtet til dig med kombineret/fedtet hud. Men med tålmodighed (ca. 20 minutter) så finder den sig til rette helt uden at glinse – selv på min mere fedtede T-zone. Det kan dog være en udfordring at finde en solbeskyttelse, der føles som det helt rette match. Prøv ALTID inden køb, hvis du kan komme til det.

MERE OM SPF finder du her, her og her.

I MORGEN KLOKKEN 8.00 kommer juli måneds Book’n Beautybox i indbakken til alle på listen her. Jeg har vist lidt på Instagram, under stories: @beautyspace.

25/06/2019
Sådan gennemskuer du clean beauty
Kend typerne og se, hvem der irriterer mig
27/06/2019
Drop at gå direkte til toppen
Og se endelig med, hvis du deltog i Bioeffect-konkurrencen

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Amaja, og det virker.

  @ Maria L, de virker nu. Undskyld.

  @ Marianne Gylding, åhhhh det ER også den bedste. Virkelig fin til formålet. Enig.

  @ Tina, lad mig vide om du synes, at det fungerer.

  @ Annette, der er heldigvis intet at være forvirret over. Som nævnt i nyhedsbrevet (jeg forstår godt, hvis man ikke får læst alt ;o), så er A-vitamin A-vitamin. Forstået på den måde, at den både virker på kollagen og samtidig også clearer akne op. Hvis man læser alt materialet til cremen, vil du se, at Avene også skriver anti-age). Den er virkelig fin i konsistens. Jeg er meget glad for den selv.

  Stor hilsen Anette

  28/06/2019
 • Annette

  Hej Anette.
  Lige et spm til sidste måneds beautyboks.
  Jeg er lidt forvirret vedr “A-vitamin” cremen som var med fra Avéne. På emballagen står at det er til akne ramt hud og at cremen anvendes på urenhederne? Kan den bruges som a-vitamin creme i hele ansigtet?

  27/06/2019
 • God ide med grøn the;-)
  Tak for tip!

  26/06/2019
 • Hos os er vi storforbrugere af Rudolf Care aftersun på spray flaske. Vi bruger den under det hele. 😉
  Dagcreme, natcreme, inden solcreme ect. Den er så dejlig at selv teenage drengene bruger den.

  26/06/2019
 • Maria L

  Er det kun mig, eller virker linkene ikke om spf?

  26/06/2019
 • amaja

  jeg vil prøve det med den grønne te det lyder spændende og billigt

  26/06/2019